- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
canım,bende seni gördümde,eğer yazarsanız karşı tarafa ücret eklenebilr gibi bi yazı vardı,sormadan yazmayın diyodu,bende sen yazmadan yazmadıydım,zaten çabuk çıktım.selam kıslar...iyi geceler herkese..
ebrar kuzum ugramamışsın napıyon cano konuşamadık kaç gündür...
kardeloşşş sen napan canım,bişi dicem aklımdayken..dün gece seni msn de gördüm yazmadan kapadım msn yi aklına bişy gelmesin...cepte açık kalmış msn bakmadım hiç kaç saat kim var kim yok..tam yatacagım sıra gördüm ama kapadım cano
ssmert miden kötüymüş dikkat et cnm yaa inş geçer...
banucum sagol cnm geçmiş olsun dileklerin için..sen naptın atladımmı ben yoksa adetin söktümü cnm?
kızlar ben bi türlü doktorun istedigi testleri yaptıramadım..izin gününde eşime kıyamadım sabah kaldırmaya çok yoruluyoruz zaten(işyerinden de biraz zor izin alıyoruz ikimiz aynı yerdeyiz o yüzden...salı günü bayram öncesi son izin günümüz...yaptırsam bile sonuçları alıp doktora göstermem imkansız gibi çünkü bayram üstü asla izin vermezler...normal adetimede 6 gün var...gecikecegi kesin tabi de...
neyse bi gelişme olursa paylaşırım..kaçtım şimdi kıslar...
Selaaam yaa arkadaşlar herkes nereye gidiyo yaa ben daha yeni gelmiştiim..
mrb herkese aranıza yeni katıldım:)s
canım,bende seni gördümde,eğer yazarsanız karşı tarafa ücret eklenebilr gibi bi yazı vardı,sormadan yazmayın diyodu,bende sen yazmadan yazmadıydım,zaten çabuk çıktım.
dr işini ihmal etmesen çok iyi olur bence derincim,salı götür,yapılsın da,bayramdan sonra ilk müsaitlikte götürürsün canım.
hoş geldiniz kızlar,bir iki arkadaş daha vardı,yeni geldik yazan ama geriye dönemedim,onlarda hoş gelmişler.
ben şu anda sinirden kudurmak üozereyim,hırsımı klavye den alıyorum.
üst kat komşu gene bişeyler silkeledi,hemde şu saatte,üstüm müsait değildi çıkamadım balkona,eşime dedim,sadece görün,bakalım devam ediyo mu,o da çıkmadı,sinir etti beni.
sanmıyorum cano,yatarım galiba,bu sinirle yatağa da sığamam ya bakalım.kardeloşum ben şimdi çıkıyorum canım kusura bakma yeni geldi herifim azcık ilgileniyim burda olursan konuşuruz
Ay bilirim bende çok sinir olurdum ona bizim burdaki öbür yazlık apartmanda zemin kattaydı hele bizim bi üst komşumuz vardı neler silkelemezdiki neler habire şakır şakır balkon yıkamalar aşşağa su gelmeler çocukların eline geçirdiğini aşşağı atması falan ohoo çıkıp balkona sesleniyodum denk geldiğinde bende kalmam hayatta artık yapmıyo neyseki burdaki evimde neyseki en üst kat biraz sıcak oluyo haliyle ama olsun seviyorum evimi ama ne yazikki seneye tayinimiz çıkcak gitmek zorunda kalcaz kocişimle yaa oof off kim taşıncak yaa..
sanmıyorum cano,yatarım galiba,bu sinirle yatağa da sığamam ya bakalım.
evet taşınmak zor iş,hele kötü komşu çok çok zor iş,nefret ediyorum medeniyetsiz insanlardan,böyleleri medeniyeti başka türlü yorumlarlar bide,senin insanlara saygın olmadıktan sonraaaaaaa
Off hiç sevmem taşınmayıda yaa ıvır zıvırım çoktur benim yaa topla yerleştir taşı geri yerleş falan ohoo zor iş bide benim eşimde jandarma 2-4 yılda bi gezcez ordan orayaa kimbilir hangi dağa köye falan gideriz allah bilir..Ama kocişim yanımda olsun ona bişii olmasında ben herşeye rağzıyım ay doğuda olayların olduğu biyere gidersek diye korkuyom ben asıl ona bişii olursa naaparım ben olmasa bile çok aklım kalcak onda yaa..
rabbim korusun hepsini de.
kızlar ben çıkıyorum,hayırlı geceler.
kaç senedir bekliyorsun bilmiyorum ama burda senelercee bekleyenler var onlar napsın sen böyle dersen? ben bile bebek istiyorum derken utanıyorum yemin ederim burdakileri düşününce..
yaklasik 2,5 sene. uygun mu?
