anladım canım bizker bebeklerimizi çok bekledigimiz için en ufak bi şüphe bile olsa dikat ederiz bende o yüzden yazmıştım alttan baktırmayalım die:)sen hamile kaldıgında canım alttan baktırırsın
Ranacım sitem hissettim ama lafım sana değildi lütfen yalnış anlama. Sonuçta ben de bunu duyup inandığım için doktora sormuştum ama doktor dalga gecti benimle :) Ondan sonrada baktırdım zaten canım Hatta 7 haftaya kadar daha net görmek için bakıyolar sonra üste dönüyo büyüyünce Tabi tercih bu bazısı baktırmak istemez kanda takip edebilir ama insan bir an önce görmek istiyorya
hayırlı olsun canım inş keseyide görürsün :)ya insan heycan yapıyor demi nyse bugün heycanın gecmiştir sanırım
canım inş hayal kırıklığı yasamazsında güzel haberlerle gelirsin buraya inşşş
ya yapmıyordum da hani gitmişken göreyim diye kacıncı haftada görebilirim diye bakarken öle okuyunca biraz stres yaptım ister istemez inş karnımdan görülür ya ben öbürüne izin veremem zaten bi düşüğüm var bunuda kaybedersem dayanamam heralde
canım ben kütahyadayım canım orda anadolu hastanesi var özel hastane oraya niyetliyim ya bakacaz bakalım canım ben kendim yapmıştım bakıyorumda unutmuşsun
canım ben kendim yaptım evde 1 hafta oluyor pozitif çıktı yani hamileyim ama daha dr a gitmedim kandada baktırmadım onun test yaptırsam miki diye düşünüyorum da bakalım dr a gideyimde gerek olursa yaptırırız artıkın
yaaa ask olsun demek unutttunolabilir canım insanlık hali bu
duanı paylastığın için tskler canım ya önceden gidecektim ama bide öğrendim ki kese görülmüyormuş bu haftada yani yarın 5 hafta olacak bende pazartesi salıda gideyimde göreyim diyorum inş görürüz
sevanım altta gördüm seni umarım çıkmamışsındır nasılsın canım
sagol teyzesi junior gökce uyuyo az önce uyandı emzirdim uyudu inş bi daha uyanmaz .. onun gözlerinden daha güzel bi yavrun olsun inşşşş..Cumanız mübarek olsun arkadaşlar doktora gidenler varmış hayırlı haberlerle gelin inşaallah kızlar...
Ececim yazdıklarını okudum da bana çok stresli geldin cnm şu alttan baktırma olayını bende düşüğe sebep oluyor diye biliyordum hatta alttan baktırmamak için 6+6 günlükken gittim ama yine de karından gözükmedi mecburen alttan baktırdım,doktorlar düşüğe vajinal ultrason sebep olmaz zaten düşük olursa o gebelik sağlıklı bir gebelik değildir diyor ama sen yine de bekle aklında soru işareti,korku kalmasın bana sorarsan kan testini yaptır belli aralıklarla doktora da 6 haftalıkken falan git,tabi idrara sıkışık gidersen daha rahat gözüküyormuş bebek,kendini de rahatlatmaya çalış sen ne kadr öyle yapıcam böyle yapıcam diye plan yaparsan yap yine herşey olacagına varıyor
Eboşum demek Eyüp Sultan'a gittiniz he bizde çarşamba gitmiştik çok dua ettim hepimize Rabbim kabul etsin inşaallah,Zuhalimden hbrn var mı bu arada?
Aleynam gelmiş bayramdan sonra transferin inşaallah süper geçer de dilediğin gibi belki ikizlerin gelir cnm inşaallah
Gökçem junior gökçoş npıyor yaa çok tatlı maşallah hele gözler var ya yakıyor maşalllah maşalllahh tütütüttttüü
Birsenim bugun kontrole gidecekmişsiniz sende test yaptırcakmışssın hadi hayırlısı herşey diledigin gibi olsun inşaallah cnm
Sevcanım Allah kabul etsin cnm...
hayırlı olsun saglıkla dünyaya gelsin inş kalp atışınıda duyarsın darısıda diger arkadaşlarıma olsun inş..kardelen nerdesin ağzını öpcem
kızlar 4 haftalık hamileyim.. görünce başladım ağlamaya..ptesi inşallah kalpatışlarını duymaya gideceğim.. Rabbim sağ sağlim kucagıma almayıda nasip etsin.. olmayalarada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..
