oooo güney cepheyide almışsın nese kışın yer değiştiririz
oo maşallah çocukların var burda cogumuzun 1 tanecek bile meleği yok.. gelmemekte inat ediyorlar bizde gelinler diye inat ediyoruzz bakalım kim galip gelecek.. ablanında maşallahı var valla..Allah bizlerede nasip eder inşallah... ne problem var yumurtalıklarda?
Hayırlısı osun canım bu aradada afiyet olsun.selamün aleyküm cancgızlar.. nabyor bakem? iftar vakti zamanda geçmek bilmiyor bir türlü.. neyse az kaldı sofra hazır beklemedeyiz izin çıksın hemen yumulcaz..
iş görüşmesine gittim konuştum turizm şirketi turlarla şehir dışı gezilerine gidicek tabiki dini bir tur olacak.. bakalım akşam eşimle de konuşcam izin verirse oh gezer dururum artık.. neyse hadi öpüldünüz.. afiyet olsun... Allah kabul etsin..
ben evlendim ve yaklasim 6 ay sonra bebek yapalim dedik 1 yili askin denedik yok olmuyor. en sonunda dr. gittim ve dr. yumurtalarimda buyume sorunu var dedi. dogal olarak 1cm bile buyumuyordu. sonra ilac tedavisi vs. basladi sonundada asilama yapildi.su an yumurtalar ne durumda bilmiyorum.bu ay dogum kontrol hapini biraktim zaten bunu korunma icin degil sadece adet duzeni ve olgunlasayamayan yumurtaliklarim icin kullandim sanirim yanlis bir topikmi benim ikinci kez hamislik arzum rabbim su mübarek gunlerde kullarini eli bos komasin bebisler kucaklari doldursun
Hayırlısı osun canım bu aradada afiyet olsun.
yaa kızlar bişey sorucam size Benim reglime 5 gün kaldı. Yarın kan tahliline gidicektim ama bu akşama dayanamayıp prodüktörle baktım çok çok dikkatli bakılınca cok silik çizgi cıktı. Böyle olup kanda çıkan varmı kafam karıştııı Silik çızgı biraz belirgin çıksa heveslenicem ama çok çok az gercekten çok dikkatli bakınca cıkıyo
İdrarda çok silik bile olsa kanda kesin çıkar kanda yükselmeden idrara geçmiyor çünkü hadi hayırlısı inşallah pozitiftir.yaa kızlar bişey sorucam size Benim reglime 5 gün kaldı. Yarın kan tahliline gidicektim ama bu akşama dayanamayıp prodüktörle baktım çok çok dikkatli bakılınca cok silik çizgi cıktı. Böyle olup kanda çıkan varmı kafam karıştııı Silik çızgı biraz belirgin çıksa heveslenicem ama çok çok az gercekten çok dikkatli bakınca cıkıyo
çok güldüm daha neleri denicez diye ama ben ilk defa duyuyorum
ilk önce bi kap bulun ve ona işeyin sonra ocaga koyun ve kaynatın.eger kaynarken köpürüp beyaz beyaz olursa yani beyaz akıntımız oluyoya işte öle olursa evet bebek var demektir ama normal su gibi kaynarsa bebek yok demektir benim tam adet günümdü yaptım vede bebegim varmış birde kötü kötü koktu :)
yazıyor bir yerde deneyen var mı ?bi çok kişide çıkmış
azmimizi alkışlıyorum
çok güldüm daha neleri denicez diye ama ben ilk defa duyuyorum
ilk önce bi kap bulun ve ona işeyin sonra ocaga koyun ve kaynatın.eger kaynarken köpürüp beyaz beyaz olursa yani beyaz akıntımız oluyoya işte öle olursa evet bebek var demektir ama normal su gibi kaynarsa bebek yok demektir benim tam adet günümdü yaptım vede bebegim varmış birde kötü kötü koktu :)
yazıyor bir yerde deneyen var mı ?bi çok kişide çıkmış
azmimizi alkışlıyorum
canım mrb benimde rahim ters ama çok şükür hamile kaldım hem rahimde perdede vardı benim hamile kalmadan önce laparaskopi ameliyatı ile alınmıştı bizararı olmadıgını söylemişti dr um ki kendiliginden hamile kalmıştım iki aşılama ve 1 tüp bebek denemesinden sonra :)sıkma canını :)
kızlar hepinize mrb diyorum ramazanda gelip konuşmak istiyorum sizlerle ama kolum kanadım kırık gibiyim ya geçmişe az baktım aklımda kalanlara yazayım
egalcim sıkma canını eşinin ailesi ne atabilirsin ne satabilirsin rabbim ıslah etsin kaynananı kocanıda sana baglasın inş .
