Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tamam birazdan çıkıp alcam çok heyecanlandım mercimeğimin beyninin gelişimine yardımcı olcam
pahalı değil canım ama folbiol 2 tl filan folik plusda 9 TL filan dı

ewet ben normalde de çok alınganım aslında ota b.ka alınırım.. huy napıyım :) neyse kişileri çekiştimeyelim boşver.. champ napıyor.. onuda cok merak ediyorum.. ha bu arada sizin topiği bulamadım yazacaktım hamileyim diye ama bulamadım iyi bakalım hayırlı ugurlu olsun inşallah kucagına da alırsın sağ sağlim.. nerden duydun gene oldugumu? bu site bi garip hemen yayılıyor aynı bizim mahalle gibi..

canım folbiol daha etkili o yüzde 1 tane içiliyor fiyatıda ucuz ama ben onu içerken zorlanıyordum minik ve hemen yutmazsan acı oluyor ama folik plus daha büyük hemende erimiyor oyy mercimeğini maşşallah babası ne yaptı duyunca

olma canım alıngan olma....bizim konu sabit zaten...biz nezaman çift çizgiyi göereceğiz ya topiğin adı...ya da ben online iken profilime bak nerde olduğum belli ordanda gelebilirsin...

superisi söyledi banada...çok sevindimm..sağol canım..Allah sende sağ salim alırsın bebişini inş..kucağına...

champtan tam haberim yok aslında...taşınacaktı oraya mı gitti yoksa tatile mi bilmiyorum...bir süre hastanede yattım o ara gitmiş..

hı ben içerim bişi olmaz .. babasıda inanmadı geyik yapma beimle dedi bende inanmazsan inanma dedim kapattım teli suratına teyzemi aramış sonra oda valla demiş tekrar aradı baktım eve geldisonra baya havalara uctu
demir hapıda alıyım değilm iiiiii?????

canım yok onları doktoruna danışmadan alma tahlille filan verilir onlar yada bebeğin durumuna göre

benim doktorum tam bir ilaç düşmani.. gebe oldugumu öğrendiğim günden beri diyorum bana demir hapı folik asit kan hapı verecekmisin ewet vercem diyor ama hiçbirini vermeden tatile gitti kadın.. ekime kadar da yok.. onumu beklicem ben kullanmak için neyse sadece folik asidi alayım..
canım yok onları doktoruna danışmadan alma tahlille filan verilir onlar yada bebeğin durumuna göre

başka doktora görün bari canım gelmesine çok varmış:18:

Canım folik asid için doktora sormana gerek yok. Bence Folbiol marka al onu günde 1 defa içiyosun. Folik Plus günde 3 tane olduğu için insan unutuyor. Pahalı bişey değil canım 5 -10 tl bişey Folbiol . Hemde içinde 60 tane falan var. 2 ay gidiyo yani tam emin değilim benimde bitmiş. Bugün eczanmeye gidip alıcam . Doktorlar hamilelikten 3 ay önce başlayın diyolar hatta. Vucutta fazla olmuyor bu vitamin canım. 6 haftada vucut depoyu boşaltıyoır ilacı bıraktıktan sonra yani Hergün idrarla atılan bir vitamin depo olmadığı için herkes hamilelikten önce alıp kullanmalı yani anlatabnildim umarım önemini

lagrima siz kaç yıllık evliydiniz sorun yoktu heralde sizin çocuk olmaması için evet canım arkadaşın dediği gibi idararla atılıyor bir zararı yok folik asitde olat, folasin, vitamin M, vitamin B9 var canım çok faydalı

off ya gercektenmi ne kadar kotü olmuş...olsun canım kendini üzmemeye calış bebişini düşün inş doktora gittiginde keseyi görürsün canım...
canım benim ya kıyamam sana inş rabbim en kısa zamanda senin ve eşinin yüzünü güldürür hayırlısıyla...bende bu gece adet oldum oruc tutamıyorum ona üzüldüm zaten biliyodum bebişin gelmedigini...ilaclarım bitti canım bayramdan sonra knt gitcem inş kistim erimiştir bir aksilik yokturda bende bebiş calışmalarına başlarım hayırlısıyla...:16.
canım rüyan hayırlara cıksın bende rüyamda sizlere aralıkta hamile kalsam ne güzel olur dogum günümde diyodum inş rabbim hayırlara cıkarır rüyalarımızı...
olmadı şimdi canım lütfen bırak sigarayı okadar bekledin bebişin gelmesi icin hic degilse bebişinin iyiligi icin icme...ben şu sıgara icenlere cok kızıyorum ya bence bebişiniz daha önemli bırakamıyorum diye bişey yok bırakılır bencehicte zor degil...
bende çıkıyorum kızlar,herkeze hayırlı günler,akşama davetim var ama ben buralardayım,şimdi üç buçuk atmaya gidiyorum.

