sebebini bilemiyom kanka ama dün fenaydım,bugün arada yokluyo ama öyle yoğun deeel,sanırım bebek yerleşme işini bitirdi(aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş)smile ler çıkmıyo,uygulayamadım
kokmuştur kız onlar.
ah canım,muhtemelen şu saatte o mübarek yerlerdesin,çok dua edeceğini biliyoruz,rabbim kabul etsin.
selinacım,aşılama ve tüp bebekte kanama olsa dahi mutlaka kan testi tavsiye ediyo uzmanlar,muayeneden önce bi kan versen için rahat eder en azından.
amin canım saolasın.hamilelikten olamaz canım adet oldum çünkü ama kesilmedi bi türlü.herkese hayirli gunler kizlargecmisi okudugum kadari ile herkes iyi bende cok sIK ugrayamiyorum,ramazan yogun geciyor,cok sukur.bu aksam iftara misaifirim var.bir 5 dakika size bakmak istedim...
ebrarim sende yogunmussun,allah yardimcim olsun canim..
kardelen49 muhtemelen su an mubarek topraklardasin,rabbim dua ve ibadetlerini kabul etsin..
kardelenim insallah yerlesmedir canim,allah umit ettiklerine nail eylesin..
selinam,rabbim sikintilarini gidersin..yasadiklarin ins hamileliktendir canim..
ssmert gök gürlemesinden mi korktun kizsaka bir yana bende korkarim:18:
aklimda kalanlar bunlar kizlar,diger tum arkadaslarimidasimdiden hayirli iftarlar,afiyet olsun
Selam kızlar nasılsınız,dün akşam telden giriyim dedim beceremedim tlf kilitlendi bende sinir oldum yattım.Kardelenim şimdi ne güzel mübarek topraklardasın,hayırla git gel inşaallah,Rabbim dualarını kabul etsin bizlere de oraya gitmeyi nasip etsin inşaallahh...
Eboşum konusamadık senle dün bi ara konusuruz müsait olunca inşaallah....Hee bu arada aslında ne zamandan beri senle konuşmam lazım bişey sorucam da nasip olmadı...
Kardeloşum hayırdır cnm, inşaallah dediğin gibidir bebiş yerleşiyordur cnm ya inş güzel hbrleri alırız senden...
Selinam cnm biliyorum doktora gitmek istemiyorsun ama gitmeden de ne oldugunu anlayamazsın ki cnm geciktrme git biran önce inş yara falan değildir,bu arada Rabbim ferahlık versin sıkıntılarını gidersin cnm
Sevcanım,ranam nasılsınız kızlar?Sevcanım c.tesi bebişi göreceksin demek hee:)Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşaallah,ezan da okunuyor şimdi Rabbim kabul etsinnn
Semracım cnm üzme kendini ne olur,oğlunda çok akıllı maşallah inş tez zamanda Rabbim ona da kardeş yollar kimin ne olacağı hiç belli değil cnm o yuzden hep şükret...
Birsenim sen naparsın,emoşla diloş nasıl
Pelinimm kuzum sen nasılsın korunmayı ne zaman bırakacaksın?
Boncugum,derinim kızlar iyisiniz inşaalllah sizlerde...
Aklımda bu kadr kaldı canlarım,bende dün hastaneye gittim çok şükür ama bebişi göremedim tabisi,ultrason için gün verdiler tahlilleri yaptırdım sonuçları yarın alıcam inşaallah,hastaneden de annemle biraz dolaştık çok yoruldum eve gidince uyuya kalmışım :) eboş ondan uyuyordum gari hee tembellikten değil valla
İftara daha yemek yapıcam ama ne yapacagımı bilmiyorum hani ilk günler menü paylaşıyordunuz niye yazmıyorsunuz şimdi heee
selam kızlar inanırmısınız iki saattir gecmişi okuyorum o kadar yavaşki k.k başım agırdı ya...canlarım alıntı yapmadım aklımda kalanları yazıcam...yazmadıgım olursa kusura bakmasın lütfen...
