yaa dünde bizde vardı çok ayakta kalmısım gece ağrıdan duramadım yyaaa ne yapacaksın ramazanda misafirsiz olmuyor
oyle canım ama ben gelmesini istiyorum ya burda pek oyle şeyler yok hoşuma gidiyo misafir agırlamak tatlı yorgunluk benimki...sen ne zaman doktora gidiyosun keseyi görmeye inş...
valla sağolasın canım bende yaz kış terlik olayı çorap olayı yok adet olunca ayaklarımı buzun içine koyasım geliyo nedense bide yaz boyu hep soğuk duş aldım
canım sakın terliksiz ve corapsız gezme bana hep büyüklerim ayagını sıcak tut derler hamile kalınca bile acısı bizden cıkıyo...hamile kalmak icinde kendimizi sıcak tutmamız lazımmış ben bunları duyduktan sonra dikkat etmeye başladım...
canım özel olmazsa sen nerdesin merkezden uzak mı oturuyosun ? evet misafir agırlamak çok güzel bende gecen agırladım ama yemekler hep kaldı yaaa yenmiyo fazla
inş canımm aminnnnnnnnnnn inşinşallah gittiğine deger görürsün meleğini amin canım yya
oyle canım ama ben gelmesini istiyorum ya burda pek oyle şeyler yok hoşuma gidiyo misafir agırlamak tatlı yorgunluk benimki...sen ne zaman doktora gidiyosun keseyi görmeye inş...
inş canımm aminnnnnnnnnnn inş
bende istiyorum ama bu ara hamileliğimi öğrendiğimden beri ağrılarımda olduğu için biraz uzağım bu konuya ya pazartesi ve salıya inş az önce koçişim aradı işten bebek için konuştuk gene ne zaman gideceğimizi koçişim işinden izin alamıyormuş mecbur kaynanamla gideceğim ilk gidişimde koçişim olsun istiyordum ama kismet değilmiş inş pazartesi yada salıda gidiyorum hem 5 . hafta olduğu için görme şansım var eğer gec döllenme değilse tabi aaaaaaaaaaa uzatmısım yaaa
canım annemler merkezde oturuyor... ben evlenince sakarya karasuya gelin geldim...evet malasef yemekler kalıyo iftarda cok yemek yenmiyo ama sahurda da yemek yedigimiz icin bitirebiliyoruz şükür cünkü cöpe dokmeye kıyamıyorum ya dünyamızda o kadar ac insan varken...
inş canımm aminnnnnnnnnnn inş
bende istiyorum ama bu ara hamileliğimi öğrendiğimden beri ağrılarımda olduğu için biraz uzağım bu konuya ya pazartesi ve salıya inş az önce koçişim aradı işten bebek için konuştuk gene ne zaman gideceğimizi koçişim işinden izin alamıyormuş mecbur kaynanamla gideceğim ilk gidişimde koçişim olsun istiyordum ama kismet değilmiş inş pazartesi yada salıda gidiyorum hem 5 . hafta olduğu için görme şansım var eğer gec döllenme değilse tabi aaaaaaaaaaa uzatmısım yaaa
haklısın insan hamile olunca dikkat etmesi gerekiyo heleki bir tane kaybı varsa inş bebişide keseyi görürsün hayırlısıyla bu sefer kucagına almayı nasip eder rabbim...
evlenince hep biyerlere dağılıyoz zaten neyseki yine fazla uzak değilsin. biz sahurda kahvaltı yapıyoz ama bende dökmüyorum tabi allah korusun
evet cok uzak degilim benim bir ablam fransaya evlendi zor geliyo gelsede senede bir kere cok zor özlem oluyo... şükürki ben anneme yakınım istedigim zaman gidip geliyorum...
uzatt sanki canım okumak çok zor değil ya inşallah bi dahaki gittiğinde eşinle gidersin sanki izin verseler ölürler
inş canım onunlada gitmek nasip olur eee o zaman işleri 1 gecikecek herkes kendini düşünüyor karsısındakini düşünen varmı iş yerlerinde offf gıcıklar ya keske bu hafta 5 . haftam olsaydıda koçiş işe gece gidiyorken gitseydik ama keseyi göremeyiz diye gitmek istemiyorum offf:97:
amin canım inş zaten kac gündür bu ağrılarım oluyor diye korkuyordum yine düşük riskimi varki diye ama sağolsun sevcanım ile ranacım içimi rahatlattılar ondan sonra rahatladım bide dr a gidip keseyi görünce oturup dinleneceğim kendi evime gececeğim o zaman inş eee sen nasılsın canım ben kendimden çok bahsettim senide sıkıyorum
bilmem mi canım yurt dısı olmasada bende çok uzağım annemlere
nerdesin sen canım allah kavuştursun... valla insan cok özluyo annesini bazen cok ihtıyac duyuyo rabbim başımızdan eksik etmesin onları...
inş inş canım inş o günleride görmek nasip olur ewet ya kendilerinin olsa nasıl koşarak giderler işcilerini düşünmezler bunlar 1 gün o iş gec olsa aman neyse moralimi bozmayacağım onların yüzünden artık koçişe ben anlatırım neler olduğunu adım adımolsun canım sıkma canını daha güzel hallerini görün inşallah beraber.gıcıklar ki hemde nasıl kendilerinde olsun bak nasıl gidiyolar
hic korkma canım hayırlısıyla bu sefer kucagına alacaksın ben inanıyorum sende inan...yok ya ne sıkılması aşkolsun konuşacaz tabiki...bende napayım ilaclarımı kullanıyorum bu ayın sonunda knt var bakalım doktorum ne diycek inş kistimde erimiştir...artık bende bebiş calışmalaına başlamak istiyorum hayırlısıyla ececim...
amin canımm evet ya özlenmez mi annem kardeşlerim annem orduda ben izmirde
nerdesin sen canım allah kavuştursun... valla insan cok özluyo annesini bazen cok ihtıyac duyuyo rabbim başımızdan eksik etmesin onları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?