kızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom
çok tşk.edrim
benim 29 günde bir oluyor tabii bazen şaşıyoooo
ayın 6 sında başlamamız ii olmuş ozaman
14 ne kadar da devam ediyim di mi
boncuğum ,berrinim,uebesli ve diğer kızlar kalamıyorum kusuruma bakmayın hepinize iyi geceler
hepinize iyi geceler arkadaşlar
bugün güzel birgün geçirdim mübarek yerleri ziyaret ettik en önemlisi EFENDİMİZİN HIRKAI ŞERİFİNİ gördüm .şükürler olsun YÜCE RABBİME .
hepinize bol bol dua ettim inşallah kabul olur .
sonrada iftara davetliydik görümceme oraya gittik biraz yorgunum geçmişe şöyle gözattım ama inanın yazıcak halim yok inşallah yarın telafi edicem
bide yarın sabah erken kalkmam gerek evde temizlik var davetler başlamadan temizlik yaptırıyım dedim .neyse bende durumlar bu
BİRSENİM emrede fıtık çıkmış çok üzüldüm kuzum ALLAHIM şifa versin inşallah ameliyatı çok güzel geçicek dualarım seninle ve emroşla
LAGRİMACIM çok güzel düşünmüşsün canım nasıl uygun görürseniz ben uyarım gerçi şu birkaç gün baya yoğunum ama gayret edip okurum hiç sorun değil canım .tekrardan çok saol duygulandım okuyunca ALLAHIM KABUL ETSİN niyetlerimizi dualarımızı
ben kaçıyorum kızlar hayırlı sahurlar
kızlar ben predictor aldım adetime 1 hafta var bu ay da istedik çıkar mı testte
kızlar ben predictor aldım adetime 1 hafta var bu ay da istedik çıkar mı testte
anım cıkacağını sanmam. Çünk idrara karışmamış olabilir. Birde pahalı prodktör alma RC marka al Sağlık bakanlığı onaylımış. Ucuz da 1-2 Tl falan. Birde yaptığını atma birkaç gn sonra bile hafif silik çıkabiliyor. Eğer öyle olursa bilki vardır bişey. Ama bence en erken regline 2-3 kala yap baktın yok regliden birkaç gün sonra yap. İnşallah vardır
herkes yazsın o zaman başlayalım. isteyenler söylesin..okuyalım..
sevcanda gelmedı kesın uykuya dayanamadı tatlı hamıs
derın calısıyor yoruluyor fıstıgım oda yorgundur kesın...
kızlar bende gıdıyorum allaha emanet olun ıyı sahurlar
Canım ben atladım yarın okurum diye ama ee ben regliyim galiab. Sen bana oku o zaman ben regliysem sana haftaya başlarım diğilsem :) 2 güne belli olur o zaman başlarım inşallaaahhhhhh
Birsenim üzülme cnm,Rabbim yardımcınız olur merak etme sen kıyamam ben ona kuzenimin oğlunda da var kasık fıtıgı ama onlar bir yaşına gelince ameliyat ettiricez demişlerdi,Rabbim şifa versin emoşa...kızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom
Pelinim smileyleri bende kullanamıyorum kendim yazızyorum:)çareler tükenmez...iyi olmasına sevindim canım bebişinin.. inş hayırlısıyla saglıklı kucagına aldıgın günleride görürsün...ben smiliyleri bile kullanamıyorum tutişim bi düzelltseler artık ya...
selam kızlar hepinize vereceğim cvp aynı olduğu için toptan yazıyorum.korkunun ecele faydası yok diye gittim dr a.önce muayene etti vajinal.sorada o iğrenç aleti soktu gözümden yaşlar süzüldü zaten.canım çok yandı.emin olmak için kan testi istedi tabiki negatif çıktı.dış gebelik ihtimaline karşın istedim bu testi dedi.kanamanın uzun sürmeside normal dedi 3 tane gelişmiş 3-4 tanede tam gelişmesede yumurtaların vardı dedi.bunları vücuttan atmakta bikaç gün artırabilir dedi.ağrı kesici hap verdi.yine ilişkide ağrıların devam ederse tekrar gelebilirsin dedi.öyle işte.şuan aletlerden ötürü canım çok yanıyo.hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.hoşçakalın.
bu arada lağrımacım kuran arapça okumayı bende bilmiyorum.internetten okutmakta bana pek mantıklı gelmedi.keşke elimden gelse seve seve okurdum canım.bizi düşünüp bunu sunman bile çok güzel.tşk ederim.Rabbim inş çok bekletmeden gönderir bebeklerimizi.
kardelencim inş ağrıların bebişinin yerleşme çabalarındandır.sen bari bu ay güzel haber ver yaa.Allahım hayırlısıyla inş.temizlenir temizlenmez konuştuğumuz şeyi yapıcam canım haberin olsun.öptm
bu arada kızlar okuduğum tefriciyeyi yasin okuyup sonra göndermeyi düşündüm.tabi bi temizlenebilirsemmm :97:
Allah razı olsun cnm,Allah kabul etsin inşaallah,kendi okudugundan hariç mukabeleye gidiyor musun sen kardeloşum?bende toplu cevap trafiğine katılayım,yoksa içimde kalır
inşallah yerleşme ağrılarıdır,rabbim hepimize nasip etsin o mutluluğu bi an önce.
kızlar ben bebek niyetiyle bi hate hatim bitirdim,sizler içinde dua ettim ama sizlerde amin derseniz çok sevincem,o yüzden yazma gereği hissettim.
hatırlayabildiğim kadarıyla da tek tek isimlerinizi saymya çalıştım.
her gün meryem suresi okuma fikri çok güzel de,ramazanı şeriften sonra mı yapsak acaba,şu an çok cüzüm var,biraz zor olcak benim için,ama herkez okursa benim okumama olmaz,kendimi zorlarım biraz.
bız ıyıyız cnm cok sagol doktora gıtmıssın umarım tahlıllerınde cok güzel cıkar kib...
He kızlr Meryem suresini bende elimden geldiği kadar okurum ama ramazandan sonra olursa aslında daha ii olur mukabeleler var ya yetişmiyor yemek falan derken zaman geçip gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?