Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ay ne kadaaan güzeeeel okadar temiz kalpliymişsinki Allahım öbür aldığının yerinede koymuş fazladan bitane canım benim yaa bu kupalar senin için başarsın sen.. seni pek tanımıyorum yeni sayılırım burda ama çok sevindim yaa Allah bu bebişleri sana bağışlasın inşallah günü geldiğinde ikisinide sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım darısı biz bebek isteyenlerin başına inşallaaah...

canım hayırlı olsun çokkk sevindim çok duygulandım rabbim gercekten çokk büyük inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın yeğenlerimizi ya inan kendimin gibi sevindim

şimdiden kolay gelsin canımm görüşürüz inşallah

selam herkese bende ilk defa yazıyorum burada hep okuyordum allah analı babalı buyutur insallah darısı basımıza insallah.benimde adetime 15 gun var ve goguslerim belim agrıyor bunları yasayan varmı.

inş vardır caım ya
örneklere bakıyorum çoğu yerde buldum ama anlatımı yok ama bakıyrum hala bulunca aderesini atacağım canım ok

Sevcan ayyyy süper bir haber bu çok çok sevindim canım yaa. Allah yardımcın olsun Minişlerin pıtpıtlarınıda haftaya duyucaz inşallah ha. Valla cok büyük bir süpriz canım maşalllah diyelim. Sen şimdi bunun tadını cıkar artık.Ben regli oldum canım hatta 4 gün önce oldum dün ço9k ağrım vardı bugün daha iyiyim. Bir daha ki aya kısmetse doktorda buluşmak diyelim :)

Ecee cim inşallah hamilesindir canım. Testi yarın mı yapacaksın.

sevcanım nasıl mutlu oldum anlatamam yüzümde dırek bı gülümseme oldu esım nıye gülüyon dıyo:)))ay ıkızlere bayılırım ben ya ne sırın olurlar allah analı babalı büyütsün cnm ınsallah kendıne ıkı kat dıkkatet bundan sonra ...allahım bızede nasıpeder ınsallah ama bende ıkız ıstıyom üçüzde olabılır allahım :)))

kızz senden haber varmı diye gireyim dedim.iyikide girmişim ne güzel bi haber yaa valla gözlerim doldu.çok şükür Rabbim 2sine de sağlık versin inşallah canım.Allahım hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah canım.dualarımızda 2 kat varsın artık.ben çekiyom halayı ikizin biri kızmasın bize sora biz biri için çektik halayıı. ALLAHIMM NAZARLARDAN SAKLASINN İNŞALLAHHH. OLAMAYANLARADA NASİP ETSİN İNŞALLAHH

boncuğum napıyosun nasılsın? Rabbim inşallah en kısa zamanda seninde gönlünde yatanı nasip etsin inşallahh.sende 3 üz patlat inşallahh canımmm

ayyyy çok mutlu oldum ya allahtan 1 tane istedin allahım sana 2 verdi ne güzel allahım aldığının yerine fazlasını verdi allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
selam herkese bende ilk defa yazıyorum burada hep okuyordum allah analı babalı buyutur insallah darısı basımıza insallah.benimde adetime 15 gun var ve goguslerim belim agrıyor bunları yasayan varmı.
slm canım hsg bende onları yaşıyorum 2 haftadır bugün adet olmadığım için test aldım hayırlısı olsun kesin nedenini bilmiyorum canım

canım testi aldım ama ne zaman yapacağımı bilmiyorum hala adet olmadım ve yapmak için sabırsızlanıyorum

KIZLAR BANA Bİ FİKİR VERİN BU TESTİ NE ZAMAN YAPAYIM

CANIM TESTİ ALDIM ama ne zaman yapacağımı bilmiyorum yaaaa karar veremedim

3-4 saat boyunca sıvı almadan idrarını tut.o idrarınla yap canım.yada sabrederim diyosan sabah ilk idrarınla yap.ama bişey varsa geç döllenme fln olmadığı sürece 2.ci çizgi silik çıkar.(inşallah silik milik çıkar)

canım orucum onun için sahurdan beri sıvı almadım yapsam yinede çıkarmıki
hadi inşallah canım inşallah eşine güzel bi haber verip sevindirirsinn

eşim yarım saate gelir gelmeden yapsam diyorum ama bide çıkmazsa diye korkuyorum sevindirmek çok istiyorum ya

kızlar bu testi aldığımdanda alacağımdanda eşimin haberi yok eğer varsa ona büyük bi bomba olacak

kız eecee yapınca bizede haber ver sonucu yaa merak ettim bak şimdii.. Yaa bende bebiş istiyom yaa geçen ay olmadı adetim şimdi daha maça bilem çıkamadık yaa bi bitseydi biran önce şuu..

kız eecee yapınca bizede haber ver sonucu yaa merak ettim bak şimdii.. Yaa bende bebiş istiyom yaa geçen ay olmadı adetim şimdi daha maça bilem çıkamadık yaa bi bitseydi biran önce şuu..

haber veririm canım benim merak etme hele bi yapsam ya inş biterde baslarsınız canım inş hepimiz hamiş oluruz

Sevcanımmm kuzumm maşallah bebişlere yaa çok sevindim topiğimiizin ilk ikizleri olacak inşaallah ne gzl...
:
Haftayada inşaallah pıtpıtları duyarsınız,eşinin tepkisine de ayrıca çok güldüm nasıl sevinmiştir o da :)
Rabbim olmayanlara da nasip etsin tez zamandaa,aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…