cnm eşinin sperm ölçümü yapılıp nomalınden yuksek cıktıysa hergün yapın çalışmaları.ama normal ya da düşük değer ise günaşrı yapın.bır arkadaşım da benım gıbı her gun deneyerek hamıle kaldı :)))
kısmet tabii
ya canım benim eşiminde sayı normal ama ileri hareketli %2 inşallah ameliyattan sonra düzelir
inşallah ama bu zaman kadar çok umutlandım bu sefer umutlanıp üzülmek istemiyorum hem çalışma yapmadık sayılır ameliyattı öncesiydi derken :)inşallah adet olmazsın be cnmm)))
valla canım ben sahura kadar oturup gündüz 3 e kadar yattığım için uyku hali falan varsada anlamıyorum aslında belirti yok yani bir akıntım hafif hafif devam ediyo kuruma olmadı daha. Kilo vermişim ondan dolayı biraz süpheliyim hani hamile olsam su tutarım diyorum aslında çok yok. Sen regline 1 hafta kala varmıydı belirti canım
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
garip,
swcnprlk,
uebesli,
berrin1985,
ildailda,
DerinSu,
ebrar_53+,
hzr,
sabish,
lagrima+
oooooooone kadar kalabaligiz böyleee.herkese selam olsun kizlar
aman en ıyısı cnm be yat kalk oyle geçer zaman ancak...
cnm benım akıntım beyaz olmustu oncekınde bu kez de aynen oyle hala beyaz akıntım war cnm.cnm ben 2 aylık hamıleyken kılo werdım 3 kılo.kılo wermenkarstırmASIN aklını bence.cnm wardı tabii belırtım.uyku halı ozamandı cnm.1o gun oncesınden kasık yunmurta agrılarım başladı.iştahım çok arttı cnm doymuordum.yumurta ağrılarımdan döllenme olduğunu hisseetım bn cnm :)
cnm onu bılmem ama göğüsler çok acıyor
ohh oh uykunu almışsın oturursun tabbı cnm :))
cnm eşinin sperm ölçümü yapılıp nomalınden yuksek cıktıysa hergün yapın çalışmaları.ama normal ya da düşük değer ise günaşrı yapın.bır arkadaşım da benım gıbı her gun deneyerek hamıle kaldı :)))
kısmet tabii
evlenmeden önce fıtık sorunu yüzünden dr gittiğinde dr bu testleride yapalım istersen demiş.sonuçlar pek iç açıcı değil aslında .yani olmaz dememiş zor demiş.(raporlarıda duruyor hatta )hızlı ileri de sorun var %6 çıkmış 2008 de şimdi vitamin ve incir kürü yapıyoruz.ama hiç umutsuzluğa kapılmıyorum Allah istese olacak inşallah
anladm cnm yıne anlatrsın bır gun cnm msnden ok nasıl yaptıgınıSevcanım,bende dger telde okuyodum sadece,bunda yazabılıyorm.dıgerınde nıye öyleydı bende bılmıyom.bak bıde aynı yazıyı kac kere gondermıs:)
cnm tamam sen de gunaşrı yapabılırsın.inşallah cnmmya canım benim eşiminde sayı normal ama ileri hareketli %2 inşallah ameliyattan sonra düzelir
selam garıbım hosgeldın.ewet bu akşam dolu topiğiğmz :)))Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
garip,
swcnprlk,
uebesli,
berrin1985,
ildailda,
DerinSu,
ebrar_53+,
hzr,
sabish,
lagrima+
oooooooone kadar kalabaligiz böyleee.herkese selam olsun kizlar
hmm yazıldıysa cok yapmasan çalşma bıle olur cnm.bır dahakı aya kısmet cnmminşallah ama bu zaman kadar çok umutlandım bu sefer umutlanıp üzülmek istemiyorum hem çalışma yapmadık sayılır ameliyattı öncesiydi derken :)
sanada hayırlı sahurlar canımmmkızlar kusura bakmayın ben kkdan çıkıyorum
zaten burda olsamda yetişemiyorum size
görüşmek üzere hayırlı sahurlar
anladm cnm yıne anlatrsın bır gun cnm msnden ok nasıl yaptıgını
cnm tamam sen de gunaşrı yapabılırsın.inşallah cnmm
selam garıbım hosgeldın.ewet bu akşam dolu topiğiğmz :)))
hmm yazıldıysa cok yapmasan çalşma bıle olur cnm.bır dahakı aya kısmet cnmm
inşallah canım en azından dediğin gibi az da olsa doktorun dediği günlerdi yumurtan catlamış demişti
aman en ıyısı cnm be yat kalk oyle geçer zaman ancak...
