hadi bakalım canım inşallah sonuç güzel olurda bakalım tabii
yorgunluğum bikaç saat uyusam geçicek sanki.ama yapabilirsem.çamaşır çıktı ben onları asayım.2 makine daha atmam lazım ama yok atmıcam yarına yada akşama bırakıcam.burda olursan biraz daha sohbet edebilirim yinede.
Burdayım canım burdayım. Valla benimde temizlik yapmam lazım ama daha keyfim gelmedi dur bakalım aynen benimde camaşırlarım var onuda halletmek lazım. Valaa gecen akşam abartmıyorum tam 2 saat durmadan hemde ütü yatım. Yıkaması değilde o yıkananları utulemek cookk zor geliy bana
Daha bizden başka kimse gelmemiş. Bugün pazartesi ya eminim ki herkes temizliktedir hamarat tazeler :)
kardelen bu mesajı beğendi.sitem etmenizi anlayamadim belki okuyup cikan kisiler bu konuda bilgi sahibi degildir yanlis bilgi vermek istemiyo olabilirler...
1.adetleriniz duzenlimi???:26:
2.stres ve benzeri seyler adet geciktirebiliyor...
3.adetine 9 gun kala test yapmissin cikma ihtimali cok kucuk diye dusunuyorum cunku bende evde test yaptim negatifti
4.benimde bu ay 1inde olmam gerekirdi 4unde oldum bazen gunler sasabiliyor
5.hamile olabilirsinde olmayabilirsinde bi kac gun daha bekle olmazsan gidip kan testi yaptir derim...
HAKKINDA HAYIRLISI OLUR INSALLAH...AMIN
ahh canım aş ermelerde başlamış inş hayırlısıyla atlatırsın bunlarıda.şimdiki yorgunluğumu düşününce senin evde pjamayla kös kös oturmaı ben kıskandımm o telaşede 1 güncükte olsa bunu yapmak isterdim.geçmişi okurken bile gözlerim yanıyorr.bu arada üzücü konuşmanıza yorum yapmak istemiyorum.inş mesele kalmamıştır diye umut ediyorum.öptm canım.
ablacımm canım benimm yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum kii.okurkende ağladım zaten ve Rabbim tez zamanda ebrar ablamın yüzünü güldür dedim.ama şunu da demeden geçemicem ben bu sıkıntıları bu duyguları 1.5 senedir yaşıyorum.ve senin yıllarına bakınca takdir ediyorum seni.arada bunaldığın zamanlar olucak elbet ama ben inanıyorum sen bu sınavı hayırlısıyla veriyorsun.inş en yakın zamanda sağlıkla mutlulukla yavruların olucak göğsünü gere gere çıkıcaksın o insanların karşısına.bu tatilde o kadar hamile gördüm ki içim o kadar buruldu ki cinsiyeti nedir ne zaman doğum diye bile sormaya dilim varmadı.sadece hayırlı doğumlar diyebildim.Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş ablacım.sen her zaman yazdıklarınla bizim içimizdekileri de dile getirmiş oluyorsun.inş tez zamanda biter bu hasret ablacımm öptümm seviyorumm seniii üzme kendiniiii
canım annen iyiymiş geçmiş olsun canım.bebişinizde gelmiş hayırlı olsun canım ömürlü olsun bahtı güzel olsun inşallah canım.tebrik ederim kardeşini.bebişide kaymaktan öpersin benim içinn.
ben geldiiimm hadin toplaşalım kimler kaldı başkaa.topicte buluşmak için randevüleşelim bariii.
hoşgeldin canımm seninde bayramın mübarek olsun.sonuçlarda güzel çıkmış maşallah doğuma kadar daimi böyle devam etsin inşallah canım.
hayırlı olsun canım yeğenin şimdiye sünnet olmuştur tabi.öptm canım.
hoşgeldinn canım yaa Allahım kabul etsin.hayırlısıyla gittin geldin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.anlattığın bile hayal edince harika geliyo insana.dualarında bizleride unutmadığın için Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık.inşallah denk gelirizde tüm detaylarıyla dinlemek isterim herşeyi.öptm canım.
kardeleniiimm canımm seni de çok özledim benn...kayrama sende selam söyle konuşursan yine.Allahım yardımcısı olsun inş sağlıkla geçer günleri hayırlısıyla yavrusunu kucağına alır.amiin.
tutişş selam canım seni gördüm altta ama ben geçmişten çıkana kadar kaçırmadım inşallahh.güzeldir elif ismiielif naptı acaba inşallah hamiledir yaa ben geldim bi halayda ona çekerim yani.
selam kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum.ben geldim çok yorucu bi o kadarda tatlı telaşla geçen 7 günden sora,yorgunluğum geçince bomba gibiyim diyebileceğim bir tatildi.kısaca bahsedeyim.bayramın 1.2. günü tatildeydik.3.cü günü eşimin memleketindeydik düğün vardı dün akşam üzerine kadar ordaydık köy düğünü 3 gün boyunca koşturmacaydı gece 1-2 de yatıp sabah 7 de kalktık hep ve oturmayı unuttuk sadece uyurken dinlenebildik.hem hazırlıklar hem yapılacaklar bide üstüne kalkıp oynayıp tepinmeler.bittim yani açıkcası.neyse ordan gelini gönderdik bizde evimize yola çıktık.geldik bi koşturmaca duş kuaför burdada düğün vardı çünkü.burdaki düğündede oynadık tepindik.gelin benim yakın arkadaşım damatta eşimin yakın arkadaşı hatta çöpçatanları bizizzonlarıda evlenenler kervanına kattık.gecede 1 de geldik yatana kadar 3 ettik sabah 7 de uyandık yine eşim iş başı tabii.bende çamaşır attım şimdi ve geçmişi okudum çok kalamıcam çamaşırı asınca uyumayı düşünüyorum.öyle işte.sizler nasılsınızz??? ay çok özledim yaa gittiğim hiç bi yerde internet yoktu olsada belki sadece 5 dk lık girebilirdim.ama malesef köyde nerdeee.yorucu ama güzel bir tatildi işte.
