Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

olsun berrincim şakalaşıyom cnm:)eskiden oku oku zor bitirirdik de şimdikiler az geliyo gözüme:)

ben kaçtım canlar..öptüm hepinizi yeniden..bis çıkıyoz birazdan bb.

Canım hosgeldin. Ne güzel gidip geldin Allah bizede nasip eder inşallah canım. Duaların içinde Allah razı olsun senden canım
Hiç uykum yok ebuşum sorma cnm.dun gece erken yattm öglende kalktm bugunde oyüzden.sen naptn cnm görüşemedık hiç.

Canım normalde ben oturuyodum bütün gece ama düngece Allahıma sükür öyle yatmısımki sabah 11 de zor kalktım kaç günün hatta ayın yorgunluğu cıktı yani

canım sürekli hata verdi benimde yazdıklarım gelmedi kk bakımda diyodu bende çıktım nasılsa sendede bakımdadır diye
valla bu çocuk gündüzde uyumuyo çok ilginç dedimya kınamak istemiyomda akıllara zarar
Aa sen ztn cıkmısın cnm,koptn sanırım.

slm canım uzun zamandır yoktum gecmiş bitmiyo yaa
nerelerdesin berrincim ya merak ettik seni neyse iyisinya bayram nasıl geçti tatlım
evet ben vardım ama sen malum topic varya ordaydın hani şu kayınpedere bak sen
ay orası neydi öyle cano ya ben girdiğimde tam 60 kullanıcı vardı neyse nasılsın buarada

buarada az önce PELOŞLA konuştum bayram gezmelerindeymiş iyiymiş çok şükür haber veriyim dedim

ELİFCİM selam canım demek bugece güzel uyudun darısı bana yaa bi düzene sokamadım artık geç kalkmak istemiyorum ama gece uyuyamayınca sabahda uyanmak bilmiyorum .ee nasılsın canım

kızlar yaa burda düğün var ben anlamıyorum insanları avaz avaz davul çalmakta ne yaa insanları rahatsız ettiklerinin farkında değiller deli oldum sabah beri kafam beynim gitti yaaa :84::84::84::84:

Hiç uykum yok ebuşum sorma cnm.dun gece erken yattm öglende kalktm bugunde oyüzden.sen naptn cnm görüşemedık hiç.

Canım valla dün ben saat sabah 7 de yatıp 10 da kalktım ve gün boyunca hiç uyumadım ama bayılma kıvamındaydım gece 1 e kadar da oturdum zorla öyle yatmışım düzene sokmak için bir kaç sabah cok erken kalkmak lazım. Gece oturunca gün bitmiyo zaman gecmiyo bir taraftan da.

Öyle canım inşallah
Lagrimacım yazılanları yanlış anlamışsın bu sana karşı değilki biz burda niye varız dertleşmek için dimi lütfen üstüne alınma.
Hayırlısı artık yapma bekle bakalım adet gecikecekmi inşallah vardır.
Katılıyorum sana.

Hayırlı olsun derincim kaç yaşında yiğenin.
Hoşgeldin canım ne güzel anlatmışsın çok duygulandım tüm duaların için Allah razı olsun arkadaşım.

Naber kızlar benim canım sıkılyor çok huzursuzum sebebi yokkkkkkk bu moralle nasıl tüp başlıycak eğer mecburiyetim olmasaydı bu ay başlamazdım hayatım çok alt üst
inşallah herşey düzelir.

selamkızlar nasılsınız?keyifleryerindemi? bizi düğünler var hemen hemen hergün bir nikahdayız bir düğündeyiz..

çekip gtmek değil maksadım ben burda yazdıgımda eğer alınacaksanız hiç yazmayayım daha mantıklı.. zaten saglıklı bir biçimde yazamıyrum acaba üzülen olurmu falan diye bin kere düşünüyorum .. hormonlarım değişmedi hala aynıyım alınganlık yaptıgımıda düşünmüyorum acıkcası.. bizim buralarda düşüncelidiyorlar alıngan demiyorlaramaneyse..

ben sizeacıdıgım için demedim sadece sizin üzülmenizi istemiyorum bir hamile bana gelip dertleini anlatsın istemezdim hamile kalmadan önce.. kendime yapılmasını istemediğim şeyi yapmak istemiyordum bu kadar.. ben kimsenin geçmişini unuttugunu düşünmüyorum ama telaşeleri değiştiği için gelemiyorlardır.. birde hamile diyeüzülmekten bahsetmiyorum daha nce bir nokta var ama neyse boşverr... ben ince düşündüm fazlası ile gerek yok anladım :)

zaten üstüme alındıgım bir durum yok sadece ince düşücelilik yapmaya calıstım ama yapmamalıydım.. benlik bir sey yok.. kendimi yerlerine koyuyorum hoşuma gitmezdi belkide onlarında hoşuna gitmez benim hamile dertleriimi annlatmam o sebeple sordum.. neys uzatmanın anlam yok salla.

lagrimacım mesela şöle olabilir sende gebeliğinden fazla bahsetmezsin diğer arkadaşlarda bahsetmez abartmazlar yani sorun kalmaz

Canlar bayramda girdim misafir geldi kalktım mecburen daha sonrada annemdeğdim uğrayamadım nasılsınız iyisğiniz inş ben iyiym şükür geçmişe bakıcam vaktim varken hepinizi öpüyorum sizleri seviyorum canlar

Bence şuan bu sözlerin ve takmaz hgalinle bizleri daha çok üzüyorsun 1 senedir burdayım kimseyle polemik yaşamadım senlede yaşamak istemem ama çok garip bir yazma tarzın var kimsenin sana bişey dediği yok çok düşünceliysen sende gebeliğinle ilgili çok detay vermezsin ki versende burda alıncak darılcak yok sen ne sanıyosun çocuğumuz yok diye psikopat değiliz ya ne demek salla ya çok kırıcısın bugüne kadar tüm dertlerini paylaştın hepimiz sana destek olduk elimizden geldiğince şu anda senle iligili şoktayım lütfen bana cevap yazma çünkü tarzımda asla tartışma yok sevgiler.

Son düzenleme:
Bence şuan bu sözlerin ve takmaz hgalinle bizleri daha çok üzüyorsun 1 senedir burdayım kimseyle polemik yaşamadım senlede yaşamak istemem ama çok garip bir yazma tarzın var kimsenin sana bişey dediği yok çok düşünceliysen sende gebeliğinle ilgili çok detay vermezsin ki versende burda alıncak darılcak yok sen ne sanıyosun çocuğumuz yok diye psikopat değiliz ya ne demek salla ya çok kırıcısın bugüne kadar tüm dertlerini paylaştın hepimiz sana destek olduk elimizden geldiğince şu anda senle iligili şoktayım lütfen bana cevap yazma çünkü tarzımda asla tartışmam yok sevgiler.

Birsencim bugün aradın açamadım daha sonra anlatırım burda yazamıycam canım sıkkın canım kusura bakma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…