daha çokları var da,artık onları yazmaktan yoruldum,bizi dileyen gelir kendinden haber verir,ben girmek istemiyorum ama iyiyim der,böyle daha mutlu oluyolar demekki,kendileri bilirler.
cüzlerim bitmedi canım
ubeşli,küstün mü kıssss
gel öpeyimde barışalım
haklisin canim,gelmek isteyen arkadaslarimiz gelirler,gelmiyorlar isede gerekli bir mazeretleri vardir elbet..kendileri nasil iyi olucaksa öyle yapsinlar..ama en azindan haber vermeleri acisindan sana katiliyorum.benimde bitmedi cuzlerim,kadir gecesine bitirmeye niyet etmistim ama,sanirim arefeye bitirebilecegim.neyse saglik olsun
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
ebrar_53 garip+ ugurboncugum+ uebesl
selam hanımlar hepinize iyi geceler
nasılsınız bakalım ?
garibim seni görmek negüzel canım uzun zaman olmuştu
canım arkadaşlarım sizleride tabiki
biz bugün yine iftardaydık az önce geldik bakıyım dedim şükür birilerini buldum sonunda
oooo sizin baya yukselmis degerler..esime vitamin falan verdiler ama,sonrasinda birdaha ölcturmedik degerlerini.belki onunda yukselmistir,insallah.sizde doktor yaziyor sanirim,ismi ne acaba özel olmaz ise?
Canım doktor yazdı ama ssk gecmiyo onlara bu arada o vitaminleri kullanın bırakmayın yani. Bizm şimdi kullandığımız GNG Ginseng Amerika olan internetten aldım 64 Tl fiayatı günde 2 kere içiyo için de 90 tane falan var
Kadelen atımm valla:))
canim ben zaten yurt disinda yasiyorum,ssk ile alakam yok yani..bahsettigin ilaci ilk defa duydum,burda varmi bilmiyorum..varsa sayet doktor kontrolu ile kullanabiliriz,yoksa burda kanun geregi her ilaci eczaneden alamiyorsun..ama internetten alinabilir..yanliz doktor yazamadan icinde,allah korusun yan etkisi falan olmasin:18:
cnm bıraz ısım vardı kusurabakma herzamankı seyler cevre faktörü falan hamıs arkadas var bıtane görgüsüz gıbı davranıyor bgn bana geldıde canımı sıktı gıttı bılrsın sende yasadın zamanın da tutısım kesınlıkle yalnıs anlama bılıyosun zaten benı dünya onun etrafında dönüyor sankı benım derdım bana yeter gelmıs bıde sunu yap bunu yap yok ben hıc zorlanmadım hemen hamıs kaldım yok ıste senle alısverıse gıdelım damarıma bastıkca bastı..Boncugum hayırdır kuzum ne oldu,gece oldu zaten nereye gidiyorsun kızz...
bıısy yok tatlım ya hamıs olmadan yasadıgın seylerden ıste:)canım hayırdır bi sorun mu oldu merak ettim bak şimdi
ewt canım bendede çıktı nette okuyunca şok oldum bu seferde bundan dolayı olursa düşük artık dayanamam ya offf canım su içemiyorum surekli midem bulanıyor içmek istiyorum suyu alınca bi tiksinti geliyor ya kendimi strese sokmamak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor elimde değil aslında şu 1 2 güne kadar iyiydim ama bu kaza beni maffetti ya kızılcıkmı bulurum inş bunu nasıl yapcakmışız kaynatcazmı offf
Kardeloş kuzusu sesin çıkmıyor ama ben çıkıyorum malesef eboşta gelmedi malesef Allah'a emanet olun Bu arada yarın hatim duamız var inşaallah hepiniz için dua edicem Rabbim kabul etsin (aminnnn)
banum hadı hayırlısı cnm ya kardesın tek solukta kurtulur ınsallahAmin canım inşallah.
Ece canım bak bu sorunun cevabını en iyi gebelik topiklerinde bulursun burdada gebe var ama azınlıkta hem ordakiler daha deneyimli.
Amin canım
Amin inşallah en kısa zamanda hepimize canım.
Hayırdır boncuk neye bu kadar üzüldün tatlım ya.
İnşallah canım amin.
Amin.
garıbım cnm nasılsın hoşgeldınToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
garip,
uebesli,
banu145145,
olipps
herkese hayirli aksamlar kizlarbu gece bende kacamak yaptim nasilsiniz????:44::44:
ahhh ah,benim bitmesi için önce banyo yapmam gerekiyo ama erken bitmesini istedikçe hala leke geliyo,geçen ay şimdiye tükenmişti,illa 10 günü tamamlatcak bana yaaaaa
cnm bıraz ısım vardı kusurabakma herzamankı seyler cevre faktörü falan hamıs arkadas var bıtane görgüsüz gıbı davranıyor bgn bana geldıde canımı sıktı gıttı bılrsın sende yasadın zamanın da tutısım kesınlıkle yalnıs anlama bılıyosun zaten benı dünya onun etrafında dönüyor sankı benım derdım bana yeter gelmıs bıde sunu yap bunu yap yok ben hıc zorlanmadım hemen hamıs kaldım yok ıste senle alısverıse gıderım damarım bastıkca bastı
bıısy yok tatlım ya hamıs olmadan yasadıgın seylerden ıste:)
banum hadı hayırlısı cnm ya kardesın tek solukta kurtulur ınsallah
garıbım cnm nasılsın hoşgeldın
kardelos hakkaten bırsen derda nerelerde berrınde yok bgn
hosgeldin ebrarim,bizde iftardaydik,yeni geldik sayilir.bende yatmadan önce size bakmak istedim..seninlede karsilasmak guzel canim,özlemistim seni,surekli aklimda ve dualarimdasiniz ama ramazan yogunlugu olunca ugrayamiyorum pek,neyse son 4 gun kaldi bitmesine mubarek ayin.sen nasilsin canim?