sagol canım sanada hayırlı günler...kolay gelsin...

selam kızlar hayırlı günler hepinize nasılsınız...

eczacım da dedi başka bir hastanede bir dotor ismi verdi bakalım belki ona giderim..
başka doktora görün bari canım gelmesine çok varmış:18:

anladım cnm folikplus verdi diğerini gebelik olmadaniçsen daha iyiydi şimdi gebesin bu daha iyi dedi.. ben unutmam çünkü zaten her öğün içtiğim tabletlerim var.. omegam lifim vitaminm mineral tabletim falan.. folik asiitide onlarla beraber içerim..

3 sene olduu cnm pko luydum ama tedavisiz hamile kaldım.. ne ilaç ne bişi kendi kendme oldu çok şükür.

haklısın ne diyim cnm..

sağol canım amin inş sen nasılsın tatlım
dimi ya offf hangi kanalda söylediler valla tv ye bile bakasım yaok inan
ay canım inş bu rüyan gercek olur belki yapacak olduğun dualardan dir belki
bende çıkıyorum kızlar,herkeze hayırlı günler,akşama davetim var ama ben buralardayım,şimdi üç buçuk atmaya gidiyorum.
misafirlerin varmış şimdi onlarla ilgileniyorsundur ama nasılsın

ewet ya offf offff zaten bebişimde alarm veriyor iki gündür ya üzülmemeye calısıyorum bugün eşimde işten gec geldi aklım çıktı ya neyse birazdan gelirim sizlerde gelirsiniz inş konuşuruz öp by

Naber canım iyi etmişsin kuaför işin bitmiş bende gidicem.

banuuuuuuuu ordasınmı kuzum
benim azcık işim var çamaşır atmıştım makinaya onları çıkarıcam
gelirsen msnye gel kkdan sürekli düşüyorum :)))
Annem bendeydi canım bugecede burda ondan çok giremiyorum öptüm seni.

Kardeloşum ramazan ve bu ara bende yoğunum ondan karşılaşaamdık özledim seni.

Hayır olsun aleynacım.

Kolay gelsin ohh bitti bile yemekler afiyet olsun.

Kullan canım zaten almışsın bence ekime kadarda o doktoru beklemöe başkasına git bence şu sigarayıda bırakkkkkkkkkkkkkkkkkk

başka bir hastanede bi doktor varmış ona gidicem eczacım dedi o doktor iyi hastaları memnun falan.. gideyim bakalım ptesi giderim sanırım.

Kızlar kardeşimin kanaması oldu dr aradık büyük ihtimalle yarın doğum olucak dua edin sağlıkla evimize gelelim çok acayip bir heyecan var tarifi yok şuan burda ne okuduğumu ne yazdığımı anladım.

Kızlar kardeşimin kanaması oldu dr aradık büyük ihtimalle yarın doğum olucak dua edin sağlıkla evimize gelelim çok acayip bir heyecan var tarifi yok şuan burda ne okuduğumu ne yazdığımı anladım.

allah hayırlısıyla kurtarsın canım allah hayırlı doğum nasip etsin hayırlısıyla kucağına alsın inş canım duam sizinle

kızlar nette araştırma yapıyordum bişi okudum idrar yolunda enfeksiyon olması düşüğe sebebiyet veriyormuş ya bunu doğrulayacak bir kişi varmı ya ne olur bana yardım edin anatolia sendede vardı sanırım kızlar bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Allah kurtarsın cnmm.. sağlıcakla alın kucagınıza inşallah...

bende bakıyordum ama tedavi edilebiliyor yazıyordu.. hani düşüğe sebep falan yazmıyordu..

Canım her enfeksiyon düşeğe sebep olmuyor zaten risk olunca antibiyotik veriyolar ve bol bol su diyorlar endişelenme doktoruna danış canım içinide ferah tut. Allah ona can verdiyse hiç bişey olmaz evel allah.

Banucum ne güzel Allah kurtarsın. Bebişiniz hayırlı olsun. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşaşşlahh

Baktım kimse yok galiba topicte Nasılsınız keyifler nasıl

inş canım ya benim de şansıma bayram geldi ya offf dr larda tatilde of nasıl bi sansım varsa neyse artık allah ne yazdıysa onu yaşayacağız işte allah yardım etsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…