Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm birsencim,emrecik nasıl,yok mu yeni pozlar?

bu arada msn açtım no ları almadan kapamak zorunda kaldım,malum misafirim vardı.
neyse bi ara görüşük ederik senle tekrardan.
niye sorduğumu da söylerim o ara.
olsun canım bende var numara istersen özelden de atabilirim sen iyi olda gerisini boşver
ssmert kardelen5233 ildailda slm millet nasılsınız bakalım
bende burdayım ama neeyyyssseeee
neyse ben kaçar kızlar herkeze hayırlı gecelerr
sanada iyigeceler canım

olsun canım bende var numara istersen özelden de atabilirim sen iyi olda gerisini boşver

bende burdayım ama neeyyyssseeee

sanada iyigeceler canım

canım yazdığımda altta görünmüyordun onun için yoksa yazmazmıyım kusura bakma emre nasıl çok tatlı ya allahım bizlerede öle tatlı bebişler nasip eder inş
neyse artıkın çıktım ben

KIZLAR BENDE ÇIKIYORUM emreciğin mamasını yedirecem hpinize iyigeceler aleynam nasılsın inşallah iyisindir uebesli beni unuttun hani çocuklara bakacaktın geçen yazdım ama görmedin sanırım olipss sanada iyigeceler benden sonra gelenlere selam söyleyin kızlar

kardelen 49 seni bekliyorum adaşım,canlı canlı selam göndermek istedim ama gelmedin yaaaaa.
hazırlanıyon sanırım.
hayırlı yolculuklar,rabbim kabul etsin umreni ve dualarını inşallah.

Bir idrar testi alsak daha kolay olmazmı ki::))))

Naber birsencim koş kız doyur paşamızı yirim onu ben.

kardelen 49 seni bekliyorum adaşım,canlı canlı selam göndermek istedim ama gelmedin yaaaaa.
hazırlanıyon sanırım.
hayırlı yolculuklar,rabbim kabul etsin umreni ve dualarını inşallah.
Kardeloş nasılsın kız hiç pas vermiyosun şaka şaka::)))

Bir idrar testi alsak daha kolay olmazmı ki::))))

Naber birsencim koş kız doyur paşamızı yirim onu ben.

Kardeloş nasılsın kız hiç pas vermiyosun şaka şaka::)))

ya benim karnım ağrıyo yaaaa,sanki adet günümmüş gibi,hatta daha fazla,ama daha günüme vaaaarrrrrr.
ben çıkayım en iyisi banucum

amin hayırlısı olsun cnm sağol.. yarın kararımı bildircem maaşdan sonra :)

iyiyim canım giysi ayarlıyorum fakirlere göndermek için..

slmlar az önce birisi idararı kaynatarak gebelik kontrolü yapıldığğını yazmış.nette biraz baktım daha neler varmış öyle:)limon suyundan,çamaşır sayundan,karbonattan...bunları deneyip tutan var mı merak ettim,eğer tutuyorsa evde bulunan şeyler olduğundan her zaman yapabiliriz diye düşündüm ama gerçeklik payı var mı acaba

Kızlar nasılsınız. Baya insan varmış dün iftar vakti ama sahur biraaz boş gecmiş sevindim ben girememiştim dün akşam:) Akşama yemek yok napcam bilmiyorum Acayip stresliyim yarın test var
ay cnm sende test stresı bende dr a gıtme stresı napcaz bılmem:18::18:

hadı ınşallah hamılesındır cnmm
amin.

cnm sıkıntıların neyse ınşallah yakın zamanda geçer aılevı fılansa bak yazdıgım tesbıh aıle sıkıntısına da bırebırmıs cnmm

oh oh cnm ıyı olmuş hadı.ee sen yaparsın da beğenmezler mi?? bizim oranın kocişinin yemeklerınden yaptın mı cnm???

selam kizlar bende size katilabilirmiyim
slm cnm katıldın bıle aramıza hoşgeldın.bak lagrıma köşeyi de wermiş sana

ayy cnmm ya cok heyecanlandım ya bakl pc de warsa resım yuklıyım ılk gebelıgımde testımde ılk testımde sılıktı 2 cızgı .aynı gun kanda baktırdım pozıtıf cıkmıstı.inşallah wardıor bebişin

slm kızlar nasılsınız bakalım bi bakayım dedim ne var yok anlatın
sevcancım bi tesbih yazmışsın
ya kadır ya allah
.....
devam ediyo o tesbih dilek için mi merak ettim
cnm ewet geçim sıkıntısı sonra hastalık ve dılek ıcınmıs cnm o tesbih

sarı şekerin de seni öper cnm.ben ıyıyım sen nasılsın.yeğen çok hareket ediyor mu??

bu ne yaaa ıyyyy
ayy cnm benım arkadaş da limon testını yapmıstı bana beyaz kopuk gıbı olursa hamıle olurmusun bana da yaptı aman bişey anlamadım cnm be saçmalık bence ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…