Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gecenin bu saati gene hüzünlendim,ben bunları görmezden geliyorum ama hayatın o kadar büyük bi gerçeği ki bunlar,ne demeliyim bilmiyorum.
rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda.
boncuğum sende boşver,takılma öyle insanlara,insan halinden anlamıyolar demekki,yada rabbimin ol emriyle olduğunu bilmiyo öyleleri.
selam bende aranıza yeni katılıyorum benim tsh ım yüksek. 4 aydır gebe kalamıyorum. Benim gibi tshı yüksek arkadaş var mı?

hoş geldin,burda pek rastlamadım tsh yüksek olana,belki bir iki kişidir,rabbim en kısa zamanda nasib etsin

kızlar mamamı yedim geldim kociş güzel bi menü hazırlamıştı sagolsun:) ama yat borusunu çaldı gidip uyuyayım kusura bakmayın olurmu kib öptm hepinizi hayırlı geceler ii muhabbetlr :)

neyse hanımlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler görüşmek üzere öptümmmmmm
buarada BANUM kardeşin yarın doğum yapıcakmış sağlıkla kurtulur inşallah canım darısıda sana ve bizlere olsun
ANATOLİAM kuzum bugün davetteydik oyüzden geciktim senide öptüm canım

Ihlas Süresi

Ihlâs süresini yani "Kulhüvallahü ehad" okumak çok faziletlidir. Hadîs-i seriflerde buyurulduki:

"Ihlas sûresini okumak, Kur'an-i kerîmin üçte birirni okumaya denktir."

"On kere "Ihlas" okuyana cennette bir kösk verilir."

"Namazlardan sonra on defa "ihlas" okuyan Allahü tealanin rizâsina ve magfiretine kavusur."

"Yataga sag yani üzerine yatip yüz kere "Ihlâs" okuyan cennete girer."

"Sabah namazindan sonra 12 kere "Ihlas" okuyan, Kur'an-i kerimi 4 defa hatmetmis gibi sevâba kavusur."

"Sabah namazindan sonra 11 Ihlas okuayana, Cennette bir burç verilir."

"Sabah aksam üç kere "Ihlas" ile "Muavezeteyn"i okumak , belâ ve sikintilardan korur."

"Evine girerken "Ihlas" okuytan yoksulluk görmez.

"Ihlas okuyana Cennet vacib olur."

"Kim evinden sefere çikarken 11 defa "Ihlas" okursa, seferden dönünceye kadar Allahü teala opnun evini muhafaza eder."

"Arefe günü, ( herbirine besmele çekerek) 1001 "Ihlas" okuyanin bütün günahlari affolur ve her duasi kabûl olur."

"Cumâ namazindan sonra, yedi kere "Ihlas" ve Muavezeteyn" okuyan, bir hafta kazadan, belâdan ve kötü islerden korunur."

Arkadaşlar ayrıca arefe günü 1001 ihlas okuduğumuzda hacıların sevaplarına hissedar olma ihtimali var sırf Allah rızası için ihlasla okumaya göre hissemiz artar inşaallah
KIZLAR AREFE GÜNÜ OKUCAM BEN UMARIM SIZEDE FAYDASI OLUR

Son düzenleme:

Boncuk sıkma canını yaa valla var öyle insanlar ama ben kötü niyetten yaptığına inanmıyorum sadece bazen dikkat etmiyolar diyelim Rabbim en kısa zamanda bize de nasip eder inşallah

kizlar kk cok yavas yaa,yazdigim yazilari göndermek icin dakikalarca bekliyorum.sizdede öylmei?

Bekleme canım tekrar devam tuşuna bas sonra bir yazı geliyor tarayıcı yönlendirmiyosa buarayı tıkla diyo oraya basınca yazın otomatik geliyor

kızlar herkesin kandili mübarek olsun duaları kabul olsun İNŞALLAH

kızlar bugün sela ile ezan arası cocuk olması için SAFFAD SÜRESİ YANİ YASİNDEN SONRAKİ SÜREİ OKUYUN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH

ALLAH izin verirse ben okuycam size de haber veriyim dedim

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek cuma gününde ve kadir gecesi için yaptığınız tüm ibadetleri ve dualarınızı kabul etsin inşallah.Allahım hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah.
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH.

banucum Allahım bu mübarek günde kardeşinin yar ve yardımcısı olsun.inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin yavrusunu.darısıda bizlere nasip olsun inşallah.gelip okuduğunda muhtemelen yeğenini sevip gelmiş olucaksın şimdiden hayırlı olsun ömürlü olsun canım.öptm.

