canımya üzülme bu kadar inş olacak örgü bilmiyorsan baska bişi bul sevdiğin bişiler le uğraş canım
bende senın gıbıyım cnm cocukları okadar cok sevıyorumkı kımsede durmayan veletler bende dururduarkadaslar slmlar kusura bakmayın alıntı yapamadım çok fena agrım var yaa ilk defa bukadr oldu hepinizden allah razı olsun canlar ama stres yapıyorum yapmamam lazım ama evde yanlızım canım sıkılıyo eşim calışmamı da istemiyo örgüden hiç anlamıyorum üzerine bide pinpirikli bi insan olunca kendi kendimi yeyip duruyorum iştee bide eskiden beridir çok istiyorum kızlar yaa kuzenlerimin uyuyamayan çocuklarını ben uyuturdum şasırırlardı .şimdi böle olunca cok canım yanıyo ne bileyim işte
bende senın gıbıyım cnm cocukları okadar cok sevıyorumkı kımsede durmayan veletler bende dururdu(çok sevdıgımız ıcınmı gelmıyorlar acaba hayırlısı berrınım ınsallah en kısa zamanda gelır mınısler sen stres yapma yeter bende evde yalnızım kımse yok ama gecıyor bı sekılde vakıt neyapalım allah beterınden korusun eslerımızı basımızdan eksık etmesın....
ewet çok net artık bilmeyen arkadaslar okusun inş doğru şekilde anlarlar ve yaparlarBakın bu hususta Rasûl aleyhisselâm ne buyuruyor:
"Zün Nun (Yunûs aleyhi’s-selâm) balığın karnında iken "lâ ilâhe illâ ente Subhaneke inniy küntü minez zalîmîn" diye dua ederdi. Bir şey hakkında bunu okuyan müslüman yoktur ki, Allah onun duasını kabul etmesin."
Yunûs aleyhisselâm Kur’ân-ı Kerîm’in Enbiya sûresinin 87. âyetinde belirtilen şekilde, bu duaya devam etmiştir Dünya şartları ve şartlanmaları içinde, âdeta balık karnında boğulmak üzere olan insan gibi, sıkıntı içinde olanlara çok büyük ferahlık ve kurtuluş getirecek olan bir tesbihdir, duâdır bu âyet.
bunu buldum dua hakkında umarım acıklayıcı olur
ii canım senden nabereecee,
pelin67,
ugurboncugum
nasılsınzz arkadaslarr
sana katılıyorum canım her dua nın fazileti var ne için olur sa olsuncanım evet yunus peygamberin duası ama bi dua okunurken içinde illaki o konuyla ilgili olması gerekmez ki ölülere yasin okunuyo mesela içinde ölümden mi bahsediyo sanki ve ayatlerin bir sürü tefsiri var sonucta duadan zarar gelmezzz
bir yılı kuran kursunda gecirmiştim bu senede birşey bulurum inşallah canım sizden aldıgğım duaları listeleyip onları okumaya ve eşime kür hazırlamaya baslayacam bakalım sağolasın bu arada canım sen nasılsı nn
birsencim cok gecmiş olsun canım amaliyatın iyi gecmesinede sevindim...sünnette olmuş minik emremiz artık kücük adam deriz artık:))kendine iyi bak emreyi seni ve kızını öpüyorum canımkızlar biz geldik merak etmişsiniz sağolun emrecik ameliyatını oldu Allahım güzel geçmesini sağladı sağ fıtık düzeldi inşallah olmazda ama soldada olma ihtimali varmış eğer olursa dr onuda ilerde yaparız dedi bu arad emrecik erkek oldu teyzeleri sünnetinide yaptı dr sağolsun ilgilendi anestezi almışken bi daha ağrı çekmesin hem ikisi biarada daha iyi olur çabucak iyileşir dedi gece 3 ten sonra mama yasaktı sabah 9 da ameliyata girdi 10 da çıktı arada sancı olduğu için ağlıyolar kusmasın diye mamayı az veriyorum şuan iyi altınada büyük boy bez bağladık uyumaya çalışıyor neyse ben bi geçmişe bakıyım
