Kalbim sikiliyor icim daraliyor artik anne olmak istiyorum hakkaten yeter artik
slm hanimlar keyifler nasill ... bende keyif meyif kac gündür yokk bebektende vaz gectimm bizim sonumuz iyi degil bide yaavru birakmayalim arkamazda
soğan kürünü ilk defa yaklaşık 4 gündür yapıyorum
adet günlerim fazlasıyla düzenli ama belki daha iyi gelir bebek yapmaya diye uyguluyorum
ama ramazan dolayısıyla sahurdan 2 saat önce içiyorum ve günde 1 kez
orucu onunla açamam çünkü
sorum şu olacak : soğan kürünü içtiğimden beri idrarım her daim çok koyu ve kokulu :18: bu normal mi?tamda yumurtlama günlerimdeyim hem denormalde 4,5 gün süren adetim geçen ay(28 temmuz) 2 gün sürdü ve tarihten beri belim inalılmaz ağrıyor ağır bir yük taşımış gibi
kaç senedir bekliyorsun bilmiyorum ama burda senelercee bekleyenler var onlar napsın sen böyle dersen? ben bile bebek istiyorum derken utanıyorum yemin ederim burdakileri düşününce..
ne oldu canım hayırdır? sonumuz iyi değil derken? Rabbim hayırlısını versin imanlı evlatlarımız olsun ama olsun
ben burdayıııımmmmmmmmm
dün akşamla alakası yok tıpiğin bu akşam kımsecıkler yok
yürümüyor cnmm .. esimin bana tavir yapiyor biktimm akila fikire ihtiyacim seytan bosa dio ama
topigi mesgul etmeyim bu konuyla söylemek istedigin bisey varsa http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...p-gitmekmi-kalip-direnmekmi.html#post20440167 bura yaza bilirsin cnmm
toptan alıntı yapıyım herkese selamlar kardeloş gelmemiş kesin gezmeye gitmiştir kızlar Allah hepinize hayırlısını versin en kısa zamanda bebişler gelir inşallah eylül2008 sende sormuşsun hep bahsettiğimiz topik burası canım ama söyleyim bizim topiğimiz herkesinkinden güzel burda herkes birdir neyse ben çıkıyorum sonra gelirim bye
sen bu gece gel tatlım toplucam ben hatunları meraketme ben uyumucam onlarıda uyutmucamben burdayıııımmmmmmmmm
dün akşamla alakası yok tıpiğin bu akşam kımsecıkler yok
al bendende okadar cnm ınsallah o kalbımız hamıs kalınca pırpır eder mutluluktanKalbim sikiliyor icim daraliyor artik anne olmak istiyorum hakkaten yeter artik
tatlım sen güçlü ol yenılme kaynanaya esın arada kalmıs bellı buyüzden evlılıgını yıkma mücadele et bak kazanan sen olucaksın ınsallahslm hanimlar keyifler nasill ... bende keyif meyif kac gündür yokk bebektende vaz gectimm bizim sonumuz iyi degil bide yaavru birakmayalim arkamazda
cnm belırtıler hamıslık belırtılerı hadı hayırlısı umarım gelmıstır melegın ınsallahcanlarım benim nasılsınız:80:ya sizleri çok özledim tam 1 haftadır gelemiyorum çünkü pcnin azizliğine bende uğradım ve bozuldu acılmıyordu pc dün biraz oldu ama hala ii durumda değil çok yavaslamiş ya neyse 1 haftaya eski halini alır parcası gelince eeee neler yaptınız ben yokken baya kaynatmışsınız ya beni sorarsanız kafam karışık gibi ya adetime 2 3 gün var ve sanki gebelik belirtileri var gibi ama eminde olamıyorum belirtiler şunlar
bel ağrısı
göğüslerim çok kötü hassas ve uç kısımları acıyor resmen
karnıma kramplar giriyo
akıntım var aşırı yani normalde olduğundan daha fazladır
ve 3 gündür midem bulanıyor ama bu bulantı üşütmedenmi oluyor bilmiyorum kusuyorum bakalım bugün niyetlendim ne olacak
ha bide biraz uyku hali var ama o oruçtanda olabilir
