Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ay elifcim neler neler cıkmıs öyle ya..cok şükür ki cıkmıs ama dımı.suanda amelıyat olmasaydn tertemız sanıyodun hala.ıns hamılesndr cnm ya.

Kıss boncukm nerdesın sen?nbr cnm.ay msn acılıyo hemen kapanıyo.depolama alanı dolu oldugundan hesabınız kapatıldı dıyo yaa
 
burdayım cnm bayram yogundu burasıda hareketlı gıremedım bı türlü sanırım enfeksıyon kaptım ıyı degılım adet olum gıtcem doktora buayda bundan olmaz:)sen nasılsın pekı?

katılıyorum sana derıncım bende üzüldüm yazıyı görünce...

cnm ah su testler baya bısıy atlatmıssın umarım yakındır melegının gelmesı...
buarada AŞKMEŞK diye bir arkadaşımız vardı epeydir uğramıyodu gerçi ama oda hamileymiş onun adına çok sevindim ama keşke gelip bir haber verseydi
ebusum yazını okudum cnm ama üzücü seyler yazmıcam bız güçlüyüz cnm sabırlıyız allahım büyük bak görceksın hersey yoluna gırıcek bıde askmesk hamıleymıs sevındım allah analı bablı büyütsün gelmeme konusundada sadece boşver dıyorum alısmadıkmı bız :)))
 
Herkese selamlar arkadaşlar bu sabah geldik çok şükür sağlıkla kavuştuk yuvamıza.Hepiniz iyisiniz inş.Ben tahmin edeceğini gibiyim.Çok güzel geçti Allah ım herkese nasip etsin.Dünyanın bütün uğraşlarından uzaklaşıp Rabbine yakınlaşmak müthiş bi huzur.Eşimin deyimiyle format attırmış gibiyiz.Şu an ne yazıcağımı bilmiyorum çok garip bi durumdayım rüyadan uyanmış gibiyim dünyaya yeniden adapte olmaya çalışıyorum.Kabenin gerçekten müthiş bi cazibesi ve çekiciliği var insanı çekiyo kendine.Hep derlerdi tv de göründüğü gibi değil diye gerçektende öyle yakından bambaşka.Bazen otele gelip tv de bakıyoduk çok farklı geliyodu.Yanına koca koca gösterişli gökdelenler kuleler yapılmış ama Kabenin çekiciliğini yakalayamıyo hiçbirisi.İLk gördüğümde çok heyecanlandım tutuldum bakakaldım öylece sonra hemen listemi çıkardım sizin ve başka isimlerini yazdığım arkadaşların isimlerini saydım.Yapabildiğim kadarıyla duamı yaptım.Ramazan umresi hactan sonra en kalabalık zamanmış.Dünyanın heryerinden insanlar aynı amaç için toplanmış renk renk çeşit çeşit.Milyonlarca insanla iftarın lezzeti ve bereketide bambaşka.Bayramı Medinede peygamberimizin mescidinde karşıladık.Sabah namazına doğru herkes en güzel elbiselerini giymiş çocuklarına en güzel elbiselerini giydirmiş bi vaziyette gelmeye başladı.En güzel elbise derken o çocukları görmeniz lazımdı.Erkeklerinki sünnet kıyafetleri gibi çok şıktı kızları anlatmaya kelime bulamıyorum peri kızı gibiydi bazıları tam yemeliklerdi.şekerler hurmalar içecekler ikram ediliyodu.İkram hiç bitmiyodu zaten Ramazan boyuncada herkes gücü yettiğince ikramlarda bulunuyodu.Çok uzun şu an toparlayamıyorum arkadaşlar ama lütfen imkanınız olduğunda hiç beklemeden gidin bu lezzeti tadın.
 
derinim ya geri gelmişsin ama ben bi konuya takılıp kaldım ilginçti azcıkda yeni gördüm inanki canım kusura bakma
KARDELENİM canım hoşgeldin ALLAHIM KABUL ETSİN çok mutlu oldum inanki çokda duygulandım yazdıklarını okuyunca devamınıda bekliyoruz bizde yaşıyalım azda olsa o hazzı .şükür kavuşturana canım çok bişey yazmıyorum zaten msnde konuşuyoruz
ELİFCİM canım hakkında hayırlısı olsun sende bizler gibi zor zamanlar geçirmişsin RABBİM inşallah bekletmeden mükafatını yollar canım
BONCUKUM saol canım arkadaşım aynen öyle valla
 
Kız boncum özel msjım geldımı ya gönderıyom hata verıyo.yenı msn aldm onda sorun yok.yada siz özelime atın kızlar.hepınıze dıyorum.özelıme msn adreslerınızı gönderın.
 
Tamam canom olsun üzülme.facede de olmadı serii mesajlaslmıyo pc de oldugu gibi.boşver.

Kardelenim hoşgeldn cnm ya.ne büyük mutluluk ve huzurdur sizinki şimdi.sagol duaların icin cnm bnm Allah razı olsun,tekrar gitmek nasip etsin.
 

sorma cano yaa konuşamadık bitürlü neyse uykun yoksa burdan devam edelim :))
 
Hiç uykum yok ebuşum sorma cnm.dun gece erken yattm öglende kalktm bugunde oyüzden.sen naptn cnm görüşemedık hiç.
 
Hiç uykum yok ebuşum sorma cnm.dun gece erken yattm öglende kalktm bugunde oyüzden.sen naptn cnm görüşemedık hiç.

napıyım canım ya biz byadır msn muhabbeti yapıyoruz boncuğumve kardelenimle ama sen gelemedin üzüldüm
bugün dışarlardaydım cano oyüzden giremedim
 
Olsun ebuşum buna şükür napiym.hic giremesem daha beter,burdan idare ederiz zor olsada.yeterki forumun öteki ucunda siz olun canlarım.eliflede görüşemedım.yattı o dimi.
 
Olsun ebuşum buna şükür napiym.hic giremesem daha beter,burdan idare ederiz zor olsada.yeterki forumun öteki ucunda siz olun canlarım.eliflede görüşemedım.yattı o dimi.

öyle canom ya konuşuyoruzya
evet yattı galiba keyifsizdi oda inşalah hepimize süpriz olur hamiştirde
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…