ebroşum arkadaşın vefat etmiş başınız sag olsun rabbim evlatlarına yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun yaş genç olunca daha acı veriyor
selinacım adet olmuş üzüldüm ama elden bişey gelmiyo hakkında hayırlısı olsun denemeye devam et karamsar olma bende iki aşılama bi tüp yaptırdım ve bir sürü sorunum vardı sıkma canını yeniden başla:)
sevcancım keseyi görmeye gitceksiniz inş minik kesecik görünür annecigine:)
iger kızlar hızlı hızlı okudum geçmişi o yüzden çok yazamadım hepiniz iyisinizdir inş. kib
gökce uyuyorken yemegimi yapayım bende kib öptm hepinizi
banum çok sancılı oluyosun galiba kuzum allahım iyilik versin inşallah doğum yapınca hiçbişeyin kalmaz öyle derleryaa
canım topic şuanda yazıştığımız başlık yani her başlık ayrı bir topic okiş
peloşum bugün daha iyi gibiyim yaa gerçi bugünde baya susadım ama neyse :44:ramazandan sonra inşallah canım .keşke gece olabilsen ama sağlık olsun kuzum ..
canım kayramla bugün konuştum iyiydi yatıyo işte hepinize bolca selamı var
allah daha iyi etsin ranacım yavaş yavaş daha iyi olursun inşallah
bende iyiyim tatlım yaa ramazan koşturmacası işte
kolay gelsin kuzum
ayrıca kardeloşun misafiri var canım ondan giremiyo
kanka saol ya allah razı olsun
senide etkiliyo demek oruç allahım kolaylık nasip etsin 9 günü bitti bile işte insan bitincede çok üzülüyo
benimde senden farkım yok mutsuz bunalım bi tip oldum iftardan sonra keyfim gıcır oluyo amaneyse cano senide gökceyide öpüyorum
canım demek misafirin gelicek allah kabul etsin tatlım maşallah herşeyide bitirmişsin gerçi gün uzun hemen bitiyo işler değilmi
iş görüşmesi gerçekleşememiş hayırlısı canım nasipse olur zaten
iksir niye banlandı bilmiyorum ben
İnşallah ebrarcım o günleri bir görsek ben razıyım geçmesin.
Hep aynı canım bir ay böyle bir ay ağrısız oluyor ağrılı oldumuda mahvediyor dahada sökülmedin yani.
Allah Alllah ne ilginç insanlar var hem çağrıyor hem beklemiyor kısmet neyse.
.
cnm senın hıkayen de karmaşıkmış streslı olman çok doğal stres adetı de normal olarak gecıktırır ya da daha erken getirir.benım daha erken getırır mesela.
cnm yasın kaç senın. ewet dr umun dediği gibi tüpler tıkalıysa zaten ılaclar fılan faydasız olur herşey yapılıp onun yapılmaması olmaz.bız esımle hersweyımıze baktırdık cnm.rahım fılmını sor dr una bakalım
amın cnm benım ınşallah.ewet ben de bittim paylaşıma cok dokunaklı cnmm ve anlamlı
annesine ''ben buradayım'' dıyor benım yeğenım annesi
amın cnm yawrularımızın bu dualarıyla da korur onları rabbım ınşallah
ewet cnm ınsallah yawrumuzu gorururuz tek dılegım bu heyecan hat safhada yaa.
cnm aynı belırtıler bende oldu ve hamıleyım ınşallah bebişin wardır karnında.ama lagrımanın da dediği gibi gıdıp kan testı yaptırmalısın kesın cıkar adetım gecmese bıle
Kalbim sikiliyor icim daraliyor artik anne olmak istiyorum hakkaten yeter artik
slm hanimlar keyifler nasill ... bende keyif meyif kac gündür yokk bebektende vaz gectimm bizim sonumuz iyi degil bide yaavru birakmayalim arkamazda
bi sen farketmişin yokluğumu,gerçi yanlış düşünmüşün ama genede farketmişin ya,önemli olan bu.