kızlar bana bi akıl verin ya bu göğüs ağrılarım 1 haftayı gecti ne yapacağımı şaşırdım adetim gecmediği için test alsam çıkmaz diye test de yapmadım :18:bu belirtiler gebelikmi ya bu ay var gibi hissettim ama biliyorsunuz ben ümitlenip de olmadımı 1 hafta toparlanamıyorum kaynanam göğüs ağrıları ya adet olacağın zaman olur yada hamile kalınca dedi bende daha adetime var dedim o zaman hamilesindir dedi yaklasık 4 5 gün önce off:97::97::97::97:işte böyle kızlar bana acil cvp yazın öpüldünüz nanaktan
selınam bende öyleyım cnm bgnlerde dün kırmızıları gördüm alıstım artık gercıde ınsan yıne de acaba dıyor adet olana kadar o acabayla pembe düşler kurmak bıle güzel oluyor ama adet olunca rüya bıtıyor bakalım hayırlısı su ramazan gecsın bızde kolları sıvayıp doktora gıtcez gercı kışa kadar beklemek ıstıyorum ama bıyandanda dayanamıyorum hakkımıza hayırlısı cnm umarım böyle dvm etmezde bızde kavusuruz artık meleklerımızegünaydın kızlar hayırlı sabahlar.bu sıralar beni mazur görün.sadece selam verip çıkıyorum kızmayın.keyfim yok pek.öptüm hepinizi.
ece inş hamilesindir canım.Rabbim gönlüne göre versin inşallahh.
inşallah hamilesindir demekten başka bişey gelmez elimizden çünkü bilmiyoruz sebebini,belirtiler çok yanıltıcı oluyo,kendini kaptırma,olursa da sürpriz olur böylece.canlarım benim nasılsınız:80:ya sizleri çok özledim tam 1 haftadır gelemiyorum çünkü pcnin azizliğine bende uğradım ve bozuldu acılmıyordu pc dün biraz oldu ama hala ii durumda değil çok yavaslamiş ya neyse 1 haftaya eski halini alır parcası gelince eeee neler yaptınız ben yokken baya kaynatmışsınız ya beni sorarsanız kafam karışık gibi ya adetime 2 3 gün var ve sanki gebelik belirtileri var gibi ama eminde olamıyorum belirtiler şunlar
bel ağrısı
karnıma kramplar giriyo
ve 3 gündür midem bulanıyor ama bu bulantı üşütmedenmi oluyor bilmiyorum kusuyorum bakalım bugün niyetlendim ne olacak
kızlar bana bi akıl verin ya bu göğüs ağrılarım 1 haftayı gecti ne yapacağımı şaşırdım adetim gecmediği için test alsam çıkmaz diye test de yapmadım :18:bu belirtiler gebelikmi ya bu ay var gibi hissettim ama biliyorsunuz ben ümitlenip de olmadımı 1 hafta toparlanamıyorum kaynanam göğüs ağrıları ya adet olacağın zaman olur yada hamile kalınca dedi bende daha adetime var dedim o zaman hamilesindir dedi yaklasık 4 5 gün önce off:97::97::97::97:işte böyle kızlar bana acil cvp yazın öpüldünüz nanaktan
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.bu sıralar beni mazur görün.sadece selam verip çıkıyorum kızmayın.keyfim yok pek.öptüm hepinizi.
canlarım benim nasılsınız:80:ya sizleri çok özledim tam 1 haftadır gelemiyorum çünkü pcnin azizliğine bende uğradım ve bozuldu acılmıyordu pc dün biraz oldu ama hala ii durumda değil çok yavaslamiş ya neyse 1 haftaya eski halini alır parcası gelince eeee neler yaptınız ben yokken baya kaynatmışsınız ya beni sorarsanız kafam karışık gibi ya adetime 2 3 gün var ve sanki gebelik belirtileri var gibi ama eminde olamıyorum belirtiler şunlar
bel ağrısı
karnıma kramplar giriyo
Herşeyin hayırlısı canım üzme kendini.slm hanimlar keyifler nasill ... bende keyif meyif kac gündür yokk bebektende vaz gectimm bizim sonumuz iyi degil bide yaavru birakmayalim arkamazda
Oy canım benim aenin yokluğun farkedilmezmibi sen farketmişin yokluğumu,gerçi yanlış düşünmüşün ama genede farketmişin ya,önemli olan bu.
eboş açıklamış zaten nerde nasılım diye,fazla söze hacet yok.
herkeze heyırlı sahurlar olsun.
