Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slmlar arkadaslar nasılsınız ben adet oldum yaaaa
yaa üzülme inşallah bi daki aya olur ya önceki msjını okuyunca nasıl umutlanmıştım nasip değilmiş canım çok ta takma kafana ok
aaaaaaa hamilelikte de düşüğü engelliyormuş çok iimiş ya ben bi dr a gideyim sorayım da kullanayım baliiiiii
canım ben bu konuyu dr a sormuştum öle bişi yok nasıl ki hapi 1 gün yutmasan hamile kalma riski varsa hapi bırakıncada olmaz diye bişi yok dedi inş vardır canım bebişin
canım allah büyük allahtan ümit kesilmez inş en kısa zamanda allahım yollar minişini
ewet çok dopğru diyorsun stres olmamasının en uyuk etkisi var stres yapmayın lütfennnnnn
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
MAŞALLAGIMIZ VAR KIZLAR BAYA KALABALIGIZ NIYE SAKLANIRSINIZKI ANLAMAM...
NEYSE BERRINIM BEN CIKIYOM CNM İŞLERIMI YAPIM GÖRÜŞÜRÜZ KİB
kız onlar bizim gizli hayranlarımız inş bigün hepsi nickleriyle gelecekler
şehidimiz var yine kızlar yetti artık morelim çok bozuk nedir bu türkiyenin hali...allah belasını versin terörün ve teröre destek verenin...
ewet artık buna bi son verseler hergün acaba bugün kac şehidimiz var diye düşünmesek allahım ailesine sabır versin allah kahretsin bu terörü ve destekçilerini inşşşşş
canım artık takmıyorum da sana ben bi kaç bişi soracaktım benim ağrı ve akıntılarım hala gecmeti senin ne kadar sürdü yada hala seninde devam ediyormu ya ben bunların ne kadar süreceklerini merak ediyorum da ilk hamileliğimde böle belirtilerim olmamıştı meraktan ölüyorum resmen ..... sen nasılsın canım senin hamilelik nasıl gidiyor kac aylık oldu hayırlısıyla
canım bak stres en kötü olanı o olunca bebiş gelmiyo bi uğraş bulsan mesela örgü filan biraz olsun unutturuyo rahatlatıryor
kızlar mrb ben de katıldım bu kervana bu gün adet oldum yıne hayallerım suya düştü olmuyo yıne 1 senelık evlıyız ama umutlarımı kayebedıyo gıbıyımm ((
canım hsg aramıza allahtan umut kesilmez inş en kısa zamanda gelir bebişin
ayyyyyy çok sevindim ii gectiğine inş bi daha böle sorunu olmasın artık
masllah küçük erkek olmuş emrecik ha çok gecmiş olsun
yaaa içim rahatladı valla korkuyordum yaaa içimi rahatlattın allah razı olsun canım
Hepınıze ıyı akşamlar kızlarrr...
ii aksanlar canım nasılsın

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

aaaa sevcanım nereye gitti millet ya bi geldim kacırdım

birsencim sende mi .......
inanırmısın herkes hep erkek diyor inş hayırlısı olur ....sağlıkla gelsin yawrucum inş........

canım bnm akıntılarım ara ara hala dewam ediyor bunda korkulacak telaş yapcak bişi yok ...ağrının olmasıda normal yerleşme zamanı sonuçta mutlaka ağrı wercek yawrun ...
bu arada sen kanda baktırdın mı ???

yok canım daha gitmedim özel hastaneye gideceğim orda baktıracağım o zamana kadar yaptırmayacağım burda kan alırken insanı bayıltacak duruma getiriyorlar onun için gidince yaptırırım artık ya ne bileyim korkutuyordu da beni onun için telaslandim birazda

Birsenim emremiz iyiymiş çok şükür demek erkek oldu he maşallah ona

Kardeloşum önceki yazdıgında görmemişim cnm kusurra bakma,inşaallah gelmez kırmızıların tam da zayıflamışken hamiş olursun :)

Sevcanım sen nasılsın cnm çok ağrın oluyor mu malum iki bebiş var sende brde sanki göbiş çıkmış mı sende ben mi yanlış görüyorum fotonda

Eboş gelmemiş dün gece iyidir inşaallah...
Rabbim tüm şehit ailelerine sabır versin dayanma gücü versin,o köpeklerinde kökünü kurutsun inşaallah...

anladım cnm bi an önce git baktır ...

ii canım senden naber

benden de iyidir cnm ne olsun bütün gün ewde oturmaktan başka yaptığım hiçbişi yok ...

lagrımacım öyle bır sormussunkı kendımı kötü hıssettım sanki yalnıs bısıy yaptırıyormusum gıbı bu duayı bana ece ve elixsir önerdı onlar okumuslar ve hamıleler bı bıldıklerı var elbet yunus duası olarak bılıyorum onlara soralım senın sordugun soruyu ıstersen

Son düzenleme:
cok geçmiş olsun bırsenım allah saglık versın emrecık erkekte olmus masallah

arkadaslar slmlar kusura bakmayın alıntı yapamadım çok fena agrım var yaa ilk defa bukadr oldu hepinizden allah razı olsun canlar ama stres yapıyorum yapmamam lazım ama evde yanlızım canım sıkılıyo eşim calışmamı da istemiyo örgüden hiç anlamıyorum üzerine bide pinpirikli bi insan olunca kendi kendimi yeyip duruyorum iştee bide eskiden beridir çok istiyorum kızlar yaa kuzenlerimin uyuyamayan çocuklarını ben uyuturdum şasırırlardı .şimdi böle olunca cok canım yanıyo ne bileyim işte

anladım cnm bi an önce git baktır ...

benden de iyidir cnm ne olsun bütün gün ewde oturmaktan başka yaptığım hiçbişi yok ...
ya hem 4 haftalık ken ultrasonda görülmüyormuş ben pazarteside salıda gideceğim işte o zaman 5 haftayı doldurmuş olur hem ultrasonda da görürüm inş boş ver yapma bişi otur bende kendi evime gectiğimde bol bol oturacağım inş

canım boncuğum doğru söylüyor canım bu yunus duası ve bizler okumaya basladığımızda hamiş olduk daha bitirmeden ve bu dua yı bebiş için okuduk

canım evet yunus peygamberin duası ama bi dua okunurken içinde illaki o konuyla ilgili olması gerekmez ki ölülere yasin okunuyo mesela içinde ölümden mi bahsediyo sanki ve ayatlerin bir sürü tefsiri var sonucta duadan zarar gelmezzz

Bakın bu hususta Rasûl aleyhisselâm ne buyuruyor:

"Zün Nun (Yunûs aleyhi’s-selâm) balığın karnında iken "lâ ilâhe illâ ente Subhaneke inniy küntü minez zalîmîn" diye dua ederdi. Bir şey hakkında bunu okuyan müslüman yoktur ki, Allah onun duasını kabul etmesin."

Yunûs aleyhisselâm Kur’ân-ı Kerîm’in Enbiya sûresinin 87. âyetinde belirtilen şekilde, bu duaya devam etmiştir Dünya şartları ve şartlanmaları içinde, âdeta balık karnında boğulmak üzere olan insan gibi, sıkıntı içinde olanlara çok büyük ferahlık ve kurtuluş getirecek olan bir tesbihdir, duâdır bu âyet.

bunu buldum dua hakkında umarım acıklayıcı olur

canımya üzülme bu kadar inş olacak örgü bilmiyorsan baska bişi bul sevdiğin bişiler le uğraş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…