Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ayyy öyle haklısınız ama işte insan üzülüyo yinede Barıştığımızda kavga eden biz miyiz dıyosun kavgalıyken de o birbirinin gözüne bakan bizmiydik diyosun napalım allah beterinden saklasın
ah be güzelim herkes öle inan fazla kurcalamadan barışın insan küstümü hiç bişiyin tadı kalmıyor allah mutluluğunuzu yeniden yeşertsin inş

neyse ne ben sana annemin yinede uyumamazlık yapma dediğini söylemek için dedim biliyorum öle olduğunu tabiki ilk 3 ayın nasıl olduğunu filan sadece öle olacak dşye yorgun kende uyumamazlık yapma diye dedim kendin bilirsin

eee bazı öle şerfsizler var işte allah iki aileyede sabır versin inşşş

Son düzenleme:
hayırlı geceler kızlarrr:)
derinim tedaviye başlıyorsun rabbim yüzünü güldürsün inş tedavi sonunda bebişin gelsin karnına konsun :) duam seninle canım
kızlar inş hepiniz iyisinizdir ki b öptm hepinizi:)

banucum,asıl kararım zaten şu an karar verdiğim tariheydi,ben sadece vitamin takviyesi verirler önden diye bi selam edim dedim,onlar hemen başlama kararı aldılar,ilk şokla tamam dedim de,düşününce evdeki hesap çarşıya uymadı.
garipcim sen miydin soran,okudum ama unuttum,neden doğum kontrol veriyolar?
yumurtalıkları baskılayıp,bu ay hiç çalışmasın,yeni aya daha çok ve daha sağlıklı yumurtalar oluşsun diye canım.
ececim,çok üzüldüm bende canım,rabbim görünür görünmez kazalardan korusun cümlemizi
arkadaşım için geçmiş olsun diyen herkeze teşekkürler.
lagrimacım,kırılarak mı yazdın,kırılmadan mı anlayamadım ama amacım kesinlikle kırmak değildi,sadece hislerimi açıkladım canım,umarım beni anlamışsınızdır.

geçen gün aynısını biz yaşadık,hemide iftara bir dk varken,millet dua eder,biz kavga ettik.
neyse önce kimse küsmedi yemeğe,başladık yiyoduk ama birazdan ikinci dalga geldi ve ben öyle bi öfkeyle kaşığı masaya fırlattım ki,kırıldı sandım masayı(masam cam çünkü)neyseki kırılmamış
sonra o dayanamadı ben açım diye geldi barışmaya güya barıştık,sonraki gün bi daha kavga.
sanırım regl döneminde ben çok stresliyim ve her dediğini ters anlıyorum,o da benim sinirime sinir oluyo ve kavga çıkıyo.
rabbim genede başımızdan eksik etmesin.
dediğin gibi kavga ederken sevdiğim adam bu mu diyorum,barışınca da kavga eden biz miydik diyorum.
hayat işte.

Banucum olsun cnm.konusuruz smdı msn acıyom.
Gelemedim annemle yiğenim bizde cadıcım kalkmadı bilgisayardan çok merak ettim ne oldu diye.

Canım dediğin gibi her evde oluyor hele birde iftara beş kalşa neler oluyor neler açlıktan şimdi barıştınız inşallah.

Herşeyin hayırlısı canım bende karasızım hala aslında.Aman kızlar her evde olur heled adet dönemleri bizlerde daha fena oluyoruz bekliyoruz gelmiyor bebiş birinden öfke çıkarmak şart oda hep eşler oluyor onlarda anlasınlar bizi dimi ama.

kimsecikler gelmemıs bgn ebusumda gelmemıs nerdesınız hatunlar:)
bende gecmıse bakamadım ezanı beklıyorum sabah ılk ısım gecmıse dönmek olucak...
hayırlı sahurlar....

sagol canım evet allaha şükür şimdi daha iyiyim...sen nasılsın görüşemıyoruz bu aralar kendine iyi bak öpüyorum seni...

