Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben evlendim ve yaklasim 6 ay sonra bebek yapalim dedik 1 yili askin denedik yok olmuyor. en sonunda dr. gittim ve dr. yumurtalarimda buyume sorunu var dedi. dogal olarak 1cm bile buyumuyordu. sonra ilac tedavisi vs. basladi sonundada asilama yapildi.su an yumurtalar ne durumda bilmiyorum.bu ay dogum kontrol hapini biraktim zaten bunu korunma icin degil sadece adet duzeni ve olgunlasayamayan yumurtaliklarim icin kullandim sanirim yanlis bir topikmi benim ikinci kez hamislik arzum rabbim su mübarek gunlerde kullarini eli bos komasin bebisler kucaklari doldursun

Hayırlısı osun canım bu aradada afiyet olsun.

Kardelen 49 canım güle güle git gel canım hayırlı yolculuklar Rabiim tüm dualarını kabul etsin bizlerdende selam götür Peygamber efendimize (SAV)Bizlere dua etmeyi unutma canım deni çok öpüyorum.

hımmm anladım.. burda hiç bebeği olmayanlar var ama sende girdin artık içeri çıkmak zorolur kanımca..

sağol cnm.. afiyet oldu :) sen napıyorsun..
Hayırlısı osun canım bu aradada afiyet olsun.

kardelen 49 PEYGAMBERİM E (sav) benden de selam söyle...

yaa kızlar bişey sorucam size Benim reglime 5 gün kaldı. Yarın kan tahliline gidicektim ama bu akşama dayanamayıp prodüktörle baktım çok çok dikkatli bakılınca cok silik çizgi cıktı. Böyle olup kanda çıkan varmı kafam karıştııı Silik çızgı biraz belirgin çıksa heveslenicem ama çok çok az gercekten çok dikkatli bakınca cıkıyo

iyi akşamlar herkese.

bnm öyle olmustu arkadaşım. çok silik bi çizgi vardı kanda pozitif çıkmıştı. İsteyen herkese Rabbim bebek versin inşallah...

hepinize hayırlı geceler diliyorum inş herkes iyidir..
lagrimacım iş görüşmesi yapmışsın galiba inş hakkında hayırlısı ise olsun canım
kardelencim gidiyomuş saglıkla gitsin saglıkla geri gelsin rabbim ettigi tüm duaları kabul etsin inş.
kızlar hepinizi öpüyorum erkende uyuyayım inş. gece sahura kalkmak acaip zor gelmeye başladı ya neyse saglık olsun da ramazanıda bitirecez inş . kib görüşmek üzreeeee

İdrarda çok silik bile olsa kanda kesin çıkar kanda yükselmeden idrara geçmiyor çünkü hadi hayırlısı inşallah pozitiftir.

slm kızlar nasılsınız bakalım bi bakayım dedim ne var yok anlatın
sevcancım bi tesbih yazmışsın
ya kadır ya allah
.....
devam ediyo o tesbih dilek için mi merak ettim

canlarım nasılsınızz
ablacım görüşemiyoruz faceden yazdım sana
kardeloşum sen naılın cnm
kardelencim49 yanii selamlar olsun s.a.v EFENDİMİZE
HAYIRLI YOLCULUKLAR
lagrima cnm sen nasılsın??
gbişlerr sarı şekerim ve ranacımm sizleride bir öpem
derinsuu cnm sen nasılsın
uğur boncukumuda arada davul çalarken görüyom o kaaadarr
ranacıkk senide unutmıyım bebiş nasııl
aaa pelinimide göremediim
birsencik emre bey nasıll
ececim msn acarmısıın

Son düzenleme:
çok güldüm daha neleri denicez diye ama ben ilk defa duyuyorum

ilk önce bi kap bulun ve ona işeyin sonra ocaga koyun ve kaynatın.eger kaynarken köpürüp beyaz beyaz olursa yani beyaz akıntımız oluyoya işte öle olursa evet bebek var demektir ama normal su gibi kaynarsa bebek yok demektir benim tam adet günümdü yaptım vede bebegim varmış birde kötü kötü koktu :)

yazıyor bir yerde deneyen var mı ?bi çok kişide çıkmış

azmimizi alkışlıyorum

yazı bi alıntıdır ben hala çalışmalardayım ayın 25 ine kadar

bence denenicek gibi değil

inşallah vardır yaaa,kanda çıkar idrarda çıkıyosa.
minik gökçe kuş nasıllar,maşallah o na.

ARTIK KISA CÜMLELER KURUYORUM diye bi şarkı mıydı,film miydi,uzun zamandır o moddaydın,böyle uzun bir mesaj,hepimiziin halini hatrını sorman güzel oldu bence:81:

sorma kardeloşum evdede ruh giyim ağrılarım oluyor yürüyemiyom bile
bende özledim yazmayıı eşim 2 haftadır gececi
bende fazla oturmadan kalkıyorum yatıyorum bugun gec bile kaldım uyumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…