Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım buralardayım nasılsın geçmişe bakıyodumda

GÖKCEM KANKAM hoşgeldin nasılsın canım minş napıyo bakıyım

hoşbulduk kanka ya iyiyim çok şükür gökcede uyandı az önce emzirdim gene uyudu umarım yeniden uyanmaz kocişte uyudu biraz önce bende sizlere bakayım dedim ..:) rastladık yine ama sen çok geç geliyosun yaa
bu arada SEVCANCIM pıtırları duymuşsun saglıkla kucagına da al inş canım

derinimin keyfi yerindeydi demek ay çok sevindim inş oda yakın zamanda hamiş kalır halayını çekeriz sende ona slm söyle:)cano

canom elimde olsa hep gelirim tüm arkadaşlarla sohbet ederim ama imkanım olmuyo vaktim olsa az uzanayım diyorum bi bakıyom akşam olmuş ..allah sendende razı olsun daltum benim bende napayım bugün gökceyi dışarı çıkardım herügn balkona çıkıyoalta köpek geliyo yada çocuklar onları izliyo bagırı duruyo onlara bugünde dışarda onları görsün dedim bide ayakkabı aldık minişe yürüteyim dedim dışarda ne gördüyse egildi agzına aldı ): anam yürütmek daha zormuş):

gökcemi yerim ben kuzum benim ya afiyet olsun
iyi yaptın cano beni biliyosun ben gece kuşuyum gündüz yatıp gece oturuyorum ya kociş geç geliyo cano ee çaydı meyveydi sahur oluyo resmen sonrada yatmıyorum namazdan sonra yatıyorum buseferde geç kalkıyorum artık ramazan geçse bi şekilde düzene koyucaz

oo cano sen bayagı geç yatıyomuşsun o yüzden gece geç saate kadar kalabilyosun bizim evde bi çalar saat var erkenden uyandırıyo :) o yüzden sabah yatmak ne mümkün :)ama olsun ramazan başka güzel ilk tanıştıgımız zamanlar aklıma geldi ne kadar geç yatardım bende özlemişim o günleri

canım ya elinden geldiğince geliyosunya okadarıda yeter saol kuzum
demek sıpacık balkondan bakıyo yesin teyzesi şimdi onun heranı görülmeye değer ya keşke imkan olsada yesem bitirsem
güle güle giysin ayakkabılarını abla olduda ayakkabı giyiyo demek allahım korusun onu
ya şimdi herşeyi ağzına alır dikkat etmek gerek nedense çocuklar bayılıyo yerden bulduklarını yemeye yemeği öyle iştahlı yemiyolar
cano bide ablam seni sormuştu acaba görüşebilirmiyiz die ben sana söylemeyi unuttum bigün belki onlada buluşursunuz:)

ay cano selam söyle ablacığına keşke imkan olsada görüşsek okadar uzağızki ah bu yakada olsaydı ne iyi olurdu
ama nasip bellimi olur görüşürüz inşallah

UEBESLİ canım az önce yazamadım senin neyin var sebepsizmi benim gibi yoksa

sagol canom inş bigün görüşürüz de gökceyi ısırırsın rabbim inş sanada nasip eder bi tane fıstık :) yada tosuncuk :) ablamda bazaen eyüp sultana felan gidiyo nasip olursa görüşürüzsünüz onlada inş canım
cano benim kaçam gerek yaa başım agrıyo biraz bide sahura kaldırcam kocişi o yüzden gideyim kusura bakma olur mu erken vakit olsa kalırdım ama epey geç oldu kib öptm seni aeo

evet cano sorma tam gece kuşu oldum aslında hoşuma gitmiyoda artık az kaldı
evet cano ne otururduk ne lak lak ederdik ya olsun ogünlerde güzeldide şimdi daha güzel boşver o çalar saat hep uyandırsın seni
buarada pc çok yavaş kusura bakma geç geliyo

cano kk da sorun var galiba bende yazıyom geç geliyo hadi ben kaçtım tekrar kusura bakma öptm bitanem kib hayırlı geceler