eboş açıklamış zaten nerde nasılım diye,fazla söze hacet yok.
herkeze heyırlı sahurlar olsun.
canlarım benim nasılsınız:80:ya sizleri çok özledim tam 1 haftadır gelemiyorum çünkü pcnin azizliğine bende uğradım ve bozuldu acılmıyordu pc dün biraz oldu ama hala ii durumda değil çok yavaslamiş ya neyse 1 haftaya eski halini alır parcası gelince eeee neler yaptınız ben yokken baya kaynatmışsınız ya beni sorarsanız kafam karışık gibi ya adetime 2 3 gün var ve sanki gebelik belirtileri var gibi ama eminde olamıyorum belirtiler şunlar
bel ağrısı
göğüslerim çok kötü hassas ve uç kısımları acıyor resmen
karnıma kramplar giriyo
akıntım var aşırı yani normalde olduğundan daha fazladır
ve 3 gündür midem bulanıyor ama bu bulantı üşütmedenmi oluyor bilmiyorum kusuyorum bakalım bugün niyetlendim ne olacak
ha bide biraz uyku hali var ama o oruçtanda olabilir
kızlar bana bi akıl verin ya bu göğüs ağrılarım 1 haftayı gecti ne yapacağımı şaşırdım adetim gecmediği için test alsam çıkmaz diye test de yapmadım :18:bu belirtiler gebelikmi ya bu ay var gibi hissettim ama biliyorsunuz ben ümitlenip de olmadımı 1 hafta toparlanamıyorum kaynanam göğüs ağrıları ya adet olacağın zaman olur yada hamile kalınca dedi bende daha adetime var dedim o zaman hamilesindir dedi yaklasık 4 5 gün önce off:97::97::97::97:işte böyle kızlar bana acil cvp yazın öpüldünüz nanaktan
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.bu sıralar beni mazur görün.sadece selam verip çıkıyorum kızmayın.keyfim yok pek.öptüm hepinizi.
ece inş hamilesindir canım.Rabbim gönlüne göre versin inşallahh.
sen bu gece gel tatlım toplucam ben hatunları meraketme ben uyumucam onlarıda uyutmucam
al bendende okadar cnm ınsallah o kalbımız hamıs kalınca pırpır eder mutluluktan
tatlım sen güçlü ol yenılme kaynanaya esın arada kalmıs bellı buyüzden evlılıgını yıkma mücadele et bak kazanan sen olucaksın ınsallah
cnm belırtıler hamıslık belırtılerı hadı hayırlısı umarım gelmıstır melegın ınsallah
selınam bende öyleyım cnm bgnlerde dün kırmızıları gördüm alıstım artık gercıde ınsan yıne de acaba dıyor adet olana kadar o acabayla pembe düşler kurmak bıle güzel oluyor ama adet olunca rüya bıtıyor bakalım hayırlısı su ramazan gecsın bızde kolları sıvayıp doktora gıtcez gercı kışa kadar beklemek ıstıyorum ama bıyandanda dayanamıyorum hakkımıza hayırlısı cnm umarım böyle dvm etmezde bızde kavusuruz artık meleklerımıze
ebusum dün gece gelmemıssın ıyısındır umarım bugece hepınızı ıstıyorum kızlar tek tek saymımbak sız olmazsanız korkarım sonra:84:
selam kizlarrhepiniz iyisiniz insallah?bende misafirler,davetler vs vs ugrasiyorum..yarin iftara misaifrim var,bugunden biraz temizlik falan yapiyorum,birazdan da kocis gelicek,alisverise cikicaz..:97::97:
kardelen49,yarin yola cikiyorsun degil mi?yogunsun tabi,gitmeden görusmek isterdim ama,eger görusemez isek gule gule git canim,rabbim sag salin gidip gelmek nasip etsin..benide ismen dualarinda unutmassan sevinirim.bizden de selam götur efendimiz sav.iyi yolculuklar canim.
selinam,uzme kendini,vakti saati degilmis demek ki,insallah en yakin zamanda rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
egalim,yasadiklarina uzuldum,ama fevri ve acele davranma canim,öfke ile kalkan zarar ile oturur derler..rabbim yar ve yardimcin olsun,sIkIntilarini gidersin..
kardelenim misafirin varmis,sende yogunsun bu aralar benim gibi...