canim ben zaten yurt disinda yasiyorum,ssk ile alakam yok yani..bahsettigin ilaci ilk defa duydum,burda varmi bilmiyorum..varsa sayet doktor kontrolu ile kullanabiliriz,yoksa burda kanun geregi her ilaci eczaneden alamiyorsun..ama internetten alinabilir..yanliz doktor yazamadan icinde,allah korusun yan etkisi falan olmasin:18:
Canım valla biz kullanıyoruz. Bunlar ilaç değil
vitamin takviyesi Bir arkadaşımın kocası sporcu onlar kullanıyo mesela bunu. Sperm sayısını da arttırıyor kullanmakta sakınca yok. GNC Türkiyede çok yaygın belki oralarda yoktur. Ama kullandıktan bi süre sonra Sekste bile hissediliyo etkisi :) Yani benim arkadaşlarımın esleri kullanıp sonuç aldığı için ben gönül rahatlığı ile kullanıyorum canım
hosgeldin ebrarim,bizde iftardaydik,yeni geldik sayilir.bende yatmadan önce size bakmak istedim..seninlede karsilasmak guzel canim,özlemistim seni,surekli aklimda ve dualarimdasiniz ama ramazan yogunlugu olunca ugrayamiyorum pek,neyse son 4 gun kaldi bitmesine mubarek ayin.sen nasilsin canim?
Canım valla biz kullanıyoruz. Bunlar ilaç değil
vitamin takviyesi Bir arkadaşımın kocası sporcu onlar kullanıyo mesela bunu. Sperm sayısını da arttırıyor kullanmakta sakınca yok. GNC Türkiyede çok yaygın belki oralarda yoktur. Ama kullandıktan bi süre sonra Sekste bile hissediliyo etkisi :) Yani benim arkadaşlarımın esleri kullanıp sonuç aldığı için ben gönül rahatlığı ile kullanıyorum canım
anladim canim,cok sagalasin tavsiyelerin icin.insallah arastiricam
cok isteyince psikolojikmi oluyor bilmiyorum ama bitmiyor,saglik olsun canim.allah tan gelen bir durum,bu duruma sabrindan dolayi da sevap kazaniyorsun insallah
hobulduk boncugum,hamdolsun iyiyim.sen nasilsin canim?gecmiste okudum az önce canin sIKkindi,seni uzen ne bilmiyorum ama,rabbim sIKintilarini gidersin boncugum
garibim saol kuzum bende iyiyim çok şükür dediğin gibi yoğunluk devam ediyor az kaldı mübarek ayda gidiyor işte allahım inşallah hakkıyla oruç tutanlardan eylesin bizi
buarada bende adet oldum iki gündür tutamıyorum cüzlerimde kaldı biraz canım sıkıldı ama napalim nasip
boncuğum takma be kuzum insanlar akıl vermeyi severler birgün bizde gülerek anımsıycaz inşallah bugünleri
ınsallah gökcem ya cnm sende yasadın zamanında bılırsın cok koyuyo ınadına ınadına davranıyorlar emınım cok güzel bı duygudur emınım cok mutludur ama benıde düşünmesı gerektı cok kırıldım hamıslıgıne duygusallıgına verdım ıste allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıpetsın ınsallah cekmeyen bılmezhayırlı geceler kızlar ooo burası ne kaaa kalabalıkmış öleee herkes iyidir inş
ebroşum iftarlardan mı gelyon sen ohh yarasın ne yedin yaz bakem:)
boncugum sıkma canını bitanem sizlerde inş bu güze l duyguyu yaşarsınız kimsenin nazını stresini sinir bozucu laflarını çekmezsiniz
ınsallah gökcem ya cnm sende yasadın zamanında bılırsın cok koyuyo ınadına ınadına davranıyorlar emınım cok güzel bı duygudur emınım cok mutludur ama benıde düşünmesı gerektı cok kırıldım hamıslıgıne duygusallıgına verdım ıste allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıpetsın ınsallah cekmeyen bılmez
hayırlı geceler kızlar ooo burası ne kaaa kalabalıkmış öleee herkes iyidir inş
ebroşum iftarlardan mı gelyon sen ohh yarasın ne yedin yaz bakem:)
boncugum sıkma canını bitanem sizlerde inş bu güze l duyguyu yaşarsınız kimsenin nazını stresini sinir bozucu laflarını çekmezsiniz
öyle cnm bazen taş olsa yarılır ama tahammül etmek zorunda kalıyoruz ıste neyapalım allah büyük ınsallah bızde kavusuruz yakında...ay bilmem mi tatlım yaa biri der ilk gecemde kaldım biri der daha vakti gelmedi mi ni hamile kalmıyon öbürü başka hava neyse rabbim büyük bizler çok sıkıntı çektik ama çok şükür ben yavruma kavuştum sizlerde kavuşucaksınız inş bu günler gecicekte zaman ve sabır istiyo
afıyet olsun cnm oh esın hazırladıysa dahada tatlı olur benımkı hazırlayınca bırsürü eksık cıkıyor ama :))9kızlar kociş kahvaltı hazırladı ilk defa bu ramazanda :) gidip karnışımı doyurayım gelirim gitmezseniz inş :)
benımkı normal garıbımkizlar kk cok yavas yaa,yazdigim yazilari göndermek icin dakikalarca bekliyorum.sizdede öylmei?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?