Kardeloş kuzusu sesin çıkmıyor ama ben çıkıyorum malesef eboşta gelmedi malesef Allah'a emanet olun Bu arada yarın hatim duamız var inşaallah hepiniz için dua edicem Rabbim kabul etsin (aminnnn)
Kardeloş kuzusu sesin çıkmıyor ama ben çıkıyorum malesef eboşta gelmedi malesef Allah'a emanet olun Bu arada yarın hatim duamız var inşaallah hepiniz için dua edicem Rabbim kabul etsin (aminnnn)
Amin canım inşallah.allah hayırlısıyla kurtarsın canım allah hayırlı doğum nasip etsin hayırlısıyla kucağına alsın inş canım duam sizinle
Ece canım bak bu sorunun cevabını en iyi gebelik topiklerinde bulursun burdada gebe var ama azınlıkta hem ordakiler daha deneyimli.kızlar nette araştırma yapıyordum bişi okudum idrar yolunda enfeksiyon olması düşüğe sebebiyet veriyormuş ya bunu doğrulayacak bir kişi varmı ya ne olur bana yardım edin anatolia sendede vardı sanırım kızlar bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Amin canımAllah kurtarsın cnmm.. sağlıcakla alın kucagınıza inşallah...
Amin canım.
bende bakıyordum ama tedavi edilebiliyor yazıyordu.. hani düşüğe sebep falan yazmıyordu..
Amin inşallah en kısa zamanda hepimize canım.Canım her enfeksiyon düşeğe sebep olmuyor zaten risk olunca antibiyotik veriyolar ve bol bol su diyorlar endişelenme doktoruna danış
anım içinide ferah tut. Allah ona can verdiyse hiç bişey olmaz evel allah.
Banucum ne güzel Allah kurtarsın. Bebişiniz hayırlı olsun. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşaşşlahh
Baktım kimse yok galiba topicte Nasılsınız keyifler nasıl
Hayırdır boncuk neye bu kadar üzüldün tatlım ya.bgn tuhaf bırgünherseyden ıııııı geldı ınsanlar nekadar abartıyı sevıyor çevreme bakıyomda cok garıbıme gıdıyor tınlamıyorum ama bıyere kadar vıdı vıdı süreklı laf...neyse sıkıntılarımla sızıde sıkmım öptüm sızlerı cnm gece bulusalım:)gece kusları:))
İnşallah canım amin.Herkese ii gecelerrr Nasılsınız kızlar?
Ececim evet bende de var enfeksiyon sende de mi çıktı cnm geçmiş olsun evet düşüğe neden oluyor ama dikkat etmezsen eğer, moralini bozma ilk üç ay ilaç vermedikleri için bol su içmen yeterli,yani en az iki buçuk litre su zaten enfeksiyon çok fazla ise mecburen ilaç veriyor doktorlar pozitif düşün sen kendini çok strese sokuyorsun cnm bebişe yazık,hee birde kızılcık bul ve şerbet yap yapabilirsen onda da bol c vitamini oldugu için enfeksiona ii geliyormuş....
Banucum hadi hayırlısı cnm Rabbim kardeşini bi avazda kurtarsın kolay doğum olur inşaallah ağrısı sızısı olmasın çok dilerim,darısı da tezz zamanda sizlerin başına...
Lagrimacım ben zaten malesef ki kilolu hamile kaldım yürüyüşe falan başlamıştım o ay hamile kaldım sigarayı bırakıncada aldım doğal olarak ya da bebekten kaynaklı bilmiyorum açıkcası ama inan ki şimdi kendime kızıyorum ben bu iğrenç şeyi nasıl içiyormuşum diye hava da sıcak ya bunalıyorum kokusunu duyunca,sende bırakırsın inşaallah bebişine kıyma cnm bırakmaya çalış millete sinirlenipte sigara yakma hemen tamam mı?
Sevcanım yok kaç gündür,Kardelen49umunda çoktan gelmesi gerekmiyor muydu on gün kalacaktı inş güzel hbrlerle gelir o da...