ebrarım misafirim vardı canım bide kullandıgım haplardanmı bilmiyorum ama krın agrım cok oluyo o yüzden fazla giremiyorum...sen nasılsın gece geliyosun aama görüşemiyoruz ben giremiyorum malesef...
boncugum adet olmuşsun üzülme canım hayırlısı olsun inş bidaki ay konar göbüşüne bebişin...
selinacım anlattıgın şeylerin aynısı gecenki hamileligimde olmuştu ılişki sırasında sancı,pembe kanama,ama tam adet olmamiştim bence geciktirmeden bir doktora görüün derim...allah göstermesin başka bişey olabilir...bide karın agrımda cok olmuştu lütfen ihmal etme canım...
kardeloşum inş şu mubarek ğünlerin yüzü suyu hürmetine bebişin yerine yerleşmiştir hayırlısıyla...
derinim sen nasılsın canım epeydir görüşemiyoruz...
semracım üzülme lütfen bazı insanlar patavatsız oluyolar işte pat diye soruyorlar...inş en kısa zamanda rabbim ogluşunun ve senin yüzünü güldürür hayırlısıyla...
asmerrtcim msn de görüştük zaten öpüyorum seni cok...
sevcanım inş keseyi ve melegini cumartesi günü görürsün...lütfen aklına kötü şeyler getirme...bizlerde heycanla bekliyoruz...
kardelen49 um su an yoldasındır...hayırlısıyla git gel inş rabbim dualarını kabul etsin...bizim dualarımızda seninle...allahım bizlerede nasip etsin o kutsal topraklara gitmeyi inş...
uasebelli canım bende hamile kaldıgımda ilk yaptıgımda testte cok cok silik bir cizgi vardı inanamamıştım...iki gün sonra tekrarladıgımda biraz daha belirgindi yani bugun tekrarladıgında cizgi belirginleşiyosa hamilesin demektir...inş öyledir ama bizleri merakta bırakma ugramamışsın hala topige güzel haberlerini bekliyoruz...
ececim inş senin belirtilerinde hamilelik belirtisidir...hayırlısı olsun...
ranacım sen nasılsın canım bebişimiz nasıl bulantıların varmı nasıl gidiyo hamişlik...
garipim, banucum,aleynacım,tutişim,birsenim,sizlerde iyisinizdir inş...yeni gelen arkadaşlarda aramıza hoşgelmişler ...kızlar hepiniz allaha emanet olun...hepinizi cok öpüyorum...
selam kızlar hepinize vereceğim cvp aynı olduğu için toptan yazıyorum.korkunun ecele faydası yok diye gittim dr a.önce muayene etti vajinal.sorada o iğrenç aleti soktu gözümden yaşlar süzüldü zaten.canım çok yandı.emin olmak için kan testi istedi tabiki negatif çıktı.dış gebelik ihtimaline karşın istedim bu testi dedi.kanamanın uzun sürmeside normal dedi 3 tane gelişmiş 3-4 tanede tam gelişmesede yumurtaların vardı dedi.bunları vücuttan atmakta bikaç gün artırabilir dedi.ağrı kesici hap verdi.yine ilişkide ağrıların devam ederse tekrar gelebilirsin dedi.öyle işte.şuan aletlerden ötürü canım çok yanıyo.hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.hoşçakalın.
bu arada lağrımacım kuran arapça okumayı bende bilmiyorum.internetten okutmakta bana pek mantıklı gelmedi.keşke elimden gelse seve seve okurdum canım.bizi düşünüp bunu sunman bile çok güzel.tşk ederim.Rabbim inş çok bekletmeden gönderir bebeklerimizi.
kardelencim inş ağrıların bebişinin yerleşme çabalarındandır.sen bari bu ay güzel haber ver yaa.Allahım hayırlısıyla inş.temizlenir temizlenmez konuştuğumuz şeyi yapıcam canım haberin olsun.öptm
bu arada kızlar okuduğum tefriciyeyi yasin okuyup sonra göndermeyi düşündüm.tabi bi temizlenebilirsemmm :97: