Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım saolasın.hamilelikten olamaz canım adet oldum çünkü ama kesilmedi bi türlü.

selam kızlar hepinize vereceğim cvp aynı olduğu için toptan yazıyorum.korkunun ecele faydası yok diye gittim dr a.önce muayene etti vajinal.sorada o iğrenç aleti soktu gözümden yaşlar süzüldü zaten.canım çok yandı.emin olmak için kan testi istedi tabiki negatif çıktı.dış gebelik ihtimaline karşın istedim bu testi dedi.kanamanın uzun sürmeside normal dedi 3 tane gelişmiş 3-4 tanede tam gelişmesede yumurtaların vardı dedi.bunları vücuttan atmakta bikaç gün artırabilir dedi.ağrı kesici hap verdi.yine ilişkide ağrıların devam ederse tekrar gelebilirsin dedi.öyle işte.şuan aletlerden ötürü canım çok yanıyo.hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.hoşçakalın.
bu arada lağrımacım kuran arapça okumayı bende bilmiyorum.internetten okutmakta bana pek mantıklı gelmedi.keşke elimden gelse seve seve okurdum canım.bizi düşünüp bunu sunman bile çok güzel.tşk ederim.Rabbim inş çok bekletmeden gönderir bebeklerimizi.
kardelencim inş ağrıların bebişinin yerleşme çabalarındandır.sen bari bu ay güzel haber ver yaa.Allahım hayırlısıyla inş.temizlenir temizlenmez konuştuğumuz şeyi yapıcam canım haberin olsun.öptm
bu arada kızlar okuduğum tefriciyeyi yasin okuyup sonra göndermeyi düşündüm.tabi bi temizlenebilirsemmm :97:

garibim,hiç garip değilsin kız,maşallah hiç eksik olmuyo misafirlerin heee

bende toplu cevap trafiğine katılayım,yoksa içimde kalır
inşallah yerleşme ağrılarıdır,rabbim hepimize nasip etsin o mutluluğu bi an önce.
kızlar ben bebek niyetiyle bi hate hatim bitirdim,sizler içinde dua ettim ama sizlerde amin derseniz çok sevincem,o yüzden yazma gereği hissettim.
hatırlayabildiğim kadarıyla da tek tek isimlerinizi saymya çalıştım.
her gün meryem suresi okuma fikri çok güzel de,ramazanı şeriften sonra mı yapsak acaba,şu an çok cüzüm var,biraz zor olcak benim için,ama herkez okursa benim okumama olmaz,kendimi zorlarım biraz.

ah canım benım ya ne bencıl ınsanlar var takma semram tekrar hamıs kalıcaksın sonucta buarada yegenının düğünüde hayırlı olsun şimdiden...
lagrımacım lısteyı pek anlamadım ama cogunluk ne derse uyarım ben...

bız ıyıyız cnm cok sagol doktora gıtmıssın umarım tahlıllerınde cok güzel cıkar kib...

üzülmüyorum cnm artık alıstım:)hayırlısı neyapalım senınde kıstın erır ınsallah bıranöncede kavusursun melegıne

cnm benım benımde korkulu rüyam o alet demek asılamadada o devreye gırıyor ben neyapcam(ters bısıy cıkmadıgına sevındım senın adına buarada allah kabul etsın dualarını...

kız bebişmı geldı yoksa oh ...:)hadı hayırlısı ınsallah...allah dualarını kabul etsın cnm ınsallah duaların ıcınde cok sagol

kızlar aranızda eşinde varikosel olup (ama ameliyat olmayan ,çünkü %15 fark yapıyormuş ameliyattan sonra) hamile kalan var mı ?

çok üzülüyorum çoook

Yok be canım yapmam test hep tek görmekten bıktım.

ay bende hala saklarım testlerimi :97:
İnşallah birgün sonuna kadar görebileceğin çift çizgiler gör.

Güle güle git güle güle gel canım.

Naber pelincim nasılsın canım.
Kardelen kız burdaydın nireye gittin ebrarcım daha ortalarda yoksun kızlar ben yarın edirneye gidiyorum ama bilgisayarımıda alıcam ama çok giremem uebesli kız tahlil yapmadınmı sevcan kuşum inşallah güzel haberlerle gel dualarım seninle canım.Topicikteki tüm hatunlar hepinizi öptüm.

kocan memleketine,sen memleketine mi oldu,çabuk gelcen mi bari?

