ozqequven,
derinsu,
eecee
slmlar arkadaslarr
valla öle ablacım şoktayız biz olmuyo diye üzülürken bi anda geldi meleğim inş dr da kan sonuçlarıda güzel çıkarda keseyi görürüz inş inş bu hafta dr a gideceğiz bi iş karışmazsa valla hala o teste bakıyorum tabi gün gectikce kuruyo biraz biraz rekler soluyo nerdyse negatifi gösterecekherkese iyi geceler nasılsınız canım arkadaşlarım
zaman ne çabuk geçiyo yaa yarın ramazanın 15. günü ALLAHIM hayırlısıyla bayrama ulaştırsın bizleri inşallah
bugün çok keyifsizdim aslında dün gece aldığım haber beni fazlasıyla üzdü kuzenim asker ve bulunduğu yer kötü biyer ordada olaylar oldu şehidimiz var malesef .tabi biz kuzenimden haber alasıya zor saatler geçirdik .şuanda bile aklım ve dualarım hep onlarla .RABBİM hepsini korusun .kızlar dualarınızda askerlerimizi ve polislerimizi unutmayın yaa .ALLAHIM hepsini korusun inşallah
DERİNİM demek negatif cano hayırlısı olsun merak etmiştim ama zaten pozitif olsa direk topicde alırdın soluğu .olsun cano birgün görücez pozitifi .buarada yoruluyosun demek kıyamam ALLAHIM dayanma gücü vrsin
ECECİM hala şokun etkisindesiniz değilmi canım kolay atlatılmazki allahıom sonuna kadar hep böyle mutlu etsin sizi
BONCUĞUM CANOM yorgunluk değilde bugün evde değildim iftara davetliydik geç geldik .karşılaşamadık canım öpüyorum seni
KARDELOŞUM o ağrılar inşallah yerleşme ağrılarıdır cano valla bi müjdede senden bekliyorum
GARİBİM galiba misafirleri sen çekiyon kuzum çayın çok lezzetli sanırsam sen gelince misafir çoğalıyo :))şaka biyana evet kim olduklarını çakıyoruzda öyle geriden okusunlar bizi gelirlerse ne olur sanki :))
SELİNAM kuzum haklısın ya sevcanımın ikinci bebişe halay çekmedik sonra küsücek teyzelerine yaa ama şimdide bu pcde smıle çıkmıyo napıcaz :))buarada nasılsın canım
PELOŞUM sen nasılsın kuzum herşey yolundamı ramazan nasıl geçiyo .galiba sizin oralardapek davet olmuyomuş gel kuzum ben sana nefis bir davet vereyim ay keşke öyle bir imkan olsa değilmi canım
BANUM sen napıyosun canım özledim senide aslında muhabbet etmeyi özledimde okadar yoğunumki neyse yarınıda atlatırsam rahatlıycam inşallah
UEBESLİ saol canım ben iyiyim sen nasılsın ?evet ya buara yoğunum aslında aklım burdada giremiyorum işte neyse telafi ederiz
ALEYNAM sen nasılsın canım özledim seni ya artk dön aramıza olmamı
GÖKCEM sen nerelerdesin datlum miniğim iyimi ?
BİRSOŞ dualarım keltoşumla yaa inşallah sağlıkla atlatıocak kuzuşum
ANATOLİŞİM napıyon kuzum iyisin değilmi
SEVCANIM yok sanırsam gezmelere gitti bebişleriyle :))
RANAM sen nasılsın canım herşey yolundamı
SSMERT sen yine gitmişsin be canım neyse sağlık olsun
TOSTİM sende uğramıyosun canım nerelerdesin ?
BERRİNCİM sen nasılsın canım eşin nasıl oldu?
KAYRAM sen nasılsın arada ses ver iyi olduğunu bilelim canım
kızlar aklımda kalanlar bukadar umarım kimseyi unutmadım unuttuysam affola
ben KARDELENİMİ çok özledim dün gece rüyamda gördüm kuzumu yaa
inş canım inş güzel çıkarda bu sefer sıkı sıkı tutunur inşallahım herkese bu duyduyu tattırsın inşkıyamam kuzuma ya dualarım onunla canım...inş kolay atlatır rabbim şifa versin..
tamam canım zaten olan şeyi bir daha tekrarlamaya gerek yok...inş kan sonuclarında güzel cıkar ve annesine sıkı sıkı tutunur bebişin...
olsun derinim hayırlısıyla bizlerde bir gün o duyguyu tadacaz inş...bende napıyım canım şu anda ilaclarımı kullanıyorum bu ayın sonunda belli olcak...inş kistim erimiştir...