eecee,
pelin67,
ugurboncugum
nasılsınzz arkadaslarr
ewet çok net artık bilmeyen arkadaslar okusun inş doğru şekilde anlarlar ve yaparlar
ii canım senden naber
sana katılıyorum canım her dua nın fazileti var ne için olur sa olsun
hım ok canım ii şükür aynı işte pazartesi veya salıyı iple çekiyorum inş dr a gideceğim inş bebişimide görürüm
görüşürüz canımkızlar ben cıkıyorum bır saat sonra burdayım hadı öptüm görüşürüz
görüşürüz canım inşallahkızlar ben cıkıyorum bır saat sonra burdayım hadı öptüm görüşürüz
ok canım kib aeo belki ben olmam sonra görüşürüzkızlar ben cıkıyorum bır saat sonra burdayım hadı öptüm görüşürüz
birsencim cok gecmiş olsun canım amaliyatın iyi gecmesinede sevindim...sünnette olmuş minik emremiz artık kücük adam deriz artık:))kendine iyi bak emreyi seni ve kızını öpüyorum canım
selam canım nasılsın...
eecee,ugurboncugum,berrin1985,rana20,selam kızlar sizler nasılsınız...
ok canım kib aeo belki ben olmam sonra görüşürüz
ii şükür canım sen nasılsın
birsencim cok gecmiş olsun canım amaliyatın iyi gecmesinede sevindim...sünnette olmuş minik emremiz artık kücük adam deriz artık:))kendine iyi bak emreyi seni ve kızını öpüyorum canım
selam canım nasılsın...
,eecee,berrin1985,banu145145,ugurboncugum,rana20,selam kızlar sizler nasılsınız...
Çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun minişimiz erkek olmuş yerim ben onu.kızlar biz geldik merak etmişsiniz sağolun emrecik ameliyatını oldu Allahım güzel geçmesini sağladı sağ fıtık düzeldi inşallah olmazda ama soldada olma ihtimali varmış eğer olursa dr onuda ilerde yaparız dedi bu arad emrecik erkek oldu teyzeleri sünnetinide yaptı dr sağolsun ilgilendi anestezi almışken bi daha ağrı çekmesin hem ikisi biarada daha iyi olur çabucak iyileşir dedi gece 3 ten sonra mama yasaktı sabah 9 da ameliyata girdi 10 da çıktı arada sancı olduğu için ağlıyolar kusmasın diye mamayı az veriyorum şuan iyi altınada büyük boy bez bağladık uyumaya çalışıyor neyse ben bi geçmişe bakıyım
inşallah bebişini görürsün canım sayenizde yeğenlerim oldu benimde ne güzell en büyük benim evde hiç yeğenim yoktu seviniyorum valla
sağolasın canım adet agrılarıyla uğrasıyorum valla felaket bi agrım varr
bende iyiyim canım sagol...bugun misafirim vardı biraz yorgunum sadece...
Çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun minişimiz erkek olmuş yerim ben onu.
Naber kızlar nasılsınız size bişey sorucam etli mantar yemeği buzluğa atılırmı?fazla yaptım ama sonra mantar varya tedirgin oldum.
inş canım ya onu görmek için bekliyorum zaten gideceğim yer bana çok uzak arabyla 1 saat onun için 1 kere gideyim diyorum bakalıminş görürüz inş sende biran önce anne adayı olursun yeter ki stresten uzak dur
inş canım ya onu görmek için bekliyorum zaten gideceğim yer bana çok uzak arabyla 1 saat onun için 1 kere gideyim diyorum bakalıminş görürüz inş sende biran önce anne adayı olursun yeter ki stresten uzak dur
gecmiş olsun canım ya insan üşütünce adeti cok agrılı olurmuş benim de öyle oluyo ama üşüttügüm zamanlar... dikkat et kendine berrincim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?