olsun berrincim şakalaşıyom cnm:)eskiden oku oku zor bitirirdik de şimdikiler az geliyo gözüme:)
ben kaçtım canlar..öptüm hepinizi yeniden..bis çıkıyoz birazdan bb.
herkeze selam bu arada
berrin kardelen ve derin.
Herkese selamlar arkadaşlar bu sabah geldik çok şükür sağlıkla kavuştuk yuvamıza.Hepiniz iyisiniz inş.Ben tahmin edeceğini gibiyim.Çok güzel geçti Allah ım herkese nasip etsin.Dünyanın bütün uğraşlarından uzaklaşıp Rabbine yakınlaşmak müthiş bi huzur.Eşimin deyimiyle format attırmış gibiyiz.Şu an ne yazıcağımı bilmiyorum çok garip bi durumdayım rüyadan uyanmış gibiyim dünyaya yeniden adapte olmaya çalışıyorum.Kabenin gerçekten müthiş bi cazibesi ve çekiciliği var insanı çekiyo kendine.Hep derlerdi tv de göründüğü gibi değil diye gerçektende öyle yakından bambaşka.Bazen otele gelip tv de bakıyoduk çok farklı geliyodu.Yanına koca koca gösterişli gökdelenler kuleler yapılmış ama Kabenin çekiciliğini yakalayamıyo hiçbirisi.İLk gördüğümde çok heyecanlandım tutuldum bakakaldım öylece sonra hemen listemi çıkardım sizin ve başka isimlerini yazdığım arkadaşların isimlerini saydım.Yapabildiğim kadarıyla duamı yaptım.Ramazan umresi hactan sonra en kalabalık zamanmış.Dünyanın heryerinden insanlar aynı amaç için toplanmış renk renk çeşit çeşit.Milyonlarca insanla iftarın lezzeti ve bereketide bambaşka.Bayramı Medinede peygamberimizin mescidinde karşıladık.Sabah namazına doğru herkes en güzel elbiselerini giymiş çocuklarına en güzel elbiselerini giydirmiş bi vaziyette gelmeye başladı.En güzel elbise derken o çocukları görmeniz lazımdı.Erkeklerinki sünnet kıyafetleri gibi çok şıktı kızları anlatmaya kelime bulamıyorum peri kızı gibiydi bazıları tam yemeliklerdi.şekerler hurmalar içecekler ikram ediliyodu.İkram hiç bitmiyodu zaten Ramazan boyuncada herkes gücü yettiğince ikramlarda bulunuyodu.Çok uzun şu an toparlayamıyorum arkadaşlar ama lütfen imkanınız olduğunda hiç beklemeden gidin bu lezzeti tadın.
Hiç uykum yok ebuşum sorma cnm.dun gece erken yattm öglende kalktm bugunde oyüzden.sen naptn cnm görüşemedık hiç.
canım sürekli hata verdi benimde yazdıklarım gelmedi kk bakımda diyodu bende çıktım nasılsa sendede bakımdadır diyeCano demindem berı yollamyo ya delı oldum.son yazdgm gelmemıs olabılır.dedımkı benım devreler karıstı gene,uebeslı elıfı dıyosn anladm ıns hamıledr ya...kardelenımınde ıyı haberlerını alcaz ıns.gıtmeden önce ne durumdaydı hatırlamyorm.
valla bu çocuk gündüzde uyumuyo çok ilginç dedimya kınamak istemiyomda akıllara zararHee o zaman kesın kızı yapmstr.gunduz uyuyolar ana kız,gecede vampırmı oliler bizim gibi:)ay canom telın ışık pcden beter he gözüme girdı iyice.hadı yatalım canom,uyumaya calısalım benı yogun bıgun bekler.öptm senı cnm arkadasm Aeo Hayırlı sabahlar.muckss.
Aa sen ztn cıkmısın cnm,koptn sanırım.
nerelerdesin berrincim ya merak ettik seni neyse iyisinya bayram nasıl geçti tatlımslm canım uzun zamandır yoktum gecmiş bitmiyo yaa
evet ben vardım ama sen malum topic varya ordaydın hani şu kayınpedere bak senbenim geldiğimde kimse yoktu altta,bennde kendi kendime yazmayım dedim cano.
kimse vardı da ben mi kalmadım yaaaa
amaniiiin,bende korktum,benimde üç kimyasalım var ama peşpeşe değil.ve drlara bakarsan çok ta temiz bi rahmim var,ama ben hocalara da gösterdim,çok fazla dr gördü,şu an için güvenmekten başka bişey yapamıyorum.
sanırım menim yüzümden bitti o kuruşlar.