Kızlar selam,

Gelemedim nete cok moralim bozuktu kendimi temizliğe verdim oruçlu oruçlu. İftardaydık yeni geldik. Kızlar silik falan bile cıkmadı test sabah. Sonra ateşi ölçtüm düşmüş. Peceteyi içime soktum hafif kahverengi geldi hani regli öncesi gibi. Yerleşme kanı mı diye sevindim ama sonra baktım vucut ısım 36,2 ye düşmüş malesef regli olucam sanırım . Cok üzülüp agladım bol bol sıldim süpürdüm evi ama simdi topladım kendimi. Moral bozmak yol yola devam dedim :) Lerigma ben de Meryem Suresi okıycam. Dün akşam Nihat hatipoğlunu dinledim oda Salih bir evlat için Enbiya ve Meryem suresini okuyun dedi. Ben hadi deseniz başlarım. Bence Okuyacak olanlar Sadece Ben okurum diye mesaj yazsın ki bilelim kim kim var.

Lagirma ben okurum canım. Okumak isteyen Ben okurum başlıklı mesaj yazsında netleştirelim bugün

kızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom

benım esımde 6 ay önce oldu ama hala tık yok cnm(

işte onu diyorum %15 fark yapıyormuş

açıkçası dr.larada pek güvenmiyorum.bi arkadaşımın eşi olacaktı .olmadan hamile kaldı kız :)

ama canımı çok sıkıyo budurum .fakat Allah Hz.Meryem e bebek verdi.yani o ne derse o

Allah hepimize yardım etsin dualarımızı kabul etsin

cnm morelını bozma nezamandır ıstıyodun ınsallah bu ay görürsün o cıft cızgıyı
bırsenım cok gecmıs olsun cnm ama morelını bozma allah beterınden korusun benım arkadasın cocugu da oldu erken farketmenız ıyı olmus sımdı cok ıyı ve amelıyat cok basıt ve kolay gectı güçlü ol emrecıgın annesı bırakma kendını kötüde düşünme allah sıfa versın cnm

moral bozmuyoruz devam arkadaşlar devam

Allah sabreden kulunu çok severmiş

cnm benım allah ıstıcekkı olcak senın dedıgın gıbı benım esımın degerlerı gayet ıyıydı amelıyat olmana gerek yok dedı kac doktor ama benım esım ınatla olmak ıstedı küçük bı amelıyat zaten varıkoselde ısı her gecen gün spermlerı bozarmıs sonucta bı engel hı varıkoselı olup hamıle kalanda var ama amelıyat olupta hamıle kalanda var bu bellı olmuyor benım esımın degerlerı ıyıydı sımdı dahada ıyı oldu bendede bısıy görünmüyo allahın ısı ıste enbüyük etken stres bak ana sayfada erkek ınfertılesı dıye bı bölüm var orda varıkoselle ılgılı herseyı bulabılırsın

sgl boncuğum inşallah iyi geçer kardeloş uebesli sizler nasılsınız

ah canım yaaa,çok geçmiş olsun yavruya,rabbim şifasını versin çabucak inşallah.
kımsecıkler konusmuyor
ben gıdıyorum kızlar bır saat sonra gelıcem yıne kendınıze ıyı bakın

ay avatarına bayıldım yaaaaaaaa
ben her an çıkabilirim bu arada.
kızlar dediğiniz gibi,bildiğimiz gibi,rabbim ol dicek ve olcak,kimlerde ne sorunlar var,hemen hamile kalıyolar,bizde sıfır sorun ve hala bekliyoruz.
rabbim kudretini daha iyi kavramamızı istiyo belkide.
dualarımızı boş çevirmesin şu mübarek ayda,göndersin yavrularımızı inşallah.

cümleten hayırlı geceler canlarım. hacı bayrama gittik bugün iftarımızı yaptık namazımızı kıldık hepinize tek tek dua ettim. Rabbim kabul etsin inşallah..

listeye gelincede 12 si yani yarın ebrardan başlayalım hepimiz ebrar için meryem suresini okuyalım ertesi gü diğeri gibi. anladın mı şimdi? hani ben okumak istiyorum ama toplu okursak kimin duası kabul olur bilmem.. iyi olur diye düşündüm ama istemezseniz ben kendim okurum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…