Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah cıkmaz canım ne olur dua edinn

canım stres yapma sen stres yaptıkca daha çok yükselir dualarımseninle canım üzülme lütfen allah senden de razı olsun tatlım

inşallah canım yaa amin rabbim kimseye dert vermesin .inşallah hepimizin hayırlısıyla evlatları olurr inşallah dediğiniz gibi sonuçlar düzelirr.rahatladım valla alla razı olsunn

sgl berrincim erkekin resimlerini koydum geride bakarsın iyi şuan yaraları iyileşsin daha iyi olur teyzeleri başkası görse sezaryen olmuş sanır benim dikişle aynı yerde dkasık dikişi sağlıklı olsunda dayanırız sende kafana takma hatta dostinexle hamş kalan bile var hayırlısı olsun de dün hastanede çarşamba gün hastanede 2 bebek ölmüştü yazık ciğerlerden hastalarmış bugün hamile kadın bebeği karnında ölmüş hayırlısını dileyelim bizim başımızıda gelebilir geç olsunda güç olmasın canım

bende iyiyim canım sagol...güle güle ececim iyi uykular yat dinlen sen... kendine ve bebişine cok iyi bak...
kızlar ben artık çıkıyorum,herkeze hayırlı sahurlar.
güle güle canım sagol sanada hayırlı sahurlar...
sgl canım darısı sizlere

tutişim iyigeceler kendine iyi bak

amin canım inş...

ayy canlarım ya allah annelerine sabır versin eşimde öle diyo allah vereceği zamanı bilir ben hiç takmıyorum diyo o mu rahat ben mi sorunlu anlayamadım.hemen bakıcam canım şimdi rabbim nazarlardan saklasın inşallah.

inşallah canım yaa amin rabbim kimseye dert vermesin .inşallah hepimizin hayırlısıyla evlatları olurr inşallah dediğiniz gibi sonuçlar düzelirr.rahatladım valla alla razı olsunn
amin cnm ınsallah allah bebeklerımızın yokluguna daha fazla alıstırmadan gönderır umarım meleklerımızı
kızlar tnt ye bakın

sagolun kızlar umarım gecer cok fena ya allah hamıslerın yardımcısı olsun ne zormus bu mıde bulantısı:)
aminnn canım ewet ya zor olmazmı hiç sende bi ilaç filan al canım dayanılmaz o ağrılara

ayyyy yapma canım ya ne kadar kötü allah düşmanımın basına dahi vermesin böle bi acıyı allah yardımcıları olsun

kızlar ben çıkıyorum artık dayanamıyorum öpüldünüz by

Özelikle değil ama rutinde hep var zaten::))eylülde tüpe başlıyorum.

Mutlu seneler canım doğum günün kutlu olsun.

evet teyzeleri buda erkekimiz
Kız bu büyümüş maşallah.

Geçmiş olsun boncuk nane limon iç.

Canım bana çekilmedi korkma ya çok yükszek değil tsh yüksek ounca kilo alımı oluyotr dikkat et.Hiçbirşey çıkmıycak korkma.

kızlar ben artık çıkıyorum,herkeze hayırlı sahurlar.
İyi geceler canımcım yarın güzel haberlerle gel inşallah.

canım inşallah yaa.valla canım ben 2 seneye kadar 45 kilo filandım 1 senede 61 oldum şimdi tam iyi oldu yani inşallah almam baska evleneli hiç almadım

iyi geceler canımm allah rahatlık versin

yani benim hesaplarıma göre 6 7 haftaya tekabül ediyor ama öyle bile olsa 20 gün önce gittiğimde çıkardı kanda baktırdım cıkmadı. adresi gönder cnm ne istiyon ? :) valla 35 senelik doktor iyimi kötümü bilmiyom.. değiştirsem ne yapcam.. puff.. içimi karartmayın yaaaa...ağlarım heeeeee...

aminn inşallah cnm sağol...

iyiki doğdun canım... Allah diğer yaşını 3 kişi kutlamayı nasip etsin.. hatta 4 bile olabilir :)

sağol ..inşallah...

teyzeleri dedimmi bilmiyom ama emrecik 51 cm 4200 gr olmuş büyümüş dedi dr muz bu arada fazla konuşmayın sonra okuyamıyoz ebrarda kızar anca yetişyo karışmam neyse kızlar şaka bi yana az konuşun gözlerim ağrıdı ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyigeceler

masallah büyümüs belli oluyo canımm benimde agrıdı valla gözlerimm ama laflıyoz iştee azcıkk :)iyigecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…