Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hadi şekerlerim görüşürüz.. Allah a emanet olun.. öpüyorum sizi tek tek.. cümleten Allah rahatlık versin..

a.s hoşgeldinnn

İyiyim canım valla bu aralar adet olucam ondan çok gerginim.

böbrk üstü bzlri ile ilgili yalnızkalp ytmezlği de var.ameiyata grdi kalp danmz diip çıkardılar.bkalım bu ay olacak ama riskli
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda şifa bulursunuz.

ya birsey sormak istiyorum yazilari okuyorumda sürekli bir topikten söz ediliyor nedir bu topik aciklarmisiniz lütfen.....

amin eboşum işnş...canım ya kıyamam sana demek oruc seni kötü yapıyo...olsun ya ramazandan sonra bol bol görüşürüz inş...
kolay gelsin canım erken başlamışsınız temizlige...bizde seni özledik emremizi kızını ve seni cok öpüyorum kendine iyi bak...

amin canım benim cok sagol bende sizlerin duacınızım inş minigimizi görürsün...sevcanım ya mahvettin beni ( paylaşımın icin sagol...
canım rüyan hayırlara cıksın inş...bende hamile kalacagım zamanlarda da cok bebek görüyodum rüyamda...ama devamı gelmedi malasef...şimdi hic göremiyorum zaten korunuyorum inş korunmayı bıraktıktan sonra bende böyle güzel rüyalar görürüm...rabbim bu mubarek günlerde hepimizin yüzünü güldürü inş hayırlısıyla...
canım senin rüyanda cok güzelmiş...inş hayırlısı olur hakkında...
Naber kızlar nasılsınız adtim daha sökülmedi aöma beni mahvetmeye yetti ne fena adet oluyorum ben ya.

iyiyim canım sen nasılsın...niye oyle oldunki ya hepmi oyle oluyo yoksa ilk defamı oldu...

selam kızlar nasılsınız gece baya kalabalıkmışsınız keşke bende olsaydım gecmişi okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza...derinim,egalım,ssmartım,boncugum,selinam. kardelen 49um,kardeloşum,ve diger kızlar hepiniz iyisinizdir inş...kendinize iyi bakın...cok öpüorum sizleri...ya ben niye smiiyleri kullanamıyorum sizlerde de oylemi olıuyo....

ewet canım aynen bahsettiğin gibi bişiler oluyor sağ kasığımda pır pır ediyor içimde sanki
bilemiyorumki cnm genelde erkek bebek erken hissedilir diyorlar ama RABBİM hayırlısını wersin inş.sağlıklı olsunda en önemlisi bu tabi....
çok şükür iyiyim ablacım bu ara kesildi ağrılarım çok hafif oluyor o kadarıda normal zaten ....
sen nasılsın ????

canım yaa süper bi paylaşım .....çok duygulandım ....RABBİM yawrularımızı korusun sağlıkla bizlere bağışlasın inş......

Yavaş yavaş uyku girmeye başladı bedene galiba ondan sustuk. Nasılsın Derin Su senin keyfin nasıl

Hosbulduk ebusum.bende zorlanyorm ya.ıkı saatte yuklenıyo.fazla yetısemzsem kusura bkmayn.

al bendende okadar cano bende yetişemiyorumki :)))

ayyy kapatıp yeniden acayım dedim sayfa bilezor açıldı yaa

hadi şekerlerim görüşürüz.. Allah a emanet olun.. öpüyorum sizi tek tek.. cümleten Allah rahatlık versin..

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar...

Naber kızlar nasılsınız adtim daha sökülmedi aöma beni mahvetmeye yetti ne fena adet oluyorum ben ya.

ya birsey sormak istiyorum yazilari okuyorumda sürekli bir topikten söz ediliyor nedir bu topik aciklarmisiniz lütfen.....

selam hatunlar
yaa kayradan hbr varmı:26:

toptan alıntı yapıyım herkese selamlar kardeloş gelmemiş kesin gezmeye gitmiştir kızlar Allah hepinize hayırlısını versin en kısa zamanda bebişler gelir inşallah eylül2008 sende sormuşsun hep bahsettiğimiz topik burası canım ama söyleyim bizim topiğimiz herkesinkinden güzel burda herkes birdir neyse ben çıkıyorum sonra gelirim bye

Ranamm seninde mi rahmin ters,bende de öyle.Doktorun bişe dedi mi bu konu hakkında cnm...