ebrarim gezmelerdesin yine,gez canim sefan olsun
ugurboncugum,hadi topla herkeside,söyle bu aksam felekten bir gece calip,muhabbet edek
anatoliam ve kayram tebrik ederim kizlar,ben daha dun ebrarim dan duydum hamis oldugunuzu,rabbim kucaginizada almak nasip eylesin..bir tatile gitttim topigimize bereket gelmisdilerim bu bereket hepimiz adina devam eder..
kizlar bizim bir tosti arkadasimiz vardi?ugramiyor artik,haber alan varmi???
birsen,lagmira,sevcan,rana,derdanur,derin,banu,ssmert, hepiniz iyisniz insallah..
selam canlarım..dün gece okumak için girdim ama telin şarjı bitti çokda uykum vardı açamadım bi daha...
dün iftara misafirlerim vardı çok güzel geçti ama çok da yoruldum...gece nasıl uyuyacagımı bilemedim sahurada zor yetiştim...geceleri doya doya muhabbeti özledim ama zor oluyo canlarım olsun bunda şükür okuyorum yazıyorum arada:)
Kızlar nasılsınız. Baya insan varmış dün iftar vakti ama sahur biraaz boş gecmiş sevindim ben girememiştim dün akşam:) Akşama yemek yok napcam bilmiyorum Acayip stresliyim yarın test var
buraya oturdum ama iyimi canim
ben tedavi sonucu cocuk sahibi oldum simdi buyuduler esimle yeniden bebis istedimizi konustuk o gun bugun aklimda ama esim ablami kiskandimi söylüyor bende guluyom kiskansamda sana ne diye. ablam kazara hamis kaldi da 71 dogumlu menepoza giriyom sanmis adet olmayinca ögrendinde bebekler nerdeyse 8 haftalikti. benim yine tedavi görmem lazim sanirim ama bayrami bekliyom.eeeee biraz defolu yumurtaligim var
slm kızlar nasılsınız
inşallah vardır yaaa,kanda çıkar idrarda çıkıyosa.yaa kızlar bişey sorucam size Benim reglime 5 gün kaldı. Yarın kan tahliline gidicektim ama bu akşama dayanamayıp prodüktörle baktım çok çok dikkatli bakılınca cok silik çizgi cıktı. Böyle olup kanda çıkan varmı kafam karıştııı Silik çızgı biraz belirgin çıksa heveslenicem ama çok çok az gercekten çok dikkatli bakınca cıkıyo
minik gökçe kuş nasıllar,maşallah o na.hepinize hayırlı geceler diliyorum inş herkes iyidir..
lagrimacım iş görüşmesi yapmışsın galiba inş hakkında hayırlısı ise olsun canım
kardelencim gidiyomuş saglıkla gitsin saglıkla geri gelsin rabbim ettigi tüm duaları kabul etsin inş.
kızlar hepinizi öpüyorum erkende uyuyayım inş. gece sahura kalkmak acaip zor gelmeye başladı yaneyse saglık olsun da ramazanıda bitirecez inş . kib görüşmek üzreeeee
canlarım nasılsınızz
ablacım görüşemiyoruz faceden yazdım sana
kardeloşum sen naılın cnm
kardelencim49 yanii selamlar olsun s.a.v EFENDİMİZE
HAYIRLI YOLCULUKLAR
lagrima cnm sen nasılsın??
gbişlerr sarı şekerim ve ranacımm sizleride bir öpem
derinsuu cnm sen nasılsın
uğur boncukumuda arada davul çalarken görüyom o kaaadarr
ranacıkk senide unutmıyım bebiş nasııl
aaa pelinimide göremediim
birsencik emre bey nasıll
ececim msn acarmısıın
inşallah vardır yaaa,kanda çıkar idrarda çıkıyosa.
minik gökçe kuş nasıllar,maşallah o na.
ARTIK KISA CÜMLELER KURUYORUM diye bi şarkı mıydı,film miydi,uzun zamandır o moddaydın,böyle uzun bir mesaj,hepimiziin halini hatrını sorman güzel oldu bence:81:
slm birsencim,emrecik nasıl,yok mu yeni pozlar?
bu arada msn açtım no ları almadan kapamak zorunda kaldım,malum misafirim vardı.
neyse bi ara görüşük ederik senle tekrardan.
niye sorduğumu da söylerim o ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?