canım sürekli hata verdi benimde yazdıklarım gelmedi kk bakımda diyodu bende çıktım nasılsa sendede bakımdadır diye
valla bu çocuk gündüzde uyumuyo çok ilginç dedimya kınamak istemiyomda akıllara zarar
nerelerdesin berrincim ya merak ettik seni neyse iyisinya bayram nasıl geçti tatlım
evet ben vardım ama sen malum topic varya ordaydın hani şu kayınpedere bak sen
ay orası neydi öyle cano ya ben girdiğimde tam 60 kullanıcı vardıneyse nasılsın buarada
kızlar yaa burda düğün var ben anlamıyorum insanları avaz avaz davul çalmakta ne yaa insanları rahatsız ettiklerinin farkında değiller deli oldum sabah beri kafam beynim gitti yaaa:84::84::84::84:
Naber kızlar benim canım sıkılyor çok huzursuzum sebebi yokkkkkkk bu moralle nasıl tüp başlıycak eğer mecburiyetim olmasaydı bu ay başlamazdım hayatım çok alt üst
inşallah herşey düzelir.
kapanmış orası,en son deşifre olmuştu konu sahibi,tanıyan çıkmıştı,sık kullanılanlara da eklediydim sonuç ne olcak diye de,malesef artık giriş yasak.canım sürekli hata verdi benimde yazdıklarım gelmedi kk bakımda diyodu bende çıktım nasılsa sendede bakımdadır diye
valla bu çocuk gündüzde uyumuyo çok ilginç dedimya kınamak istemiyomda akıllara zarar
nerelerdesin berrincim ya merak ettik seni neyse iyisinya bayram nasıl geçti tatlım
evet ben vardım ama sen malum topic varya ordaydın hani şu kayınpedere bak sen
ay orası neydi öyle cano ya ben girdiğimde tam 60 kullanıcı vardıneyse nasılsın buarada
Naber kızlar benim canım sıkılyor çok huzursuzum sebebi yokkkkkkk bu moralle nasıl tüp başlıycak eğer mecburiyetim olmasaydı bu ay başlamazdım hayatım çok alt üst
inşallah herşey düzelir.
Elden olmayan sebebler inşallah olur...canım sebebi yoksa huzursuz olmana da gerek yok değil mi canını sıkma inşallah herseyin hayırlısı olur hakkında
Burda anlatamıycam canım çok bunaldım 2 ayı geçiktik sigara içmiyordum bugün başladım sinirlerim çok bozuk şuan heryerim titriyor sanki.kapanmış orası,en son deşifre olmuştu konu sahibi,tanıyan çıkmıştı,sık kullanılanlara da eklediydim sonuç ne olcak diye de,malesef artık giriş yasak.
orda yorum yazmadım ama bence konu sahibi çok haksızdı,bide insanlara size ne tarzında yazınca,helede deşifre olunca ortalık karıştı,herkesler ordaydı ama ben seni görmedim cano.
banucum,neden bu kadar bunalttın kendini,yapma lütfen.
bi güzel keyifle başla ki,sonu güzel olsun inşallah.
Elden olmayan sebebler inşallah olur...
Burda anlatamıycam canım çok bunaldım 2 ayı geçiktik sigara içmiyordum bugün başladım sinirlerim çok bozuk şuan heryerim titriyor sanki.
kaynata topiği vardı canım,kayınpederi face den silmiş te hatunu,sebebi de var tabikide,milletin konusuna girmim şimdi.herkese hayirli aksamlar kizlar..........
ebrarim hassasiyetini anliyor,uzuntunu derinden hissediyorum canim.elimden ise dua etmekten baska birsey gelmiyor,rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah...
kardelen49 hosgeldin canim,rabbim umreni kabul etsin,dualrinida.yazilarini duygulanarak okudum,rabbim hepimize nasip etsin insallah...
banucum sIKINtiliymissin rabbim yardimcin olsun,sIKintilarini gidersin canim..
uebesli insallah hamilesindir canim,bir kac gun bekle tekrarla istersen testii...
kardelenim ebrarimla bahsettiginiz yer nirekiiiii?merak eylemisemmm:)))))
derinim sen nasilsin tatlim?
kaynata topiği vardı canım,kayınpederi face den silmiş te hatunu,sebebi de var tabikide,milletin konusuna girmim şimdi.
ama tüm ilgi o topicdeydi dün gece.
Selam kızlarr nasılsınız gündüz girdim selam veriyim diye cvp yazma sayfası açılmadı ne var ne yok canlar
tutişim selam canım,akşam kayra yı arıyorum diye seni aramışım,sonradan farkettim ama zaten açan olmadı tel i.
bu arada kayra nın hepinize selamı var,köydelermiş ve neti yok,zaten de hiç kalkmadan yatıyo,durumu şu an iyi ama sonrası belli olmaz demiş dr u.
inşallah hiç bişey olmadan alır yavrusunu kucağına,tabi diğr hamilelerimizde.
hoşbuldum cnm sağol ikimizde iyiyz çok şükür sen nasılsın?Bitti mi yoğunluk?hosgeldin anatolia,ben kendi adima iyiyim sukur,sen nasilsin canim?bebis nasil?
tutişim selam canım,akşam kayra yı arıyorum diye seni aramışım,sonradan farkettim ama zaten açan olmadı tel i.
bu arada kayra nın hepinize selamı var,köydelermiş ve neti yok,zaten de hiç kalkmadan yatıyo,durumu şu an iyi ama sonrası belli olmaz demiş dr u.
inşallah hiç bişey olmadan alır yavrusunu kucağına,tabi diğr hamilelerimizde.
hoşbuldum cnm sağol ikimizde iyiyz çok şükür sen nasılsın?Bitti mi yoğunluk?
Kardeloşum gördüm de geri dönemedim tl olmadıgı için demek öyle maşallah,inşaallah sağlıcakla kucagına alır bebeğini kayra da... a.s bu arada:)
allah daha iyi etsin anatoliam,cok sukur bitti yogunluk,ama insan ariyor ramazani,keske her gun ramazan gibi yogun ve maneviyatli gecse(((((((((
allah daha iyi etsin anatoliam,cok sukur bitti yogunluk,ama insan ariyor ramazani,keske her gun ramazan gibi yogun ve maneviyatli gecse(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?