ya saracoglu dıyorkı erkeklerde çinko ve e vıtamını cok önemlıymıs mutlaka almaları lazımmıs çinko sperme kayganlastırıcı özellık verırmıs kadının güçlü olması lazımmı beslenme konusunda...bıde yatakta cınsıyet ıcın sagda uyuyorsanız solda soldaysanız sagda uyumanız gerekmıs bununda bılımsel bıısy varmıs ama anlamadım ...
anadoludakı eskı kadınlardan bahsettı mıyomu ellerıyle baska yere ıten fıdıgı ıyılestıren nebılım bu ılgınc geldı hamam kültürü cok önemlıymıs eskılerde doktrmu vardı dıyor aslında haklıda
selam kızlar hayırlı akşamlar.kardelenim benim gözümden sen kaçmazsın :)))
saat 12yi geçince 24 yaşımı dolduruyorum ve bugun yarın yumurtlama günüm muhtemelen.benım yavrucuk annesinin doğum gününde gelse konsa göbüşüne fena mı olur kızlarrr. ??
Doğum günüm ama içim burukk.yinede çok şükür halimize ama 2kişi yerimizde saymak dokunuyo bazen insana.
nudem83 AnaToLia_ cicilii birsen29 SeLiNa23 kardelen5233
slm millet nasılsınız hayırlı aksamlar
beni sorarsanız bugün midem fana ağrıyo ne yapacağım bilmiyorum ilaçta alamıyorum malum bugün pazarda neredeyse bayılacaktım ya ağrıdan
selam herkeze hayırlı akşamlar bende uzun süre anne olamamıstım rabbim şimdi kısmet etti cok şükür benide alın aranıza
evet teyzeleri buda erkekimiz
selamün aleyküm hanımlar
ay berrınım ben sana ne dedım bak stres prolaktını yükseltmıs sen hıc canını sıkma cnm bedede vardı o. 2 sene önce cok aglayıp zırlamıstım her ay kontrol ettırırdım sonra anladımkı stres sadece nedenı ve cok yüksek degıl senınkı hıc endıselenme ve stres yapma...bende yok artık 3 ayda bır baktırıyorum doktor sana dostıneks yada benzerı bı ılac verır o düşürür zaten bebk ıcın doktora gıtmen erken bence esının amelıyatının üstünden gecsın bıraz ama prolaktın ıcın gıt tabı mr de temız cıkar korkma...
Özelikle değil ama rutinde hep var zaten::))eylülde tüpe başlıyorum.
Banucum hadi hayırlısı vermisiniz kararı Allah yüzünüze gülsün inşallah bir dahaki aylarda senin içinde halay cekicez inıyorum ben
Kardelen sen testi yarın yapıcan dimi Ay hadi inşallah bebeğin seninledir canım
Selinacım doğum günün kutlu olsun canım. İnşaalah Allah sana cok güzel bir yıl verir eşinle birlikte
Gecmiş olsun canım EEEE Kamilelik zor zanaat ama galiba ilacı varmış canım kullansan biraz
Ne güzel senin sorunun neydi canım nie olamıyodun. Sonunda Rabbim vermiş sana hediyeni Güle güle büyütmeyi nasip etsin
Oyy kıyamam ona ya Allah bir an önce iyleştirsin zaten iyleşmiş çok sükür daha da iyi olsun inşallahh
Aleyküm selam canım hoşgeldin yenimisin eskilerden mi
Gecmiş olsun canım. Prolaktin yüksekmiş bir kaç kilo ve stress yapmamayla cözülür en kısa zamanda merak etme canım çok kadında var bu sıkıntı
Banucum hadi hayırlısı vermisiniz kararı Allah yüzünüze gülsün inşallah bir dahaki aylarda senin içinde halay cekicez inıyorum ben
sağol canımm ama ben kilolu ddeğilim yinede zayıflamalımıyım ?
yani benim hesaplarıma göre 6 7 haftaya tekabül ediyor ama öyle bile olsa 20 gün önce gittiğimde çıkardı kanda baktırdım cıkmadı. adresi gönder cnm ne istiyon ? :) valla 35 senelik doktor iyimi kötümü bilmiyom.. değiştirsem ne yapcam.. puff.. içimi karartmayın yaaaa...ağlarım heeeeee...