cnm benım akıntım beyaz olmustu oncekınde bu kez de aynen oyle hala beyaz akıntım war cnm.cnm ben 2 aylık hamıleyken kılo werdım 3 kılo.kılo wermenkarstırmASIN aklını bence.cnm wardı tabii belırtım.uyku halı ozamandı cnm.1o gun oncesınden kasık yunmurta agrılarım başladı.iştahım çok arttı cnm doymuordum.yumurta ağrılarımdan döllenme olduğunu hisseetım bn cnm :)
tamam ablam sorun da warmış ztaen.sinir olma en ıyısı sen opuyorm ıyı geceler hyrlı sahurlar ablamkızlar kusura bakmayın ben kkdan çıkıyorum
zaten burda olsamda yetişemiyorum size
görüşmek üzere hayırlı sahurlar
ayy cnm ınşallah hayrlı zamanda nasıp etsın rabbım hepınıze.cnm dualarla gelıyor bol dualar edın.sevcan canım su an senin dediğin bütün belirtiler bende de var canımm ama bebişş yokk işte işte en kısa zamanda rabbim hepimize nasip etsin yaa
cnm allah bılır tabıı ne zaman olacagını.işte bunu dr dıyor.cnm kürlerle ıyı olur belkı ınşallahevlenmeden önce fıtık sorunu yüzünden dr gittiğinde dr bu testleride yapalım istersen demiş.sonuçlar pek iç açıcı değil aslında .yani olmaz dememiş zor demiş.(raporlarıda duruyor hatta )hızlı ileri de sorun var %6 çıkmış 2008 de şimdi vitamin ve incir kürü yapıyoruz.ama hiç umutsuzluğa kapılmıyorum Allah istese olacak inşallah
ınşallah cnm o gün 1 gün zaten en değerlı gün hedef tahtasında 12 yı vurmak gibi o günü tutturmak cnmm ınşallah vurmuşsunuzdur
cnm akıntım çok şu anda benım.ewet cnm war sureklı ağrım oncekınde de olmustu ılk 2 ay fılan cnm.ozellıkle kısım kısım olursa gebelık dıyorlar.benım genel de agrıyor ama daha çok sol yumurtam ağrıyor.Valla canım benim yumurtlama sonrası bir kaç gün kasık ağrım devam etti sonra durdu şimdi cok hafif hafif var akıntım az az beyaz devam ediyo ama onun dışında yok bir belirti. Senin kasık ağrın hala devam ediyo mu peki
her wc ye gıttıgımde çamaşırıma bakıyorum sankı adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor çünkü...
ok cnm ıyı geceler.hayrlı sahurlar muckkk canım arkadaşıma kocamanındanGarıp hsgeldn cnm.
Svcnm ogretrm tabıkı cnm bnm.
Kızlar telden takıp etmek zor oluyo kusuruma bkmayn ben kacıyom.hepınızı kocaman öptm.
20423857]ınşallah cnm o gün 1 gün zaten en değerlı gün hedef tahtasında 12 yı vurmak gibi o günü tutturmak cnmm ınşallah vurmuşsunuzdur
kızlar hadi hepinize iyi geceler hayırlı sahurlar.ben kaçıyorum...
afiyet olsun hepınıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?