Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Burdayım canım burdayım. Valla benimde temizlik yapmam lazım ama daha keyfim gelmedi dur bakalım aynen benimde camaşırlarım var onuda halletmek lazım. Valaa gecen akşam abartmıyorum tam 2 saat durmadan hemde ütü yatım. Yıkaması değilde o yıkananları utulemek cookk zor geliy bana

Daha bizden başka kimse gelmemiş. Bugün pazartesi ya eminim ki herkes temizliktedir hamarat tazeler :)

çamaşırı astım geldim.temizlik sorunum yok arife günü temizledim sadece sehpa tv gibi şeylerin tozunu alırım ama onuda akşama valla.ütü de çok aşırı çıkmıcak allahtan.gelirler inş ben çıkmadan.eee başka ne var ne yok.sen ne yaptın bayramda?

kardelen bu mesajı beğendi.
insanlar ne sanıyolar yaaa,burda otomatiğe bağlamış cevap makineleri yok ki,kaldı ki belki bilinmiyodur cevap,sabah sabah sinirlerim zıpladı yaaaaaa

bende sen geldin mi diye bakayım diye açtım pc yi,yoksa müge yi izliyodum
merak ettim kız,gelmesen arıyodum müge yi,tatile gitti,bi daha haber alamıyoruz diye

Valla canım ben evdeydim kuzenler arkadaşlar geldi biz gittik küçük yiğenimizi mıncıkladık. Bizi bu ara en cok o mutlu ediyor Allah nazardan saklasın. Daha 50 günlükama nasıl gülüyo anlatamam konuşunca güleç oğlum benim en iyi arkadaşı da kocam ona bayılıyor ki benim koca normalde pek cocukları sevmezdi :) Ama şimdi gecenin bir yarısı tutturuyo hadi sevmeye gidelim diye Sonuç olarak iyi gecti ama cok sükür Ramazan bitti bayram bitti sonbahar geliyor yavaştan yavaştan mutluyum çünkü ben her mevsimdiğer mevsimleri özleyen biri olarak :) sonbahar sonrada kış gelsin istiyorum artık

ben daha başlamadım,hiçte yapasım yok yaaa,umumi bi temizlik gerekmese de,günlük işlerim duruyo

müge beni bulamazkiii valla yukardada dediğim gibi internetin i si yoktu gittiğim hiç bir yerdee.olsa bi cee derdim yoğunum derdim valla merak ettirmezdim.

seninde güzel geçmiş maşallah bebiş olurda sevilmezmii.benim gördüklerim minnak değildi.ama yinede sevdik vakit buldukça bacağımıza eteğimize yapışanları her mevsimin ayrı bi güzelliği var ama ben kışı seviyorum çünkü eşimle daha çok vakit geçirebiliyoruz.yazın 9 da fln geliyo yemek çay derken küt yatıyoz tabi yinede bişeyler yapmaya vakit ayarlıyoruz dışarda ama koşturmaca gibi oluyo geç saate eve geliyoruz fln.kışın güzel oluyo 5-6 gibi geliyo geceye kadar vakit çok oluyo.daha çok görmüş oluyorum kocişii

Ben kışıda seviyorum özlüyorum diyince bende seviyorum diğen cok ender insanlardan birisin teşekkürler canım yalnız değilmişim :)

ben daha başlamadım,hiçte yapasım yok yaaa,umumi bi temizlik gerekmese de,günlük işlerim duruyo

Hee bak burdada işten kaçan var benim gibi aman yaaa yarın yaparız boşver beee:) Ben kahvemi yaptım şimdi damla sakızlı ohh mis onu içiyorum çıkıp başka bir eczaneden başka marka prodüktör alıcam ama o nada üseniyorummm

men oruç tutuyorum,bişey yiyemiyorum ama borçlarım bitsin,gerisi mühim değil.

