Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar nasılsınız. Baya insan varmış dün iftar vakti ama sahur biraaz boş gecmiş sevindim ben girememiştim dün akşam:) Akşama yemek yok napcam bilmiyorum Acayip stresliyim yarın test var

amin canım allah hepimeze hamiş olduğumuz günleri göstersin inş
inş canım gelsin artık yaaaaaaaa
öle canım ben bu ay hiç düşünmedim zaten bu ay olmasını istemedim bir nevi bilmiyorum nedenini ama içimden bi ses bu ay olmasın dedi sanki ama bu belirtiler olunca acabaaaa ya başladım zor zar unuttuklarımı hatırladım offff
merrhaba ece kanda çıkar istersen git bir kan tahlili yaptır.10 gün olsa bile çıkıyor.
ya ben kanda baktırmak istemiyorum ilk hamileliğimdede kanda öğrendim bir kerede çift çizgi görmek istiyorum artık

inş vardır canım bakalım bi adet günüm gecsin ne olacak

ya bide ilk hamile kaldığımda korunmayı bırakalı tam 8. ayında hamile kaldım ve şimdide 8. ayın içindeyiz inş gelmiştir artık allahın izniylee

Kızlar nasılsınız. Baya insan varmış dün iftar vakti ama sahur biraaz boş gecmiş sevindim ben girememiştim dün akşam:) Akşama yemek yok napcam bilmiyorum Acayip stresliyim yarın test var

slm canım nasılsın hayırdır ne testi gebelikmi kusura bakma gelemediğim için bazı şeylerden habersiz oluyorum

slm canım nasılsın hayırdır ne testi gebelikmi kusura bakma gelemediğim için bazı şeylerden habersiz oluyorum

Evet canım Gebelik testi ama bir taraftanda ya cıkmassa bişey diye onun psikolojisine hazırlıyorum kendimi. Bak senin baya belirtin var. Bende hiç belirti yok canım

Evet canım Gebelik testi ama bir taraftanda ya cıkmassa bişey diye onun psikolojisine hazırlıyorum kendimi. Bak senin baya belirtin var. Bende hiç belirti yok canım

canım belirti olsa ne olcakki bende emin olamıyorum ya ama bilemiyorumda hadi uyku hali sık wc yi anlarım onlar normalde çok bebiş istediğimdede olyo ve beni yanıltıyo ama bu göğüslerim kopuyo kac gnlerdir ve bu akıntı bunlar bizlerin elinde değil demi offf yine kafam karıştı bak

selam kızlar.hepinize toptan yazayım dedim.canımın sıkıntısının sebebi bebek muhabbeti değil.bazı sorunlar var,aşmaya çalıştıkça sanki hiç bir yol katedemiyormuşum gibi geliyor,tabi daha da stres oluyorum.yani bebek muhabbeti bu sıkıntılarımın içinde tuz biber sadece.Asla isyan etmiyorum kaderimizi yaşıyoruz neticede.aşılama konusuna da ikinci bi sefer daha adım atmamamın sebebi de bu.bu kadar stres sıkıntının içinde zaten çok zor bi şanstı bu aşılamada.2.ciyi bile bile lades gibi olucak.Ayrıca herşey vesile bizim gözümüzde.Allahım istemedikten sora ben ne yapsam boş gibi geliyor.Hakkımda hayırlısını diliyorum ve şu sıkıntıları aşmayı ümit ediyorum.

kardelen49,canım yarın yolcusun.güle güle git güle güle gel inşallah canım.Allahım yaptığınız tüm ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin inşallah.Peygamber efendimiz s.a.v selam götürürsen benden sevinirim.Hayırlı yolculuklar canım.öptüm.

hoşçakalın kızlar

Selınam selam tatlım.ıyımısın?Allahm sıkıntılarını alsın cnm her ne sorunun varsa rabbım kolaylıkla asmayı nasıp etsın...asılamayı hemen denemıyor olman bı bakıma ıyı aslnda,braz kafanı toparlarsın,rahım dınlenır ilaclardan arınırsın bıraz.bakarsın kendı gelır mınıs selınam.hıcbıseye sıkma canını öpüyorum senı.

Kardelen49um ,hayırlı yolculuklar dılıyorum cnm.aynen selınanın dedıgı gıbı bızdende selam söyle cnm.rabbım orada edecegın gönlünden gececek olan tüm dualarını hayırlısıyla kabul eylesın.kendıne ıyı bak canım.

