Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım inşallah emrecik bunu da atlatır bizim dualarımız seninle inşallah iyi olur hemencecik

herkes yazsın o zaman başlayalım. isteyenler söylesin..okuyalım..

kızlar ben predictor aldım adetime 1 hafta var bu ay da istedik çıkar mı testte

anım cıkacağını sanmam. Çünk idrara karışmamış olabilir. Birde pahalı prodktör alma RC marka al Sağlık bakanlığı onaylımış. Ucuz da 1-2 Tl falan. Birde yaptığını atma birkaç gn sonra bile hafif silik çıkabiliyor. Eğer öyle olursa bilki vardır bişey. Ama bence en erken regline 2-3 kala yap baktın yok regliden birkaç gün sonra yap. İnşallah vardır

kızlar ben predictor aldım adetime 1 hafta var bu ay da istedik çıkar mı testte

bence adetini bekle
ya da 1 gün kala falan yap
ammmmmaaan ne bilim birinde eerken çıkıyo birinde geç
kan testinde kesin diyorlar ama bu testler için kesin sonuç adetin geçmesi lazım

özellikle bu marka aldım ilişkiden bir hafta sonra çıkarıyo dediler daha yapmadım ama yapmak istiyommmm

herkes yazsın o zaman başlayalım. isteyenler söylesin..okuyalım..

Canım ben atladım yarın okurum diye ama ee ben regliyim galiab. Sen bana oku o zaman ben regliysem sana haftaya başlarım diğilsem :) 2 güne belli olur o zaman başlarım inşallaaahhhhhh

sevcanda gelmedı kesın uykuya dayanamadı tatlı hamıs
derın calısıyor yoruluyor fıstıgım oda yorgundur kesın...
kızlar bende gıdıyorum allaha emanet olun ıyı sahurlar

Son düzenleme:
sevcanda gelmedı kesın uykuya dayanamadı tatlı hamıs
derın calısıyor yoruluyor fıstıgım oda yorgundur kesın...
kızlar bende gıdıyorum allaha emanet olun ıyı sahurlar

Ne güzel avatarın varmış senin öylee Hamilesiniz anlaşılan siz yaa bende bebiş istiyooom bu ay denedik olmadıı adetim şimdi inşallah bundan sonra olur benimde bi bebişim..

Birsenim üzülme cnm,Rabbim yardımcınız olur merak etme sen kıyamam ben ona kuzenimin oğlunda da var kasık fıtıgı ama onlar bir yaşına gelince ameliyat ettiricez demişlerdi,Rabbim şifa versin emoşa...
iyi olmasına sevindim canım bebişinin.. inş hayırlısıyla saglıklı kucagına aldıgın günleride görürsün...ben smiliyleri bile kullanamıyorum tutişim bi düzelltseler artık ya...
Pelinim smileyleri bende kullanamıyorum kendim yazızyorum:)çareler tükenmez...

Cnm gidip kontrol ettirdiğin iyi olmuş bak aklında soru işareti kalmadı,ağrılarında biran önce diner inşaallah...
Allah razı olsun cnm,Allah kabul etsin inşaallah,kendi okudugundan hariç mukabeleye gidiyor musun sen kardeloşum?

bız ıyıyız cnm cok sagol doktora gıtmıssın umarım tahlıllerınde cok güzel cıkar kib...

Sağolasın boncugum Allah razı olsun,ramazandan sonra aşılamaya karar verdiniz mi kesin ne yapacaksın?

He kızlr Meryem suresini bende elimden geldiği kadar okurum ama ramazandan sonra olursa aslında daha ii olur mukabeleler var ya yetişmiyor yemek falan derken zaman geçip gidiyor...

He kızlr Meryem suresini bende elimden geldiği kadar okurum ama ramazandan sonra olursa aslında daha ii olur mukabeleler var ya yetişmiyor yemek falan derken zaman geçip gidiyor...

Aslında ramazanda başlasak daha iyi olur be buluruz ona da zaman hayırlı günlerde başlayalım ne dersin

Okuyalım diyenler listeye kendini eklesin anca böyle toparlarız derim ;

lARİGMA
UEBESLİ
ANATOLİA

herkese hayırlı sahurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…