olsun canım bende var numara istersen özelden de atabilirim sen iyi olda gerisini boşverslm birsencim,emrecik nasıl,yok mu yeni pozlar?
bu arada msn açtım no ları almadan kapamak zorunda kaldım,malum misafirim vardı.
neyse bi ara görüşük ederik senle tekrardan.
niye sorduğumu da söylerim o ara.
bende burdayım ama neeyyyssseeeessmert kardelen5233 ildailda slm millet nasılsınız bakalım
sanada iyigeceler canımneyse ben kaçar kızlarherkeze hayırlı gecelerr
neyse ben kaçar kızlarherkeze hayırlı gecelerr
neyse ben kaçar kızlarherkeze hayırlı gecelerr
olsun canım bende var numara istersen özelden de atabilirim sen iyi olda gerisini boşver
bende burdayım ama neeyyyssseeee
sanada iyigeceler canım
Bir idrar testi alsak daha kolay olmazmı ki::))))çok güldüm daha neleri denicez diye ama ben ilk defa duyuyorum
ilk önce bi kap bulun ve ona işeyin sonra ocaga koyun ve kaynatın.eger kaynarken köpürüp beyaz beyaz olursa yani beyaz akıntımız oluyoya işte öle olursa evet bebek var demektir ama normal su gibi kaynarsa bebek yok demektir benim tam adet günümdü yaptım vede bebegim varmış birde kötü kötü koktu :)
yazıyor bir yerde deneyen var mı ?bi çok kişide çıkmış
azmimizi alkışlıyorum
Naber birsencim koş kız doyur paşamızı yirim onu ben.KIZLAR BENDE ÇIKIYORUM emreciğin mamasını yedirecem hpinize iyigeceler aleynam nasılsın inşallah iyisindir uebesli beni unuttun hani çocuklara bakacaktın geçen yazdım ama görmedin sanırım olipss sanada iyigeceler benden sonra gelenlere selam söyleyin kızlar
Kardeloş nasılsın kız hiç pas vermiyosun şaka şaka::)))kardelen 49 seni bekliyorum adaşım,canlı canlı selam göndermek istedim ama gelmedin yaaaaa.
hazırlanıyon sanırım.
hayırlı yolculuklar,rabbim kabul etsin umreni ve dualarını inşallah.
Bir idrar testi alsak daha kolay olmazmı ki::))))
Naber birsencim koş kız doyur paşamızı yirim onu ben.
Kardeloş nasılsın kız hiç pas vermiyosun şaka şaka::)))
Kardelencim kendim gelemiyorum ama eşim geliyor sizin oralara bende gelseydim görüşürdük ne güzel olurdu.
Benimde günüm geldi ama olamadım çok karnım ağrıyor.
ya benim karnım ağrıyo yaaaa,sanki adet günümmüş gibi,hatta daha fazla,ama daha günüme vaaaarrrrrr.
ben çıkayım en iyisi banucum
Eşimin işi var arkadaşıyla geliyor yoksa kesin gelirdim.sende gelsiydin keşke.
niden gelemiyosun canım?
hepinize hayırlı geceler diliyorum inş herkes iyidir..
lagrimacım iş görüşmesi yapmışsın galiba inş hakkında hayırlısı ise olsun canım
kardelencim gidiyomuş saglıkla gitsin saglıkla geri gelsin rabbim ettigi tüm duaları kabul etsin inş.
kızlar hepinizi öpüyorum erkende uyuyayım inş. gece sahura kalkmak acaip zor gelmeye başladı yaneyse saglık olsun da ramazanıda bitirecez inş . kib görüşmek üzreeeee
canlarım nasılsınızz
ablacım görüşemiyoruz faceden yazdım sana
kardeloşum sen naılın cnm
kardelencim49 yanii selamlar olsun s.a.v EFENDİMİZE
HAYIRLI YOLCULUKLAR
lagrima cnm sen nasılsın??
gbişlerr sarı şekerim ve ranacımm sizleride bir öpem
derinsuu cnm sen nasılsın
uğur boncukumuda arada davul çalarken görüyom o kaaadarr
ranacıkk senide unutmıyım bebiş nasııl
aaa pelinimide göremediim
birsencik emre bey nasıll
ececim msn acarmısıın
ay cnm sende test stresı bende dr a gıtme stresı napcaz bılmem:18::18:Kızlar nasılsınız. Baya insan varmış dün iftar vakti ama sahur biraaz boş gecmiş sevindim ben girememiştim dün akşam:) Akşama yemek yok napcam bilmiyorum Acayip stresliyim yarın test var
hadı ınşallah hamılesındır cnmmamin canım allah hepimeze hamiş olduğumuz günleri göstersin inş
inş canım gelsin artık yaaaaaaaa
öle canım ben bu ay hiç düşünmedim zaten bu ay olmasını istemedim bir nevi bilmiyorum nedenini ama içimden bi ses bu ay olmasın dedi sanki ama bu belirtiler olunca acabaaaa ya başladım zor zar unuttuklarımı hatırladım offff
ya ben kanda baktırmak istemiyorum ilk hamileliğimdede kanda öğrendim bir kerede çift çizgi görmek istiyorum artık
inş vardır canım bakalım bi adet günüm gecsin ne olacak
ya bide ilk hamile kaldığımda korunmayı bırakalı tam 8. ayında hamile kaldım ve şimdide 8. ayın içindeyiz inş gelmiştir artık allahın izniylee
cnm sıkıntıların neyse ınşallah yakın zamanda geçer aılevı fılansa bak yazdıgım tesbıh aıle sıkıntısına da bırebırmıs cnmmselam kızlar.hepinize toptan yazayım dedim.canımın sıkıntısının sebebi bebek muhabbeti değil.bazı sorunlar var,aşmaya çalıştıkça sanki hiç bir yol katedemiyormuşum gibi geliyor,tabi daha da stres oluyorum.yani bebek muhabbeti bu sıkıntılarımın içinde tuz biber sadece.Asla isyan etmiyorum kaderimizi yaşıyoruz neticede.aşılama konusuna da ikinci bi sefer daha adım atmamamın sebebi de bu.bu kadar stres sıkıntının içinde zaten çok zor bi şanstı bu aşılamada.2.ciyi bile bile lades gibi olucak.Ayrıca herşey vesile bizim gözümüzde.Allahım istemedikten sora ben ne yapsam boş gibi geliyor.Hakkımda hayırlısını diliyorum ve şu sıkıntıları aşmayı ümit ediyorum.
kardelen49,canım yarın yolcusun.güle güle git güle güle gel inşallah canım.Allahım yaptığınız tüm ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin inşallah.Peygamber efendimiz s.a.v selam götürürsen benden sevinirim.Hayırlı yolculuklar canım.öptüm.
hoşçakalın kızlar
oh oh cnm ıyı olmuş hadı.ee sen yaparsın da beğenmezler mi?? bizim oranın kocişinin yemeklerınden yaptın mı cnm???Selınam selam tatlım.ıyımısın?Allahm sıkıntılarını alsın cnm her ne sorunun varsa rabbım kolaylıkla asmayı nasıp etsın...asılamayı hemen denemıyor olman bı bakıma ıyı aslnda,braz kafanı toparlarsın,rahım dınlenır ilaclardan arınırsın bıraz.bakarsın kendı gelır mınıs selınam.hıcbıseye sıkma canını öpüyorum senı.
Kardelen49um ,hayırlı yolculuklar dılıyorum cnm.aynen selınanın dedıgı gıbı bızdende selam söyle cnm.rabbım orada edecegın gönlünden gececek olan tüm dualarını hayırlısıyla kabul eylesın.kendıne ıyı bak canım.
Ece ve uebeslı umarım hamılesınızdır kızlar.
Sevcanın aynen yorgunluk önemlı degıl öyle mutlu oldumkı ben herzaman alamıyorum calıstgm ıcın,curcuna oldu ev senlendı valla.yemecıklerımıde cok begendıler heeSelınam selam tatlım.ıyımısın?Allahm sıkıntılarını alsın cnm her ne sorunun varsa rabbım kolaylıkla asmayı nasıp etsın...asılamayı hemen denemıyor olman bı bakıma ıyı aslnda,braz kafanı toparlarsın,rahım dınlenır ilaclardan arınırsın bıraz.bakarsın kendı gelır mınıs selınam.hıcbıseye sıkma canını öpüyorum senı.
Kardelen49um ,hayırlı yolculuklar dılıyorum cnm.aynen selınanın dedıgı gıbı bızdende selam söyle cnm.rabbım orada edecegın gönlünden gececek olan tüm dualarını hayırlısıyla kabul eylesın.kendıne ıyı bak canım.
Ece ve uebeslı umarım hamılesınızdır kızlar.
Sevcanın aynen yorgunluk önemlı degıl öyle mutlu oldumkı ben herzaman alamıyorum calıstgm ıcın,curcuna oldu ev senlendı valla.yemecıklerımıde cok begendıler hee:81:
slm cnm katıldın bıle aramıza hoşgeldın.bak lagrıma köşeyi de wermiş sanaselam kizlar bende size katilabilirmiyim
ayy cnmm ya cok heyecanlandım ya bakl pc de warsa resım yuklıyım ılk gebelıgımde testımde ılk testımde sılıktı 2 cızgı .aynı gun kanda baktırdım pozıtıf cıkmıstı.inşallah wardıor bebişinyaa kızlar bişey sorucam size Benim reglime 5 gün kaldı. Yarın kan tahliline gidicektim ama bu akşama dayanamayıp prodüktörle baktım çok çok dikkatli bakılınca cok silik çizgi cıktı. Böyle olup kanda çıkan varmı kafam karıştııı Silik çızgı biraz belirgin çıksa heveslenicem ama çok çok az gercekten çok dikkatli bakınca cıkıyo
cnm ewet geçim sıkıntısı sonra hastalık ve dılek ıcınmıs cnm o tesbihslm kızlar nasılsınız bakalım bi bakayım dedim ne var yok anlatın
sevcancım bi tesbih yazmışsın
ya kadır ya allah
.....
devam ediyo o tesbih dilek için mi merak ettim
sarı şekerin de seni öper cnm.ben ıyıyım sen nasılsın.yeğen çok hareket ediyor mu??canlarım nasılsınızz
ablacım görüşemiyoruz faceden yazdım sana
kardeloşum sen naılın cnm
kardelencim49 yanii selamlar olsun s.a.v EFENDİMİZE
HAYIRLI YOLCULUKLAR
lagrima cnm sen nasılsın??
gbişlerr sarı şekerim ve ranacımm sizleride bir öpem
derinsuu cnm sen nasılsın
uğur boncukumuda arada davul çalarken görüyom o kaaadarr
ranacıkk senide unutmıyım bebiş nasııl
aaa pelinimide göremediim
birsencik emre bey nasıll
ececim msn acarmısıın
bu ne yaaaçok güldüm daha neleri denicez diye ama ben ilk defa duyuyorum
ilk önce bi kap bulun ve ona işeyin sonra ocaga koyun ve kaynatın.eger kaynarken köpürüp beyaz beyaz olursa yani beyaz akıntımız oluyoya işte öle olursa evet bebek var demektir ama normal su gibi kaynarsa bebek yok demektir benim tam adet günümdü yaptım vede bebegim varmış birde kötü kötü koktu :)
yazıyor bir yerde deneyen var mı ?bi çok kişide çıkmış
azmimizi alkışlıyorum
ayy cnm benım arkadaş da limon testını yapmıstı bana beyaz kopuk gıbı olursa hamıle olurmusun bana da yaptı aman bişey anlamadım cnm be saçmalık benceslmlar az önce birisi idararı kaynatarak gebelik kontrolü yapıldığğını yazmış.nette biraz baktım daha neler varmış öyle:)limon suyundan,çamaşır sayundan,karbonattan...bunları deneyip tutan var mı merak ettim,eğer tutuyorsa evde bulunan şeyler olduğundan her zaman yapabiliriz diye düşündüm ama gerçeklik payı var mı acaba
uebesli+,
ugurboncugum,
lagrima
selam kızlar hayrlı geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?