Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
MAŞALLAGIMIZ VAR KIZLAR BAYA KALABALIGIZ NIYE SAKLANIRSINIZKI ANLAMAM...
NEYSE BERRINIM BEN CIKIYOM CNM İŞLERIMI YAPIM GÖRÜŞÜRÜZ KİB

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
MAŞALLAGIMIZ VAR KIZLAR BAYA KALABALIGIZ NIYE SAKLANIRSINIZKI ANLAMAM...
NEYSE BERRINIM BEN CIKIYOM CNM İŞLERIMI YAPIM GÖRÜŞÜRÜZ KİB

ayyy canım valla kusura bakma benim sucum yok yazamıyorum yaa sorun var nette galiba anlamadım kolay gelsin canım

şehidimiz var yine kızlar yetti artık morelim çok bozuk nedir bu türkiyenin hali...allah belasını versin terörün ve teröre destek verenin...

canım aynen benimde cok canım sıkkın allah ıslkah etsin şimdi o anneler ne yapar allah sabır versin sehitlerimizin olduğu yerde kuzenimiz var bizimde 7 günü kaldıı

geçmişe fazla bakamadım .....
DERİNCİM,
inş en kısa zamanda bi iş bulursunuz cnm ...moralini bozma RABBİM yardım eder elbet...
BİRSECİM,
ameliyet inş güzel geçmiştir EMREMİZ bian önce iyileşir inş...
SELİNACIM,
sende iyisindir inş...bu arada SEVCAN nete şuan giremiyormuş sana duayı okudun mu diye soruyor haber bekliyor okumadıysan okucakmış....
ANATOLİA,
cnm sende bol bol su iç inş atlatırsın RABBİM seni ve meleğini korusun inş....
BERRİNCİM,
senin kırmızılarda gelmiş cnm hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda seninde yüzün güler...
ECECİM,
sen nasılsın ??? fazla kafana takma şimdiden tadını çıkart bence ....
EBRAR ABLACIM,
sen nasılsın ??? bu aralar yoğunsun galiba ...
KARDELEN,
seninlede bayadır konuşamadık ...umarım sende iyisindir cnm ...
kızlar hepinizi öpüyorum tek tek ...yazamadığım arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş...

inşallah canımm sağolasınn hepimizn hakkında hayırlısı olsun hersy sen nasılsın canımm

canım ben daha hsg cektirmedim cuma adetimin 4 . günü yani doktor gel dedi hormon testi için eşimin sonuçlarını filan istedi bide rahim duvarı biras kalın geldi dedi onada bakalım dedi adetli adetli onun streesi de aldı beni. valla haklısın canım asırı stres var bendede eşimi de bunaltıyorum sqahurda bana diyoki konuşmalrımızın %50 bebek onuda bunalttım ama elimde dedğil yaa dua edin ne olur ya şu stresi atayım üzerimden atayım

kızlar mrb ben de katıldım bu kervana bu gün adet oldum yıne hayallerım suya düştü olmuyo yıne 1 senelık evlıyız ama umutlarımı kayebedıyo gıbıyımm ((

Canım bende olmuştum ama ilaç vermişlerdi.Çok geçmiş olsun

Yaa niye kendini perişan ediyosun bırak boşver onları ya şükür kurtulmuşsunuz.

Ebrarcım şükür kuzenin iyiymiş derin kısmet canım inşallah daha iyi işler bulursunuz.

Kızlar ben evime döndüm ordan çok yazamadım ama okudum bunlar aklımda kalanlar.
Birsenden haber alan yokmu emrecik iyidir inşallah.
Kardeloş naber kız

bu dua ne için?
La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin
Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum demek.. bebek için mi okuyacaksınız?

emrecik iyidir inşallah,haber bekliyoruz.

teşekkür ederim ranacım,hamdolsun iyiyim.
adet olmazsam dahada iyi olcam inşallah
banucum,sende evine hoşgeldin
eboşta derinde girmemiş sanırım.
berrincim,kendini hemen bu kadar strese sokarsan,kavuşma zamanın uzaklaşır,daha rahat olmaya çalış canım.
bak derda nın eşi de ameliyat oldu,üçüncü ayda hamile kaldı derda.

kızlar biz geldik merak etmişsiniz sağolun emrecik ameliyatını oldu Allahım güzel geçmesini sağladı sağ fıtık düzeldi inşallah olmazda ama soldada olma ihtimali varmış eğer olursa dr onuda ilerde yaparız dedi bu arad emrecik erkek oldu teyzeleri sünnetinide yaptı dr sağolsun ilgilendi anestezi almışken bi daha ağrı çekmesin hem ikisi biarada daha iyi olur çabucak iyileşir dedi gece 3 ten sonra mama yasaktı sabah 9 da ameliyata girdi 10 da çıktı arada sancı olduğu için ağlıyolar kusmasın diye mamayı az veriyorum şuan iyi altınada büyük boy bez bağladık uyumaya çalışıyor neyse ben bi geçmişe bakıyım

ohh çok şükür canım ....tekrar geçmiş olsun kuzucuğa...
erkekte olmuş artık tebrik ederim küçük erkek....

yok inşallah 3. gelmez daha erken emrecik büyüsün bi cuma günü gidecem canım inşallah yaptırabilirim

evet canım erkek oldu teyzesi darısı senin oğlanın başına diyecektim belkimde oğlan geliyo hadi hayırlısıyla gelisn bebişin

yok canım anlatmıştım ya karnıma ağrılar giriyor adetim olacakmış gibi geliyor sonra geciyor belim ağrıyor ama karnım ağrıyınca onu önemseyemiyorum işte
cnm hemen her gun agrıyo dr uma sordum normalmış endişelenme....

selam ablaaa
ahh ah ben de sımdıkı annelerın rahatlığına cok takıyorum ınşallah bız de ole olmayız bazen cok buyuk konusuyorum...
ınşallah ablam 2 gun kaldı bakalım pıt pıt lara...

dualarnız ıcın sağolun cnmm ALLAH RAZI OLSUN.su ılk ayları aşlatsam rahatlayacagım da...

inşallah cnm dua edıyorum hep sağlıklı olmaları ıcın.inşallah cnm sağol
dualarımız sızınle cnmm.allaha emanetsınız...

slmlar arkadaslar nasılsınız ben adet oldum yaaaa
cnm hayrlısı olsun yenı bır şans demektr bu üzülme.

<canım aktarlarda oluyo bildiğim kadarıyla malesef bende bu gün adet oldum çok canım sıkkın yaa
kızlar benım babam alırdı eczaneden orda da war...
canını sıkma hayrlısı buymusss

şehidimiz var yine kızlar yetti artık morelim çok bozuk nedir bu türkiyenin hali...allah belasını versin terörün ve teröre destek verenin...
lanetler o pisliklerın uzerıne olsun.şehıtlerımızın mekanı cennet olsun :'(

birsencığım hadı gecmıs olsunnn

emremız erkek de olmuş.allah sağlık wersinnn.daha küçükten tam erkek maşallah )))

olduda bitti maşallah
nazar değmez inşallah
demekki bizim yeğen artık tam bi erkek oldu,geçmiş olsun sıpaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…