Amin kardelencim inşallah.
İnşallah canım.
Amin hepimize inşallah en kısa zamanda.
Sağol selinacım inşallah.

Kızlar bizim doğum yarın sabah erkennde plasentası yaşlanmış birde suyu biraz azalıp açılma başlamış şimdi evdeyiz son hazırlıkları yapıyoruz.
Kadir geceniz mubarek olsun tüm dualarımız kabul olsun.

hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller arkadaşlar.. Rabbim bu güzel gecede dualarınızı kabul etsin.. gönlünüze göre versin ..

aldım flocplus aldım eczacı günde 3 kere kullanabilrisin dedi. folibol u gebelik öncesinde veriyoruz gebeysen bu daha iyi dedi ve verdi..
selam kızlar lagrima aldınmı folik asit

kaç kilo ile hamile kaldın cnm ? şimdi kaç kilosun? diyet verdimi doktor? ayda yarım kilo alabileceğin..

başka vitaminlerde iyi değil mi cnm? kalsiyum falan var başka da yok.. neyse bitene kadar doktorum gelir ya da başka bi doktora gittiğimde sorarım..şimdilik folic plus la idare edelim 3 tane kullanıyorum..
folbiol kullan,folic plus o kadar etken değil,içinde başka vitaminlerde olduğu için.
herkeze hayırlı geceler,bu ebroş gene mi gelmemiş yaaaaa

inşallah olursun en kısa zamanda.. ne kadar zamanlık evlisin? vene kadar zamandır deniyorsunuz? sorun ne ? gittiniz midoktora?

ben de anne olmak istiyorummmmm

plesanda yaşlanması yaşlanması da neymiş..? neyse Allah kurtarsın bir an evvel cnm.

Kadir geceniz ve Cumanız mübarek olsun arkadaşlar,Rabbim dualarınızı kabul eylesin...

Boncugum,bilirim cnm aynı şeyleri yaşadım bende Rabbim ıslah etsin de geç cnm kimin ne olacagı belli değil üzme kendini Rabbimin izniyle gelecek bebişn tez zamanda hayırlısıyla...
Lagrimacım doktorum kilomla ilgili hiçbişe demedi birde şimdiye kadr üç doktora gittim düşün yani diyet falan vermediler,sadece devlet hastanesinde ultrasondan bakan başka bi doktor biraz dikkat et dedi bu ay bi geçsin ben yine yürüyüşe başlıcam sen şuan zayıfsın kafaya takılacak bişe değil hem bebek ii olsunda kilo verilir napalım ben kendimi öyle teskin ediyorum...
Banucum ne güzel yarın yiğenini seveceksin,darısı başına inşaallah tez zamanda...
Kardeloşum ben yazdıgım zaman derdimvar bölümündeydin konu okuyordun bende çıktım cnm beklemedim...
Sevcanım gelmişsin iyileştin mi biraz?

sağolasın selınam...walla nezlenın uzerıne bır de mıde bulantısı oldu ki sormayın kızlarrrr ...
sureklı yattım 4 gunden berı mıdeme bırsey gırmedı.kaç kılo werdım bılemıyorum alyansım sıkarken parmağımdan düşüyor.yemeye calısıyorum ama durmuyor hemen cıkıyor.her an cıkarma hissi çok fena.neyse carsamba gunu eşim dr umu aradı gavıscon dıye şurup werdı 1 gun demedım işe yaramadı gıbı dun ben aradım dru dedım su bile çıkıyor.ozaman gel serum wereceğız sana dedı su bıle cıkıyorsa.gebelıklerde nadıren bu kadr rahatsızlık olan da olabılıyor dedı.dedım bu akşam da bakıyım duruma ona gore gelırız.neyse dun esım dısardan bıseyler aldı yanına tursu yedım bastrsın dıye.şükür çıkmadı uzerıne meye fılan da yedrıdı eşim çıkmadı şurup hemen etkı etmemiştir belkı dıye duşunuyorum.bugun de dısardan bısey aldım yedım yıne tursuyla çıkmadı şükür ama hafta nasıl gectı anlatamam.morardım çıkartırken hep mıdemde bişey yok hala o his war boş öğürme.ay mıdenızı de bulandırcam he ben de.neyse ıyıyım bugun o yuzden kac gundur gelemedım kızlar merak edenler sağolun arkadaşlar.ama yıne her cıkarmadan sonra şükürler olsun yıne de yarabbım yawrularım sağlıklı olsun deıdm hep.razıyım napalım bı sure çekerız boyle.eşim de zawallım ya dısardan yedı ya ewde hazırladı allah razı olsun...neyse kızlar gırmeme sebebım bu işte...

