Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok şükür iyiyim sen nasılsın canım görüşmeyeli bayram güzel ve yorucuydu zaten ondan giremedim asırı kalabalıktı gelen giden ikram derken uğrasıp durdukk şükür.

kızlar yaa burda düğün var ben anlamıyorum insanları avaz avaz davul çalmakta ne yaa insanları rahatsız ettiklerinin farkında değiller deli oldum sabah beri kafam beynim gitti yaaa :84::84::84::84:

canım anlayış kalmamış ki insanlarda hadi orda düğün var burda gecen gece 11 de bagıra bagıra sarkı söylüyolar sabah aksam müzik son ses

Naber kızlar benim canım sıkılyor çok huzursuzum sebebi yokkkkkkk bu moralle nasıl tüp başlıycak eğer mecburiyetim olmasaydı bu ay başlamazdım hayatım çok alt üst
inşallah herşey düzelir.

canım sebebi yoksa huzursuz olmana da gerek yok değil mi canını sıkma inşallah herseyin hayırlısı olur hakkında

kapanmış orası,en son deşifre olmuştu konu sahibi,tanıyan çıkmıştı,sık kullanılanlara da eklediydim sonuç ne olcak diye de,malesef artık giriş yasak.
orda yorum yazmadım ama bence konu sahibi çok haksızdı,bide insanlara size ne tarzında yazınca,helede deşifre olunca ortalık karıştı,herkesler ordaydı ama ben seni görmedim cano.
Naber kızlar benim canım sıkılyor çok huzursuzum sebebi yokkkkkkk bu moralle nasıl tüp başlıycak eğer mecburiyetim olmasaydı bu ay başlamazdım hayatım çok alt üst
inşallah herşey düzelir.

banucum,neden bu kadar bunalttın kendini,yapma lütfen.
bi güzel keyifle başla ki,sonu güzel olsun inşallah.

canım sebebi yoksa huzursuz olmana da gerek yok değil mi canını sıkma inşallah herseyin hayırlısı olur hakkında
Elden olmayan sebebler inşallah olur...
Burda anlatamıycam canım çok bunaldım 2 ayı geçiktik sigara içmiyordum bugün başladım sinirlerim çok bozuk şuan heryerim titriyor sanki.

herkese hayirli aksamlar kizlar..........

ebrarim hassasiyetini anliyor,uzuntunu derinden hissediyorum canim.elimden ise dua etmekten baska birsey gelmiyor,rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah...

kardelen49 hosgeldin canim,rabbim umreni kabul etsin,dualrinida.yazilarini duygulanarak okudum,rabbim hepimize nasip etsin insallah...

banucum sIKINtiliymissin rabbim yardimcin olsun,sIKintilarini gidersin canim..

uebesli insallah hamilesindir canim,bir kac gun bekle tekrarla istersen testii...

kardelenim ebrarimla bahsettiginiz yer nirekiiiii?merak eylemisemmm:)))))

derinim sen nasilsin tatlim?

kaynata topiği vardı canım,kayınpederi face den silmiş te hatunu,sebebi de var tabikide,milletin konusuna girmim şimdi.
ama tüm ilgi o topicdeydi dün gece.

tutişim selam canım,akşam kayra yı arıyorum diye seni aramışım,sonradan farkettim ama zaten açan olmadı tel i.
bu arada kayra nın hepinize selamı var,köydelermiş ve neti yok,zaten de hiç kalkmadan yatıyo,durumu şu an iyi ama sonrası belli olmaz demiş dr u.
inşallah hiç bişey olmadan alır yavrusunu kucağına,tabi diğr hamilelerimizde.

bende merak ediyordum bu hatun neden girmiyor diye,yatsa bile arada yazar diye dusunuyordum..ama köyde oldugunu durumun ciddi oldugunu bilmiyordum allah yar ve yardimcisi olsun..sende selam söyle kardelencim bizden kayraya..

hosgeldin anatolia,ben kendi adima iyiyim sukur,sen nasilsin canim?bebis nasil?
hoşbuldum cnm sağol ikimizde iyiyz çok şükür sen nasılsın?Bitti mi yoğunluk?

Kardeloşum gördüm de geri dönemedim tl olmadıgı için demek öyle maşallah,inşaallah sağlıcakla kucagına alır bebeğini kayra da... a.s bu arada:)

allah daha iyi etsin anatoliam,cok sukur bitti yogunluk,ama insan ariyor ramazani,keske her gun ramazan gibi yogun ve maneviyatli gecse(((((((((

kızlar burası yeri değil ama bunun için yeni bi topic açmayım şimdi.
ben yeni bi telefon alcam,daha doğrusu hediye etcekler de,markasını seçmemi istediler,bana özellikle nokıa modelleri hakkında fikir verir misiniz?
bizdede çıkmıyo hiç bir resim,sımıle denedim

allah daha iyi etsin anatoliam,cok sukur bitti yogunluk,ama insan ariyor ramazani,keske her gun ramazan gibi yogun ve maneviyatli gecse(((((((((

Amin cnm,öyle tabi Rabbim nice Ramazanlar görmemizi nasip etsin inşaallah

Bu arada kardelen49 gelmiş ohh ne güzel çok sevindim,inşaallah darısı başımıza...

ben yarın başlıcam inşallah borçlarımı tutmaya,yani bi süre daha ramazanı şerifmiş gibi yaşıcaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…