iyiyim canım cok sagol ramazanlada aram iyi cok şükür...ne güzel olurdu ebrarım ya ama ben gelmiş kadar oldum birbirimizi davet ederdik of ya keşke yakın olsaydıkrabbim asker ve polislrimizi korusun...kuzenininde hayırlısıyla askerligini yapıp dönmesini nasip etsin rabbim canım dualarım onlarla...
hoşgeldin aramıza canım
merhaba sende hoşgeldin aramıza
günaydın kızlar hayırlı günler herkeze...
garipim altta seni gördüm nasılsın canım...
sağol canım valla öle demiştin senin sayende bende bi cesaret yapmıştım testi çok sağol bebişin çok hareketli sanırım inş bende o günleri görürüm inş bi daha düşmez canım ya benim o adet ağrısı gibi olan ağrılarım hala devam ediyo seninde benim gibi uzun sürdümü beni korkutuyor bu ağrılar :85:canımmmmm hayırlı uğurlu olsun RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.....ben sana demiştim dimi hamişsin diye...
canım inş bi an önce herşey yoluna girer sende meleğinle müjdelenirsin....
çok şükür iyiyim ablacım ,,,
bebişte acayip bişi yaa içimde dewamlı bi kıpırtı ...sanırım çok şımarık olcak yaa...
sende baya yoğunmuşsun ...gerçekten ramazanda yarılandı zaman çok çabuk geçiyor ablacım ...
Selamınaleyküm kızlar...ıyı dıleklerınız temennılerınız ıcın cok sagolun...bugün garıp bı gün kızlar,kendımı sudan cıkmıs balık gibi hissedıyorum.çünkü işten ayrıldım.daha dogrusu ayrıldık...bılmeyenler ıcin;bız eşımle aynı magazada calısıyorduk...son zamanlarda esım zaten cok sıkılıyodu bazı seylere.bıkac da olay oldu.esim suskun degıl cok fazla hakkını arayan bırı ve artık bazı seyler son raddeye gelmıstı.bayramın gecmesını beklıyodu baska bı ıs bulur cıkarım dıyodu.ama buraya kadarmıs.ben tam işlerle bogusurken geldı elımden tuttu,hadı gıdıyoruz dıye.neye uğradıgımı sasırdım...hayırlısı artık.tup bebek ustu hıcte ıyı olmadı...bılemıyorum,yaptıklarımı cok sorgulayan bırı olarak,acaba son zamanlarda işimden cok mu şikayetlendım de rabbim bunu uygun gördü dıyorum...şimdı ikmızde işsızız.esım hep kendı işimizi kurmak istiyor ama bi türlü yapamadık...ama şuna inanın kızlar,15 yıldır ortalama,satıs işindeyim ve hic bu derece bu işten usandıgımı bilmem.insanların kahrını cekmek okadar zorki.anlatmakla bıtmez.yınede sabır deyıp işimizi hep eksıksız kendi işimiz gibi yaptık.cıkarken arkadaslarımız şok oldu agladılar,ama yapacak bisey yok..eşım konusmak istemis bugun bazı seylerı,o da demıs sen bu isten sıkıldıkca bende sıkıldım koray,en hayırlısı bu demis.bıde bız yolda minıbus beklerke yanımızda durdu,gelım götureyım eve dıye.yok dedık baska yere gıdıyoruz:)el salladı gıttı,böylede bı adam iste.koraya hep dedıgı gıbı,kardeşımsın benım unutma demıs helalleşmısler ıste...bakalım kızlar neler olacak.cok uzun yazdım kusura bakmayın.dertlesmek ıyı gelıyor.dualarınızı esirgemeyın nolur.
Ebrarım demek korktunuz cnm üzülme,rabbım hayırlısıyla tezkeresını almayı nasip etsın.
