bende çıkıyorum kızlar,herkeze hayırlı günler,akşama davetim var ama ben buralardayım,şimdi üç buçuk atmaya gidiyorum.
aferin,aferin,çok iyi ediyosun.
bu arada eti kilo kilo ye dememiştir heralde,günde üç köfte kadar et yaman yeterli,millet tüp bebekte tonlarca et parısı harcıyo,bunu mu dert etcen şimdi.
ayrıca baklagillerdede bolca protein var,onları arada,eti de arada yemen yeterli olabilir.
Merhaba kızlar dün kimse gelmemiş pek,eboşum cnm hayırlısı inşaallah,birde ne zamandır sorucam bi yandan da çekiniyorum gelin nasıl?
Aleynacım rüyan hayırlara çıksın cnm...
Lagrimaa ver açık adresini seni dövmeye gelicem heee hemen bırakıyorsun hemen bende içiyordum bazen azıtıyordum 1.5 içiyordum ama öğrendiğimden beri bıraktım hatta ilk hafta çok zor oldu ama inanki istersen bırakıyorsun hem bebek bebek diye kafayı yiyorduk o kadarcıkta fedakarlık yapalım dimi,lütfen dikkat et o bebek zaten küçücük bi yerde dumanla boğuyorsun resmen
Herkese hayırlı günler kızlarrr
ay rüyandamı görmüşsün ben anlamadım ikinci defa yazıyorum dua normal dualarımı ettim.. ekstra birşeyler yapmadım sütlü maydonuzlu karısım dısında..ne biileyim rüyan hayırlara cıksın inşallah
evet rüyamda gördüm dua okumuşsun adını da duydum ama tam hatırlayamıyorum hayat la ilgili ydi unuttumhergün et yumurta nasıl yiyim ben yaa.. nese yumurtayı bugün yedim de eti artık köfte olarak yerim.. bu doktor biliyormu etin kilosu kaç para ben her çğün nasıl yiyim
cnm bir sürü dua ettim ama hangisi bilmiyorum aslında ben hep dua ediyordum hani özel bir dua etmedim. meryem suresini ali imran suresini falan okudum devamlı.. amageçen düşündüm hani 6 hafta 2 güne göre ben o zaman sütün ve maydonozun kaynatıp üstüne oturdum ondan sonra oldu.. hı birde Ya Hayyu Ya Kayyum ismini okuyup dua ettim 184 kere.. bilmiyorum yaniama Rabbim ol dedi ol du başka birşey bilmiyorum..
bu arada bana kızmanız için söylüyorum ben haa sigara içiyorum am ama içiyorum işte. önceden 1 1.5 paket çiyordum şimdi yaklaşık 5 10 tane o da içime çekmiyorum fazla.. napcam bırak demeyin bırakamıyorum ne yazık ki ..dua ediyorum Rabbim tiksindir bei şundan ama yok
dün buzdolabı poşetine sardım ama beze dikmedim bezede de dikiyim o zamn ben hatırlatırım diycem ama unuturum ben ya o yüzden söz veremiyorum telefona alarm kuraleynacım,yazılı duaları 7 kat naylona sararsanız bişey olmaz diye duyarım ben,zaten şifa niyetine üzerlerde taşınan muskalardada hep naylon cinsleri şeyler yok mudur.
bi buzdolabı poşetine iyice sarıp,üstüne bez takaraktan rahatça taşıyabilirsin.
biri bana bayramın birinci günü hatırlatsa keşke bunu.
aferin,aferin,çok iyi ediyosun.
bu arada eti kilo kilo ye dememiştir heralde,günde üç köfte kadar et yaman yeterli,millet tüp bebekte tonlarca et parısı harcıyo,bunu mu dert etcen şimdi.
ayrıca baklagillerdede bolca protein var,onları arada,eti de arada yemen yeterli olabilir.
Merhaba kızlar dün kimse gelmemiş pek,eboşum cnm hayırlısı inşaallah,birde ne zamandır sorucam bi yandan da çekiniyorum gelin nasıl?
Aleynacım rüyan hayırlara çıksın cnm...
