Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kardelosum sızınle konusurken net koptu cnm,snrada ışım cıktı gıremedım..ah kuşum,ıns o agrıların yerlesme agrılarıdır ıns Allahım...dualarım senınle.bu kez icimde tarifsız bı heyecan var senınle ilgili...

Birsenım,emrecikimiz kac gün hastanede kaldı dogdugunda o minicik bedenı hayata tutundu,bu da gececek cnm sen ıcını rahat tut.bak senın oglana bende talıbım artk :)kızım olursa emreye verecem:)

cnm peloşum,sagol.öyle cıktı gene iste kuşum,az sinirlerım oynadı ama ıyıyım yanı.alıstım artık.sen naptn tatlım?

Boncuum evet cnm bıgun hamıle kaldıgımda o bana yamuk yapan tüm markaları alıp sırf ıkı kırmızı cızgıyı görmek icin yapıp durucam uyuzluk olsun:)

eboşum yoksun cnm yogunsun sanırım.bızde bugun dukanda yemedık kaynanamdaydık,sımdı geldık eve..bızım meydanımız var,sagolsun beledıye acaıp kullanıslı hale getırdı,eyube feshaneye bıle gtmedk hıc,aratmıyo cünkü.kücük kücük yanyana birsürü satıs standları acıldı.kayınvalıdemden dönerken dolastk gene öyle eve ındık.smdıde uyumak ıstemyorm sahuru beklıyorum.kımselerde yok.

Son düzenleme:
herkese iyi geceler nasılsınız canım arkadaşlarım
zaman ne çabuk geçiyo yaa yarın ramazanın 15. günü ALLAHIM hayırlısıyla bayrama ulaştırsın bizleri inşallah
bugün çok keyifsizdim aslında dün gece aldığım haber beni fazlasıyla üzdü kuzenim asker ve bulunduğu yer kötü biyer ordada olaylar oldu şehidimiz var malesef .tabi biz kuzenimden haber alasıya zor saatler geçirdik .şuanda bile aklım ve dualarım hep onlarla .RABBİM hepsini korusun .kızlar dualarınızda askerlerimizi ve polislerimizi unutmayın yaa .ALLAHIM hepsini korusun inşallah
DERİNİM demek negatif cano hayırlısı olsun merak etmiştim ama zaten pozitif olsa direk topicde alırdın soluğu .olsun cano birgün görücez pozitifi .buarada yoruluyosun demek kıyamam ALLAHIM dayanma gücü vrsin
ECECİM hala şokun etkisindesiniz değilmi canım kolay atlatılmazki allahıom sonuna kadar hep böyle mutlu etsin sizi
BONCUĞUM CANOM yorgunluk değilde bugün evde değildim iftara davetliydik geç geldik .karşılaşamadık canım öpüyorum seni
KARDELOŞUM o ağrılar inşallah yerleşme ağrılarıdır cano valla bi müjdede senden bekliyorum
GARİBİM galiba misafirleri sen çekiyon kuzum çayın çok lezzetli sanırsam sen gelince misafir çoğalıyo :))şaka biyana evet kim olduklarını çakıyoruzda öyle geriden okusunlar bizi gelirlerse ne olur sanki :))
SELİNAM kuzum haklısın ya sevcanımın ikinci bebişe halay çekmedik sonra küsücek teyzelerine yaa ama şimdide bu pcde smıle çıkmıyo napıcaz :))buarada nasılsın canım
PELOŞUM sen nasılsın kuzum herşey yolundamı ramazan nasıl geçiyo .galiba sizin oralardapek davet olmuyomuş gel kuzum ben sana nefis bir davet vereyim ay keşke öyle bir imkan olsa değilmi canım
BANUM sen napıyosun canım özledim senide aslında muhabbet etmeyi özledimde okadar yoğunumki neyse yarınıda atlatırsam rahatlıycam inşallah
UEBESLİ saol canım ben iyiyim sen nasılsın ?evet ya buara yoğunum aslında aklım burdada giremiyorum işte neyse telafi ederiz
ALEYNAM sen nasılsın canım özledim seni ya artk dön aramıza olmamı

