Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hazırım canım ya yoksada hiç yoktan şüphede kalmam

hım ok canım sağol bakalım bugün olmazsa alırım bakalım pazara gidene kadar zaman tanıyayım ne olacak

o zaman yap cnm en azından ikilemden kurtulmuş olursun ...inş bebişin göbüşündedir...hayırlısı olsun cnm ...
örnekler hakkında bi bilgin war mı cnm yaa ???

sağol canımm
yaa evet sevcan daha gelmedi dimi

o zaman yap cnm en azından ikilemden kurtulmuş olursun ...inş bebişin göbüşündedir...hayırlısı olsun cnm ...
örnekler hakkında bi bilgin war mı cnm yaa ???

inş vardır caım ya
örneklere bakıyorum çoğu yerde buldum ama anlatımı yok ama bakıyrum hala bulunca aderesini atacağım canım ok

inş vardır caım ya
örneklere bakıyorum çoğu yerde buldum ama anlatımı yok ama bakıyrum hala bulunca aderesini atacağım canım ok

ewet cnm anlatımı yok işte ...örmesi kolay ama şeklinin çıkması için sayıları önemli işte...bulursan at cnm...

yok cnm bn yaptırmayı düşünmüyorum,eger kısmet olursa detaylı ultrason olur artık

sevcan gelmedi cnm daha
sağol canımm
yaa evet sevcan daha gelmedi dimi

kızlar bana müsade işlerimi halledeyim,Ranam kk'da tırtılkurabiye diye biri var kendine ait sitesi de var kadının harika örgüleri var ama o parayla yapıyor anlatımı yok ayrı ama insanın gözü kalıyor :)
Neyse kaçtım ben Allah'a emanet olun....

yok cnm bn yaptırmayı düşünmüyorum,eger kısmet olursa detaylı ultrason olur artık

sevcan gelmedi cnm daha
anladım cnm hayırlısı olsun inş...RABBİM sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ....
ok caım ben o örgüyü bilmiyorum da örencem ama bilen birini bulamıyorum

o örgü çok kolay cnm normal yapılan dolgu gibi tığ gibi bi şişle örülüyor zaten bakalım çıkarabilcekmiyiz örneği...eğer sök yap olursa çabuk soğurum örgüden yapamamda ...

tamam cnm kolay gelsin bi bakıyım ...
kızlar ben çıkıyorum ranacım bulunca hemen yazarım canım sana ok kib aeo öp by

sende aeo cnm görüşürüz ...

inş kolayca yaparsın canım benim bi bulalım da hele

herkese selamlar getirdik yawrularım ve ben...
anladığınız üzere ikizlerim oluyor arkadaşlarımm
smile cıkmıyor.halay çekemıyorum canlarım yaaaa.
:)))))))
bol bol dualarınızı beklıyoruz arkadaşlar.anlatayım kısaca:
sabah gittik 11 deydi randewumuz.11ı gecıyordu içerı gırebıldık.o sırada bebişler sevdim.karnıma kramplar girdi kalbim güm güm atıyordu.bır yandan da alttan muayene edecek korkusu wardı.neyse girdik içeri.anlattım dr.a son regl tarıhımı fılan.yarın tam 6 hafta olacak dedı.ultrasona yattım.ben bakamadım monitöre.ellerim titrıyordu çok korkuyordum da.karnımdan baktı,alttan bakacak korkusu geçti ama başka korkular wardı içimde.dr ''bu ne'' dedi gülerek.ama ben hala bakmadım.yıne kotu bırsey mı war acaba dıye düşündüm.eşim de ''ana 2 tane'' dıye bağırdı ... :))))
ciddi misiniz siz dedım.drumuz da cok sewındı.bız havalara uçtuk.resımlerını de cektı dr amcası yawrularımın.şu an hersey cok guzel haftaya gel kalp atışlarını dınleyelım dedı.cuma gıdeceğiz.ayy hala şoktayım.allahıma şükür kızlar yaaa.1ını aldı rabbım 2 werdi.dualarınızı beklıyorum canlar...
allah ewlat hasretiyle tutuşan herkese versin.duacınızım her zaman kızlar...bırazdan çorluya gıdeceğiz.dostumun yanına.sonra uzun uzun konusacagız.kaç gündür grıp gıbı agrılarım wardı yattım hep gıremedım.ama hep cepten okudum kızlar yazılarınızı zıyaretcılerden bırı benım hebrınız olsun...

bu arada birsen cnm fıtık amelıyatı olacakmış emremız.allahım şifa wersın.dualarımda olacaksınız.opuyorum hepınızı...

maşallah yawrularaaaaa
sewcanım çok mutlu oldum walla ...RABBİM herkese nasip etsin ...
sabah telde de görüştük süper bi haber oldu bana ...artık tokuş sayımız 2ye çıktı....

aynı sayılırız ama 3e yakın benimde. ama ben diyemiyorum anlayan anlamıştır..
yaklasik 2,5 sene. uygun mu?

tmm cnm bencede bayramdan sonra okuruzo zaman..

anlaşıldı kızlar bayramdan sonra..

canim cok gecmis olsun emreye,rabbim sifa versin...uzulme bu gunlerde gecer elbet...

önemli birseyin olmamasina sevindim selinacim,bu arada bende cok cekiniyorum o aletten,muayeneden ama yapacak birsey yok isteallah dualarini kabul etsin insallah..

sen beni guldurdun allahta seni gpldursun kardelenimben garip derken bebis mahiyetinde dedim kizzzyoksa elhamdulillah cok sukur cevremiz var...bu arada hatimin mubarek olsun,rabbim niyetine göre muamele eylesin.dualarini kabul etsin ins.gönulden amiiiiiiiiiiiiiin ve ecmain olsun diyorum canim

öncelikle cok guzel dusunmussun lagmiran,allah razi olsun..ama ben bu konuda kardelenim gibi dusunuyorum..ramazanda hem cuzler acisindan hemde ziyaret ve misaifir acisindan yogunluk oluyor.bayram sonu bende okuyabilirim..

insallah tahlillerinin guzel cikar anatoliam

herkese hayirli cumarlar kizlar,benimde hala belimde batarlar devam ediyor,cok sukur eskisi gibi degilim,yavasta olsa yuruyebiliyorum,ama hareket edecegim zaman batar oluyor belimde15 gundur böyleyim,sizce ceyranda kalmanin etkisi bu kadar surermi??birde ramazan yogunlugu olunca da dinlenemiyorum tabii..insallah gecer biran önce,cok zormus rabbim kimseye yasatmasin[/QUOTE]

maşallah yawrularaaaaa
sewcanım çok mutlu oldum walla ...RABBİM herkese nasip etsin ...
sabah telde de görüştük süper bi haber oldu bana ...artık tokuş sayımız 2ye çıktı....

teyzecık saolasın...amın cnm herkes ıcın duam war.allahım kabul etsın ınşallah.
ewet cnm tokuşlar 2 yandan artık :))))))

sevcanımdan haber alıyım diye girdim bomba haber aldım nasıl sevindim anlataamam kuzum ya inan gözlerim dolu dolu maşallah ikizlere teyzesi yesin onları ay topiğimizin ilk ikizleri sevcanım yaa nasıl heyecanlandım bilemezsin .ALLAHIM sağlıkla tamamına erdirsin inşallah çok hayırlı evltlar olurlar gözünaydın tekrardan canım pıt pıtlarıda duyacaksın inşallah

kızlar kalamıyorum misafirim gelicek hepinizi çok öpüyorum gece nasipse görüşürüz

çok sevindim sevcanım ya..Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…