Lagrimaa ver açık adresini seni dövmeye gelicem heee hemen bırakıyorsun hemen bende içiyordum bazen azıtıyordum 1.5 içiyordum ama öğrendiğimden beri bıraktım hatta ilk hafta çok zor oldu ama inanki istersen bırakıyorsun hem bebek bebek diye kafayı yiyorduk o kadarcıkta fedakarlık yapalım dimi,lütfen dikkat et o bebek zaten küçücük bi yerde dumanla boğuyorsun resmen
Herkese hayırlı günler kızlarrr
evet rüyamda gördüm dua okumuşsun adını da duydum ama tam hatırlayamıyorum hayat la ilgili ydi unuttum
ALLAHIM hayırlara vesile etsin İNŞALLAH
senden sonra ben hamile kalırım belki İNŞALLAH BUNA İŞARETTİR
dün buzdolabı poşetine sardım ama beze dikmedim bezede de dikiyim o zamn ben hatırlatırım diycem ama unuturum ben ya o yüzden söz veremiyorum telefona alarm kur
anatolyam sagol canım İNŞALLAH hayırlara vesile olur hamile kalmama vesile olur yaptıgım dua İNŞALLAH
sen nasılsın bebek nasıl cinseyeti bellimi....
selamün aleyküm canlarım..
sabah 9da gittim ama sıra geldi girdim diyene kadar saat 12.30 oldu hemen eve geldim yattım sabaha kadar uyayamadıgım için gözlerim ve başım ağrıyordu..
neyse teyzeleri 2.7 mm fetusum5 hafta 6 günlük olmuş .. maşallahım var dimi hiç haberim yok 3 gündür daha hamile oldugumu biliyorum Rabbime şükürler olsun. Allahım gülmeden ayırmasın.. yarında sabahtan kan vermeye gideceğim artık gebelik takibine başlıyoruz dedi doktor.
böyle işte.. dua edenlerinizden Allah razı olsun.. kötü şeyler olacaktıysa bile dualarınız engel oldu eminim..
kendimden önce hep size dua ettim Rabbim meleklerini gönder diye bana gönderdi ve inanıyorumki sıra sizde.. sizi çok seviyorum görmesemde tanımasamda .. Rabbim gönlünüze göre versin..
selam lagrima nasılsın canım????
Allah kucağına almayıda nasip etsin canım darısı bize inş.. çok sevindim
slm LAĞRİMA....gebeyimişin tebrik ederimmmm....sen bizim topiğe gelmiyon ama biz merak ediyoruz seni duyuncada hemen baktım online misin diye....tebrik ederim Allah devamını göstersinn.....bu arad bende yeni öğrendim gebe olduğumu:)
ya bu doktora defalarca bana folik asit vercenmi dedim vercem dedi ama yazmadı şimdi bakıyom netten ilk üç ay mutlaka kullanmak lazımmış.. 1.5 ayı zaten geçti. gidip alıp ben kullansam ne olur? doktor tatile gitti zaten ekime kadar yok..
sağol canım iyiyim sen nasılsın? kusurabakma biraz geç gördüm.. sağoll cnm Allah isteyen herkese nasip etsin..
Hiç beklemene gerek yok hemen git al eczaneden Folik asid dersen veriyo eczacı. Bu arada 3 ay diğil coğu doktor hamilelikten sonra ya kadar kullandırıyor.. Süte yarıyor diye Al kullan canım hemen
aminnn canım bende bize küstün sandım yazmayınca Allah kucağına almayıda nasip etsin inş. bende doktora gidince 2 aylık hamileymişsiniz demesiniz çoook istiyorum bizede dua et
folik plus al canım günde 3 tane iç aynı anda 3 tanede içebilirsin unutma sorunun olursa
folik plus al canım günde 3 tane iç aynı anda 3 tanede içebilirsin unutma sorunun olursa
selam canım sağoll.. bende seni tebrik ederim.. gelmiyorum çünkü bir kere çagırmıştım geldim ama baktım herkes kendi havasında bende yazmadım bir kerede champ gel dedi geldim baktım gene herkes ayrı telde gene cıktım.. ne kadarlık gebesin sende? bende 5 gün önce öğrendim :)
tamam alırım çıkar 3 taneye gerek olmaz sanırım yada eczacıya sorarım kaç tane içmem gerekiyor diye. zararı yok dmi bu folik asitin? hani bende belki fazlaca vardıda vermedi doktor.. :)
tamam alırım çıkar 3 taneye gerek olmaz sanırım yada eczacıya sorarım kaç tane içmem gerekiyor diye. zararı yok dmi bu folik asitin? hani bende belki fazlaca vardıda vermedi doktor.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?