Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım,bende seni gördümde,eğer yazarsanız karşı tarafa ücret eklenebilr gibi bi yazı vardı,sormadan yazmayın diyodu,bende sen yazmadan yazmadıydım,zaten çabuk çıktım.
dr işini ihmal etmesen çok iyi olur bence derincim,salı götür,yapılsın da,bayramdan sonra ilk müsaitlikte götürürsün canım.
Selaaam yaa arkadaşlar herkes nereye gidiyo yaa ben daha yeni gelmiştiim..

mrb herkese aranıza yeni katıldım:)s

hoş geldiniz kızlar,bir iki arkadaş daha vardı,yeni geldik yazan ama geriye dönemedim,onlarda hoş gelmişler.
ben şu anda sinirden kudurmak üozereyim,hırsımı klavye den alıyorum.
üst kat komşu gene bişeyler silkeledi,hemde şu saatte,üstüm müsait değildi çıkamadım balkona,eşime dedim,sadece görün,bakalım devam ediyo mu,o da çıkmadı,sinir etti beni.

Ay bilirim bende çok sinir olurdum ona bizim burdaki öbür yazlık apartmanda zemin kattaydı hele bizim bi üst komşumuz vardı neler silkelemezdiki neler habire şakır şakır balkon yıkamalar aşşağa su gelmeler çocukların eline geçirdiğini aşşağı atması falan ohoo çıkıp balkona sesleniyodum denk geldiğinde bende kalmam hayatta artık yapmıyo neyseki burdaki evimde neyseki en üst kat biraz sıcak oluyo haliyle ama olsun seviyorum evimi ama ne yazikki seneye tayinimiz çıkcak gitmek zorunda kalcaz kocişimle yaa oof off kim taşıncak yaa..

kardeloşum ben şimdi çıkıyorum canım kusura bakma yeni geldi herifim azcık ilgileniyim burda olursan konuşuruz
sanmıyorum cano,yatarım galiba,bu sinirle yatağa da sığamam ya bakalım.

evet taşınmak zor iş,hele kötü komşu çok çok zor iş,nefret ediyorum medeniyetsiz insanlardan,böyleleri medeniyeti başka türlü yorumlarlar bide,senin insanlara saygın olmadıktan sonraaaaaaa

Off hiç sevmem taşınmayıda yaa ıvır zıvırım çoktur benim yaa topla yerleştir taşı geri yerleş falan ohoo zor iş bide benim eşimde jandarma 2-4 yılda bi gezcez ordan orayaa kimbilir hangi dağa köye falan gideriz allah bilir..Ama kocişim yanımda olsun ona bişii olmasında ben herşeye rağzıyım ay doğuda olayların olduğu biyere gidersek diye korkuyom ben asıl ona bişii olursa naaparım ben olmasa bile çok aklım kalcak onda yaa..

rabbim korusun hepsini de.

Yok derincim olmadım daha ama krnım çok ağrıyor yalnız ateş kafamı karıştırdı 37.3 ama olurum ya kesin.

Canım iftar misafirin var dimi kolay gelsin hem zor hemde çok güzel o sofralar kalabalık çok güzel bizde olamıyor kalabalık eşim geç gelince Keşke beraber gitseydik Hırkaı Şerife ben onun yanındaki okulda okudum ikokulu okulun yanında bir türbe var onun karşısında oturduk hele bir hatıramız var onu yazıyım ben çocukken kan hastalığı geçirdim bir ilacım var iki saatte bir ev halkı nöbetleşe yatıyolar içmessem çok tehlikeli annemde kadıncaz bekliyor ama yorgunluktan dalmış resmen Annem anlatıyor uyandırmışlar kalk banun ilacı diye tüylerim ürperdi o evde neler yaşandı anlatsam diken diken olursun.

ebrarım takmıyorum kafama canım biz birbirimizi biliyoruz zaten gerisi boş...bu arada yogunmuşsun ne güzel misafirlerinin gelmesi bizim burda hic oyle bişey yok cagıramıyosunda cagrılmıyosunda...inş ramazandan sonra görüşürüz bol bol cok özledim seni...

birsencim inş emrecigin amaliyatı kolay gecer dualarım onunla canım rabbim şifa versin...

ranacım ne güzel paylaşımdı o ya cok duygulandım...rabbim hepimize nasip eder inş annelik duygusunu...sende minişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş canım...

kardeloşum ya bende sinir olurum oyle insanlara allahtan üc elti aynı apartmandayız ben üst kattayım ve cok dikkat ediyorum...ama bazı kişiler sadece kendilerini düşünüyolar...takma kafana canım öpüyorum seni...

derinim amcana cok gecmiş olsun rabbim acil şifalar versin...senin icinde hayırlısı olsun canım...

ssmertım inş son aylarını kolay gecirirsin canım kıstın rahatsız ediyomuş olsun canım sen hayırlısıyla saglıklı bebişini alda kucagına...az kalmış ya daha dün gibi geliyo bana ne cabuk zaman geciyo...

ececim rabbim umutlarını boşa cıkarmaz inş...bizlere güzel haberi verirsin hayırlısıyla...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...kızlar gecmişten aklımda kalanlar bunlar unuttugum varsa kusura bakmasın...hayırlı haftasonları hepinizi cok öpüyorum...

kizlari kacirdim galiba,kimseler kalmadi topikte,neyse bende cikayimaksam iftara misafirim var..yavas yavas mutfaga dogru yol alsam iyi olucaksimdiden herkese iyi iftarlar

bu arada,sevcanim bugun doktora gidecektin yanlis hatirlamiyorsam.insallah pit pitlari duyar,guzel haberler ile gelirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…