kızlar ne olur kızmayın tam size en son msjı yazdım koçiş geldi yazdıklarımı okumasın sürpriz olsun diye cıktım ve hemen pc yi kapattım testi elime sakladım tabi hemen çaktı ne saklıyorsun ne var elinde demeye basladı saha ben sonuca bile bakamadan zorla elimden aldı dedikiiiiiiiii çif çizgi hamilesinaynı böle oldum hemen testi aldım ve evet ikinci cizgi çıkmış biraz silikti ama görmek için ne ışıkta bakmam gerekiyordu nede gölge görmek için ışığa çıkmak resmen karanlık (gölge) li bir yerde bile görünüyordu çok net ki yani okadar anlatabildimmi bilmiyorum şuan bile ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum eşimle uzun uzun sarıldık çok mutlu oldum ya anlatamam size ayaklarım yerden kesildi sanki sonrada giremedim malum kaynananın yanına gitmem gerekiyordu deminden beri gireceğim eşim izin vermedi onunla ilgilendim vakit geçirdik ay kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam pazar tesi testi tekrarlamak gerekir demi off ya allahıma sonsuz şükürler olsun tam umudumun bittiği anda kızlar sizce ben şimdi kesin hamilemiyim ki ya şimdi teste gene baktım ikinci çicginin yarısı iyice kızmızı olmuş ya
acaba kesinhamilemiyim ki eşim kesin hamilesin diyo ve hemen yasaklara basladı ne yapamalıyım yardım edin duramıyorum yerimde
kızlar ne olur kızmayın tam size en son msjı yazdım koçiş geldi yazdıklarımı okumasın sürpriz olsun diye cıktım ve hemen pc yi kapattım testi elime sakladım tabi hemen çaktı ne saklıyorsun ne var elinde demeye basladı saha ben sonuca bile bakamadan zorla elimden aldı dedikiiiiiiiii çif çizgi hamilesinaynı böle oldum hemen testi aldım ve evet ikinci cizgi çıkmış biraz silikti ama görmek için ne ışıkta bakmam gerekiyordu nede gölge görmek için ışığa çıkmak resmen karanlık (gölge) li bir yerde bile görünüyordu çok net ki yani okadar anlatabildimmi bilmiyorum şuan bile ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum eşimle uzun uzun sarıldık çok mutlu oldum ya anlatamam size ayaklarım yerden kesildi sanki sonrada giremedim malum kaynananın yanına gitmem gerekiyordu deminden beri gireceğim eşim izin vermedi onunla ilgilendim vakit geçirdik ay kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam pazar tesi testi tekrarlamak gerekir demi off ya allahıma sonsuz şükürler olsun tam umudumun bittiği anda kızlar sizce ben şimdi kesin hamilemiyim ki ya şimdi teste gene baktım ikinci çicginin yarısı iyice kızmızı olmuş ya
acaba kesinhamilemiyim ki eşim kesin hamilesin diyo ve hemen yasaklara basladı ne yapamalıyım yardım edin duramıyorum yerimde
ECE cim tebrik ediyorum hayırlısı ile Allah zamanında bebeğini kucaklamnıı nasip etsin..