GÖKCEM sen nerelerdesin datlum miniğim iyimi ?
BİRSOŞ dualarım keltoşumla yaa inşallah sağlıkla atlatıocak kuzuşum
ANATOLİŞİM napıyon kuzum iyisin değilmi
SEVCANIM yok sanırsam gezmelere gitti bebişleriyle :))
RANAM sen nasılsın canım herşey yolundamı
SSMERT sen yine gitmişsin be canım neyse sağlık olsun
TOSTİM sende uğramıyosun canım nerelerdesin ?
BERRİNCİM sen nasılsın canım eşin nasıl oldu?
KAYRAM sen nasılsın arada ses ver iyi olduğunu bilelim canım

kızlar aklımda kalanlar bukadar umarım kimseyi unutmadım unuttuysam affola
ben KARDELENİMİ çok özledim dün gece rüyamda gördüm kuzumu yaa

Son düzenleme:
Herkese hayırlı geceler kızlar iyi sahurlar ben çok iyi değilim öptüm herkesi

günaydın kızlar hayırlı sabahlar güzel bir hafta olması dileğiyle.
beni soran arkadaşlar iyiyim şükür.sorunları çok kafama taksamda iyi olmaya çalışıyorum.yine de çok şükür sağlığımız yerinde elhamdülillah.
ablacım askerlerimizin ailelerine allahım sabır versin.hepsini korusun allahım.iyiler değil kötüler bulsun cezasını artıkk.allah yardımcıları olsun askerlerimizinde polislerimizinde.

ssmert yine uçmuşsun yaf.kk sana özel ajan tutmuş herhalde

bitti cok sukur kardelencim,iki aile kaldi ama onlarida haftaya almayi dusunuyorum,yoruldum artik.bizde gidiyoruz canim,dun aksam biz davetli idik iftara mesala.evet canim ya,görusemiyoruz bu aralar,ama ramazan yogunlugu iste anliymisunbu arada insallah agrilarin yerlesme agrilaridir canim,rabbim gönlune gore versin.

derinim rabbim yar ve yardimcin olsun canim,hem ev isi hemde calismak zor gercekten,ki senin isin yorucutest yapmissin cikmamis,uzme kendini vakti saati degilmis demekki,dilerim rabbim en yakin zamanda nasip eder.

allah yardimcin olsun birsencim,sanirim sen kayinvaliden ile beraber oturuyorsun.rabbim emreyede acil sifalar versin canim..

onlar bizlerden haberdarlar daa,biz kendilerinden haberdar degilizneyse kendileri bilir dedigin gibi,isterler ise gelirler..sen nasilsin boncugum?kursun devam ediyormu hala?

dun cayda ikram etmedin emme,yinede kalabaliklardisen nasilsin canim?yogunsun sende ben gibi,dun aksam bizde iftarda idik,gec gelince giremedim kk,bu aralarm yogunluktan geceleri pek ugrayamiyorum,sadece sabahlari okuyorum sizi iste..bu arada rabbim yigenini ve tum askerlerimizi korusun canim..

allah daha iyi etsin selinacim,hayat bir imtian,hepimizin farkli farkli sIKintilari varrabbim sIKIntilarini kolaylik ile atlatmak nasip etsin..bu arada ssmert yinemi banlandi

emre iyi canım kısmetse çarşamba ameliyatı olacak inşallah iyi geçer teyzelerinden bol bol dua isteyecem tam netleşince haber veririm
kıyamam kuzuma ya dualarım onunla canım...inş kolay atlatır rabbim şifa versin..
tamam canım zaten olan şeyi bir daha tekrarlamaya gerek yok...inş kan sonuclarında güzel cıkar ve annesine sıkı sıkı tutunur bebişin...
olsun derinim hayırlısıyla bizlerde bir gün o duyguyu tadacaz inş...bende napıyım canım şu anda ilaclarımı kullanıyorum bu ayın sonunda belli olcak...inş kistim erimiştir...
iyiyim canım cok sagol ramazanlada aram iyi cok şükür...ne güzel olurdu ebrarım ya ama ben gelmiş kadar oldum birbirimizi davet ederdik of ya keşke yakın olsaydıkrabbim asker ve polislrimizi korusun...kuzenininde hayırlısıyla askerligini yapıp dönmesini nasip etsin rabbim canım dualarım onlarla...
kızlar bende aranızda yeniyim ve sizinle aynı kaderi yaşıyorum((
hoşgeldin aramıza canım
ben de herkese merhabalar

