nasılsın kuzucummm ???
amin canım allah hepimeze hamiş olduğumuz günleri göstersin inşgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.bu sıralar beni mazur görün.sadece selam verip çıkıyorum kızmayın.keyfim yok pek.öptüm hepinizi.
ece inş hamilesindir canım.Rabbim gönlüne göre versin inşallahh.
inş canım gelsin artık yaaaaaaaasen bu gece gel tatlım toplucam ben hatunları meraketme ben uyumucam onlarıda uyutmucam
al bendende okadar cnm ınsallah o kalbımız hamıs kalınca pırpır eder mutluluktan
tatlım sen güçlü ol yenılme kaynanaya esın arada kalmıs bellı buyüzden evlılıgını yıkma mücadele et bak kazanan sen olucaksın ınsallah
cnm belırtıler hamıslık belırtılerı hadı hayırlısı umarım gelmıstır melegın ınsallah
selınam bende öyleyım cnm bgnlerde dün kırmızıları gördüm alıstım artık gercıde ınsan yıne de acaba dıyor adet olana kadar o acabayla pembe düşler kurmak bıle güzel oluyor ama adet olunca rüya bıtıyor bakalım hayırlısı su ramazan gecsın bızde kolları sıvayıp doktora gıtcez gercı kışa kadar beklemek ıstıyorum ama bıyandanda dayanamıyorum hakkımıza hayırlısı cnm umarım böyle dvm etmezde bızde kavusuruz artık meleklerımıze
ebusum dün gece gelmemıssın ıyısındır umarım bugece hepınızı ıstıyorum kızlar tek tek saymımbak sız olmazsanız korkarım sonra:84:
öle canım ben bu ay hiç düşünmedim zaten bu ay olmasını istemedim bir nevi bilmiyorum nedenini ama içimden bi ses bu ay olmasın dedi sanki ama bu belirtiler olunca acabaaaa ya başladım zor zar unuttuklarımı hatırladım offffinşallah hamilesindir demekten başka bişey gelmez elimizden çünkü bilmiyoruz sebebini,belirtiler çok yanıltıcı oluyo,kendini kaptırma,olursa da sürpriz olur böylece.
selinacım,lütfen bu kadar üzülme,hepimiz de geçtik bu yollardan,napalım,kısmetimiz bu.
ya ben kanda baktırmak istemiyorum ilk hamileliğimdede kanda öğrendim bir kerede çift çizgi görmek istiyorum artıkmerrhaba ece kanda çıkar istersen git bir kan tahlili yaptır.10 gün olsa bile çıkıyor.
cnm hosgedlın gorunmuyorsun nıcedır.ay cnm çok ümitlenme ınsan kendını kaptırınca yalancı belırtıler de olabılıyor bunlar.benım 1 ay oyle olmustu.ama bu aykı belırtılerımın de aynısı yazdıkların.ınsallah yawrun senınledır.cnm kan testı yaptırırsan hemen ogrenebılırksın netıceyı hayrlısı,yaz bıze sonucu cnm
ewet bu da bır belırtı ama bır test yaptr sen
cnm uyku halı cok war bende bugunlerde uyuklamazsam sıınleyım bebek
selam cnm.ya neden sıkkın canın.nolur uzme kendını((
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın yawrunu.ınşallah hıkayenı okur arkadaşlarım da ümitlerını yitirmezler...
cnm kımının ıdrarda bıle cıkıyor aynı gun ama cıkmazsa bır kan testı yaptır bızze de haber wer de kutlarız
selam cnm yoğunsun yanı bugun yarın he
kolay gelsın sana canmm bugün yarın için
cnm benımm sen de yoğunmuşsun he...
olsun değer cnm sonunda o yorgunluğa,o güzel dakıkalardan sonra derinim.cnm kış gelsın de herkes ewıne kapanacak kaçış yok ozaman muhabbetten
öpüyorum senıı
Kızlar nasılsınız. Baya insan varmış dün iftar vakti ama sahur biraaz boş gecmiş sevindim ben girememiştim dün akşam:) Akşama yemek yok napcam bilmiyorum Acayip stresliyim yarın test var
slm canım nasılsın hayırdır ne testi gebelikmi kusura bakma gelemediğim için bazı şeylerden habersiz oluyorum
Evet canım Gebelik testi ama bir taraftanda ya cıkmassa bişey diye onun psikolojisine hazırlıyorum kendimi. Bak senin baya belirtin var. Bende hiç belirti yok canım
sen bu gece gel tatlım toplucam ben hatunları meraketme ben uyumucam onlarıda uyutmucam
al bendende okadar cnm ınsallah o kalbımız hamıs kalınca pırpır eder mutluluktan
tatlım sen güçlü ol yenılme kaynanaya esın arada kalmıs bellı buyüzden evlılıgını yıkma mücadele et bak kazanan sen olucaksın ınsallah
cnm belırtıler hamıslık belırtılerı hadı hayırlısı umarım gelmıstır melegın ınsallah
selınam bende öyleyım cnm bgnlerde dün kırmızıları gördüm alıstım artık gercıde ınsan yıne de acaba dıyor adet olana kadar o acabayla pembe düşler kurmak bıle güzel oluyor ama adet olunca rüya bıtıyor bakalım hayırlısı su ramazan gecsın bızde kolları sıvayıp doktora gıtcez gercı kışa kadar beklemek ıstıyorum ama bıyandanda dayanamıyorum hakkımıza hayırlısı cnm umarım böyle dvm etmezde bızde kavusuruz artık meleklerımıze
ebusum dün gece gelmemıssın ıyısındır umarım bugece hepınızı ıstıyorum kızlar tek tek saymımbak sız olmazsanız korkarım sonra:84:
inşallah hamilesindir demekten başka bişey gelmez elimizden çünkü bilmiyoruz sebebini,belirtiler çok yanıltıcı oluyo,kendini kaptırma,olursa da sürpriz olur böylece.
selinacım,lütfen bu kadar üzülme,hepimiz de geçtik bu yollardan,napalım,kısmetimiz bu.