SEvCAN cım seni de tebrik ediyorum,bebeklerini kucağını alana kadar her şey gönlünce olsun.darısı tüm anne adaylarının başına
benim adetime daha 6 7 gün var fakat sırt üstü dümdüz yatamıyorum,ayaklarımı kıvırma gereği duyuyorum.sanki karnım düz yatınca kasılıyo..yan yatsam da bacaklarımı yukarı çekme gereği duyuyorum.Hamileliğinde ya da hamillelik dışı böyle bi şey yaşayan oldu mu?(şu ara annemin ameliyatı nedeliyle çok nete giremiyorum ama böyle bişey yaşayanlar anlatırsa sonradan mutlaka takip edeceğim)
Selinam ben çektim sevcanımın ikinci bebişine de yoksa küser teyzelerineehh hadi kurtardın ece affettim seni.gece 3 e kadar dört döndüm bizimkinin de uyumayacağı tuttu uyusada girip baksam naptı bu ece diye sabahı zor ettim.sabah oldu hala çatlıyom ama eşimde yanımdan ayrılmıyoo.neyse şimdi bi yere kadar gönderdim bakim dedim.çok şükür hamileymişsinn.Allahım sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah canım.tebrikk ederimm.du halayımı da çekeyim gideyimm.smilleri kullanamayanlar kızmasın bana ben hepiniz için kullandım
ayy her gün böyle güzel haberler gelsin inşallahhhhhhhhhh.amiiiiiiiiiinnnnnnnn
boncuğum bende ufak tefek bişeyim amma kardelenim bana 3üz konduruyoduu.nasip...hakkımızda hayırlısı olsun.olsunda seçmek gibi bi lüksümüz olmadığının farkındayız zaten.hee bana kalsa haşa ama rabbim bir beni sevindireceğine 3 kişiyi sevindirsin derim.ama Allahın işine karışılmaz.
bu arada sevcanımın 2.ci bebişine nie halay çekmiyonuzzzzben çektim valla küsmesin bebiş diye.öptm kızlar gelir şimdi benimki.kapatim hemen.hayırlı pazarlar bu arada herkesee.
İyiyim cnm bende sağolasınDerin Su Anatolia Boncuk Berrin siz nasılsınız ne var ne yok
canım öle bi körkün varsa i.sarac oğlunun acıklamalarını dinle mutlaka nasıl olduğunu uebesli arkadasım acıklamış sağolsun aynı öle yaptım canım okYaa bi ara over kistmi ne vardı diane 35 kullandım 8 ay ve evlenmeden 2 ay önce bıraktım işte bebiş yapmaya çalışıyos bakalım adetil günü baz alınarak 1 hafta sonra içcem yaani öylemi neye iyi geliyo peki kansızlık yüzünden düzgün adet olamadımda yumurta çatlamazsa falan diye endişeliyim bide bu soğan suyunu günde 2 keremi içiyoduk aç tok fark edermiki?
sağol ablam darısı sizlerin olsun inşay bomba bir haber varmış yaa nekadar sevindim ececim hayırlı olsun canım ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
ay ramazan bereketiyle geldi inşallah bundan sonrada güzel haberler alırız çok mutluyum çokkkk darısı hepimize olsun
topicimiz gerçekten hamile doldusüper yaaaa
ben halaya geç kaldım ama yinede çekmeden duramıycam:4646:
ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ecem hayırlı evlat olsun
bugün negüzel haberler aldık devamıda gelsin yaaa
coook cokk çoooooooook sağol ablammmmcanım arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bugün çok yoruldum 15 kişiydi misafirim gerçi kendi ailemdi ama yinede yoruluyo insan
biraz geç gittiler yarın pazar olması nedeniyle bende evi toparla filan anca şimdi fırsat buldum
kimsecikler yok gerçi bende çıkıcam zaten .
ecemi tebrik edeyim dedim
ya bizim DERDAMIZ nerelerde merak ettim uğramadı kaç gündür oda ramazan telaşında galiba .
kızlar geçmişe cevap yazamıyorum kusura bakmayın inanın hiç vaktim yok bugün cüzümü bile bitiremedim şimdi biraz onu okuycam .
birkaç gün daha böyle yoğunum olsun güzel telaşlar yılda birkez oluyo .
buarada DERİNİMDE uğramamış merak ettim cano ????anladın sen onubide dün gece geç çağrı attım inşallah yetişebilmişsinizdir çok üzüldüm valla ama unutmuşum kuzum .
neyse hepinizi çok öpüyorum ALLAHA emanetsiniz
sağol canım benim aminnnnnnCanım teşekkürler yardımın için ayrıca bebişin hayırlı olsun yaa çok sevindim inşallah darısı biz olmayanların başınada..
