burdayım cnm bayram yogundu burasıda hareketlı gıremedım bı türlü sanırım enfeksıyon kaptım ıyı degılım adet olum gıtcem doktora buayda bundan olmaz:)sen nasılsın pekı?sagol canom nolsun,corbamı yaptm oturdum şimdi.cıkıcan dimek.benimkısı daha gec gelıyo,ben bakınırım daha.ayrıca kendımı brazck daha ıyı hısseder gibiyim kocişin gelmesi yaklaştı diye sanırsam.
Ya ebuşum nerde gelmedı bugun hic.
Boncugum da yok ortalıklarda ıyıdır ıns kuzum.
Peloşta biyerleremi gitmisti unuttm özledim ya.
katılıyorum sana derıncım bende üzüldüm yazıyı görünce...Lagrıma o ne demek simdi?bızler eger buraya sadece gebe kalamayanlar gelsin dıye bı düşünceye sahip olsaydık bastan acmazdık topıcı.beraber yola cıktıgımız arkadaslarımızın cogu hamıle kalıp bızı bıraktılar ama kendılerı gıttı ne dusunceyle oldugunu bılemem tabı,ama üzdüler bizi.eger gelmelerını ıstemeseydık emın ol merak edıp üzülmezdik...inan bana,topıce gelıp sadece "ben bı daha gıremıcem,ıyı degılım,kocam kızıyo"...vs seyler deyıp uzaklaşsaydın daha ıyı olurdu...kendı adıma konusuyorum yanls anlamasn kımse,senın üzülmen icinde demıyorum fakat böyle bi aciklama yapman benı dahada şaşırttı ve üzdü.sen tam aksıne üzmemek icin diyorsun bununda farkındayım ama sacmalamışsın emin ol.topıc hamilelerede acık herzaman...dıger ınsanlar acıyarak üzüyo zaten bıde sız byle yapmayın.
cnm ah su testler baya bısıy atlatmıssın umarım yakındır melegının gelmesı...Canım sağol cok iyi değilim kasıklarım ağrıyor batıyor ve geceleri uyayamıyorum ramazandan beri artık 2 - 3 saatlik uykuyla ayakta kalmaya calışmaktan gözlerim altı mosmor canım.
O gerizekalı testler öyle bugün yaptım hiç bişey cıkmadı daha ama kesin bir kaç saat sonra cıkar beni deli eder. Ya ben ilk hamileliğimde hamile olduğum halde cıkmamıştı bu test hemde sonradan bir kaç satt sonra silikler cıkmıştı ondan bu sefer beklemeden çıkınca kesin dedim ama bugün cıkmadı. Kızlar testin adı AFTER 10 VE GC markası ama özellikle bu AFRTER 10 un kutısu kutusuna uymuyo kesinliklekullanmayın birde INFO var o da gecen ay cıkarmıştı silik ondanda kullanmayın. Parayı basıp iyisinden almak yada regli gecinceye beklemek lazım.
ebusum yazını okudum cnm ama üzücü seyler yazmıcam bız güçlüyüz cnm sabırlıyız allahım büyük bak görceksın hersey yoluna gırıcek bıde askmesk hamıleymıs sevındım allah analı bablı büyütsün gelmeme konusundada sadece boşver dıyorum alısmadıkmı bız :)))buarada AŞKMEŞK diye bir arkadaşımız vardı epeydir uğramıyodu gerçi ama oda hamileymiş onun adına çok sevindim ama keşke gelip bir haber verseydi
Kız boncum özel msjım geldımı ya gönderıyom hata verıyo.yenı msn aldm onda sorun yok.yada siz özelime atın kızlar.hepınıze dıyorum.özelıme msn adreslerınızı gönderın.
Cano olmuyo ya.bsy var çözemıyorm buda aynı oluyo.face acim bakym.
Tamam canom olsun üzülme.facede de olmadı serii mesajlaslmıyo pc de oldugu gibi.boşver.
Kardelenim hoşgeldn cnm ya.ne büyük mutluluk ve huzurdur sizinki şimdi.sagol duaların icin cnm bnm Allah razı olsun,tekrar gitmek nasip etsin.
Boncugm burdamışsn gttin sandım fıstık.ay hic uykum yok off napçam bennn.
Hiç uykum yok ebuşum sorma cnm.dun gece erken yattm öglende kalktm bugunde oyüzden.sen naptn cnm görüşemedık hiç.
Benim adam yatağı sahiplendi ben kalkınca bı yayılmışki yatmaya kalksam nolcek acep
Olsun ebuşum buna şükür napiym.hic giremesem daha beter,burdan idare ederiz zor olsada.yeterki forumun öteki ucunda siz olun canlarım.eliflede görüşemedım.yattı o dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?