Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

daha çokları var da,artık onları yazmaktan yoruldum,bizi dileyen gelir kendinden haber verir,ben girmek istemiyorum ama iyiyim der,böyle daha mutlu oluyolar demekki,kendileri bilirler.
cüzlerim bitmedi canım

haklisin canim,gelmek isteyen arkadaslarimiz gelirler,gelmiyorlar isede gerekli bir mazeretleri vardir elbet..kendileri nasil iyi olucaksa öyle yapsinlar..ama en azindan haber vermeleri acisindan sana katiliyorum.benimde bitmedi cuzlerim,kadir gecesine bitirmeye niyet etmistim ama,sanirim arefeye bitirebilecegim.neyse saglik olsun

ahhh ah,benim bitmesi için önce banyo yapmam gerekiyo ama erken bitmesini istedikçe hala leke geliyo,geçen ay şimdiye tükenmişti,illa 10 günü tamamlatcak bana yaaaaa

hosgeldin ebrarim,bizde iftardaydik,yeni geldik sayilir.bende yatmadan önce size bakmak istedim..seninlede karsilasmak guzel canim,özlemistim seni,surekli aklimda ve dualarimdasiniz ama ramazan yogunlugu olunca ugrayamiyorum pek,neyse son 4 gun kaldi bitmesine mubarek ayin.sen nasilsin canim?

kızlar valla benim pc çok yavaş kusura bakmayın çok geç yazıyorum
buarada size katılıyorum aramızda olmak isteyen burda olur zaten
birsoşumu ve derdamı bende merak ettim iyilerdir inşallah

Boncugum hayırdır kuzum ne oldu,gece oldu zaten nereye gidiyorsun kızz...
cnm bıraz ısım vardı kusurabakma herzamankı seyler cevre faktörü falan hamıs arkadas var bıtane görgüsüz gıbı davranıyor bgn bana geldıde canımı sıktı gıttı bılrsın sende yasadın zamanın da tutısım kesınlıkle yalnıs anlama bılıyosun zaten benı dünya onun etrafında dönüyor sankı benım derdım bana yeter gelmıs bıde sunu yap bunu yap yok ben hıc zorlanmadım hemen hamıs kaldım yok ıste senle alısverıse gıdelım damarıma bastıkca bastı..

bıısy yok tatlım ya hamıs olmadan yasadıgın seylerden ıste:)

Kardeloş kuzusu sesin çıkmıyor ama ben çıkıyorum malesef eboşta gelmedi malesef Allah'a emanet olun Bu arada yarın hatim duamız var inşaallah hepiniz için dua edicem Rabbim kabul etsin (aminnnn)

banum hadı hayırlısı cnm ya kardesın tek solukta kurtulur ınsallah

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
garip,
uebesli,
banu145145,
olipps

herkese hayirli aksamlar kizlarbu gece bende kacamak yaptimnasilsiniz????:44::44:
garıbım cnm nasılsın hoşgeldın
kardelos hakkaten bırsen derda nerelerde berrınde yok bgn

Son düzenleme:
ahhh ah,benim bitmesi için önce banyo yapmam gerekiyo ama erken bitmesini istedikçe hala leke geliyo,geçen ay şimdiye tükenmişti,illa 10 günü tamamlatcak bana yaaaaa

cok isteyince psikolojikmi oluyor bilmiyorum ama bitmiyor,saglik olsun canim.allah tan gelen bir durum,bu duruma sabrindan dolayi da sevap kazaniyorsun insallah

hobulduk boncugum,hamdolsun iyiyim.sen nasilsin canim?gecmiste okudum az önce canin sIKkindi,seni uzen ne bilmiyorum ama,rabbim sIKintilarini gidersin boncugum

garibim saol kuzum bende iyiyim çok şükür dediğin gibi yoğunluk devam ediyor az kaldı mübarek ayda gidiyor işte allahım inşallah hakkıyla oruç tutanlardan eylesin bizi
buarada bende adet oldum iki gündür tutamıyorum cüzlerimde kaldı biraz canım sıkıldı ama napalim nasip

boncuğum takma be kuzum insanlar akıl vermeyi severler birgün bizde gülerek anımsıycaz inşallah bugünleri

hayırlı geceler kızlar ooo burası ne kaaa kalabalıkmış öleee herkes iyidir inş
ebroşum iftarlardan mı gelyon sen ohh yarasın ne yedin yaz bakem:)
boncugum sıkma canını bitanem sizlerde inş bu güze l duyguyu yaşarsınız kimsenin nazını stresini sinir bozucu laflarını çekmezsiniz

sagol garıbım ...

amiiiiiiiiiiin canim.allah daha iyi etsin ebrarim.adet oldun demeknormal zamanda gecikirler,ama böyle durumlarlar hic aksatmadan gelirlerbende ramazan basinda atlattim o dönemi,simdi öyle bir kaygim yok,ramazan sonuna kadar en azindanadet olmakta allahtan canim,bu duruma sabrimizdan dolayida sevap kazaniyoruz insallah..uzme kendini

ınsallah gökcem ya cnm sende yasadın zamanında bılırsın cok koyuyo ınadına ınadına davranıyorlar emınım cok güzel bı duygudur emınım cok mutludur ama benıde düşünmesı gerektı cok kırıldım hamıslıgıne duygusallıgına verdım ıste allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıpetsın ınsallah cekmeyen bılmez

ay bilmem mi tatlım yaa biri der ilk gecemde kaldım biri der daha vakti gelmedi mi ni hamile kalmıyon öbürü başka hava neyse rabbim büyük bizler çok sıkıntı çektik ama çok şükür ben yavruma kavuştum sizlerde kavuşucaksınız inş bu günler gecicekte zaman ve sabır istiyo

gökcem hoşgeldin canım nasılsın kuzum nasıl
evet iftardaydık cano valla çok vardı çeşit hangi birini sayayım hem hamişşlerin canı çeker belkim :))
buarada duanada amin diyorum allahım hayırlısıyla bitirsin bu lafları

öyle cnm bazen taş olsa yarılır ama tahammül etmek zorunda kalıyoruz ıste neyapalım allah büyük ınsallah bızde kavusuruz yakında...

kızlar kociş kahvaltı hazırladı ilk defa bu ramazanda :) gidip karnışımı doyurayım gelirim gitmezseniz inş :)
afıyet olsun cnm oh esın hazırladıysa dahada tatlı olur benımkı hazırlayınca bırsürü eksık cıkıyor ama :))9

kizlar kk cok yavas yaa,yazdigim yazilari göndermek icin dakikalarca bekliyorum.sizdede öylmei?
benımkı normal garıbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…