kızlar hayırlı birgün diliyorum hepinize
SELİNAM kuzum hoşgeldin şükür kavuşturana güzel ve yorucu bir tatil geçirmişsin bu kısa zamanda iki düğün yapmışsınız valla negüzel yaa allah mesut etsn evlenenleri inşallah hiç aramadan sağlıklı hayırlı evlatları olsun .
canım senide üzdüm kusura bakmayın işte arada geliyolar napalım artık içime ata ata bi hal oldum inşallah dediğin gibidir inşallah hakkıyla verebiliyorumdur .dualarına canı gönülden amin diyorum inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz nazlı sıpalarımıza .valla muhabbet etmeyi özledim inşallah karşılaşırda konuşuruz tatlışım .
KARDELOŞUM ALLAH kabul etsin canım negüzel oruca devam desene ben henüz başlamadım gerçi elimi çabuk tutsam iyi olcak :))KAYRAM iyiymiş ALLAHIM daha iyi etsin inşallah konuşursan bendende selam söyle canım
buarada bende kışı çok seviyorum kızlar ve artık istiyorum sanki kışın gelmesini .selinamın dediği gibi kışın daha farklı oluyo herşey :))
BANUM sen nasılsın kzum keyifsizliğin devam ediyormu inşallah geçer sıkıntıların
neyse hepinizi çok çok öpüyorum bende bugün dışarı çıkıcam hem alışverişim var hemde kızkardeşim tatildeydi diğer kardeşimle döndüler onu görmeye gidicem .gece nasiopse görüşürüz ...

Heyyy herkes kış gelsin istiyomuş gelsin o zman Bu arada dün konuştuğumuz konuyu burada birazdan açıyorum Ebrarcım bakalım ilk buluşmaya kimler katılıyor Seninle beraber takip edelim

Ebrarrr valla site sahibi sensin kuşum hadi sen yaz ben yardım edeyim sana hani buluşma meselesini

Ay öglen girdim okudum yazdım ve bitirmeye yakın yine aynı şeyi yaptm yaaaaa!sonrada sinirlenip attm teli koltuga işlerime koyuldum...neyse şimdi rahatça yazim de kapamayım gene:)
selinam hoşgeldin canım.ne güzel dolu dolu geçirmişsiniz tatili.yeni evlilerede mutluluklar cnm.öptm seni.
Banucum yegenım 9 yaşinda cnm sormussun dün...sende iyi degilmissın.anlıyorum galiba sıkıntılarını konusalım bi ara cnm.
Ebuşum kardeşçigine gidiyon demek iyi oturmalar canom.
Garibim karşılaşamadk.nevar neyok cnm?aman kiloları cok kafaya takma kuşum ya sen dikkat et yeter.inş verirsin istedıgin gibi.

Şimdilik burda keseyim cift cıkmasın.gerisi aşagida:) sın.anlıyorum galiba sıkıntılarını konusalım bi ara cnm.
Garibim karşılaşamadk.nevar neyok cnm?aman kiloları cok kafaya takma kuşum ya sen dikkat et yeter.inş verirsin istedıgin gibi.

Şimdilik burda keseyim cift cıkmasın.gerisi aşagida:)

Ay öglen girdim okudum yazdım ve bitirmeye yakın yine aynı şeyi yaptm yaaaaa!sonrada sinirlenip attm teli koltuga işlerime koyuldum...neyse şimdi rahatça yazim de kapamayım gene:)
selinam hoşgeldin canım.ne güzel dolu dolu geçirmişsiniz tatili.yeni evlilerede mutluluklar cnm.öptm seni.
Banucum yegenım 9 yaşinda cnm sormussun dün...sende iyi degilmissın.anlıyorum galiba sıkıntılarını konusalım bi ara cnm.

Şimdilik burda keseyim cift cıkmasın.gerisi aşagida:) sın.anlıyorum galiba sıkıntılarını konusalım bi ara cnm.

Şimdilik burda keseyim cift cıkmasın.gerisi aşagida:)

Of okadarda ugrastm duzgun olsun dıye:)
KIZLAR YEGENIMIN SÜNNETİNE HAYIRLI OLSUN DİYEN HERKESE COK TEŞEKKÜR EDERİM.
Dün yatagı süsledik güzelce.yoruldum ama degdi.bugunde evdeyım,kargo beklıyom kilitlendim eve...neyse dizim başladı izliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…