herkese iyi geceler nasılsınız canım arkadaşlarım
zaman ne çabuk geçiyo yaa yarın ramazanın 15. günü ALLAHIM hayırlısıyla bayrama ulaştırsın bizleri inşallah
bugün çok keyifsizdim aslında dün gece aldığım haber beni fazlasıyla üzdü kuzenim asker ve bulunduğu yer kötü biyer ordada olaylar oldu şehidimiz var malesef .tabi biz kuzenimden haber alasıya zor saatler geçirdik .şuanda bile aklım ve dualarım hep onlarla .RABBİM hepsini korusun .kızlar dualarınızda askerlerimizi ve polislerimizi unutmayın yaa .ALLAHIM hepsini korusun inşallah
DERİNİM demek negatif cano hayırlısı olsun merak etmiştim ama zaten pozitif olsa direk topicde alırdın soluğu .olsun cano birgün görücez pozitifi .buarada yoruluyosun demek kıyamam ALLAHIM dayanma gücü vrsin
ECECİM hala şokun etkisindesiniz değilmi canım kolay atlatılmazki allahıom sonuna kadar hep böyle mutlu etsin sizi
BONCUĞUM CANOM yorgunluk değilde bugün evde değildim iftara davetliydik geç geldik .karşılaşamadık canım öpüyorum seni
KARDELOŞUM o ağrılar inşallah yerleşme ağrılarıdır cano valla bi müjdede senden bekliyorum
GARİBİM galiba misafirleri sen çekiyon kuzum çayın çok lezzetli sanırsam sen gelince misafir çoğalıyo :))şaka biyana evet kim olduklarını çakıyoruzda öyle geriden okusunlar bizi gelirlerse ne olur sanki :))
SELİNAM kuzum haklısın ya sevcanımın ikinci bebişe halay çekmedik sonra küsücek teyzelerine yaa ama şimdide bu pcde smıle çıkmıyo napıcaz :))buarada nasılsın canım
PELOŞUM sen nasılsın kuzum herşey yolundamı ramazan nasıl geçiyo .galiba sizin oralardapek davet olmuyomuş gel kuzum ben sana nefis bir davet vereyim ay keşke öyle bir imkan olsa değilmi canım
BANUM sen napıyosun canım özledim senide aslında muhabbet etmeyi özledimde okadar yoğunumki neyse yarınıda atlatırsam rahatlıycam inşallah
UEBESLİ saol canım ben iyiyim sen nasılsın ?evet ya buara yoğunum aslında aklım burdada giremiyorum işte neyse telafi ederiz
kızlar yardım edin size ihtiyacım var....
ah canım ya hayırlısı böyleymiş demekki üzülme allahım elbet bi yol çızmıştır sizin için hiç canını sıkma inş kendi işinizide kurarsınızda rahatlarsınız bu arada ne kusuru tabi anlatacaksın biz arkadaşız konuşacağız derdimizi hafifleteceğiz dualarım seninle canım takma kafana okSelamınaleyküm kızlar...ıyı dıleklerınız temennılerınız ıcın cok sagolun...bugün garıp bı gün kızlar,kendımı sudan cıkmıs balık gibi hissedıyorum.çünkü işten ayrıldım.daha dogrusu ayrıldık...bılmeyenler ıcin;bız eşımle aynı magazada calısıyorduk...son zamanlarda esım zaten cok sıkılıyodu bazı seylere.bıkac da olay oldu.esim suskun degıl cok fazla hakkını arayan bırı ve artık bazı seyler son raddeye gelmıstı.bayramın gecmesını beklıyodu baska bı ıs bulur cıkarım dıyodu.ama buraya kadarmıs.ben tam işlerle bogusurken geldı elımden tuttu,hadı gıdıyoruz dıye.neye uğradıgımı sasırdım...hayırlısı artık.tup bebek ustu hıcte ıyı olmadı...bılemıyorum,yaptıklarımı cok sorgulayan bırı olarak,acaba son zamanlarda işimden cok mu şikayetlendım de rabbim bunu uygun gördü dıyorum...şimdı ikmızde işsızız.esım hep kendı işimizi kurmak istiyor ama bi türlü yapamadık...ama şuna inanın kızlar,15 yıldır ortalama,satıs işindeyim ve hic bu derece bu işten usandıgımı bilmem.insanların kahrını cekmek okadar zorki.anlatmakla bıtmez.yınede sabır deyıp işimizi hep eksıksız kendi işimiz gibi yaptık.cıkarken arkadaslarımız şok oldu agladılar,ama yapacak bisey yok..eşım konusmak istemis bugun bazı seylerı,o da demıs sen bu isten sıkıldıkca bende sıkıldım koray,en hayırlısı bu demis.bıde bız yolda minıbus beklerke yanımızda durdu,gelım götureyım eve dıye.yok dedık baska yere gıdıyoruz:)el salladı gıttı,böylede bı adam iste.koraya hep dedıgı gıbı,kardeşımsın benım unutma demıs helalleşmısler ıste...bakalım kızlar neler olacak.cok uzun yazdım kusura bakmayın.dertlesmek ıyı gelıyor.dualarınızı esirgemeyın nolur.
