Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar alıntı alıp yazmak istedim ama çok yorgunum yarım yamalak okudum ama herkes iyi sanırım SEVCANIM canım Allah mutluluğunu daim etsin inşallah sağlıklıca doğar bebişlerin ECECİM seninde bebişin seninledir inşallah ya ben hepinizi özledim ama bi yandan iş yapmaktan bi yandan emrenin huysuzluğundan ancak bu aralar zaman bulamıyorum kaynanam ameliyat olunca iş yapamayız diye sağolsun yoruyo

sagol kardelosum,ınan elımden geldıgınce vede isyerınde göze batmak pahasına gırıp okumaya calısıyorum.gecen yasakladı hepımıze satıs dısında pc ye bakmayı uyus nolcak...evet gulüm aynen bende herseferınde yapmıcam test dıyom dıkkat ettysen ama yapıyorm hep.gercekten bende bı hormon bu azızlığı yapıyo sanırım.napalm.umutlar tüpe kaldı:)ıns bu ay senden alırız müjde kuzum.

kardeloşum iyiyim ama yorgunum emre iyi ama arada huysuzluğu var sanırım çişi kakası gelince bağırsak daha büyüyo oda huysuzluk yapıyo çarşamba olsaydı hayırlsıyla sağlığına kavuşsaydı yeter canım senin adete ne kadar var
Bırsenım selam cnm.emrecım nasıl?carsamba ıns amelıyatını olup rahatlıcak kuzum kıyamam...sorma benım tel öyle gönderıyo anlamadm bende.duzelttm ama bu nasıl gelcek bılmıyom:)

iyiyim derinim sende fazla yorma kendini bencede düzgün bi iş bak kendine

benim adet cumaya canım,ama daha erkende gelebilir bu ağrılarla.
inşallah bebiş münasebetiyle gelmez,en büyük dileğim bu şu anda ama rabbim ne takdir ettiyse o

canım takma kafana bunları artık büyük ihtimal inş hamilesin...ben ilk cizgi ışıkta belli oluyodu iki gün sonra tekrarladım daha koyulaşmıştı...seninde icin rahat etmesse yine sabah idrarınla tekrarlıyabilirsin testi canım...

derinim bende seni ozledim ya şükür kavuşturuna...of ya niye böyle cıkıyo idrar testlerin enin ya okurken heycanlandım ama kanda cıkmamış...üzülme tatlım hayırlısıyla bizlerde o duyguyu tadacaz inş...

birsenim,kardeloşum selam kızlar nasılsınız....

iyiyim canım sen nasılsın ne zaman başlıyosun çalışmalara

bende iyiyim canım...inş bidaki ay başlıycaz bir aksilik olmassa...emremiz nasıl amaliyat ne zaman...

emre iyi canım kısmetse çarşamba ameliyatı olacak inşallah iyi geçer teyzelerinden bol bol dua isteyecem tam netleşince haber veririm

# uebesli berrin nasılsınız kızlar uebesli kandırdın beni nerde kaldı mail anladın sen onu neyse canım şakaydı işin vardırr belki nasıl gidiyo hayat

sağol canım darısı sizlerin olsun inş aminnnnnn ewet bereketi arttı buaralar
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
garip

bu misafirler hafta sonu falan dinlemiyorlar,her daim takipteler
acep hamilelerimiz artikca misafirlerde mi artiyor
galiba öle oluyor baksana hiç eksilmiyo allah eksikliklerini göstermesin inş
hım ben öle anlamısım canım kusura bakma inş öledirde bide sen bi bomba batlatırsın inş
sağol bitanem ya bugün eşimle konuştuk da direk dr a gideceğim zaten bi tane düşüğüm var bunda oyalanmayacağım artık gecikmek istemiyorum zaten dr a gidince gerek duyarsa yapar heralde yinede bilmiyorum yaaa
inş canım benim ya inş benimledirde mutluluğumuz daim olur inş allah olmayanlara nasip etsin inş bende seni çok özledim canım benim inş emrecik iyilesirde hepimizin içi rahat eder inş
canım artık testlerle uğraşmayacağım inş bu hafta hemen bi özel hastanenin yolunu tutacağım inş vardırda ultrasyonda keseyi görme şansımızda olur inşşşş
emre iyi canım kısmetse çarşamba ameliyatı olacak inşallah iyi geçer teyzelerinden bol bol dua isteyecem tam netleşince haber veririm

canım emrenin ii olduğuna çok ama çok sevindim inş sonuçlar çok güzel gelir

kızlar ben kütahyada anadolu hastanesine gideceğim bu hastane nin adında baska illerdede varmış giden varmı? orda gebelik testleri ne kadar tutuyorki bilen varmı? bilen varsa bana mutlaka yazsın ok öptüm sizleri

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
garip

bu misafirler hafta sonu falan dinlemiyorlar,her daim takipteler
acep hamilelerimiz artikca misafirlerde mi artiyor
:)))))))))çok güldüm garıbım o mısafırlerın kım oldugunu tahmın edıyoruz cnm bız kendılerı bılır ıster gelır konusurlar ıster gelmezler bızden haberderlar en azından:))

ah derınım kıyamam cok yoruluyosun bıde cocuk reyonu ay allah sabır versın cnm ah bu testler canını sıkma elbet bırgün olcak ozaman bız dalga gecıcez o testlerle kib cnm

hayırlısı selınam öyle bı sansımız olsa keske üçüz yerıne 3 arkadasın sevınmesını bende tercıh ederdım elbet olucak rabbım herseyın hayırlısını versın

o ne duasıymıs banada söyleyın(

bırsenım dualarımız emrecıkle ınsallah hayırlısıyla bıterde kurtulur emrecık saglıcakla

kahve yapıyorum içen var mıııı ?

# uebesli berrin nasılsınız kızlar uebesli kandırdın beni nerde kaldı mail anladın sen onu neyse canım şakaydı işin vardırr belki nasıl gidiyo hayat

Berrincim şimdi yaptım bende kahve :)

Birsencim valla şu ramazan günlerinde hiiç içimden gelmiyo be canım yani anlarsın beni sen. Diğer kızlarada bakarım dedim tek kelime edemedim sen gene sükret :)Belki ramazandan sonra olurmu valla gelmiyo içimdem bee

canım ya bana dua ile ilgili acıklama yaparmısın görürsen mesajımı meseneden de yazabilirsin bekliycem cevabını kuranı kerimdeki yunus süresimi bide 41 defamı okuycaz adet olursam nasıl olcak ara verebiliyomuyuz bi acıklama yaparsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…