merhaba sende hoşgeldin aramıza

günaydın kızlar hayırlı günler herkeze...

garipim altta seni gördüm nasılsın canım...

canımmmmm hayırlı uğurlu olsun RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.....ben sana demiştim dimi hamişsin diye...
canım inş bi an önce herşey yoluna girer sende meleğinle müjdelenirsin....

çok şükür iyiyim ablacım ,,,
bebişte acayip bişi yaa içimde dewamlı bi kıpırtı ...sanırım çok şımarık olcak yaa...
sende baya yoğunmuşsun ...gerçekten ramazanda yarılandı zaman çok çabuk geçiyor ablacım ...

Selamınaleyküm kızlar...ıyı dıleklerınız temennılerınız ıcın cok sagolun...bugün garıp bı gün kızlar,kendımı sudan cıkmıs balık gibi hissedıyorum.çünkü işten ayrıldım.daha dogrusu ayrıldık...bılmeyenler ıcin;bız eşımle aynı magazada calısıyorduk...son zamanlarda esım zaten cok sıkılıyodu bazı seylere.bıkac da olay oldu.esim suskun degıl cok fazla hakkını arayan bırı ve artık bazı seyler son raddeye gelmıstı.bayramın gecmesını beklıyodu baska bı ıs bulur cıkarım dıyodu.ama buraya kadarmıs.ben tam işlerle bogusurken geldı elımden tuttu,hadı gıdıyoruz dıye.neye uğradıgımı sasırdım...hayırlısı artık.tup bebek ustu hıcte ıyı olmadı...bılemıyorum,yaptıklarımı cok sorgulayan bırı olarak,acaba son zamanlarda işimden cok mu şikayetlendım de rabbim bunu uygun gördü dıyorum...şimdı ikmızde işsızız.esım hep kendı işimizi kurmak istiyor ama bi türlü yapamadık...ama şuna inanın kızlar,15 yıldır ortalama,satıs işindeyim ve hic bu derece bu işten usandıgımı bilmem.insanların kahrını cekmek okadar zorki.anlatmakla bıtmez.yınede sabır deyıp işimizi hep eksıksız kendi işimiz gibi yaptık.cıkarken arkadaslarımız şok oldu agladılar,ama yapacak bisey yok..eşım konusmak istemis bugun bazı seylerı,o da demıs sen bu isten sıkıldıkca bende sıkıldım koray,en hayırlısı bu demis.bıde bız yolda minıbus beklerke yanımızda durdu,gelım götureyım eve dıye.yok dedık baska yere gıdıyoruz:)el salladı gıttı,böylede bı adam iste.koraya hep dedıgı gıbı,kardeşımsın benım unutma demıs helalleşmısler ıste...bakalım kızlar neler olacak.cok uzun yazdım kusura bakmayın.dertlesmek ıyı gelıyor.dualarınızı esirgemeyın nolur.
Ebrarım demek korktunuz cnm üzülme,rabbım hayırlısıyla tezkeresını almayı nasip etsın.

gel artık meleğim ....
bekletme anneciğini
yüreğimde hissedeyim yüreğinin sesini
minik dokunuşlarınla taclandır hadi beni
ne olur gel artık meleğim
özlemin öyle zor ki ...
rüyalarımı süsler oldun hergece
ne olur gel gelde şenlendir yuvamızı
anneler üzülmez meleğim
masunm gülüşünle hadi güldür anneyi
özledim işte ne olur gel meleğim annen cennet kokunu çokk özledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…