Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Anatolişim selam canım napysn?

Aaa kıslar,uebeslicim ebusum buluşmamı yapıyoruz bak unutmşm yazmayı,konusalım bı ara.

tutişş selam canım seni gördüm altta ama ben geçmişten çıkana kadar kaçırmadım inşallahh.güzeldir elif ismii elif naptı acaba inşallah hamiledir yaa ben geldim bi halayda ona çekerim yani.
Kuzuşum çok fazla kalmadım sabah çıktım hemen kusura bakma cnm,elif'te inş adet olmaz cnm hep beraber halayımızı çekeriz:) Seninde bayagı yoğun geçmiş ohhh göbüşler atılmış he birde ne güzel...

Cnm en kesin sonuç adet günü yaptıracagın kan testi ile çıkar bence daha test yapma stres olursun,inşaallah gelmiştir bebişin,bu arada demek buluşmaa var heee kim kim buluşuyorsunuz bakıyım sen avrupa yakasındaydın dimi cnm...

İyilik cnm nolsun,evdeyim öyle oturuyorum.aksam misafir gelebılır,haberde vermedıler.kalkıp bsyler hazırlamam gerek aslında.

yapma yaaa,müsait misin,arayım seni.
Şimdi gördüm kardeloş keşke arasaydın bu arada bana çağrı at ya telini kaydetmiştim ama yok ben telefon konti konuşurkende kapanıyor birsen bilir::)))
Aminnnnnnnn canım.
Öyle valla canım ya cevap bile yazmıyorum.
Sağol canım sende hoşgeldin.
İnşallah canım ama...İyi gezmeler kardeşlerinle.

Ebrarrr valla site sahibi sensin kuşum hadi sen yaz ben yardım edeyim sana hani buluşma meselesini
Bende gelirim hazırım yani::)))
Konuşalım canım msn niye açılmıyoki yaa.

slm kızlar nasılsınız ben kac gündür gelemiyorum tam geliyorum bi cümle yazayım diyorum ama acil hep çıkmam gerekti akrabamızın düğünü vardı cumartesi gününden beri oradaydık yardıma gittik şimdi gene ordan geldim dr a yarın gidiyorum ikindin 5 de randevu aldım bana dua edin ii haberlerle geleyim haber vermek için girdim hemen çıkmam gerek artık gece gelemem koçiş evde oluyor gündüz yazarım atık kib aeo öp byy

Yok hallettm cnm,zaten gelmıcekler heralde.eşimin dayısının hanımı ve kaynanamı beklıyodum.işimiz erken bıterse gelırız dedıler.konusamyozda liralarm bitti.ev tel kullanmyorm...
Banu hoşgeldin cnm.
Ya kızlar bşy dicem,ben yumurtayı kırdım bı acaip geldı bana attm sabah.şmdı bşy yapim dedim kırdım kokmuyodu ama beyazı cok sıvıydı bıde kırarken kabuktan dolayımı patladılar anlamadım sarıları dagldı hafiften.sızce bozukmudurkı?hoş,yapacagımıda yaptktan fırına attktan sonra ne dıye soruyorum anlamadım:)

Ececim inşaallah güzel hbrlerle gelirsin cnm...

Banum nbr cnm annen nasıl,bebiş nasıl?

Derinim valla cnm bozuk olabilir ama zaten yapacagını yapmışsın delümmm

evet ya yaptm bakalm mideyı bozmaz inş.aslnda yumurta konusunda cok titizim ama icimden bi ses bozuk dgl galıba dedı ve yaptm

eceee inş hayırlı haberlerle gel yarın cnm.amin.

Hadi güzel haberlerle gel inşallah.
Valla ben anlammam derincim anatolianın dediği gibi yapmışsın be kuşum afiyet olsun pişti ya bişey olmaz heralde bende bilgisayar açık uyuya kalmışım kusura bakmayın.

Çok şükür iyiler canım bebişte gün gün büyüyor.Sen nasılsın canım bebişte büyüyo karnın çıktımı?Bende bu ay tüpe başlıycam tek korkum şu kilolar bakalım napıcaz.

Artık yeyınce görces kıslar napalım:)
olsun banucum dınlenmıssındır bıraz uyuyup..ya takma kuşum kiloyu.tüpe kadar istedıgın kiloyu veremesende bıraz gıder belkı.bebıs gelsınde hayırlısıyla kıloyu takmazsn o zaman...şmdı ne zman başlyon cnm hayırlısıyla,adete kac kaldı?

Banum iyiyim çok şükür,çıktı sayılır cnm karnım da...
Rabbim inşaallah bu sefer yüzünü güldürür cnm kiloyu takma kafana hele bi hamiş kal da kilolar verilir ben de kendimi öyle teskin ediyorum

son 10 gün kaldı yarın eşim yarın çapaya evrakları vericek bende medicalparka gidiyim idrar yollarım yanıyor işlem sırasında sorun olmasın Allahım ne olur bu sefer olsun bu sefer siz hariç kimse bilmiyecek transfere kadar.

Artık öyle olucak veremedim uğraştım tam ne güzel vermeye başlıyorum bir aksilik oluyor rejimde güme gidiyor bende az değilim anatoliacım 99 üstüyüm yani moralim bozulmasın diye böyle yazdım 3 rakam görmiyim bari::))))

cnm benim ya,hadı hayırlısı...amın inş bu defa olsun banum.ama bıde bşy dıcem braz rahat olmaya calış,şimden yok kiloydu falan streslenıyosun.baska seylerede canını sıkıyosn bıde.yapma cnm.vücudunu nasıl tüpe hazırlıyosan iltahap olmasn flan dıye,psikolojinide kontrol etmeye calıs banum.hersey cok güzel olacak inş.

banucum ii yaparsın cnm önden bi kontrol ettir idrar yolları önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…