Yok derincim olmadım daha ama krnım çok ağrıyor yalnız ateş kafamı karıştırdı 37.3 ama olurum ya kesin.selam kıslar...iyi geceler herkese..
ebrar kuzum ugramamışsın napıyon cano konuşamadık kaç gündür...
kardeloşşş sen napan canım,bişi dicem aklımdayken..dün gece seni msn de gördüm yazmadan kapadım msn yi aklına bişy gelmesin...cepte açık kalmış msn bakmadım hiç kaç saat kim var kim yok..tam yatacagım sıra gördüm ama kapadım cano
ssmert miden kötüymüş dikkat et cnm yaa inş geçer...
banucum sagol cnm geçmiş olsun dileklerin için..sen naptın atladımmı ben yoksa adetin söktümü cnm?
kızlar ben bi türlü doktorun istedigi testleri yaptıramadım..izin gününde eşime kıyamadım sabah kaldırmaya çok yoruluyoruz zaten(işyerinden de biraz zor izin alıyoruz ikimiz aynı yerdeyiz o yüzden...salı günü bayram öncesi son izin günümüz...yaptırsam bile sonuçları alıp doktora göstermem imkansız gibi çünkü bayram üstü asla izin vermezler...normal adetimede 6 gün var...gecikecegi kesin tabi de...
neyse bi gelişme olursa paylaşırım..kaçtım şimdi kıslar...
Canım iftar misafirin var dimi kolay gelsin hem zor hemde çok güzel o sofralar kalabalık çok güzel bizde olamıyor kalabalık eşim geç gelince Keşke beraber gitseydik Hırkaı Şerife ben onun yanındaki okulda okudum ikokulu okulun yanında bir türbe var onun karşısında oturduk hele bir hatıramız var onu yazıyım ben çocukken kan hastalığı geçirdim bir ilacım var iki saatte bir ev halkı nöbetleşe yatıyolar içmessem çok tehlikeli annemde kadıncaz bekliyor ama yorgunluktan dalmış resmen Annem anlatıyor uyandırmışlar kalk banun ilacı diye tüylerim ürperdi o evde neler yaşandı anlatsam diken diken olursun.canım ya gerçektende öyle insan öyle huzur buluyorki allahım hepinize nasip etsin görmeyi canım
unuturmuyum her namazımda her duamda aklımdasınız her daim yani inşallah kabul olur dualarımız
çok ağır bir dille anlatmışsın biraz daha yumuşak dille anlatsan bukadar tepki almazdın zaten
canım allahım nasip eder inşallah çok uzak değil gidip ziyaret et inşallah
peloşum takma kafaya kuzum gerek yok yani anladın sen onu
hep duamdasınız inşallah herşey güzel olucak güzel kalpli arkadaşım benim
cano çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah iyi olur amcan üzüldüm valla
ececim dün yazmışsın sitem ettiğimi sitem değil canım sadece seni burda görmek istediğimdendi
karşılaşıp konuşamadık buara yoğunumda
inşallah adetin gelmez bebişin gelir canım mübarek günler hürmetine
canım galiba ramazan sonu uygun olucak çünkü hepimiz çok yoğunuz
ama düşüncen için tekrardan saol
birsoşum demek çarşamba keltoşum ameliyat olucak çok dua edicem canım arkadaşım sağlıkla girip çıkıcak inşallah önemli olmasa doktorlar yapmazdı zaten keltoşum allaha emanet yerim ben onu
banum ben gezmelerdeyim evdeyim buara çok yoğunum be canım şimdi davetlerim var 4 gün çok yoğunum 2 gün benim misafirim var 2 günde başka yerlere davetliyiz böyle işte hiç fırsatım olmuyo
demek sende yoldasın gerçi şimdi varmışsındır özletme kendini çok öpüyorum canım
canım yaa mide yanması feci bişey allahım kolaylık nasip etsin
birsoş tavsiyede bulunmuş öyle yap istersen
ececim hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir ama bu kadar karamsar olma
dün hoca İBRAHİM ALEYHİSSELAMI anlattı tam 65 yıl evlat hasreti çekmiş düşün bir peygamber RABBİM istese ona verirdi ama o bile evlat hasretiyle imtihan olmuş ve sonunda hiç olmaz dediği anda olmuş .bunlar hep ibret olmalı bize kuzum .RABBİM neylerse güzel eyler
ALLAH yardımcın olsun canım sende bizler gibi uzun yıllardır hasretsin demek bende 10 yıldır bekliyorum inşallah enkısa zamanda gelir bebiin
canom okadar yoğunumki anlatamam hiç vaktim yok desem inanırmısınız bilmem şu davet işleri bitsinde nasipse daha çok görüşürüz canım
demek yaptırmadın tahlillerini napıyım ben seni hee söyleşaka tabi canom neyse sağlık olsun
vardır bir hayır diyelim
kızlar ben alıntılara cevap veresiye kociş işden geldi azcık ilgileniyim onunla daha sonra gelicem inşallah görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?