Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet ablam hiç konuşamadık ya inan çok özledim ama işte elimde değil inş ramazandan sonra devamlı buradayım innşşşş kendi evime gececeğim o zaman rahatım
çok doğru diyorsunda ne bileyim bazen böle oluyorum sonra geciyo gecmesi için konuşmam ve içimdekileri atmam gerekiyor sen neler yapıyorsun okuyorum bu aralar çok yoğunsun inş denk gelir konuşuruz kib aeo öp

amin canım inş inş vardırda sizlere bol bol dua ederim o zaman inş gelmiştir minişim

kızlar gelmedi yaşasın inş gelmez artık

napıyım cnm bende bebek battaniye modellerine bakıyorum...istediğim bi model buldum ama anlatımı yok onu arıyorum yaa...
senin sat ne zamandı ???

nasıl model buldun merak ettim doğrusu ben görsem belki anlardım ya
dün bekliyordum olmadı dün dediğim gibi ağrı giri yo ve hemen geciyo bişi yok hala ya

sorma canım midemde gündüzleri birşeycik yok akşamları başlıyo
ayy ablacım aslında uzak değil ama hep ihmalden iştee gerçi bu aralar dısarı bile cıkamıyorum
burnumun dibinde eyüp sultan henüz oraya bile gidemedim

sorma pelinim banada günler geçmiyor bir türlü

nasıl model buldun merak ettim doğrusu ben görsem belki anlardım ya
dün bekliyordum olmadı dün dediğim gibi ağrı giri yo ve hemen geciyo bişi yok hala ya

eee canım ne duruyorsun bi test yapsana ....

işte bu modelleri beğendim cnm ..örgüsü çok kolay ama sayıları tutturmak lazım işte ....

Selam kızlar,hayırlı haftasonları

Gökçem yazını yeni gördüm cnm seninde ters oldugunu biliyorum hamile kaldıgın ilk dönemde konuşmuştuk hatta senle, doğumun nasıl kolay mı oldu?

Birsenim demek çarşambaya ameliyat olacak emre,Allah'ım yardımcınız olsun inşaallah kuzenime söylerim cnm niye beklediklerini bende bilmiyorum...

Kızlarr geçmişe bakamadım detaylı sevcan doktora gdecekti bugun güzel hbrlerle gelir inşaallah,ece günn geldiyse test yapsana cnm kendini çok fazla dinleme bende hiç belirti yoktu ne gögüs agrısı,ne kasık biraz koku hassasiyeti vardı onu da önemsememiştim İnşaallah bebişin seninledir.

Banu gezmelere gitmiş ohh sefan olsun...

Ssmertcim Rabbim yardımcın olsun mide bulantıların varmış...

Eboşum misafirlerin var kolay gelsin sana...

Ranam bebek battaniyelerine mi bakıyorsun cnm neyle örülüyor şiş mi tığ mı modeller çok güzel bu arada

Derinim cnm doktorra gitmemişsin tathlillerin için aksatma git dicem cnm ama sizde haklısınız tabi insan uykuya yenik düşüyor birde o yogunluktan sonra...

Aklımda bukadr kaldı kızlar kusura bakmayın ne olur,hee bu arada ben tahlil sonuclarını almadım p.tesi gidicem nasipse...

canım bugün yapsam çıkarmı ki kesin olarak onu bilmediğim için pazartesiye bırakmıştım da

canım testte kesin çıkar mı ki kesin olarak ya dur bide ben bakayım o pattanelere belki bulurum ya kusura bakma kaynanam çağırdı gitmek zorunda kaldım
önemli değil cnm bnm...ya eğer warsa sanırım çıkar benim 3 gün kala çıkmıştı ama tabi herkesin farklı oluyor ...istersen bi yap eğer her türlü sonucada hazırlıklıysan...
ewet cnm bakıyorum ...ewde boş boş oturacağıma öreyim dedim...bu ucu tığ gibi olan bi şişle örülüyor ismini bnde bilmiyorum tam...
sen nasılsın ???bebişin nasıl ???

Keşke bende becerebilsem :) İyi cnm çok şükür sizde iyisiniz inşaallah...

Keşke bende becerebilsem :) İyi cnm çok şükür sizde iyisiniz inşaallah...

bizde iyiyiz çok şükür canım ..haftaya kontrolümüz ve 2li testimiz war ...şuan daha bi heycanla bekliyorum en son görüğümde minicikti şimdi büyümüştür baya ...inş herşey yolundadır ...
sen yaptırcakmısın 2li test ???

hazırım canım ya yoksada hiç yoktan şüphede kalmam
eger bugun adet olman gerekiyorsa yap cnm ama yarın sabah yap yani çünkü sabah yapılan ilk idrarla daha doğru sonuc verir silikte olsa çıkar...

hım ok canım sağol bakalım bugün olmazsa alırım bakalım pazara gidene kadar zaman tanıyayım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…