Selinacım topla kendini bak benimde başımdan geçti bir düşük bir tüp bir aşılama ve yılara bak hala azimle savaşıyorum lütfen canım üzme kendini tamammı denemeye devam et bu aşılama denedikçe şansın artıyor.günaydın kızlar hayırlı sabahlar.bu sıralar beni mazur görün.sadece selam verip çıkıyorum kızmayın.keyfim yok pek.öptüm hepinizi.
canlarım benim nasılsınız:80:ya sizleri çok özledim tam 1 haftadır gelemiyorum çünkü pcnin azizliğine bende uğradım ve bozuldu acılmıyordu pc dün biraz oldu ama hala ii durumda değil çok yavaslamiş ya neyse 1 haftaya eski halini alır parcası gelince eeee neler yaptınız ben yokken baya kaynatmışsınız ya beni sorarsanız kafam karışık gibi ya adetime 2 3 gün var ve sanki gebelik belirtileri var gibi ama eminde olamıyorum belirtiler şunlar
bel ağrısı
karnıma kramplar giriyo
ewet bu da bır belırtı ama bır test yaptr senya bide sık wc ye gidiyorum bunu yazmayı unuttum
rana hsg canım nasılsın:80:
cnm uyku halı cok war bende bugunlerde uyuklamazsam sıınleyım bebeksen bu gece gel tatlım toplucam ben hatunları meraketme ben uyumucam onlarıda uyutmucam
al bendende okadar cnm ınsallah o kalbımız hamıs kalınca pırpır eder mutluluktan
tatlım sen güçlü ol yenılme kaynanaya esın arada kalmıs bellı buyüzden evlılıgını yıkma mücadele et bak kazanan sen olucaksın ınsallah
cnm belırtıler hamıslık belırtılerı hadı hayırlısı umarım gelmıstır melegın ınsallah
selınam bende öyleyım cnm bgnlerde dün kırmızıları gördüm alıstım artık gercıde ınsan yıne de acaba dıyor adet olana kadar o acabayla pembe düşler kurmak bıle güzel oluyor ama adet olunca rüya bıtıyor bakalım hayırlısı su ramazan gecsın bızde kolları sıvayıp doktora gıtcez gercı kışa kadar beklemek ıstıyorum ama bıyandanda dayanamıyorum hakkımıza hayırlısı cnm umarım böyle dvm etmezde bızde kavusuruz artık meleklerımıze
ebusum dün gece gelmemıssın ıyısındır umarım bugece hepınızı ıstıyorum kızlar tek tek saymımbak sız olmazsanız korkarım sonra:84:
selam cnm.ya neden sıkkın canın.nolur uzme kendınıgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.bu sıralar beni mazur görün.sadece selam verip çıkıyorum kızmayın.keyfim yok pek.öptüm hepinizi.
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın yawrunu.ınşallah hıkayenı okur arkadaşlarım da ümitlerını yitirmezler...kızlar hepinize merhaba.size kendi savaşımı ve mucizeme kadar olan sürecimi anlatmak istiyorum ki asla umutsuz olmayın.
