Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

şaka yaptım zatenn et sevmiyorum ya ondan dedim.. :)

ewet haklısın ama çok içime çekmiyorum nese bırakmaya çalışcam.. ben çok pisir bağımlıyım.. kilo aldın mı? sigarayı bırakınca? ben cok kiloaladabilirim ve dokto çok kilo alma dedi. günde 5 den az içeblirsin dedi. hatta 3 e indirsen daha iyi olur dedi. bende öyle yapmaya çalısıyorum ve içime cokk çekmiyrumm

evet rüyamda gördüm dua okumuşsun adını da duydum ama tam hatırlayamıyorum hayat la ilgili ydi unuttum

ALLAHIM hayırlara vesile etsin İNŞALLAH

senden sonra ben hamile kalırım belki İNŞALLAH BUNA İŞARETTİR

dün buzdolabı poşetine sardım ama beze dikmedim bezede de dikiyim o zamn ben hatırlatırım diycem ama unuturum ben ya o yüzden söz veremiyorum telefona alarm kur

anatolyam sagol canım İNŞALLAH hayırlara vesile olur hamile kalmama vesile olur yaptıgım dua İNŞALLAH

sen nasılsın bebek nasıl cinseyeti bellimi....

Son düzenleme:
inşallah canımm.. hakkında hayırlısı oslun.. rüyan hamile olduguna işaret olsun..9:

Allah kucağına almayıda nasip etsin canım darısı bize inş.. çok sevindim

slm LAĞRİMA....gebeyimişin tebrik ederimmmm....sen bizim topiğe gelmiyon ama biz merak ediyoruz seni duyuncada hemen baktım online misin diye....tebrik ederim Allah devamını göstersinn.....bu arad bende yeni öğrendim gebe olduğumu:)

ya bu doktora defalarca bana folik asit vercenmi dedim vercem dedi ama yazmadı şimdi bakıyom netten ilk üç ay mutlaka kullanmak lazımmış.. 1.5 ayı zaten geçti. gidip alıp ben kullansam ne olur? doktor tatile gitti zaten ekime kadar yok..

selam canım sağoll.. bende seni tebrik ederim.. gelmiyorum çünkü bir kere çagırmıştım geldim ama baktım herkes kendi havasında bende yazmadım bir kerede champ gel dedi geldim baktım gene herkes ayrı telde gene cıktım.. ne kadarlık gebesin sende? bende 5 gün önce öğrendim :)

Hiç beklemene gerek yok hemen git al eczaneden Folik asid dersen veriyo eczacı. Bu arada 3 ay diğil coğu doktor hamilelikten sonra ya kadar kullandırıyor.. Süte yarıyor diye Al kullan canım hemen

sağol canım iyiyim sen nasılsın? kusurabakma biraz geç gördüm.. sağoll cnm Allah isteyen herkese nasip etsin..

aminnn canım bende bize küstün sandım yazmayınca Allah kucağına almayıda nasip etsin inş. bende doktora gidince 2 aylık hamileymişsiniz demesiniz çoook istiyorum bizede dua et

amam canım çok pahalı bişi değildir demi? ve herhangi bir marka önemlimi? başka ne alıyım tek folik asit mi? ben zaten günl
ük hayatımda omega ve vitamin kullanıyordum devam ediyorum zaten.. folik asit baska?

Hiç beklemene gerek yok hemen git al eczaneden Folik asid dersen veriyo eczacı. Bu arada 3 ay diğil coğu doktor hamilelikten sonra ya kadar kullandırıyor.. Süte yarıyor diye Al kullan canım hemen

ay canım enden küseyim aşk olsun göredim vallahi.. inşallah bende cok şaşırdım oturdum agladım bir sürü hatta kadın istemiyormuydun falan dedi hiç beklemediğim bir anda geldi meleğim şükürler olsun...
aminnn canım bende bize küstün sandım yazmayınca Allah kucağına almayıda nasip etsin inş. bende doktora gidince 2 aylık hamileymişsiniz demesiniz çoook istiyorum bizede dua et

tamam alırım çıkar 3 taneye gerek olmaz sanırım yada eczacıya sorarım kaç tane içmem gerekiyor diye. zararı yok dmi bu folik asitin? hani bende belki fazlaca vardıda vermedi doktor.. :)
folik plus al canım günde 3 tane iç aynı anda 3 tanede içebilirsin unutma sorunun olursa

tamam alırım çıkar 3 taneye gerek olmaz sanırım yada eczacıya sorarım kaç tane içmem gerekiyor diye. zararı yok dmi bu folik asitin? hani bende belki fazlaca vardıda vermedi doktor.. :)
folik plus al canım günde 3 tane iç aynı anda 3 tanede içebilirsin unutma sorunun olursa

lağrimacım sen yanlış anlıyosun canım...sen bi şey yazdında cevap mı yazmadık...bi şey paylaştında yorum mu yapmadık....hepimizin iletileri için olabiliyo bazen yazdıklarımız atlanabiliyo ama küsmüyoruz art niyet yok çünküü....sen gel ara yine bize...sevincini bizlerle paylaşşş eskisi gibi....

canım bilmiyorum ne kadarlık olduğunu...pazartesi öğrendim ilk 74tü hcg...2 gün sonra 171....adet günüm yarın aslında...yarın bidaha test yapılacak bakalım inş..yükselme devam etmiştir.....

yok canım folik plus da 3 tane içiliyor folbioldan 1 tane içiliyor zaten o bebeğin kafa taşı kemiklerinin gelişine yardımcı oluyor yani senin beslenmen sağlıklı olmazsa bile onla gelişimi düzgün oluyor. ama eczacıların hepsi anlamıyor ben bir kadına aşılama oldum dün ne zaman test yapsam belli olur dedim eczacı bana yarın bak dedi

yok canım folik plus da 3 tane içiliyor folbioldan 1 tane içiliyor zaten o bebeğin kafa taşı kemiklerinin gelişine yardımcı oluyor yani senin beslenmen sağlıklı olmazsa bile onla gelişimi düzgün oluyor. ama eczacıların hepsi anlamıyor ben bir kadına aşılama oldum dün ne zaman test yapsam belli olur dedim eczacı bana yarın bak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…