Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kardeloş kuzusu sesin çıkmıyor ama ben çıkıyorum malesef eboşta gelmedi malesef Allah'a emanet olun Bu arada yarın hatim duamız var inşaallah hepiniz için dua edicem Rabbim kabul etsin (aminnnn)

Allah kabul etsin canım. Allah razı olsun dualara ekle bizide Hamilelerin duası daha makbul derler :)

Kardeloş kuzusu sesin çıkmıyor ama ben çıkıyorum malesef eboşta gelmedi malesef Allah'a emanet olun Bu arada yarın hatim duamız var inşaallah hepiniz için dua edicem Rabbim kabul etsin (aminnnn)

Allah kabul etsin canım. Allah razı olsun dualara ekle bizide Hamilelerin duası daha makbul derler :)

allah hayırlısıyla kurtarsın canım allah hayırlı doğum nasip etsin hayırlısıyla kucağına alsın inş canım duam sizinle
Amin canım inşallah.
Ece canım bak bu sorunun cevabını en iyi gebelik topiklerinde bulursun burdada gebe var ama azınlıkta hem ordakiler daha deneyimli.

Allah kurtarsın cnmm.. sağlıcakla alın kucagınıza inşallah...

Amin canım.
bende bakıyordum ama tedavi edilebiliyor yazıyordu.. hani düşüğe sebep falan yazmıyordu..
Amin canım
Amin inşallah en kısa zamanda hepimize canım.
Hayırdır boncuk neye bu kadar üzüldün tatlım ya.
İnşallah canım amin.
Amin.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
garip,
uebesli,
banu145145,
olipps

herkese hayirli aksamlar kizlarbu gece bende kacamak yaptimnasilsiniz????:44::44:

iyiyim cok sukur canimkeyfimde yerinde sukur.iftar davetinden geldik az önce,yatmadan sizlere bir bakiyim dedimgece kuslari gelmemis bugun

Evet canım bu ara sakin topic. Hamilelerimiz uyku ve yorgunluktan gelemiyor. Gerci altta Kardelen Banu gözüküyo ama ses yok :) Seninle birebir tanışmadık canım anlatsana biraz hikayeni ne zmandır evlisin bu bebek işleri falan

canım,eşimi yatırmam gerekiyodu,yazamadım kusuruma bakma.
Hayırlı geceler Kardelencim. Bende Folbiol kullanıyorum Nasılsın iyimisin.

selam canım,biraz geç cevap verdim ama.
banucum,rabbim kolay doğum nasib etsin kardeşine,hayırlı sağlıklı bi evladı olsun inşallah,darısıda bize.

ramazan oldugundan dolayi arkadaslar yogun canim,o yuzden gelemiyorlardir.bende dahil tabii...evet tanismadikben 2 yillik evliyim canim,2 yildirda istiyoruz bebis ama,nasip iste,vakti saati gelmedi demek kii...esimde sperm eksikligi var..son 6,7 ay önceki tahlillerinde 16 milyon cikti sayi..böyle iste benim hikayem..rabbim en yakin zamanda bize ve tum evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlatlar versin insallah..

Canım eşimdede vardı düşüklük bize doktor 2 ilaç verdi inanılmaz yüskeldi 1 ayda. Önceden 8 milyondu sonra 39 milyona çıktı. Şimdi tedbir amaclı başka bir ilaca aslında ilaç diğil bunlar besin takviyesi diye geciyor ona başladık. Bu daha ucuz ama baya arkadaşım ve tanıdık kullandı uzun zamandır olmayanların oldu bebişleri. Tabi ASllahta bunlar bahaneleri oldu. Siz kullandınızmı böyle takviyeler

sen bana laf attın sanırım
kardelenim nasilsin canim?uzun suredir karsilasamamistik özledim seniii

selam tatlım,iyiyim hamdolsun yaaa,misafirlerim vardı,bide bıcırık kızları vardı,yoğun bi akşam geçirdim,biraz da sizle olayım diye yatmayı erteledim canım.

oooo sizin baya yukselmis degerler..esime vitamin falan verdiler ama,sonrasinda birdaha ölcturmedik degerlerini.belki onunda yukselmistir,insallah.sizde doktor yaziyor sanirim,ismi ne acaba özel olmaz ise?

sen bana laf attın sanırım

selam tatlım,iyiyim hamdolsun yaaa,misafirlerim vardı,bide bıcırık kızları vardı,yoğun bi akşam geçirdim,biraz da sizle olayım diye yatmayı erteledim canım.

allah daha iyi etsin canim,misafir olunca yogun ve yorucu oluyor gercekten,tum yogunluguyla bitiyor mubarek ay,son 4 gun kaldirabbim nice ramazanlara saglik sihhat ve afiyetle bizi ulastirsin insallah..cuzlerin bittimi?

birde tostimiz,durumuz da vardi,onlarda yoklarrr

daha çokları var da,artık onları yazmaktan yoruldum,bizi dileyen gelir kendinden haber verir,ben girmek istemiyorum ama iyiyim der,böyle daha mutlu oluyolar demekki,kendileri bilirler.
cüzlerim bitmedi canım

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 garip+ ugurboncugum+ uebesl
selam hanımlar hepinize iyi geceler
nasılsınız bakalım ?
garibim seni görmek negüzel canım uzun zaman olmuştu
canım arkadaşlarım sizleride tabiki
biz bugün yine iftardaydık az önce geldik bakıyım dedim şükür birilerini buldum sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…