Canım ya nasıl sevindim sana anlatamam gece yarısı bir aaa çıktı benden evdekiler bile hayırdır dedi canım ya ne mutlu bir beklerken iki hadi inşallah hayırlısıyla bol bol duz et bize sevcancım çok öptüm sen çorluda ben uzunköprüdeyim yakınız kız birbirimize.
Ece kız çatlatmışın milleti ama değmiş süper ya topikteki bereket bizede gelsin inşallah Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh.
sağol bitanem amin aminnnn ya dün biraz silikti aöa yinede belliydi bugün kuruduğundanmıdır nedir biraz daha silinmiş neyse zaten yakında dr a giderim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnececim tebrik ederim canım inan cok sevindim...hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin rabbim...darısı başımıza...bu arada ikinci cizgi silik olsada hamilesin demektir...mutlulugun tadını cıkar rabbim tamamına erdirsin canım...
hayırlı pazarlar kızlar...allaha emanet olun öpüyorum hepinizi...
ah canım ya kıyamam valla dün hemen yazmak istedim ama koçişe süpriz yapcem diye çıkmak zorunda kaldım ama yapamadım o bana yaptı aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanem darısı sizlerin olsun olsun inşehh hadi kurtardın ece affettim seni.gece 3 e kadar dört döndüm bizimkinin de uyumayacağı tuttu uyusada girip baksam naptı bu ece diye sabahı zor ettim.sabah oldu hala çatlıyom ama eşimde yanımdan ayrılmıyoo.neyse şimdi bi yere kadar gönderdim bakim dedim.çok şükür hamileymişsinn.Allahım sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah canım.tebrikk ederimm.du halayımı da çekeyim gideyimm.smilleri kullanamayanlar kızmasın bana ben hepiniz için kullandım
ayy her gün böyle güzel haberler gelsin inşallahhhhhhhhhh.amiiiiiiiiiinnnnnnnn
boncuğum bende ufak tefek bişeyim amma kardelenim bana 3üz konduruyoduu.nasip...hakkımızda hayırlısı olsun.olsunda seçmek gibi bi lüksümüz olmadığının farkındayız zaten.hee bana kalsa haşa ama rabbim bir beni sevindireceğine 3 kişiyi sevindirsin derim.ama Allahın işine karışılmaz.
bu arada sevcanımın 2.ci bebişine nie halay çekmiyonuzzzzben çektim valla küsmesin bebiş diye.öptm kızlar gelir şimdi benimki.kapatim hemen.hayırlı pazarlar bu arada herkesee.
sağol canım sevindiğine çok mutlu oldum canım allahım sizlerede yaşatsın inşcanım hayırlı olsun sevincin daim olur inşallah valla ne güzel haberler alıyoz yaaa bizi de mutlu ettiniz valla
inş gelir devamı canım sağol tatlım evet yunus duası yapıyordum daha 10 gün olmuştu yapmaya baslayalı allahım kabul etti dualarımı kızlar sizlerde yapın lütfenvay vay vayy ecemm cok sevindimm süper haberr ee mertim tepikliyordu ben demiştim selinaya var birşeyler diee
ayağımı sürttüm sanırsam çifter çifter geliyor bebişlerr daha gelecekk mertim öle dioo teyzelerii
sen yunus duasına baslamısmıydın :26: bende o duayı okurken kalmısım cok teysirli bir dua
sabah namazından sonra 40 gün 41er kere okunuyor :79:
ben bu duayla diğer dileklerim içinde cektiğimde tesbihi olmustu cok şükür
sizlerede tavsiye ederim hatta eceme sölemiştimm:
cok sevindim ecemm
sağol canım allahım o günleri göstersin inş canım benim bu ay aynı öle olmuş inş seninde meleğin seninledirECE cim tebrik ediyorum hayırlısı ile Allah zamanında bebeğini kucaklamnıı nasip etsin..