nerdesin sen bakim,merak ettik.
ayrıca senle konuşmam lazım,msn karşılaşalım bi ara inşallah.
kardelenim,rabbim kabul etsin,bizlere de nasib etsin en kısa zamanda inşallah.
hoş geldin aramıza
benimkini anlatıyo bana kalırsa
Herkese selamlar arkadaşlar bu sabah geldik çok şükür sağlıkla kavuştuk yuvamıza.Hepiniz iyisiniz inş.Ben tahmin edeceğini gibiyim.Çok güzel geçti Allah ım herkese nasip etsin.Dünyanın bütün uğraşlarından uzaklaşıp Rabbine yakınlaşmak müthiş bi huzur.Eşimin deyimiyle format attırmış gibiyiz.Şu an ne yazıcağımı bilmiyorum çok garip bi durumdayım rüyadan uyanmış gibiyim dünyaya yeniden adapte olmaya çalışıyorum.Kabenin gerçekten müthiş bi cazibesi ve çekiciliği var insanı çekiyo kendine.Hep derlerdi tv de göründüğü gibi değil diye gerçektende öyle yakından bambaşka.Bazen otele gelip tv de bakıyoduk çok farklı geliyodu.Yanına koca koca gösterişli gökdelenler kuleler yapılmış ama Kabenin çekiciliğini yakalayamıyo hiçbirisi.İLk gördüğümde çok heyecanlandım tutuldum bakakaldım öylece sonra hemen listemi çıkardım sizin ve başka isimlerini yazdığım arkadaşların isimlerini saydım.Yapabildiğim kadarıyla duamı yaptım.Ramazan umresi hactan sonra en kalabalık zamanmış.Dünyanın heryerinden insanlar aynı amaç için toplanmış renk renk çeşit çeşit.Milyonlarca insanla iftarın lezzeti ve bereketide bambaşka.Bayramı Medinede peygamberimizin mescidinde karşıladık.Sabah namazına doğru herkes en güzel elbiselerini giymiş çocuklarına en güzel elbiselerini giydirmiş bi vaziyette gelmeye başladı.En güzel elbise derken o çocukları görmeniz lazımdı.Erkeklerinki sünnet kıyafetleri gibi çok şıktı kızları anlatmaya kelime bulamıyorum peri kızı gibiydi bazıları tam yemeliklerdi.şekerler hurmalar içecekler ikram ediliyodu.İkram hiç bitmiyodu zaten Ramazan boyuncada herkes gücü yettiğince ikramlarda bulunuyodu.Çok uzun şu an toparlayamıyorum arkadaşlar ama lütfen imkanınız olduğunda hiç beklemeden gidin bu lezzeti tadın.
Hiç uykum yok ebuşum sorma cnm.dun gece erken yattm öglende kalktm bugunde oyüzden.sen naptn cnm görüşemedık hiç.
buarada az önce PELOŞLA konuştum bayram gezmelerindeymiş iyiymiş çok şükür haber veriyim dedim
ELİFCİM selam canım demek bugece güzel uyudun darısı bana yaa bi düzene sokamadım artık geç kalkmak istemiyorum ama gece uyuyamayınca sabahda uyanmak bilmiyorum .ee nasılsın canım
Öyle canım inşallahcanım akşam kk açtım ama fazla kalmadım,açık bırakıp başka şeylerle meşguldüm,kusura bakma.
inşallah güzel haberlerle gelirsin pazartesiye.
kız daha başlamadım tedaviye ama genede ikiz isterim yani,sen devam et duaya.
emrecik nasıl,özledim,yok mu yeni pozları keratanın?
hayırdır inşallah ama öyle yanılma çok oluyo elifcim,kan genelde doğru çıkıyo,seni üzmek istemem ama.
banucum,kolay gelsin,zevkli yorgunluk olcak seninki
ebroşum,seninle aynı şeyleri yaşadığımız için,seni çok iyi anladığımızdan üzüldük canım,tabiki sıkıntılı anında yazcaksın,yoksa arkadaşlığımızın ne anlamı kalır.
beğen butonlarının gitmesinden hiç memnun olmadım yaaaa
keşke olsaydı ama günde bi sınurlaması falan olsaydı madem.
o kimdi ki?
hayırlı olsun.