ben evliliğimde beş yılı doldurdum ve hiç korunmadım. son 2 yıldır da çocuk isteğim iyice ayyuka çıkmıştı. bende prolaktin hormonu 35 seviyelerindeydi. izmirde birkaç doktora gittim. doktorlar normal,gebeliği engellemez diyorlardı. eşime varikosel teşhisi kondu 3 yıl önce. sperm sayısı ve kalitesi düşüktü. aşılama yapalım dediler. ancak eşimin doğuya tayini çıktı ve biz işi doğaya bırakmaya karar verdik. 10 ay önce keşanda bir doktora gittik. prolaktin yüksekliği için dostinex verdi, 1 ay kullandım normal seviyeye indi değerler. rahim filminde falan bir anormallik çıkmadı. bu arada kimse eşime şunu yap bunu yap demiyo, hep ben kurcalanıyorum. ne de olsa aşılamaya yetecek kadar sperm var. eşim mart ayında geçici görevlendirmeyle yurt dışına gitti, düzenli ilişki şansı da kalmadı. eh dedim, 1 yıl daha hayal kurmayayım. bu arada bende problem varsa tedavi olayım diye nisan ayında çanakkale 18 mart üniversitesi hastanesine gittim. durumu anlattım baştan sona. asistan doktor muayene etti. bende hamileliğe engel bir sorun olmadığını söyledi. uzmanına danıştı ve aşılama olacağına dair rapor hazırladı. ben de eşimin sperm kalitesini ve sayısını arttırabilecek bişey yapılabilirmi diye sordum. serophene veya klomen kullanabilir dedi. ayda 5 gün kullanılacak,ertesi ay yine aynı günlerde kullanacak. eşime telefon açtım ilaç isimlerini verdim. 2 ay kullandı. temmuzun ortalarında izine geldi. ve mutlu son 6 haftalık hamileyim....
benimle aynı durumda olanlar varsa diye yazdım bunları.anladığım kadarıyla siz sormadan kadın doğum uzmanları eşinizin neler yapabileceğini söylemiyor. üroloji uzmanları da ameliyat veya aşılama seçenekleri üzerinde duruyor. böyle söylüyorum çünkü en az 10 doktora göründüm.
sizler de sakın umudunuzu kaybetmeyin.allah isteyen herkese anne olma duygusunu tattırır inşallah.
cnm kımının ıdrarda bıle cıkıyor aynı gun ama cıkmazsa bır kan testı yaptır bızze de haber wer de kutlarızbugun adet olmam gerekiyor şimdiye kadar olmadım olacak gibi de değilim sizce test yapsam mı çok mu erken yoksa erken yapıp negatif çıkmasından korkuyorum
selam cnm yoğunsun yanı bugun yarın heselam kizlarrhepiniz iyisiniz insallah?bende misafirler,davetler vs vs ugrasiyorum..yarin iftara misaifrim var,bugunden biraz temizlik falan yapiyorum,birazdan da kocis gelicek,alisverise cikicaz..:97::97:
kardelen49,yarin yola cikiyorsun degil mi?yogunsun tabi,gitmeden görusmek isterdim ama,eger görusemez isek gule gule git canim,rabbim sag salin gidip gelmek nasip etsin..benide ismen dualarinda unutmassan sevinirim.bizden de selam götur efendimiz sav.iyi yolculuklar canim.
selinam,uzme kendini,vakti saati degilmis demek ki,insallah en yakin zamanda rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
egalim,yasadiklarina uzuldum,ama fevri ve acele davranma canim,öfke ile kalkan zarar ile oturur derler..rabbim yar ve yardimcin olsun,sIkIntilarini gidersin..
kardelenim misafirin varmis,sende yogunsun bu aralar benim gibi...
ebrarim gezmelerdesin yine,gez canim sefan olsun
ugurboncugum,hadi topla herkeside,söyle bu aksam felekten bir gece calip,muhabbet edek
anatoliam ve kayram tebrik ederim kizlar,ben daha dun ebrarim dan duydum hamis oldugunuzu,rabbim kucaginizada almak nasip eylesin..bir tatile gitttim topigimize bereket gelmisdilerim bu bereket hepimiz adina devam eder..
kizlar bizim bir tosti arkadasimiz vardi?ugramiyor artik,haber alan varmi???
birsen,lagmira,sevcan,rana,derdanur,derin,banu,ssmert, hepiniz iyisniz insallah..
selam canlarım..dün gece okumak için girdim ama telin şarjı bitti çokda uykum vardı açamadım bi daha...
dün iftara misafirlerim vardı çok güzel geçti ama çok da yoruldum...gece nasıl uyuyacagımı bilemedim sahurada zor yetiştim...geceleri doya doya muhabbeti özledim ama zor oluyo canlarım olsun bunda şükür okuyorum yazıyorum arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?