Canım sıkma daha şimdiden canını. Çünkü sen pko hastasısın gec yumurtalama olduğu için gec döllenmede olmuştur ee haliylede 4 haftalık sen regli zamanına göre hesaplama yani değerin 84, lü olması olasımı hani onlu rakam binli değil yani araya nokta falan koymayı unutmuş olabilirler mi belki de ikizdir canım
Selinacım doğum günün kutlu olsun canım. İnşaalah Allah sana cok güzel bir yıl verir eşinle birlikte
Gecmiş olsun canım EEEE Kamilelik zor zanaat ama galiba ilacı varmış canım kullansan biraz
Ne güzel senin sorunun neydi canım nie olamıyodun. Sonunda Rabbim vermiş sana hediyeni Güle güle büyütmeyi nasip etsin
Oyy kıyamam ona ya Allah bir an önce iyleştirsin zaten iyleşmiş çok sükür daha da iyi olsun inşallahh
Aleyküm selam canım hoşgeldin yenimisin eskilerden mi
Gecmiş olsun canım. Prolaktin yüksekmiş bir kaç kilo ve stress yapmamayla cözülür en kısa zamanda merak etme canım çok kadında var bu sıkıntı
sağol canımm evet yğksekmiş canım benim kilo sorunum yok yinede zayıflamalımıyım ?
cnm bende öyle yoğurt süt yumurta meyve yıcez dengelı bısekılde yapcaz mecburevet canım e vitamini önemliymiş kadının iyi mi beslenmesi gerekiyomuş o bende hiç yok işte yandık
cnm benımkı yüksek degıl yanı bılmıyorumGecmiş olsun canım. Prolaktin yüksekmiş bir kaç kilo ve stress yapmamayla cözülür en kısa zamanda merak etme canım çok kadında var bu sıkıntı
sağol canımm ama ben kilolu ddeğilim yinede zayıflamalımıyım ?
herkesi kaçırdım yine bu saatte kimse kalmaz tabiki
öncelikle LAGRİMACIM tekrardan tebrikler kafanı bozma canım ya doktora git bakalım inşallah herşey normaldir testler filan yanıltabiliyo .ALLAHIN İZNİYLE herşey güzel olcak canım
BİRSOŞUM ben yerim minik keltoş erkeğimi çok datlu olmuş ALLAHIM damatlığınıda göstersin inşallah benim için öpermisin nazar buarada evet anca yetişiyorum ama bugün kaynatmışsınız maşallah
BANUCUM demek gün belli oldu hayırlısı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin kuzucuk sende demek eylülde tüpe başlıycaksın hadi hayırlısı
KARDELOŞUM seninki gelmedi sanırsam hala sevindim canım se3nde patlatırsın bombayı inşallah dualarım seninle
BONCUĞUM geçmiş olsun canım hayırdır sudan filanmı olduki bulantı yada yediğinizmi dokunduki .buarada paylaşımın için çok saol canım demek limon iyiymiş deniycem inşallah .yetişemedim sana kıl payı kaçırdım canım yaa
ANATOLİŞİM takvimine ve avatarına bayıldım kuzum güle güle kullan çok şeker oldu şükür bugünleride gördük kuzum .buarada benim kuzen zuhali sordun sanırsam iyi canım iyi :))
BERRİNCİM canım geçmiş olsun kafana takma ikiside ilaçla düşücek şeyler tiroitlerin az çalışıyo sanırsam benim gibi korkulcak bişy değil canım
CİCİLİ sende hpoşgeldin aramıza canım demek sende geç buldun kuzucuğunu allahım bağışlasdın canım
ECECİM miden ağrıyomuş geçmiş olsun canım
SELİNAMM kuzum İYKİ DOĞDUN doğum günün kutlu olsun nice güzel seneleree sana güzel bir pasta hediye ederdimde pc izin vermiyo kusura bakma kuzum sadece diyorumki yeni yaşın ençok istediğin bebişini getirsin tabi sağlık ve huzurla
SEVCANIM pıt pıtlar duyulmuş maşallah çok sevindim canım gözümüzaydın sağlıkla gelsin minişler tekrardan tebrik ederim canım nazar
PELOŞUM sen nasılsın canım arkadaşım ilaçlara devam değilmi inşallah yok olsun kistin
UEBESLİ sen nasılsın canım neler yaptın bugün ?
kızlar buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var tahlil sonuçlarını almış herşey yolundaymış fsh biraz sınırda demiş doktoru ama önemli değil demiş .morali çok iyiydi
bol bol geziyomuş delüş
GARİBİM uğramamış senide çok öptüm tatlışım
kızlar hamişlerimiz çoğaldı darısı hepimize olsun inşallah
bugün hiç keyfim yok içimde garip bir huzursuzluk var zaten kimsecikler yok bende kaçıyım görüşmek üzere
Ebrar allta görüyorum seni buralardamısın
ben burdayim...biraz kafam karisik derdime care ariyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?