Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

arkadaşlar merhaba, ben de aranıza yeni katılanlardanım sizlere bir sorum olacak; ben 6 aydır doğum kontol hapı (yasmin) kullanıyordum ve 22 temmuz da bıraktım. bebek istiyoruz ilk 3 ay zor diye duydum ama benim kasıklardave belde ağrı, akıntı ve bugün itibariyle baş dönmesi gibi belirtilerim var acaba hamile olabilir miyim yoksa psikolojik mi bilemedim, sizlerin de düşüncelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar sabah doktora gidiyorum çok heyecanlıyım kendimi umutlandırmak istemiyorum ama kasıklarım accayip derecede hassaslaştı yumruk gibi resmen..bendereflü var aynı zamanda midemde son 4 gündür fena durumda inşallah yarın güzel haberlerle gelicem eşim benden emin :) umarım üzülmemm siz bana uğur getirirsiniz inşallah sayenizdebu topikten sizlerden çok şey öğrendim görüşmek dileğiyle..

hasta oldum çok üzgünüm her ay umudumu yitiriyorum..ilk doktora gittiğimmde polikistik over olduğunu öğrenmiştim her iki yumurtalığımda çocuğun olmayabilir demişti kızmıştım..bu ihtimal her ay biraz daha doğruluyor kendini off offf

sağolasın canım ama üzülüyorum yaa eşimde diyo konuşmalarımızın % 50 si bebek diye onu da sıktım artık yaa

üzülme diyemeyecem canım bende adet oldum yeni rabbim bizede verir inşallah bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin allahımm

canım olabilir bence çünkü benim arkadasım 2 yıl kullandı bıraktı 3 ay hamileydi nasip yani

canım allah razı olsunn rabbim hepimize nasip etsin inşallah. eşime söyledim o biliyomuş bu duayı yınus peyg. duasıymış.canım sey daha öncede yazmıştım onu da ekle duana istersen zekeriyya peygamberin çocuğu olmuyordu o zaman dua etmişti kuranı kerimde geciyo rabbi hebli min ledünke zürriyeten dayyibeh.(rabbim bana katından tertemiz bir soy armağan et )

birsencim şuan büyük ihtimalle emre paşamız ameliyatta.dualarım onunla.Rabbim korusun sağlıkla çıksın inşallah ameliyattan.şimdiden çok çok geçmiş olsun.inşallah herşey yolunda gitsinde bi seferde sünnette aradan çıksın inşallah.Allahım yardımcınız olsun inşallah.öptm canım.güzel haberlerini bekliyorum.hee bu arada adetin gecikmiş umarım strestendir sanırım bu kadar çabuk 3.cüyü düşünmezsin.hakkında hayırlısı tabiki nasibinde varsa biz 3.cü yeğenimizi de isteriz yanii.
slmlar arkadaslar nasılsınız ben adet oldum yaaaa
geçmiş olsun canım.düzenli adet olmakta iyi bişey,üzülme dicem ama yinede üzülür insan.inş bi dahaki ay gelir bebişinn.
kızz boncuğum senin eşinin 70binlerdeyken dr ameliyat dediyse bizimkinin ilaçlarla yükselmiş hali 25milyon.valla kafam karıştı acaba bizimkide mi ameliyatlık.hareketlilik dediğin tahlillerdeki morfoloji mi.tam bilemedim şimdi.bizimkinin morfoloji %2 yazıyo.
bu yazıyla çok heycanlanmıştım
geçmiş olsun inş birdahaki ay gelir bebişin.bu arada drlar için böyle yorumlar çok kolay söylenebiliyor.ama Allahın mucizeleri ve gücü çok büyük canım.hiç belli olmaz,kısır denecek kadınların bile çocuğu olur.ayrıca bu topikte de var bikaç kişi pko olduğu halde hamile olan.Allaha güven ve inan.elbet olucak birgün.ama sınavımız işte.belki bizler çocuklar olunca iyi anne olmamız için bu sınava tabiyizz.üzülme olurmu.

sağol canımm dediğin gibi inş. birdahaki ay. bu arada canım benim eşimininkinde de sayı normal dedi doktor bizde de motolite sorunu var hızlı ileri hareketli %2 morfolojiyle aynı seymi bilmiyorum ama

sagol cnm bunuda eklıcem

Canım sen bu arı sütünü nerden aldın eczaneden mi nasıl kullanıyosun
cnm ben aktardan aldım

selınam benım esıme doktor amelıyat olmana gerek yok dedı zaten benımkı cocuk nıye olmuyor madem dıyıp ınat edıp oldu bununlamı yasıcam dıye...varıkosel hergün etkılıyormus çünkü spermlerı yrn daha kötü olmucagı ne malum dedı bıde agrı yapıyordu ..morfolojı spermın seklı cnm hareketlılıktede ilerı hızlı hareketlı önemlı yazar testınde yumurtaya ulasıcak spermler ilerı hızlı hareketlı olanlardır... hayırlısı cnm ya amelıyat olalı 6 ay oldu hala tık yok hersey allahtan ınsallah gelır su sıpalar artık

inşallah canım yaaa evet varikosel baya etkiliyo biz 1.5 ay sonra tekrar teste gittik bayaa düşmüştü allah yardımcımız olsun valla

evet canım yaa alternetif tıpa filan bakıyodum offf bunaldım yaa hep aynı seylere bakmaktan kendimi alamıyorumm
bak sana ne anlatım berrınımbende senın gıbıydım hsg cektırıcektım stresten ölüyodum gıttım hsgm berbat cekıldı canımı cıkartıyolardı bı tüpüm kapalı cıktı bırı acık tabı benım kafam karıstı çünkü hsg cekılırken cok zorlandın 3 kez yaptı aynı ıslemlerı sonra ben tekrar cektırmeye karar verdım gıttım anestezıyle cektırdım boşa aglayıp zırlamısım tüplerın ıkısıde acık cıkmıs ama anestezının etkısıyle neler demısım uyanana kadar doktora bagırmısım doğru söyleyın yalan söylemeyın acıkmı emınmısınız bana soru soruyolarmıs benı üzüyolar cocugum olmuyor dıye konusuyormusum okadar etkılenmısımkı dıyıcem okı doktor bana uyandıktan sonra ne dedı bılıyormusun senın tek sorunun stres dedı sen kendını rahat bırak düşünme cok arastırma yada bı psıkıyatrıse gıt dedı düşündümde doktor haklıydı hersey bebek üzerıne herseyde bebek konusuluyor daldan dala atlıyom sende stres yapma cnm rahat bırak bak esın yenı amelıyat olmus bırak üstünden bı 3 ay gecsın esıne kür yap sadece ama bebekten fazla konusma amelıyat oldukları zaman hassas oluyorlar rahat bırak kendını yıne elınden gelenı yap ama stres yapma

Son düzenleme:
şehidimiz var yine kızlar yetti artık morelim çok bozuk nedir bu türkiyenin hali...allah belasını versin terörün ve teröre destek verenin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…