Amin.Kardeloş kuzusu sesin çıkmıyor ama ben çıkıyorum malesef eboşta gelmedi malesef Allah'a emanet olun Bu arada yarın hatim duamız var inşaallah hepiniz için dua edicem Rabbim kabul etsin (aminnnn)
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
garip,
uebesli,
banu145145,
olipps
herkese hayirli aksamlar kizlarbu gece bende kacamak yaptim nasilsiniz????:44::44:
Sağol canım sen nasılsın keyfin nasıl
iyiyim cok sukur canimkeyfimde yerinde sukur.iftar davetinden geldik az önce,yatmadan sizlere bir bakiyim dedim gece kuslari gelmemis bugun
canım,eşimi yatırmam gerekiyodu,yazamadım kusuruma bakma.Kardeloş kuzusu sesin çıkmıyor ama ben çıkıyorum malesef eboşta gelmedi malesef Allah'a emanet olun Bu arada yarın hatim duamız var inşaallah hepiniz için dua edicem Rabbim kabul etsin (aminnnn)
Hayırlı geceler Kardelencim. Bende Folbiol kullanıyorum Nasılsın iyimisin.
Evet canım bu ara sakin topic. Hamilelerimiz uyku ve yorgunluktan gelemiyor. Gerci altta Kardelen Banu gözüküyo ama ses yok :) Seninle birebir tanışmadık canım anlatsana biraz hikayeni ne zmandır evlisin bu bebek işleri falan
ramazan oldugundan dolayi arkadaslar yogun canim,o yuzden gelemiyorlardir.bende dahil tabii...evet tanismadikben 2 yillik evliyim canim,2 yildirda istiyoruz bebis ama,nasip iste,vakti saati gelmedi demek kii...esimde sperm eksikligi var..son 6,7 ay önceki tahlillerinde 16 milyon cikti sayi..böyle iste benim hikayem..rabbim en yakin zamanda bize ve tum evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlatlar versin insallah..
sen bana laf attın sanırımEvet canım bu ara sakin topic. Hamilelerimiz uyku ve yorgunluktan gelemiyor. Gerci altta Kardelen Banu gözüküyo ama ses yok :) Seninle birebir tanışmadık canım anlatsana biraz hikayeni ne zmandır evlisin bu bebek işleri falan
kardelenim nasilsin canim?uzun suredir karsilasamamistik özledim seniii
Canım eşimdede vardı düşüklük bize doktor 2 ilaç verdi inanılmaz yüskeldi 1 ayda. Önceden 8 milyondu sonra 39 milyona çıktı. Şimdi tedbir amaclı başka bir ilaca aslında ilaç diğil bunlar besin takviyesi diye geciyor ona başladık. Bu daha ucuz ama baya arkadaşım ve tanıdık kullandı uzun zamandır olmayanların oldu bebişleri. Tabi ASllahta bunlar bahaneleri oldu. Siz kullandınızmı böyle takviyeler
sen bana laf attın sanırım
selam tatlım,iyiyim hamdolsun yaaa,misafirlerim vardı,bide bıcırık kızları vardı,yoğun bi akşam geçirdim,biraz da sizle olayım diye yatmayı erteledim canım.
ya bizim bi birsenimiz,bide derdamız vardı,nerdeler ki acaba?
birde tostimiz,durumuz da vardi,onlarda yoklarrr
oooo sizin baya yukselmis degerler..esime vitamin falan verdiler ama,sonrasinda birdaha ölcturmedik degerlerini.belki onunda yukselmistir,insallah.sizde doktor yaziyor sanirim,ismi ne acaba özel olmaz ise?
Canım doktor yazdı ama ssk gecmiyo onlara bu arada o vitaminleri kullanın bırakmayın yani. Bizm şimdi kullandığımız GNG Ginseng Amerika olan internetten aldım 64 Tl fiayatı günde 2 kere içiyo için de 90 tane falan var
Kadelen atımm valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?