canım mrb benimde rahim ters ama çok şükür hamile kaldım hem rahimde perdede vardı benim hamile kalmadan önce laparaskopi ameliyatı ile alınmıştı bizararı olmadıgını söylemişti dr um ki kendiliginden hamile kalmıştım iki aşılama ve 1 tüp bebek denemesinden sonra :)sıkma canını :)
kızlar hepinize mrb diyorum ramazanda gelip konuşmak istiyorum sizlerle ama kolum kanadım kırık gibiyim ya geçmişe az baktım aklımda kalanlara yazayım
egalcim sıkma canını eşinin ailesi ne atabilirsin ne satabilirsin rabbim ıslah etsin kaynananı kocanıda sana baglasın inş .
ebroşum arkadaşın vefat etmiş başınız sag olsun rabbim evlatlarına yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun yaş genç olunca daha acı veriyor
selinacım adet olmuş üzüldüm ama elden bişey gelmiyo hakkında hayırlısı olsun denemeye devam et karamsar olma bende iki aşılama bi tüp yaptırdım ve bir sürü sorunum vardı sıkma canını yeniden başla:)
sevcancım keseyi görmeye
gitceksiniz inş minik kesecik görünür annecigine:)
iger kızlar hızlı hızlı okudum geçmişi o yüzden çok yazamadım hepiniz iyisinizdir inş. kib
gökce uyuyorken yemegimi yapayım bende kib öptm hepinizi

Ranamm seninde mi rahmin ters,bende de öyle.Doktorun bişe dedi mi bu konu hakkında cnm...

canım mrb benimde rahim ters ama çok şükür hamile kaldım hem rahimde perdede vardı benim hamile kalmadan önce laparaskopi ameliyatı ile alınmıştı bizararı olmadıgını söylemişti dr um ki kendiliginden hamile kalmıştım iki aşılama ve 1 tüp bebek denemesinden sonra :)sıkma canını :)
kızlar hepinize mrb diyorum ramazanda gelip konuşmak istiyorum sizlerle ama kolum kanadım kırık gibiyim ya geçmişe az baktım aklımda kalanlara yazayım
egalcim sıkma canını eşinin ailesi ne atabilirsin ne satabilirsin rabbim ıslah etsin kaynananı kocanıda sana baglasın inş .
ebroşum arkadaşın vefat etmiş başınız sag olsun rabbim evlatlarına yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun yaş genç olunca daha acı veriyor
selinacım adet olmuş üzüldüm ama elden bişey gelmiyo hakkında hayırlısı olsun denemeye devam et karamsar olma bende iki aşılama bi tüp yaptırdım ve bir sürü sorunum vardı sıkma canını yeniden başla:)
sevcancım keseyi görmeye
gitceksiniz inş minik kesecik görünür annecigine:)
iger kızlar hızlı hızlı okudum geçmişi o yüzden çok yazamadım hepiniz iyisinizdir inş. kib
gökce uyuyorken yemegimi yapayım bende kib öptm hepinizi

selammm nasılsınız canım arkadaşlarım? akşama iftara misafirim var her şeyimi hazırladım geldim ama kimseleryok. iş görüşmesine gittim adam çıkmış geri geldim sefil oldum yollarda sıcaktan. neyse görüşürüz. muck
bu arada elixir neden banlandı? ne oldu? çok merak ettim.

banum çok sancılı oluyosun galiba kuzum allahım iyilik versin inşallah doğum yapınca hiçbişeyin kalmaz öyle derleryaa

canım topic şuanda yazıştığımız başlık yani her başlık ayrı bir topic okiş
peloşum bugün daha iyi gibiyim yaa gerçi bugünde baya susadım ama neyse :44:ramazandan sonra inşallah canım .keşke gece olabilsen ama sağlık olsun kuzum ..
selam hatunlar
yaa kayradan hbr varmı:26:
canım kayramla bugün konuştum iyiydi yatıyo işte hepinize bolca selamı var
allah daha iyi etsin ranacım yavaş yavaş daha iyi olursun inşallah
bende iyiyim tatlım yaa ramazan koşturmacası işte
kolay gelsin kuzum
ayrıca kardeloşun misafiri var canım ondan giremiyo
kanka saol ya allah razı olsun
senide etkiliyo demek oruç allahım kolaylık nasip etsin 9 günü bitti bile işte insan bitincede çok üzülüyo
benimde senden farkım yok mutsuz bunalım bi tip oldum iftardan sonra keyfim gıcır oluyo ama neyse cano senide gökceyide öpüyorum

canım demek misafirin gelicek allah kabul etsin tatlım maşallah herşeyide bitirmişsin gerçi gün uzun hemen bitiyo işler değilmi
iş görüşmesi gerçekleşememiş hayırlısı canım nasipse olur zaten
iksir niye banlandı bilmiyorum ben

hepinize güzel birgün diliyorum
bugün iftara davetliyiz bende fırsat bu fırsat azcık bakıyım dedim kimsecikler yok gerçi
hepinizi öpüyorum nasipse gece görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…