Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Vayyyy kardeloşa özel liste haaaa
yok cnm ya lıste kolayda çogumuz takıp etmıyor etseler yaparım bıde yaz ya kımse ugramıyor demır bas sen terfı ettın bızde gelırız umarım ardından:)

hsg canım çok gecmiş olsun acaba bişimi dokundu ne olduki acaba ya allah allah

sagol tatlım ben bı bılsem gecmezse doktora gıtcez mecbur

canım sağol hersey için bu gün çok kötüydü benim için eşim filan da amelityat olunca bi de bebebk olmayınca çok stres yaptım zaten yapımda da var stres valla gittiğim hastene kadın doğum üzerine çok iyi dediler oraya basladık acayip hastası var her gittiğimde gözlerim doluyo minik minik bebekler etraf hamile dolu öle iştee.bir sürü test yaptılar canım ya senden de emar istediler mi çok korkuyorum bişey cıkar diye. bu arada 61 kiloyum canım ayyy seni de sıktım ne uzun oldu

Ayy kızlar bana müsade ben çıkıyorum uykum geldi ii bile dayandım bu saate kadar

Sevcanım gitmeden tekrar gözümüzaydın diyim cnm yazdım mı hatırlamıyorum sağlıcakla kucağına al inş bebişlerini,Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inşaallah

Haydin iyi geceler Allah'a emanet olun öptüm hepinizi...

berrin1985,
birsen29,
pelin67,
gossip_coloumnist,
ugurboncugum,
AnaToLia_,
kardelen5233,
fıstık,
eecee
herkese slmlar arkadaslarr nasılsınız bu arada birsen canım yazamadım kusura bakma emrecik iyidir inşallah bu aralar biraz telaşlandım geçmiş olsun inşallah sağlıkla büyür

kalbim hemen yarın hamileyim demek ister boncuğum,rabbim nasib eder inşallah hepimize
Vayyyy kardeloşa özel liste haaaa

evet,ben özelim bi kerem

birsen29,berrin1985,ugurboncugum,gossip_coloumnist,fıstık,eecee+,AnaToLia_,kardelen5233+,iyi geceler kızlar nasılsınız baya kalabalık topik maşallah...

birsencim maşallah emremize cok yakışıklı kucuk adamımız

selinacım dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara seneye bebişin göbüşünde girersin inş yeni yaşına canım...

yok cnm ya lıste kolayda çogumuz takıp etmıyor etseler yaparım bıde yaz ya kımse ugramıyor demır bas sen terfı ettın bızde gelırız umarım ardından:)

İnşaallah cnm inan ki hep dua ediyorum Rabbim sizlere de tattırsın bu duyguyu,evt demirbaşlardan ben gittim peşime gelin inşaallahh hemen Allah'ın izniyle...h

gidin mutlaka ikinizdede olunca bu normal değil bence

ii geceler canım allah rahatlık versin

ay berrınım ben sana ne dedım bak stres prolaktını yükseltmıs sen hıc canını sıkma cnm bedede vardı o. 2 sene önce cok aglayıp zırlamıstım her ay kontrol ettırırdım sonra anladımkı stres sadece nedenı ve cok yüksek degıl senınkı hıc endıselenme ve stres yapma...bende yok artık 3 ayda bır baktırıyorum doktor sana dostıneks yada benzerı bı ılac verır o düşürür zaten bebk ıcın doktora gıtmen erken bence esının amelıyatının üstünden gecsın bıraz ama prolaktın ıcın gıt tabı mr de temız cıkar korkma...

berrincim mr ı beyinde bi damar sanırım ploraktini etkilediği için çektiriyolar,eğer öyleyse ona göra tedavi uygulamak için ve genelde çekilenlerde bişey çıkmıyo,korkma bu kadar

İnşaallah cnm inan ki hep dua ediyorum Rabbim sizlere de tattırsın bu duyguyu,evt demirbaşlardan ben gittim peşime gelin inşaallahh hemen Allah'ın izniyle...h
çok sagol cnm inşallah....

kalbim hemen yarın hamileyim demek ister boncuğum,rabbim nasib eder inşallah hepimize

evet,ben özelim bi kerem
inşallah cnm yrn kalbındekı diline dökülür...

sen nasılsın pelınım göüşmeyelı...

canım engel olamıyorum ya yolda bile bebek görsem içim gidiyo.bu gün okadar doldum ki anlatamam paylaşacak kimse de yok yanımda sizden allah razı olsunn. doktor eşinin sonuçlarıda iyi değil filan dedi seninkide baya yüksek dedi ben koptum zaten haftaya persembeye kadar nasıl bekleyecem bakalım

as canım nasılsın

ii şükür canım sen nasılsın

kızlar ben kactım erken yatayım çok uykum var bugün çok ayaktaydım şimdi karnım ağrıyor biraz yatayım belki gecer herkese ii geceler öp by

sgl canım darısı sizlere
tutişim iyigeceler kendine iyi bak

berrınım esının degerlerı her 3 ayda bır daha yükselıcek daha yenı amelıyat oldu hersey sımdı baslıyor bak kat kat artıcak görürsün senın hormonlarında banunun dedıgı gıbı ılaclarını düzenlı kullanırsan hemencecık düşer o ılacları kullanırken hamıs kalanda oluyor...benımkı nasıldır acaba 3 4 aydır bende baktırmıyorum mr de temız cıkar hıc onu takıp persembeye kadar daha da stres yapma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…