Ebrarım demek korktunuz cnm üzülme,rabbım hayırlısıyla tezkeresını almayı nasip etsın.
ayyy ya ne güzelmiş okurken gözlerim doldugel artık meleğim ....
bekletme anneciğini
yüreğimde hissedeyim yüreğinin sesini
minik dokunuşlarınla taclandır hadi beni
ne olur gel artık meleğim
özlemin öyle zor ki ...
rüyalarımı süsler oldun hergece
ne olur gel gelde şenlendir yuvamızı
anneler üzülmez meleğim
masunm gülüşünle hadi güldür anneyi
özledim işte ne olur gel meleğim annen cennet kokunu çokk özledi...
ozqequven,
DerinSu,
eecee
slmlar arkadaslarr
ah canım ya hayırlısı böyleymiş demekki üzülme allahım elbet bi yol çızmıştır sizin için hiç canını sıkma inş kendi işinizide kurarsınızda rahatlarsınız bu arada ne kusuru tabi anlatacaksın biz arkadaşız konuşacağız derdimizi hafifleteceğiz dualarım seninle canım takma kafana ok
ayyy ya ne güzelmiş okurken gözlerim doldu
as canım nasılsın
hsb canımm canım öle düşünme olacağı varmış böle kendini yıpratırsın canım benim yapma böleBu sabahta namazda iş icin okadar cok dua ettmkı,ALLAHIM sıkıntılarımızı al,işimızden usandırma yardım et en hayırlısını ver rabbım dıye..sankı ıcıme dogmus.bı yandan da hayırlısı bu heralde dıyorum.ama yınede ıcım ferahlamıyo cünkü işten şikayet ettım,agladm üzüldüm ceza bu galiba...
Kızlar hoşgeldınız.üzülmek yok.bıgun bızde anne olucaz.
allah sabır versin şehidimizin ailesine zor bi durum yerinin kötü olması inş sağ salim yapar gelir allah askerlerimizive polislerimizi korusun inşherkese iyi geceler nasılsınız canım arkadaşlarım
günaydın kızlar hayırlı sabahlar güzel bir hafta olması dileğiyle.
beni soran arkadaşlar iyiyim şükür.sorunları çok kafama taksamda iyi olmaya çalışıyorum.yine de çok şükür sağlığımız yerinde elhamdülillah.
ablacım askerlerimizin ailelerine allahım sabır versin.hepsini korusun allahım.iyiler değil kötüler bulsun cezasını artıkk.allah yardımcıları olsun askerlerimizinde polislerimizinde.
ssmert yine uçmuşsun yaf.kk sana özel ajan tutmuş herhalde
sağol canım iyi olmak istiyorum büyük ihtimal yarın adet olucam ve gece hiç uyumadım sürekli ağlamak istiyorum.bu arada yukarıdakini ben yazdım gece .paylaşmak istedim uzun zamandır yazmıyodum böyle seyler ama çok doldum .ayyy çok uzattım galiba sen nasılsın taze annemizz
senmi yazdın çok güzel ya bayıldım çok dugulandım ağlama inş en hayırlısı neyse o olsun inş enkısa zamanda herkes çok mutlu olsun iyiyim ya ama ağrılarım oluy o ve bu ağrılar beni korkutuyo ne yapacağımı bilmiyorum ranacımdan haber beliyorum onunda böle olmuş böle olan varsa yazarlarsa daha ii olacağım inş bunun dışında bi sorunum yok inş olmazda
evet canımsağolasın ama aglamamak elimde değil hatta adet olmaya baslıyorum sanki .inşallah herkes meleğini alır kucagına canım. sen de stres yapma canım inşallah yoktur bi sorun olmasında zaten lekelenme olmadıkça normalmiş diye okumustum ben üzülme tamam mı
inş aminnn canım inş en kısa zamanda gelir minişleriniz ne bileyim canım böle ağrım oldukca strese kapılıyorum acaba bi sorun mu var diye ama allaha bin şükür lekenmem yok inş olmasında off
canım o zaman hiç korkma lekelenmem yoksa hamileliğin ilk zamanlarında olurmuş kuzenim de senin gibi agrısı vardı doktoru demişti rahat ol sen
ahh rahatladım canım sağol sanki adetimoluyormuş gibi ağrılarım oluyordu bende adet oluyorum sanıyorum her defasında ama korkmam bundan sonra inş çok çok sağol bitanem
önemli değil canım iyi olun yeterki inşallah adet filan yok artıkk
inş yok artık olmasın yeter bugünekadar olduğum birazda dinlenelim demi
sevcan canım hoşgeldin yegenlerimiz nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?