Kızlar selam,
Gelemedim nete cok moralim bozuktu kendimi temizliğe verdim oruçlu oruçlu. İftardaydık yeni geldik. Kızlar silik falan bile cıkmadı test sabah. Sonra ateşi ölçtüm düşmüş. Peceteyi içime soktum hafif kahverengi geldi hani regli öncesi gibi. Yerleşme kanı mı diye sevindim ama sonra baktım vucut ısım 36,2 ye düşmüş malesef regli olucam sanırım . Cok üzülüp agladım bol bol sıldim süpürdüm evi ama simdi topladım kendimi. Moral bozmak yol yola devam dedim :) Lerigma ben de Meryem Suresi okıycam. Dün akşam Nihat hatipoğlunu dinledim oda Salih bir evlat için Enbiya ve Meryem suresini okuyun dedi. Ben hadi deseniz başlarım. Bence Okuyacak olanlar Sadece Ben okurum diye mesaj yazsın ki bilelim kim kim var.
kızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom
çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar nasip etsin emremize..
sgl canım seninde adetin henüz gelmemiş sen şu lokman hekime bi git unutma faydası olur neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler sabah hastaneye gidip kan verecez kendinize iyi bakın kızlar bye
kızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom
ya gidiyim diyorum doktor kızıyor ilaçlarla kullanıl mazot mot diye. ondan.. adetimden ilk defa böyle oldu
ya gidiyim diyorum doktor kızıyor ilaçlarla kullanıl mazot mot diye. ondan.. adetimden ilk defa böyle oldu
tmm cnm bende okurum ama diğer arkadaşlarda katılmak isterlerse nasıl olcak neyse baştan gene okuruz :)
Hee baştan gene okuruz nolcak zaten zaman var hem sadece cocuk içinde değil okumuş oluruz işte
ayyy aklımı kaçırıcam yaaaa yardım lütfen
şimdi 28 temmuzda adet oldum
birilerine göre hamile kalma zamanım ağustos ayının 6 sı ilaaa 11 iiii
birilerine göre de 10 u ila 14 ağustos arası
kafam allak bullak yaaaa
bilen yardım etsin
ov.testi demeyin sakın :))) o sonra
ayyy aklımı kaçırıcam yaaaa yardım lütfen
şimdi 28 temmuzda adet oldum
birilerine göre hamile kalma zamanım ağustos ayının 6 sı ilaaa 11 iiii
birilerine göre de 10 u ila 14 ağustos arası
kafam allak bullak yaaaa
bilen yardım etsin
ov.testi demeyin sakın :))) o sonra
değerler ulaşabileceğin bir yerdeyse karşılaştırabilir miyiz
benim eşim evlenmeden önce yaptırmış fıtık ağrısı için gitmiş bu çıkmış
tuhaf tarafı ben hiç dinlemezdim kendimi,ama okuduklarımdan buradakilerden biliyorum artık bazı şeyleri
6 sı ila 11 hiç ağrım yoktu
ama bu 2 gün bel ,kasık ve akıntı çok ama çook az oluyor
yani ben bu tarihtemi yumutlamış oluyorum bunlar onun göstergesi mi
Canım bak aslında hiç sıkalacak bişey diğil. Yumurtlama söyle hesaplanır 28 günde bir regli olanlar için.;
28 temmuz regli buna 14 gün ekle; 10 Agustos a gelir. Bu su demek sen düzenli regli oluyorsan ayın 8- 13 arası bir günde yumurtlarsın. Bunun hangi gün olduğunuanlama istersen akıntına bakarsın. Akıntının arttığı günler en yakın zamanlardır. Ama bazen düzenli regli olsan bile 11 günde yani 7 Agustosta da başlayabilir. Yani bu yumurta 19-22 mm olduğunda catlıyoya bazen regliden 14 gün sonra ama 30 günde 1 regli olan kadında 16. gününde catlar. En iyisi sen akıntına bak. Artımı bilki çatlamasına 1-2 gün kalmıştır. Buda hamile kalmak için en ideal zamanlardır. Cokta takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?