tünaydınn kızlar.ben geldim,tabii anca geldim.pelincim uyuyup kalmak ne güzel olurdu valla.ama bende o mümkün değil sabah eşime kalkıyorum 7 de.onu gönderince akşamdan dağıttığımız ortalığı topluyorum sonrada varsa temizlik işte.bugunde öyleydi temizlik yaptım yani yeni duştan çıktım size bakim hemde o sırada biraz dinlenmiş olurum dedim şimdi ütü ortada beni bekliyo..
sevcanım altta seni görüyorum,geçmiş olsun canım ya Allahım şifanı versin inşallah bebişlerin hatırına çabucak toparlan inşallah canım.
uebesli eşinle düzelmişsiniz sanırım ama bazen tartışmaları takmamak gerekiyo.biz erkekler kadar rahat olamıyoruz ama olmaya çalışalım.kardelenimin dediği gibi bizdede hiç olmasa her ay regl dönemi öncesi yada sırası mutlaka olur.eşimin keyfi iyiyse anlar tamam senin adet dönemin geldi gene diye alttan alır.ama keyfi yoksa o da en az benim kadar bomba olur.iki aslan burcunun kavgasını da düşünün yanii
ececim başınız sağolsun,kamyoncuyu da allah bildiği gibi yapsın inşallah.
bugun de haberde dinledim madende ölen 30 kişi vardı 1.5 sene önce,bilirkişi raporu çıkmış ilk 12 dakika içinde o gaz uyarısını yetkililer verseymiş onlarda acil çıkarlarmış ve tabiki ölmezlermiş.yazık raporu öğrenen aileler harap olmuşlar.Allah yardımcıları olsun inş.üzüldüm yani ihmalliğin sonucunun 30 cana mal olmasına.

aminnn cnm.. merakta biraktigim icin cok üzgünüm cnmm o kargasa icinde internete giremedim kusura bakma.. allahimm kimseye yasatmasinn cok zormuss yaaa evliligin sorumlulugu gün gectikce artiyorr bekarken ne rahatmisimdi yaa. ozamanlar rahat batiyormustu bana

dün bildiğiniz gibi kontrolümüz wardı bebeğim gayet sağlıklıymış acayip hareketliydi....Emir Bebek
ters düz oluyordu içimde bi ara elini bile emdi o görüntü çok süperdi ....resmen poz werdi bize ....
2li testte ense kalınlığı 1mm çıktı dr gayet iyi dedi bir tüpte kan werdim bi kaç gün sonrada kanın sonucu cıkacak inş o da temiz çıkarda bi sorun kalmaz...
dr bebeğin gelişimide süper dedi ve düşük riskimde yokmuş ...yani herşey yolunda dedi...
hayırlısı olsun RABBİMe şükürler olsun......
hepiniz merak etmişsiniz dün geç geldik ewe yazamadım kusura bakmayın ...

selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
busaatte burdayım şaşırabilirsiniz benim beklenen kırmızılar geldi çok üzüldüm nedeni hem orucu bitirdim hemde hatimimi yapamadım nasip işte .artık ramazandan sonraya kaldı .dün gelemedim misafirler geç gitti bide eşimin yiğeni vardı o bizde kaldı ayıp olmasın diyem gelmedim anlıyacağınız.
dün baya kalabalıktı evimin hali fena şimdi işlere başlıycam dedim merak etmişlerdir bir haber uçuruyum .
sizlerde iyisinizdir inşallah kızlar .
ranacım herşey yolundaymış çok sevindim canım yesin teyzoşları minik kuzuyu allahım hep iyi etsin
geçmişe bakamadım kızlar

çok geçmiş olsun canım hasta olmuşsun allahım şifa versin
bol bol ıhlamur filan iç iyi gelir boğazına içine elma at içerkende bal karıştır inşallah şifa olur canım

anladım canım baya işin varmış fazla yorma kendini oruclu oruclu yavaş yavaş yap bu arada benimde utu yapmam lazım ama akşama yaparım iftardan sonra şimdi hic halım yok sanada kolay gelsin selinacm...
maşallah bebişine rabbim nazarlardan korusun...oy yerim ben onu ya pozda vermeye başladı demek...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin canım...darısı başımıza...

canım ya hayırlısı olsun benimde adetim yakın ama ramazan cıksada olsam diyorum cok iyi olur ama bizim elimizde olan bişeyde degil eboşum üzülme...kolay gelsin ben anladım misafirden dolayı gelemedigini kendine iyi bak görüşmek üzre...

sevcanım cok gecmiş olsun canım ya hamişkende hasta olmak zordur rabbim şifa versin...eboşumunda dedigi gib ıhlamur ve nane limon ic tatlım kendine ve bebişlerine iyi bak...

bugünde gittim doktora kanım iyiymiş :) ama protein eksiğim varmış protein ağırlıklı diyet verdi.. ama benim hayatta yemediğim şeyler bir daha kan verdim genetik bölümünde 1 ay sonra cıkacak sonuçları bakalım ne cıkacak.. böyle işte.. sizlerde iyisinizdir inş.. görüşürüz.. öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…