çamaşırı astım geldim.temizlik sorunum yok arife günü temizledim sadece sehpa tv gibi şeylerin tozunu alırım ama onuda akşama valla.ütü de çok aşırı çıkmıcak allahtan.gelirler inş ben çıkmadan.eee başka ne var ne yok.sen ne yaptın bayramda?
Burdayım canım burdayım. Valla benimde temizlik yapmam lazım ama daha keyfim gelmedi dur bakalım aynen benimde camaşırlarım var onuda halletmek lazım. Valaa gecen akşam abartmıyorum tam 2 saat durmadan hemde ütü yatım. Yıkaması değilde o yıkananları utulemek cookk zor geliy bana
Daha bizden başka kimse gelmemiş. Bugün pazartesi ya eminim ki herkes temizliktedir hamarat tazeler :)
kardelen bu mesajı beğendi.
insanlar ne sanıyolar yaaa,burda otomatiğe bağlamış cevap makineleri yok ki,kaldı ki belki bilinmiyodur cevap,sabah sabah sinirlerim zıpladı yaaaaaa
bende sen geldin mi diye bakayım diye açtım pc yi,yoksa müge yi izliyodum
merak ettim kız,gelmesen arıyodum müge yi,tatile gitti,bi daha haber alamıyoruz diye
Valla canım ben evdeydim kuzenler arkadaşlar geldi biz gittik küçük yiğenimizi mıncıkladık. Bizi bu ara en cok o mutlu ediyor Allah nazardan saklasın. Daha 50 günlükama nasıl gülüyo anlatamam konuşunca güleç oğlum benim en iyi arkadaşı da kocam ona bayılıyor ki benim koca normalde pek cocukları sevmezdi :) Ama şimdi gecenin bir yarısı tutturuyo hadi sevmeye gidelim diye Sonuç olarak iyi gecti ama cok sükür Ramazan bitti bayram bitti sonbahar geliyor yavaştan yavaştan mutluyum çünkü ben her mevsimdiğer mevsimleri özleyen biri olarak :) sonbahar sonrada kış gelsin istiyorum artık
müge beni bulamazkiii valla yukardada dediğim gibi internetin i si yoktu gittiğim hiç bir yerdee.olsa bi cee derdim yoğunum derdim valla merak ettirmezdim.
seninde güzel geçmiş maşallah bebiş olurda sevilmezmii.benim gördüklerim minnak değildi.ama yinede sevdik vakit buldukça bacağımıza eteğimize yapışanlarıher mevsimin ayrı bi güzelliği var ama ben kışı seviyorum çünkü eşimle daha çok vakit geçirebiliyoruz.yazın 9 da fln geliyo yemek çay derken küt yatıyoz tabi yinede bişeyler yapmaya vakit ayarlıyoruz dışarda ama koşturmaca gibi oluyo geç saate eve geliyoruz fln.kışın güzel oluyo 5-6 gibi geliyo geceye kadar vakit çok oluyo.daha çok görmüş oluyorum kocişii
ben daha başlamadım,hiçte yapasım yok yaaa,umumi bi temizlik gerekmese de,günlük işlerim duruyo
Ben kışıda seviyorum özlüyorum diyince bende seviyorum diğen cok ender insanlardan birisin teşekkürler canım yalnız değilmişim :)
Hee bak burdada işten kaçan var benim gibi aman yaaa yarın yaparız boşver beee:) Ben kahvemi yaptım şimdi damla sakızlı ohh mis onu içiyorum çıkıp başka bir eczaneden başka marka prodüktör alıcam ama o nada üseniyorummm
men oruç tutuyorum,bişey yiyemiyorum ama borçlarım bitsin,gerisi mühim değil.
Ayy ne güzel canım Allah kabul etsin. Canım hakkını helal et bilemedim oruçlu olduğunu kahveden falan bahsettim canım ya çok üzüldüm şimdi.
kızlar hayırlı birgün diliyorum hepinize
SELİNAM kuzum hoşgeldin şükür kavuşturana güzel ve yorucu bir tatil geçirmişsin bu kısa zamanda iki düğün yapmışsınız valla negüzel yaa allah mesut etsn evlenenleri inşallah hiç aramadan sağlıklı hayırlı evlatları olsun .
canım senide üzdüm kusura bakmayın işte arada geliyolar napalım artık içime ata ata bi hal oldum inşallah dediğin gibidir inşallah hakkıyla verebiliyorumdur .dualarına canı gönülden amin diyorum inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz nazlı sıpalarımıza .valla muhabbet etmeyi özledim inşallah karşılaşırda konuşuruz tatlışım .
KARDELOŞUM ALLAH kabul etsin canım negüzel oruca devam desene ben henüz başlamadım gerçi elimi çabuk tutsam iyi olcak :))KAYRAM iyiymiş ALLAHIM daha iyi etsin inşallah konuşursan bendende selam söyle canım
buarada bende kışı çok seviyorum kızlar ve artık istiyorum sanki kışın gelmesini .selinamın dediği gibi kışın daha farklı oluyo herşey :))
BANUM sen nasılsın kzum keyifsizliğin devam ediyormu inşallah geçer sıkıntıların
neyse hepinizi çok çok öpüyorum bende bugün dışarı çıkıcam hem alışverişim var hemde kızkardeşim tatildeydi diğer kardeşimle döndüler onu görmeye gidicem .gece nasiopse görüşürüz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?