SEvCAN cım seni de tebrik ediyorum,bebeklerini kucağını alana kadar her şey gönlünce olsun.darısı tüm anne adaylarının başına
benim adetime daha 6 7 gün var fakat sırt üstü dümdüz yatamıyorum,ayaklarımı kıvırma gereği duyuyorum.sanki karnım düz yatınca kasılıyo..yan yatsam da bacaklarımı yukarı çekme gereği duyuyorum.Hamileliğinde ya da hamillelik dışı böyle bi şey yaşayan oldu mu?(şu ara annemin ameliyatı nedeliyle çok nete giremiyorum ama böyle bişey yaşayanlar anlatırsa sonradan mutlaka takip edeceğim)
sağol canım darısı sizlerin olsun inş sen asılama yaptırdın demi yazdım öncelerden ama sen yazmadın merak ettimOOOOOOO topic coşmuş,kızlar birer birer hamile oluyolar maşallah,darısı başımıza.
ececim çok sevindim canım,du bakalım çıkcak mı smile:ahada çıktı
bu da sevcan için olsun madem
kızlar hnepiniz iyisiniz inşallah,şimdi çıkmam lazım,normalde girmicektim de eceyi merak ettim,pc yide açık bulmuşken daldım hemen.
derincim,bende seni merak ettim bu aradaeksik kalmim eboş kırpmış,bende kırpim
sağol canım amin inş inş onlarda en kısa zamanda olurlar bu mutluluğu tadarlarSelinam ben çektim sevcanımın ikinci bebişine de yoksa küser teyzelerine
İyiyim cnm bende sağolasın
Ayy canımm maşallah,sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah topic costu bu ara:
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda inşaallahhhh,aminnnnnnnnnnn
hayır canım,ben aşılama yaptırmadım,adetimin 20. günü çok aşırı ve halende ara ara devam eden karın ağrım olduğu için,arkadaşlar(tabi bende)inşallah yerleşme ağrılarıdır dedik.canım öle bi körkün varsa i.sarac oğlunun acıklamalarını dinle mutlaka nasıl olduğunu uebesli arkadasım acıklamış sağolsun aynı öle yaptım canım ok
sağol ablam darısı sizlerin olsun inşaminnnnnnnnnnnnnnnnn inş en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız inş
coook cokk çoooooooook sağol ablammmm
sağol canım benim aminnnnnn
evet catlatmısım valla hele selina yi nerdeyse catlamış canım ya valla bekletmek istemezdim ama elimde değildi kızlar ne olur kusura bakmasınlar aminnnnn canım darısı sizlerin olsun inş
sağol bitanem amin aminnnn ya dün biraz silikti aöa yinede belliydi bugün kuruduğundanmıdır nedir biraz daha silinmiş neyse zaten yakında dr a giderim aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
ah canım ya kıyamam valla dün hemen yazmak istedim ama koçişe süpriz yapcem diye çıkmak zorunda kaldım ama yapamadım o bana yaptı aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanem darısı sizlerin olsun olsun inş
sağol canım sevindiğine çok mutlu oldum canım allahım sizlerede yaşatsın inş
inş gelir devamı canım sağol tatlım evet yunus duası yapıyordum daha 10 gün olmuştu yapmaya baslayalı allahım kabul etti dualarımı kızlar sizlerde yapın lütfen
sağol canım allahım o günleri göstersin inş canım benim bu ay aynı öle olmuş inş seninde meleğin seninledir
sağol canım darısı sizlerin olsun inş sen asılama yaptırdın demi yazdım öncelerden ama sen yazmadın merak ettim
sağol canım amin inş inş onlarda en kısa zamanda olurlar bu mutluluğu tadarlar
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
garip
bu misafirler hafta sonu falan dinlemiyorlar,her daim takipteler
acep hamilelerimiz artikca misafirlerde mi artiyor
Selam kızlar yaa.özledım sızı.haftasonu oldugu ıcın ıkı gundur cok yogundum ve bundan sonrada isten kafamızı kaldıramıcaz.yarında vıtrın var of offf...kızlar bsy dıcem,ben cocukta calısmaktan cok bıktım.yanı cok şükür işimız var ama yanı kaldıramıyorum.bayramı nasıl atlatıcazkızmayın bana ama cocuklardan nefret eder hale gelıyorum bazen ..hele aileleri off.Allahım güc ver...bıktım ben bu isten...kafam kazan gibi,cocuklarının ve annelerının şu yokmu bu yokmu şu nekadar seslerı kulagmda eve gelıyorum...topıce gırıp sızlere ayrı ayrı dogru dürüst bsyler yazamamakta ayrıca üzüyor bayramdan snra telafı ederz ınş.
