Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ay ıns cnm ya bakarsın icime dogan ve ruyamda adını benzettgm(hatırlarsan)kardelenımızdır...neden keyıfsızdı acaba.

Ana bu saatte napıyo karıcık öyle,kıyamam canım ya bende olsam korkardım...evet kıslar oycek bızı,napalım pek sessızdı kac gündür.ayrıca pcye gecince gör sen,sayfaları bıtıremıcek kımse,dönüsüm muhtesem olacak:)

ya kızı var 3 yaşında çocuk resmen uykusuz sürekli ayakta ay kınamakda istemiyorumda fena bişey .o düşürmüştür sesi geliyodu zaten
valla canım sen cepten böyleysen pcyi düşünemiyorum

Cano demindem berı yollamyo ya delı oldum.son yazdgm gelmemıs olabılır.dedımkı benım devreler karıstı gene,uebeslı elıfı dıyosn anladm ıns hamıledr ya...kardelenımınde ıyı haberlerını alcaz ıns.gıtmeden önce ne durumdaydı hatırlamyorm.

Hee o zaman kesın kızı yapmstr.gunduz uyuyolar ana kız,gecede vampırmı oliler bizim gibi:)ay canom telın ışık pcden beter he gözüme girdı iyice.hadı yatalım canom,uyumaya calısalım benı yogun bıgun bekler.öptm senı cnm arkadasm Aeo Hayırlı sabahlar.muckss.

hayırı pazarlar kıslarr ..zeynodayım birazdan abim alcek ablama gidices bi bakim dedim...

kaedeloşum napıyon altta gördüm.

berrin sanada slm cnm.

benim geldiğimde kimse yoktu altta,bennde kendi kendime yazmayım dedim cano.
kimse vardı da ben mi kalmadım yaaaa
amaniiiin,bende korktum,benimde üç kimyasalım var ama peşpeşe değil.ve drlara bakarsan çok ta temiz bi rahmim var,ama ben hocalara da gösterdim,çok fazla dr gördü,şu an için güvenmekten başka bişey yapamıyorum.
Cano geldım ya.uyku tutmadı dön dolaş.olsn cnm sen ıyı olda arayama,kocişler haklı,benımkıde bugun fikirsizce bitirdgm kontrler icin hafiften eleştirdi:)ay msn acmayı denıyım dur.
sanırım menim yüzümden bitti o kuruşlar.
ben geldım:)))))

nerdesin sen bakim,merak ettik.
ayrıca senle konuşmam lazım,msn karşılaşalım bi ara inşallah.
kardelenim,rabbim kabul etsin,bizlere de nasib etsin en kısa zamanda inşallah.
hoş geldin aramıza
ay sanki benimkini anlatıyon hee koptum

benimkini anlatıyo bana kalırsa

slm canım uzun zamandır yoktum gecmiş bitmiyo yaa
hoşgeldin..sen buna geçmiş mi diyosun:)))eski hali olsa içinden çıkamazdın berrincim.

bende işte dolanddım durdum kendi kendime..en son gece ebuşla boncukla karşılaştık ama bi türlü rahat yazışamadık...

heee kuruşlar sen git nerdeyse hepsi bit canın sagolsun bebem ya aşkolsun.benim hatam.

[
QUOTE=DerinSu;20752150]hoşgeldin..sen buna geçmiş mi diyosun:)))eski hali olsa içinden çıkamazdın berrincim.
bende işte dolanddım durdum kendi kendime..en son gece ebuşla boncukla karşılaştık ama bi türlü rahat yazışamadık...

heee kuruşlar sen git nerdeyse hepsi bit canın sagolsun bebem ya aşkolsun.benim hatam.[/QUOTE]

sağol canım valla canım yorgunum bayramdan fena yorgun çıktım ondan birasda yoksa okurum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…