cnım çok geçmiş olsun sanada eşinede burda komşular yle olmuştu hem ishal hem mide bulantıısı allah şifa versin ...sagolun kızlar umarım gecer cok fena ya allah hamıslerın yardımcısı olsun ne zormus bu mıde bulantısı:)
canım ogluşun ameliyat olmuş çok geçmiş olsun maşallah ogluşuna kilosuda güzel saglıkla büyüsünsgl berrincim erkekin resimlerini koydum geride bakarsın iyi şuan yaraları iyileşsin daha iyi olur teyzeleri başkası görse sezaryen olmuş sanır benim dikişle aynı yerde dkasık dikişi sağlıklı olsunda dayanırız sende kafana takma hatta dostinexle hamş kalan bile var hayırlısı olsun de dün hastanede çarşamba gün hastanede 2 bebek ölmüştü yazık ciğerlerden hastalarmış bugün hamile kadın bebeği karnında ölmüş hayırlısını dileyelim bizim başımızıda gelebilir geç olsunda güç olmasın canım
herkesi kaçırdım yine bu saatte kimse kalmaz tabiki
öncelikle LAGRİMACIM tekrardan tebrikler kafanı bozma canım ya doktora git bakalım inşallah herşey normaldir testler filan yanıltabiliyo .ALLAHIN İZNİYLE herşey güzel olcak canım
BİRSOŞUM ben yerim minik keltoş erkeğimi çok datlu olmuş ALLAHIM damatlığınıda göstersin inşallah benim için öpermisin nazar buarada evet anca yetişiyorum ama bugün kaynatmışsınız maşallah
BANUCUM demek gün belli oldu hayırlısı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin kuzucuk sende demek eylülde tüpe başlıycaksın hadi hayırlısı
KARDELOŞUM seninki gelmedi sanırsam hala sevindim canım se3nde patlatırsın bombayı inşallah dualarım seninle
BONCUĞUM geçmiş olsun canım hayırdır sudan filanmı olduki bulantı yada yediğinizmi dokunduki .buarada paylaşımın için çok saol canım demek limon iyiymiş deniycem inşallah .yetişemedim sana kıl payı kaçırdım canım yaa
ANATOLİŞİM takvimine ve avatarına bayıldım kuzum güle güle kullan çok şeker oldu şükür bugünleride gördük kuzum .buarada benim kuzen zuhali sordun sanırsam iyi canım iyi :))
BERRİNCİM canım geçmiş olsun kafana takma ikiside ilaçla düşücek şeyler tiroitlerin az çalışıyo sanırsam benim gibi korkulcak bişy değil canım
CİCİLİ sende hpoşgeldin aramıza canım demek sende geç buldun kuzucuğunu allahım bağışlasdın canım
ECECİM miden ağrıyomuş geçmiş olsun canım
SELİNAMM kuzum İYKİ DOĞDUN doğum günün kutlu olsun nice güzel seneleree sana güzel bir pasta hediye ederdimde pc izin vermiyo kusura bakma kuzum sadece diyorumki yeni yaşın ençok istediğin bebişini getirsin tabi sağlık ve huzurla
SEVCANIM pıt pıtlar duyulmuş maşallah çok sevindim canım gözümüzaydın sağlıkla gelsin minişler tekrardan tebrik ederim canım nazar
PELOŞUM sen nasılsın canım arkadaşım ilaçlara devam değilmi inşallah yok olsun kistin
UEBESLİ sen nasılsın canım neler yaptın bugün ?
kızlar buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var tahlil sonuçlarını almış herşey yolundaymış fsh biraz sınırda demiş doktoru ama önemli değil demiş .morali çok iyiydi
bol bol geziyomuş delüş
GARİBİM uğramamış senide çok öptüm tatlışım
kızlar hamişlerimiz çoğaldı darısı hepimize olsun inşallah
bugün hiç keyfim yok içimde garip bir huzursuzluk var zaten kimsecikler yok bende kaçıyım görüşmek üzere
cano inş yakında seninde hamiş haberini alırım inşşşş.. nabersin datlum