Kızlar sızden haberım var.sevcanım senle konustk zaten,kıyamam kuzum iyikı aradın haber ettn ben dogru dürüst okuyamyom atlardm kesın.hayırlı olsun tekrar cnm benım.
Ece senıde tebrık ederm tatlım.kanda da baktr mutlaka cnm.ama kesın gıbı bence.
Gelelım bana...sıze yemın edıyorum kı,isyerınden gırdım yazdm bırı geldı kapamak zorunda kaldm kac kere yazdklarım zıyan olduherneyse...cuma aksamı ıdrar testı yaptm hemen pembe sılık cıktı,heh dedık esımle bu defa yanıltmıcak galıba.ben salıyı beklıyım dıger hormon testlerınle bırlkte kanda bakılck nasılsa dedım.esım dayanamadı dun gece kan verdım.cıkmadı tabı.testı sylıcem ıkı gundur bı turlu yazamadm.kardelosum ebrarm merakta bıraktgm ıcın özur dılerım kızlar,böyle ıste durum.ıns tüpte bsyler olur...gecmıste bana bsyler yazan yazmayan herkesı cok öpuyorum.bugunlerde ıdare edın nolur.sızı sevıyorum...Selam kızlar yaa.özledım sızı.haftasonu oldugu ıcın ıkı gundur cok yogundum ve bundan sonrada isten kafamızı kaldıramıcaz.yarında vıtrın var of offf...kızlar bsy dıcem,ben cocukta calısmaktan cok bıktım.yanı cok şükür işimız var ama yanı kaldıramıyorum.bayramı nasıl atlatıcaz kızmayın bana ama cocuklardan nefret eder hale gelıyorum bazen ..hele aileleri off.Allahım güc ver...bıktım ben bu isten...kafam kazan gibi,cocuklarının ve annelerının şu yokmu bu yokmu şu nekadar seslerı kulagmda eve gelıyorum...topıce gırıp sızlere ayrı ayrı dogru dürüst bsyler yazamamakta ayrıca üzüyor bayramdan snra telafı ederz ınş.
Kızlar sızden haberım var.sevcanım senle konustk zaten,kıyamam kuzum iyikı aradın haber ettn ben dogru dürüst okuyamyom atlardm kesın.hayırlı olsun tekrar cnm benım.
Ece senıde tebrık ederm tatlım.kanda da baktr mutlaka cnm.ama kesın gıbı bence.
Gelelım bana...sıze yemın edıyorum kı,isyerınden gırdım yazdm bırı geldı kapamak zorunda kaldm kac kere yazdklarım zıyan olduherneyse...cuma aksamı ıdrar testı yaptm hemen pembe sılık cıktı,heh dedık esımle bu defa yanıltmıcak galıba.ben salıyı beklıyım dıger hormon testlerınle bırlkte kanda bakılck nasılsa dedım.esım dayanamadı dun gece kan verdım.cıkmadı tabı.testı sylıcem ıkı gundur bı turlu yazamadm.kardelosum ebrarm merakta bıraktgm ıcın özur dılerım kızlar,böyle ıste durum.ıns tüpte bsyler olur...gecmıste bana bsyler yazan yazmayan herkesı cok öpuyorum.bugunlerde ıdare edın nolur.sızı sevıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?