cnmm maşallah
allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasıp etsın yawrularımızı.butun arkadaşlarımızın yawruları da gelsın ınşallah en kısa zamanda.her zaman dularımdaısnız canlar.cnm yeğenımı okşa bnm için optuk

çok geçmiş olsun canım hasta olmuşsun allahım şifa versin
bol bol ıhlamur filan iç iyi gelir boğazına içine elma at içerkende bal karıştır inşallah şifa olur canım
abla ıcmedım oyle gecıstırdım zaten bulantı ıstıfralardan nezlemı unuttum

sağolasın peloşum ...nezleyı atlattım gibi.ıstıfralar kotu durumda...

sağol cnm 4 gunden berı tek bugun ayaklandım işte ben de...
allah yakınlarına sabır wersın rahmete kavuşanların cnmm

kardelen gelmedı ınşallah gelır bu aralar...haberlerı beklıyoruz
ablam yukarda yaptım acıklama sukur dıyelım

cnm benımkısı de ılaç onermıyor.her dr farklı.onceden folık asıt mı wardı dedı dr ...yıyeceklerınde de war ondakı vıtamın o da doğal degıl sonucta kımyasal ıcerıyor dedı sen bılırsın ben yazmıyorum ama sen ıstersen al dedı.oncekı drum hamılelıkten once 3 ay kuıllanıldıgını soylemıstı.hatta hamıle kaldıgımda ıcmene gerek yok artık dedı.yanı hamıle kaldıgında yararı olmaz deyıp ıcme demsıtı.ama bu dr um da wermedı bn de almadım folık asıt fılan.ben de ılac taraftarı degılım ve druma da guvendıgım için almadım ve içmedım hiç.herkesın kendı fıkrı tabıı cnm

Kızlar kardeşimin kanaması oldu dr aradık büyük ihtimalle yarın doğum olucak dua edin sağlıkla evimize gelelim çok acayip bir heyecan var tarifi yok şuan burda ne okuduğumu ne yazdığımı anladım.
ay cnm allah hayrlısıyla kucagına almanızı nasıp etsın ınsallah

cnm benım de ıdrar tahlılımde lökosıt cıktı ama drum korkulacak bırseyyok dedı.sadece su ıle karıstırılarak ıcılen bır ılac werdı 1 kez iç tmam dedı kalbını çürütme cnm allah yaşatırsa herşey bahane yawrun yaşar.kotu düşünme ok

cnm sağolasın merak etmışsın yukarda selınaya yazdıgım yazıda acıkladım neden olmadığımı opuyorum cnm bebişinle ıyısınız ınşallah

cnm sağolasın geldım ama kımse yok fenaydım kac gundur yattım hep...yukarda da yazzzdım nedne olmadıgımı...

iyiyim şükür cnmm

Kardeloş kuzusu sesin çıkmıyor ama ben çıkıyorum malesef eboşta gelmedi malesef Allah'a emanet olun Bu arada yarın hatim duamız var inşaallah hepiniz için dua edicem Rabbim kabul etsin (aminnnn)
allah kabl etsın cnmmm ınşallah

ay heyecanlı bekleyiş başladı desene cnm.hadı allah sağsalim kucagınıza almanızı nasıp etsın inşallah...guzel haberlerınızı beklıyoruz.

TEK TEK hepınızın KADİR GECESİ mubarek olsun...ALLAH ıbadetlerınızı kabul etsın ınşallah.amin
bırkaç gündür fenaydım.anatolıa gelmsışsın cnm geçmişteydım.yazdım cnm okursun zaten.ama şükür buna da.

Sevcanım çok geçmiş olsun cnm,inşaallah en kısa zamanda biter bulantıların...
Ben çkyorum şimdi cnm kendine dikkat et Allah'a emanet ol...

Sevcanım çok geçmiş olsun cnm,inşaallah en kısa zamanda biter bulantıların...
Ben çkyorum şimdi cnm kendine dikkat et Allah'a emanet ol...
saol anatolıam.inşallah.bugun ıyıyım bıraz şükürler olsun.
tamam cnm sen de allaha emanet ol allah ıbadetlerını kabul etsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…