inşallah canım rabbim nasip ederde buluşuruz ozaman yerim kuzumu
cano neden olmasın buluşuruz tabiki ablanıda görmek isterim
nedemek ya yat tabi geçmiş olsun bitanem çok öptüm iyi geceler hayırlı sahurlar
bende kaçıyım artık

canım kafan karışmasın.biz ihtimalleri saydık dr un yanlışlık yapmasın diye.ki 3 ihtimal var.1.cisi dr haftasını yanlış tahmin etti (ama 7 haftalık olsa kalp atışını da duyardı sanırım.)2.cisi değerini drun ağzından mı duydun 8000 küsür diye yoksa sen okurken mi yanlışlık yaptın acaba uebeslinin dediği gibi 84lü bi değermiydi.3.cüsü de çoğul gebelik canım.bizim saydığımız ihtimaller olumsuz bişey içermiyo ki sıkma canını.pazartesi detaylı sorarsın dr a.sana dır dır etmeyi biliyoda düzgünce neden açıklama yapmıyo.
canım şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım üzülme inş en kısa zamanda gelirde bidaki doğum gününü onunla kutlarsın
amin canım inş. Allah razı olsun.öptm
saol canım amin inş.Allah razı olsun.
amin canım saolasın.Allah razı olsun.
amin canım inşallahh.Allah razı olsun güzel dileklerin için.
hayırlısı olsun hakkında canım.emremizin de kontrolü iyi geçmiş.maşallah çok sevindim.çabucak topladı kendini.
saol canım allah razı olsun.kız hayırdırrr.belki senin hamilelikten eşinde üşüttüğünden olmuşturrr.
amiiinn canım inşallah.Allah razı olsun.sizlerde bebişlenin inşallahh.
saol canım Allah razı olsun.sende tüp bebek için zaman belirlemişsin.Allahım hayırlısıyla nasip etsin bebişini inşallahh.
kız ağlama yukardada yazdım sana.yeterince açıklamışımdır inşallah.üzülmeni istemedim yorumlarımda yanlış anlama olurmu.
tşk ederim amin inş Allahım nasip etsin 3-5 farketmez yeterki çoğalalım..amiinn.

maşallah maşallah canım tosuncuk olmuşşş resimleride beğendim yani keltoşlukta yakışmış bu aradaaa.
amin canım Allah razı olsun.cümlemizle beraber inşallah.saolsınn.
tüp bebişinin gelmesine vesile olsun inşallah canım.Allah gönlüne göre versin inşallah.kardelen bugun bomba sende hadi artıkkk çatlatmaa.
canım valla sen böyle dedikçe bende üzülüyorum keşke bişey demeseydim diyorum.lütfen olumsuz düşünme.bizde olumsuz bişey düşünüp yazmadık canım.
saol ablacım Allah razı olsun yazman yeterli.inş Rabbim hepimize gönlündekini nasip etsin inşallahh.aminn
Allahım ferahlık versin abla inş rahatlamışsındır.öptm.

kardelen kardelen kardelennn gel artık yaz testiii.çatlıcamm çatlıcamm.:97::97:

Son düzenleme:
ebusum kıl payı kacırmıssın gercekten cnm derınımın ıyı oldugunada cok sevındım cok selam söylersın görüşürsen
gökcem sen en hayırlı dostlarımızdansın unutma herseye ragmen vakıt buluyosun cok sagolasın
selınam hamıs olmam ımkansız cnm adetım yenı bıttı:)yınede hayalı bıle güzel
kardelos bende meraktayım hadı hayırlısı

doğum günün kutlu olsun selınam nice yıllara cnm

mumlarınıda üfle dilegını tut umarım en kısa zamanda gerceklesır:)

ayy saol canım yaa vallahi pasta harikaa.tşk ederimm.ben 2 dilek tuttum biri kendim için biri bu topikteki bütün hatunlar için
allahımm kabul etsinn inşallah dileklerimiziii.

bak dileğimden sora biri geldiiii kardelennn hadi çatladım dilek tuttuğum anda seni gördüm aşağıdaa

olsuuunn belki sen hamile kalacağın ay çalışmalara başlamadan önce mide bulantısı yaşıyonn.ben dedim bi kere olur mu olur.inş olur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…