Herşeyin hayırlısı canım üzme kendini.
Oy canım benim aenin yokluğun farkedilmezmi
Selinacım topla kendini bak benimde başımdan geçti bir düşük bir tüp bir aşılama ve yılara bak hala azimle savaşıyorum lütfen canım üzme kendini tamammı denemeye devam et bu aşılama denedikçe şansın artıyor.
cnm hosgedlın gorunmuyorsun nıcedır.ay cnm çok ümitlenme ınsan kendını kaptırınca yalancı belırtıler de olabılıyor bunlar.benım 1 ay oyle olmustu.ama bu aykı belırtılerımın de aynısı yazdıkların.ınsallah yawrun senınledır.cnm kan testı yaptırırsan hemen ogrenebılırksın netıceyı hayrlısı,yaz bıze sonucu cnm
ewet bu da bır belırtı ama bır test yaptr sen
cnm uyku halı cok war bende bugunlerde uyuklamazsam sıınleyım bebek
selam cnm.ya neden sıkkın canın.nolur uzme kendını((
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın yawrunu.ınşallah hıkayenı okur arkadaşlarım da ümitlerını yitirmezler...
cnm kımının ıdrarda bıle cıkıyor aynı gun ama cıkmazsa bır kan testı yaptır bızze de haber wer de kutlarız
selam cnm yoğunsun yanı bugun yarın he
kolay gelsın sana canmm bugün yarın için
cnm benımm sen de yoğunmuşsun he...
olsun değer cnm sonunda o yorgunluğa,o güzel dakıkalardan sonra derinim.cnm kış gelsın de herkes ewıne kapanacak kaçış yok ozaman muhabbetten
öpüyorum senıı
amin canım allah hepimeze hamiş olduğumuz günleri göstersin inş
inş canım gelsin artık yaaaaaaaa
öle canım ben bu ay hiç düşünmedim zaten bu ay olmasını istemedim bir nevi bilmiyorum nedenini ama içimden bi ses bu ay olmasın dedi sanki ama bu belirtiler olunca acabaaaa ya başladım zor zar unuttuklarımı hatırladım offff
ya ben kanda baktırmak istemiyorum ilk hamileliğimdede kanda öğrendim bir kerede çift çizgi görmek istiyorum artık
inş vardır canım bakalım bi adet günüm gecsin ne olacak
ya bide ilk hamile kaldığımda korunmayı bırakalı tam 8. ayında hamile kaldım ve şimdide 8. ayın içindeyiz inş gelmiştir artık allahın izniylee
selamün aleyküm cancgızlar.. nabyor bakem? iftar vakti zamanda geçmek bilmiyor bir türlü.. neyse az kaldı sofra hazır beklemedeyiz izin çıksın hemen yumulcaz..
iş görüşmesine gittim konuştum turizm şirketi turlarla şehir dışı gezilerine gidicek tabiki dini bir tur olacak.. bakalım akşam eşimle de konuşcam izin verirse oh gezer dururum artık.. neyse hadi öpüldünüz.. afiyet olsun... Allah kabul etsin..
aleyküm selam,sanırım artık izin çıkmıştır ve yumulmuşunuzdur.
bu arada sabit bi yerde durabileceğin bi iş olsa daha iyi olmaz mı?
selam kizlar bende size katilabilirmiyim
o hem ne yumulmak yemekler falan kaçacak yer aradılar.. ebrar bizi yeme diye ağlaşmalarını duydum bi ara ama çok geç katlettim hepsinikendimi kutluyorum bu katliam sonucunda
neyse masa başı işde güzel olabilir tabiki ama basa başında olmayan işte süper olabilir. kocasız dırdırsız turlar ovvvv süpero memleket senin bu cami benim gezer dururum.. ama tabi daha maaşı konuşmadık maaş önemli.. 3 kuruşa çalışamam maaşı söylesin kararımı ona göre vercem..
selam katılabilirmisin ımmm bibakalım boş yer var mı? bakıyorum bakıyorum hıh buldum bir tane geç söyle otur bakem ışıgın altına ve başla anlatmaya nesin kimsin neden bebek yok kaç senedir yok vs sorgu sualsiz olmuyor burda
şaka hoşgeldin.. ee anlat...
buraya oturdum ama iyimi canim
ben tedavi sonucu cocuk sahibi oldum simdi buyuduler esimle yeniden bebis istedimizi konustuk o gun bugun aklimda ama esim ablami kiskandimi söylüyor bende guluyom kiskansamda sana ne diye. ablam kazara hamis kaldi da 71 dogumlu menepoza giriyom sanmis adet olmayinca ögrendinde bebekler nerdeyse 8 haftalikti. benim yine tedavi görmem lazim sanirim ama bayrami bekliyom.eeeee biraz defolu yumurtaligim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?