Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet enbiya ve meryem suresi zaten mükemmel anlamları da var.. herkes okur gibime geliyor ama genede bi soralım dedim..
üzülme Allah tan hayırlısı napalım..

çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar nasip etsin emremize..

çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar nasip etsin emremize..

sgl canım seninde adetin henüz gelmemiş sen şu lokman hekime bi git unutma faydası olur neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler sabah hastaneye gidip kan verecez kendinize iyi bakın kızlar bye

ya gidiyim diyorum doktor kızıyor ilaçlarla kullanıl mazot mot diye. ondan.. adetimden ilk defa böyle oldu
sgl canım seninde adetin henüz gelmemiş sen şu lokman hekime bi git unutma faydası olur neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler sabah hastaneye gidip kan verecez kendinize iyi bakın kızlar bye

Cnım cok gecmiş olsun Canım biz ne derse diyelim sen o ameliyatı atlatana kadar sana hiç birsey ve söz ferahlatmaz içini ama yinede üzülme. O bahsedilenler cok cok küçük riskler Anestezi uzmanları artık cok iyi Türkiyede. Yeterki sen doktorunu düzgün sec için rahat olsun. Dualarımız küçük Emre ile

ya gidiyim diyorum doktor kızıyor ilaçlarla kullanıl mazot mot diye. ondan.. adetimden ilk defa böyle oldu

Canım ben yarın senin niyetine okuyacağım sana haber veririm. Sende kendine oku. Rabbim kabul eder inşallah. Eer sonradan arrkadaşlar eklenirse biz onlara onlarda bize okur

Canım ben yarın senin niyetine okuyacağım sana haber veririm. Sende kendine oku. Rabbim kabul eder inşallah. Eer sonradan arrkadaşlar eklenirse biz onlara onlarda bize okur

tmm cnm bende okurum ama diğer arkadaşlarda katılmak isterlerse nasıl olcak neyse baştan gene okuruz :)

ayyy aklımı kaçırıcam yaaaa yardım lütfen
şimdi 28 temmuzda adet oldum

birilerine göre hamile kalma zamanım ağustos ayının 6 sı ilaaa 11 iiii

birilerine göre de 10 u ila 14 ağustos arası

kafam allak bullak yaaaa

bilen yardım etsin

ov.testi demeyin sakın :))) o sonra

tuhaf tarafı ben hiç dinlemezdim kendimi,ama okuduklarımdan buradakilerden biliyorum artık bazı şeyleri
6 sı ila 11 hiç ağrım yoktu
ama bu 2 gün bel ,kasık ve akıntı çok ama çook az oluyor
yani ben bu tarihtemi yumutlamış oluyorum bunlar onun göstergesi mi

Canım bak aslında hiç sıkalacak bişey diğil. Yumurtlama söyle hesaplanır 28 günde bir regli olanlar için.;

28 temmuz regli buna 14 gün ekle; 10 Agustos a gelir. Bu su demek sen düzenli regli oluyorsan ayın 8- 13 arası bir günde yumurtlarsın. Bunun hangi gün olduğunuanlama istersen akıntına bakarsın. Akıntının arttığı günler en yakın zamanlardır. Ama bazen düzenli regli olsan bile 11 günde yani 7 Agustosta da başlayabilir. Yani bu yumurta 19-22 mm olduğunda catlıyoya bazen regliden 14 gün sonra ama 30 günde 1 regli olan kadında 16. gününde catlar. En iyisi sen akıntına bak. Artımı bilki çatlamasına 1-2 gün kalmıştır. Buda hamile kalmak için en ideal zamanlardır. Cokta takma kafana

hepinize iyi geceler arkadaşlar
bugün güzel birgün geçirdim mübarek yerleri ziyaret ettik en önemlisi EFENDİMİZİN HIRKAI ŞERİFİNİ gördüm .şükürler olsun YÜCE RABBİME .
hepinize bol bol dua ettim inşallah kabul olur .
sonrada iftara davetliydik görümceme oraya gittik biraz yorgunum geçmişe şöyle gözattım ama inanın yazıcak halim yok inşallah yarın telafi edicem
bide yarın sabah erken kalkmam gerek evde temizlik var davetler başlamadan temizlik yaptırıyım dedim .neyse bende durumlar bu
BİRSENİM emrede fıtık çıkmış çok üzüldüm kuzum ALLAHIM şifa versin inşallah ameliyatı çok güzel geçicek dualarım seninle ve emroşla
LAGRİMACIM çok güzel düşünmüşsün canım nasıl uygun görürseniz ben uyarım gerçi şu birkaç gün baya yoğunum ama gayret edip okurum hiç sorun değil canım .tekrardan çok saol duygulandım okuyunca ALLAHIM KABUL ETSİN niyetlerimizi dualarımızı
ben kaçıyorum kızlar hayırlı sahurlar

Evet canım onu göstergesi olabilir ama illa da belirti olcak diye bişeyde yok. Bak kadınlar reglinin ilk günü ortalam 20 yumurta ile başlarlar. Bu yumurtaların coğu söner geri kalır 1 tane bu regli gününden 14 gün boyunca büyümeye devam eder ve catlar. Çatladıında içinden sarı cisimcik denilen bir madde atar tüplere burada var olan spermle birlşir ve emriyo oluşmaya başlar. Döllenme olmasa catladığı tarihten ortalama 12- 14 gün sonra regli olursun. Bu yüzden çatlamadan 1 gün önce yada birkaç gün önce ilişkiye girmiş olman lazım i sperm bir kaç gün içinde yaşadığı için o sarı cisimciği hazır beklesin çaktın mı köfteyi

çok tşk.edrim
benim 29 günde bir oluyor tabii bazen şaşıyoooo
ayın 6 sında başlamamız ii olmuş ozaman
14 ne kadar da devam ediyim di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…