kızlar cvp yazın lütfen şimdi yapsam çıkarmıki iftar etmeden yapsam mıki
4 saat oldu canım nerdeyse dur bi yapayım geliyorumkız madem niyetlisin yap hadi hemen.önemli olan sıvı almamak senin şimdiki idrarında sabahki idrarın gibidir.gerçi kaç saat önce wc gittin bilmiyorumda.en az 2 saat olduysa yap hemen hadi sana 10 dk veriyom sora sonucu yazarsın buraya
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
SeLiNa23 eecee
ece bak millet meraktan bekleyip duruyoyap artıkk
kız ağlattın benii bu ne güzel bir haberrherkese selamlar getirdik yawrularım ve ben...
anladığınız üzere ikizlerim oluyor arkadaşlarımm
smile cıkmıyor.halay çekemıyorum canlarım yaaaa.
:)))))))
bol bol dualarınızı beklıyoruz arkadaşlar.anlatayım kısaca:
sabah gittik 11 deydi randewumuz.11ı gecıyordu içerı gırebıldık.o sırada bebişler sevdim.karnıma kramplar girdi kalbim güm güm atıyordu.bır yandan da alttan muayene edecek korkusu wardı.neyse girdik içeri.anlattım dr.a son regl tarıhımı fılan.yarın tam 6 hafta olacak dedı.ultrasona yattım.ben bakamadım monitöre.ellerim titrıyordu çok korkuyordum da.karnımdan baktı,alttan bakacak korkusu geçti ama başka korkular wardı içimde.dr ''bu ne'' dedi gülerek.ama ben hala bakmadım.yıne kotu bırsey mı war acaba dıye düşündüm.eşim de ''ana 2 tane'' dıye bağırdı ... :))))
ciddi misiniz siz dedım.drumuz da cok sewındı.bız havalara uçtuk.resımlerını de cektı dr amcası yawrularımın.şu an hersey cok guzel haftaya gel kalp atışlarını dınleyelım dedı.cuma gıdeceğiz.ayy hala şoktayım.allahıma şükür kızlar yaaa.1ını aldı rabbım 2 werdi.dualarınızı beklıyorum canlar...
allah ewlat hasretiyle tutuşan herkese versin.duacınızım her zaman kızlar...bırazdan çorluya gıdeceğiz.dostumun yanına.sonra uzun uzun konusacagız.kaç gündür grıp gıbı agrılarım wardı yattım hep gıremedım.ama hep cepten okudum kızlar yazılarınızı zıyaretcılerden bırı benım hebrınız olsun...
bu arada birsen cnm fıtık amelıyatı olacakmış emremız.allahım şifa wersın.dualarımda olacaksınız.opuyorum hepınızı...
sevcanımdan haber alıyım diye girdim bomba haber aldım nasıl sevindim anlataamam kuzum ya inan gözlerim dolu dolu maşallah ikizlere teyzesi yesin onlarıay topiğimizin ilk ikizleri sevcanım yaa nasıl heyecanlandım bilemezsin .ALLAHIM sağlıkla tamamına erdirsin inşallah çok hayırlı evltlar olurlar gözünaydın tekrardan canım pıt pıtlarıda duyacaksın inşallah
kızlar kalamıyorum misafirim gelicek hepinizi çok öpüyorum gece nasipse görüşürüz
kızlar şuanda silik hala daha süresi dolmadı ya
kızlar şuanda silik hala daha süresi dolmadı ya
ecee çatlattın kız bizi de ziyaretçileri dee.bak ssmert doğurcak heycandann
aman şimdi doğurmayımdaa ALLAH korusun ama mertcik hisetti tepikliyorr haddiii eceeee
yok canım aman sakın işin şakası benimki.enee acep bu hatun hamilemi ki senin mert hissetti bana arkadaş geliyo diyee
kız bayıldın kaldın mı yaa testin karşısında valla korkmaya başladımm.ses verr eceeeeeeeee
ehh ece çıkmışsın.umarım geçerli bi sebebin vardırr.yoksa yedim valla seniii.ben çıkıyom kızlar hoşçakalınn.hayırlı akşamlar hepinizee.:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?