Lagrimacım yazılanları yanlış anlamışsın bu sana karşı değilki biz burda niye varız dertleşmek için dimi lütfen üstüne alınma.cnm sizi böyle görmek beni üzüyor ciddi ciddi soruyorum isterseniz birdaha girmeyeyim ben buraya.. arada girirhal hatır sorar hemen giderim üzülmenizi istemem çünkü.. ama hep dualarımda olursunuz merak etmeyin..
ben biraylık hamileydim 0 çıktı farlutal kullandım ama 1 aylık hamileyişim düşün atık.
ben arada bir girmeye karar verdim buraya artık..siz üzülüyorsunuz hamilelikle ilgili konştugumda ki elimden geldiğince ben konusmamaya calısıyorum ama olmayabiliyor.. neyse arada girer konusuruz :)zatenhepdualarımdasınız..Rabbim kabul etsin..
Hayırlısı artık yapma bekle bakalım adet gecikecekmi inşallah vardır.Canım sağol cok iyi değilim kasıklarım ağrıyor batıyor ve geceleri uyayamıyorum ramazandan beri artık 2 - 3 saatlik uykuyla ayakta kalmaya calışmaktan gözlerim altı mosmor canım.
O gerizekalı testler öyle bugün yaptım hiç bişey cıkmadı daha ama kesin bir kaç saat sonra cıkar beni deli eder. Ya ben ilk hamileliğimde hamile olduğum halde cıkmamıştı bu test hemde sonradan bir kaç satt sonra silikler cıkmıştı ondan bu sefer beklemeden çıkınca kesin dedim ama bugün cıkmadı. Kızlar testin adı AFTER 10 VE GC markası ama özellikle bu AFRTER 10 un kutısu kutusuna uymuyo kesinliklekullanmayın birde INFO var o da gecen ay cıkarmıştı silik ondanda kullanmayın. Parayı basıp iyisinden almak yada regli gecinceye beklemek lazım.
Katılıyorum sana.lagrimacım,biz bize acınmasına,yada bize karşı düşüncesizlik edilmesine kızıyoruz ve üzülüyoruz,yoksa insanlar hamile diye üzülmek gibi bi lüksümüz olamaz.
ubesli nin dediğine katılıyorum,hamile kalana kadar dertlenip,kaldıktan sonra çekip gidilmesi daha kalp kırıcı ama hamile kalanlarda geride kalanlara acıyarak muamele etmesinler ve geçmişte bebek özlemi çekerkenki hallerini unutmasınlar,bide bolca dua etsinler yeter.
Hayırlı olsun derincim kaç yaşında yiğenin.Ohh sefan olsun,aman gez tabı cnm yürüyüs gezmek iyi gelir dikkat et yeter.bende napym bayramda 1.gün gezdik akrabaları,2.gün köydeydik 3.gün akşamı dòndük.öyle yani.şimdide yegenimin sünnete hazırlanıyoruz,yarın yatak süslycez:)
Hoşgeldin canım ne güzel anlatmışsın çok duygulandım tüm duaların için Allah razı olsun arkadaşım.Herkese selamlar arkadaşlar bu sabah geldik çok şükür sağlıkla kavuştuk yuvamıza.Hepiniz iyisiniz inş.Ben tahmin edeceğini gibiyim.Çok güzel geçti Allah ım herkese nasip etsin.Dünyanın bütün uğraşlarından uzaklaşıp Rabbine yakınlaşmak müthiş bi huzur.Eşimin deyimiyle format attırmış gibiyiz.Şu an ne yazıcağımı bilmiyorum çok garip bi durumdayım rüyadan uyanmış gibiyim dünyaya yeniden adapte olmaya çalışıyorum.Kabenin gerçekten müthiş bi cazibesi ve çekiciliği var insanı çekiyo kendine.Hep derlerdi tv de göründüğü gibi değil diye gerçektende öyle yakından bambaşka.Bazen otele gelip tv de bakıyoduk çok farklı geliyodu.Yanına koca koca gösterişli gökdelenler kuleler yapılmış ama Kabenin çekiciliğini yakalayamıyo hiçbirisi.İLk gördüğümde çok heyecanlandım tutuldum bakakaldım öylece sonra hemen listemi çıkardım sizin ve başka isimlerini yazdığım arkadaşların isimlerini saydım.Yapabildiğim kadarıyla duamı yaptım.Ramazan umresi hactan sonra en kalabalık zamanmış.Dünyanın heryerinden insanlar aynı amaç için toplanmış renk renk çeşit çeşit.Milyonlarca insanla iftarın lezzeti ve bereketide bambaşka.Bayramı Medinede peygamberimizin mescidinde karşıladık.Sabah namazına doğru herkes en güzel elbiselerini giymiş çocuklarına en güzel elbiselerini giydirmiş bi vaziyette gelmeye başladı.En güzel elbise derken o çocukları görmeniz lazımdı.Erkeklerinki sünnet kıyafetleri gibi çok şıktı kızları anlatmaya kelime bulamıyorum peri kızı gibiydi bazıları tam yemeliklerdi.şekerler hurmalar içecekler ikram ediliyodu.İkram hiç bitmiyodu zaten Ramazan boyuncada herkes gücü yettiğince ikramlarda bulunuyodu.Çok uzun şu an toparlayamıyorum arkadaşlar ama lütfen imkanınız olduğunda hiç beklemeden gidin bu lezzeti tadın.