Ece ve uebeslı umarım hamılesınızdır kızlar.

Sevcanın aynen yorgunluk önemlı degıl öyle mutlu oldumkı ben herzaman alamıyorum calıstgm ıcın,curcuna oldu ev senlendı valla.yemecıklerımıde cok begendıler heeSelınam selam tatlım.ıyımısın?Allahm sıkıntılarını alsın cnm her ne sorunun varsa rabbım kolaylıkla asmayı nasıp etsın...asılamayı hemen denemıyor olman bı bakıma ıyı aslnda,braz kafanı toparlarsın,rahım dınlenır ilaclardan arınırsın bıraz.bakarsın kendı gelır mınıs selınam.hıcbıseye sıkma canını öpüyorum senı.

Kardelen49um ,hayırlı yolculuklar dılıyorum cnm.aynen selınanın dedıgı gıbı bızdende selam söyle cnm.rabbım orada edecegın gönlünden gececek olan tüm dualarını hayırlısıyla kabul eylesın.kendıne ıyı bak canım.

Ece ve uebeslı umarım hamılesınızdır kızlar.

Sevcanın aynen yorgunluk önemlı degıl öyle mutlu oldumkı ben herzaman alamıyorum calıstgm ıcın,curcuna oldu ev senlendı valla.yemecıklerımıde cok begendıler hee:81:

Son düzenleme:
selamün aleyküm cancgızlar.. nabyor bakem? iftar vakti zamanda geçmek bilmiyor bir türlü.. neyse az kaldı sofra hazır beklemedeyiz izin çıksın hemen yumulcaz..
iş görüşmesine gittim konuştum turizm şirketi turlarla şehir dışı gezilerine gidicek tabiki dini bir tur olacak.. bakalım akşam eşimle de konuşcam izin verirse oh gezer dururum artık.. neyse hadi öpüldünüz.. afiyet olsun... Allah kabul etsin..

aleyküm selam,sanırım artık izin çıkmıştır ve yumulmuşunuzdur.
bu arada sabit bi yerde durabileceğin bi iş olsa daha iyi olmaz mı?

o hem ne yumulmak yemekler falan kaçacak yer aradılar.. ebrar bizi yeme diye ağlaşmalarını duydum bi ara ama çok geç katlettim hepsini kendimi kutluyorum bu katliam sonucunda
neyse masa başı işde güzel olabilir tabiki ama basa başında olmayan işte süper olabilir. kocasız dırdırsız turlar ovvvv süper o memleket senin bu cami benim gezer dururum.. ama tabi daha maaşı konuşmadık maaş önemli.. 3 kuruşa çalışamam maaşı söylesin kararımı ona göre vercem..

aleyküm selam,sanırım artık izin çıkmıştır ve yumulmuşunuzdur.
bu arada sabit bi yerde durabileceğin bi iş olsa daha iyi olmaz mı?

selam katılabilirmisin ımmm bibakalım boş yer var mı? bakıyorum bakıyorum hıh buldum bir tane geç söyle otur bakem ışıgın altına ve başla anlatmaya nesin kimsin neden bebek yok kaç senedir yok vs sorgu sualsiz olmuyor burda
şaka hoşgeldin.. ee anlat...

selam kizlar bende size katilabilirmiyim

buraya oturdum ama iyimi canim
ben tedavi sonucu cocuk sahibi oldum simdi buyuduler esimle yeniden bebis istedimizi konustuk o gun bugun aklimda ama esim ablami kiskandimi söylüyor bende guluyom kiskansamda sana ne diye. ablam kazara hamis kaldi da 71 dogumlu menepoza giriyom sanmis adet olmayinca ögrendinde bebekler nerdeyse 8 haftalikti. benim yine tedavi görmem lazim sanirim ama bayrami bekliyom.eeeee biraz defolu yumurtaligim var

oooo güney cepheyide almışsın nese kışın yer değiştiririz
oo maşallah çocukların var burda cogumuzun 1 tanecek bile meleği yok.. gelmemekte inat ediyorlar bizde gelinler diye inat ediyoruzz bakalım kim galip gelecek.. ablanında maşallahı var valla..Allah bizlerede nasip eder inşallah... ne problem var yumurtalıklarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…