Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canımya üzülme bu kadar inş olacak örgü bilmiyorsan baska bişi bul sevdiğin bişiler le uğraş canım

bir yılı kuran kursunda gecirmiştim bu senede birşey bulurum inşallah canım sizden aldıgğım duaları listeleyip onları okumaya ve eşime kür hazırlamaya baslayacam bakalım sağolasın bu arada canım sen nasılsı nn

bende senın gıbıyım cnm cocukları okadar cok sevıyorumkı kımsede durmayan veletler bende dururdu (çok sevdıgımız ıcınmı gelmıyorlar acaba hayırlısı berrınım ınsallah en kısa zamanda gelır mınısler sen stres yapma yeter bende evde yalnızım kımse yok ama gecıyor bı sekılde vakıt neyapalım allah beterınden korusun eslerımızı basımızdan eksık etmesın....

amin canım onlar olmasa ne yapardık şimdi sehit haberlerini okudum bi tanesi daha 20 günlük evliymiş o kızcagız ne yapsın tüğlerim diken diken oldu ya allah ıslah etsin çok acıyaaa

ewet çok net artık bilmeyen arkadaslar okusun inş doğru şekilde anlarlar ve yaparlar
eecee,
pelin67,
ugurboncugum
nasılsınzz arkadaslarr
ii canım senden naber
sana katılıyorum canım her dua nın fazileti var ne için olur sa olsun

hım ok canım ii şükür aynı işte pazartesi veya salıyı iple çekiyorum inş dr a gideceğim inş bebişimide görürüm

birsencim cok gecmiş olsun canım amaliyatın iyi gecmesinede sevindim...sünnette olmuş minik emremiz artık kücük adam deriz artık:))kendine iyi bak emreyi seni ve kızını öpüyorum canım
eecee,
pelin67,
ugurboncugum
nasılsınzz arkadaslarr

selam canım nasılsın...

,eecee,berrin1985,banu145145,ugurboncugum,rana20,selam kızlar sizler nasılsınız...

Son düzenleme:

inşallah bebişini görürsün canım sayenizde yeğenlerim oldu benimde ne güzell en büyük benim evde hiç yeğenim yoktu seviniyorum valla

kızlar ben cıkıyorum bır saat sonra burdayım hadı öptüm görüşürüz
ok canım kib aeo belki ben olmam sonra görüşürüz

ii şükür canım sen nasılsın

sağolasın canım adet agrılarıyla uğrasıyorum valla felaket bi agrım varr

Çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun minişimiz erkek olmuş yerim ben onu.
Naber kızlar nasılsınız size bişey sorucam etli mantar yemeği buzluğa atılırmı?fazla yaptım ama sonra mantar varya tedirgin oldum.

inşallah bebişini görürsün canım sayenizde yeğenlerim oldu benimde ne güzell en büyük benim evde hiç yeğenim yoktu seviniyorum valla

inş canım ya onu görmek için bekliyorum zaten gideceğim yer bana çok uzak arabyla 1 saat onun için 1 kere gideyim diyorum bakalıminş görürüz inş sende biran önce anne adayı olursun yeter ki stresten uzak dur

hoşgeldin canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın...banucum koyulur heralde ya ben mantarı haşlayıp koyuyorum ama yemek olarakta koyulur sanıyosam...

inşallah gittiğine deger görürsün meleğini amin canım yya

inşallah gittiğine deger görürsün meleğini amin canım yya

gecmiş olsun canım ya insan üşütünce adeti cok agrılı olurmuş benim de öyle oluyo ama üşüttügüm zamanlar... dikkat et kendine berrincim...

valla sağolasın canım bende yaz kış terlik olayı çorap olayı yok adet olunca ayaklarımı buzun içine koyasım geliyo nedense bide yaz boyu hep soğuk duş aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…