Larigma olurmu hiç öyle sey. Bak sen kaç yıl uğraşmışşın birde PKO n var hemde sizin gibi hamileler hamile haberleri bizim için de umut. Tüm detayları paylaştığınızda bizde bişeyler öğreniyoruz. Sen hamilesinya hasaslaşmışşın biraz hormonal olmalı :) Hiç öyle düşünme. Hatta ben hamilelerin burda yazmamasına kızıyorum hani olana kadar dertleş sonra olunca da cekip gitmesi haklı nedenleri bile olsa vefasızlık gibi geliyor. Elbette kimse kötü niyetli değil ama bizde buna alınıyoruz. Bu arada senin reglin gectiğinde 0 cıkması pko olduğu için gec döllenme olmasından canım ben genelde zamanında yada erken yumurtladığım için olacağını sanmıyorum ama inşalllah canım vardır ne diyim
lagrimacım,biz bize acınmasına,yada bize karşı düşüncesizlik edilmesine kızıyoruz ve üzülüyoruz,yoksa insanlar hamile diye üzülmek gibi bi lüksümüz olamaz.
ubesli nin dediğine katılıyorum,hamile kalana kadar dertlenip,kaldıktan sonra çekip gidilmesi daha kalp kırıcı ama hamile kalanlarda geride kalanlara acıyarak muamele etmesinler ve geçmişte bebek özlemi çekerkenki hallerini unutmasınlar,bide bolca dua etsinler yeter.
Öyle canım inşallah
Lagrimacım yazılanları yanlış anlamışsın bu sana karşı değilki biz burda niye varız dertleşmek için dimi lütfen üstüne alınma.
Hayırlısı artık yapma bekle bakalım adet gecikecekmi inşallah vardır.
Katılıyorum sana.
Hayırlı olsun derincim kaç yaşında yiğenin.
Hoşgeldin canım ne güzel anlatmışsın çok duygulandım tüm duaların için Allah razı olsun arkadaşım.
Bence şuan bu sözlerin ve takmaz hgalinle bizleri daha çok üzüyorsun 1 senedir burdayım kimseyle polemik yaşamadım senlede yaşamak istemem ama çok garip bir yazma tarzın var kimsenin sana bişey dediği yok çok düşünceliysen sende gebeliğinle ilgili çok detay vermezsin ki versende burda alıncak darılcak yok sen ne sanıyosun çocuğumuz yok diye psikopat değiliz ya ne demek salla ya çok kırıcısın bugüne kadar tüm dertlerini paylaştın hepimiz sana destek olduk elimizden geldiğince şu anda senle iligili şoktayım lütfen bana cevap yazma çünkü tarzımda asla tartışma yok sevgiler.zaten üstüme alındıgım bir durum yok sadece ince düşücelilik yapmaya calıstım ama yapmamalıydım.. benlik bir sey yok.. kendimi yerlerine koyuyorum hoşuma gitmezdi belkide onlarında hoşuna gitmez benim hamile dertleriimi annlatmam o sebeple sordum.. neys uzatmanın anlam yok salla.
Bence şuan bu sözlerin ve takmaz hgalinle bizleri daha çok üzüyorsun 1 senedir burdayım kimseyle polemik yaşamadım senlede yaşamak istemem ama çok garip bir yazma tarzın var kimsenin sana bişey dediği yok çok düşünceliysen sende gebeliğinle ilgili çok detay vermezsin ki versende burda alıncak darılcak yok sen ne sanıyosun çocuğumuz yok diye psikopat değiliz ya ne demek salla ya çok kırıcısın bugüne kadar tüm dertlerini paylaştın hepimiz sana destek olduk elimizden geldiğince şu anda senle iligili şoktayım lütfen bana cevap yazma çünkü tarzımda asla tartışmam yok sevgiler.zaten üstüme alındıgım bir durum yok sadece ince düşücelilik yapmaya calıstım ama yapmamalıydım.. benlik bir sey yok.. kendimi yerlerine koyuyorum hoşuma gitmezdi belkide onlarında hoşuna gitmez benim hamile dertleriimi annlatmam o sebeple sordum.. neys uzatmanın anlam yok salla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?