Artık öyle olucak veremedim uğraştım tam ne güzel vermeye başlıyorum bir aksilik oluyor rejimde güme gidiyor bende az değilim anatoliacım 99 üstüyüm yani moralim bozulmasın diye böyle yazdım 3 rakam görmiyim bari::))))
derinim bende cok özled,m canım hepinizi neler yaptıgımı yazının sonunda anlatacam birde cok güzel bir rüya gördüm hala etkisindeyim sende iyisindir inş...sagol canom nolsun,corbamı yaptm oturdum şimdi.cıkıcan dimek.benimkısı daha gec gelıyo,ben bakınırım daha.ayrıca kendımı brazck daha ıyı hısseder gibiyim kocişin gelmesi yaklaştı diye sanırsam.
Ya ebuşum nerde gelmedı bugun hic.
Boncugum da yok ortalıklarda ıyıdır ıns kuzum.
Peloşta biyerleremi gitmisti unuttm özledim ya.
ranacım cok sevindim canım her şeyin yolunda gitmesine sonuna kadar böyle gider inş...sagol canım seninde gecmiş bayramın mubarek olsun....kızlar uzun zamandır ewde değildim hiç giremedim .....
geçmiş BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNNNNNNNN...!!!
geçmişe bakamadım ne war ne yok ...???
bu arada bende en son 2li testi yaptırmıştım sonuçlarımız gayet iyi çıktı çok şükür...
eboşum canım arkadaşım benim inan yazını okurken cok duygulandım ne diycemi bilemiyorum...rabbim sana ve hepimize sabır versin inş daha fazla bizleri bebişle imtihan etmez ve bu sabrımızın sonunda mukafatlandırır...rabbim yüzümüzü güldürsün gercekten cok zormuş yaşamayan hic kimse bizim neler düşündügümüzü anlayamaz...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...bu arada merak edip aradıgın icin cok sagol canım cok öpüyorum seni...kimsecikler yok herkes biyerlerde sanırsam ???
LAGRİMACIM neden böyle düşündün bilemiyorum ama biz hamile arkadaşlarımızın buraya gelmesinden hiçbir zaman rahatsızlık duymadık .sende uzun zamandır aramızdasın ve farkındasındır heralde .ama senin moralin bozuluyosa bilemiycem canım .ben sadece ogün dertleşmek duygularımı dile getirmek istemiştim bu sizlerin burda olmasından kaynaklı bir durum değildi .neyse kararın ne olursa olsun saygı duyarız ama gitmeni gerektircek bir durum yok ortada canım .
RANACIM hoşgeldin canım bayramın güzel geçmiş sevindim sonuçlarınızda iyi çıkmış çok şükür .allahım hep iyi sonuçlar almayı nasip etsin .sağlıkla gelsin bebiş .
DERİNİM canım bugün fırsatım olmadı cano giremedim sen nasıl oldun daha iyisin inşallah
ELİFCİM yine test yapmışsın busefer negatifmiş hayırlısı olsun canım dilerim şuanda hamişsindir .
KARDELOŞ sen napıyosun canım nerelerdesin bakıyım sen ?yumoş günleri kayıplardasın :))))
buarada PELOŞUMU bende merak ettim biyere gidecekmiydiki yaa inşallah herşey yolundadır
canım inş melegin göbüşündedir üzülme lütfen hayırlısı olsun rabbim ol dedigi zamanda olacak inş...Derincim yok canım niye akıl veriyosun gibi olsun merak etme :) aynen canım dediğin gibi dış gebeliği var kimyasallığı var Rabbim korusun
Kardelen ben bu yıl Subat Mart Nisan da 3 ay üst üste gecirdim Doktor değiştirdik baktıkki hala olabilir normal diyo. Yeni doktorumuz rahimde tam bebeğin yerleşme yerinde miyon olduğunu ve aynı zamanda da rahimde yapısıklıklar olduğunu söyledi sebebi bu dedi yüzde 80 ameliyat oldum iyiki olmuşum canım içimde olmayan yokmuş 4 tane miyom çıkarmış 2 yerde ciddi yapısıklık varmış. Karın zarında kist oluşumları başlamış onlar kazınmış birde sol tüpte hafif kapanma varmış onu açmış ve inanamadığımız polip diye cıkan et parcası bir gebeliğin kalaı plesantaymış Hangisinden belli değil ama bu arada o doktora gidene kadar tüm doktorlar aa rahmin cok güzel tertemiz hiç bişey yok diyip duruyolardı bana canım
Ebrarcım valla bugün çıkmadı sonra baktım çok sili çıkmış. Ama kasıklarda batmalar devam ediyo canım inşallah vardır inşallah hepimizin olacak inşallah
Moralman çok iyi değilim rol yapıyorum herkese ama istemeden yalnız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum Naapıyım bu durumu ne anama babama ne kocama ne arkadaşlarıma belli edebilirim çünkü onlar gözümün içine bakıyo üzülüyomuyum diye eğer salarsam benden daha cok üzülecekler bende yalnız kaldığımda içimi boşaltıp Rabbimle dertleşebiliyorum tabi birde sizlerle
canım hoşgeldin...bizler icin yaptıgın dualar icin allah razı olsun rabbim kabul eder inş...inan yazını duygulanarak okudum rabbim bizlerede nasip eder inş o güzel kutsal topraklara gitmeyi...Herkese selamlar arkadaşlar bu sabah geldik çok şükür sağlıkla kavuştuk yuvamıza.Hepiniz iyisiniz inş.Ben tahmin edeceğini gibiyim.Çok güzel geçti Allah ım herkese nasip etsin.Dünyanın bütün uğraşlarından uzaklaşıp Rabbine yakınlaşmak müthiş bi huzur.Eşimin deyimiyle format attırmış gibiyiz.Şu an ne yazıcağımı bilmiyorum çok garip bi durumdayım rüyadan uyanmış gibiyim dünyaya yeniden adapte olmaya çalışıyorum.Kabenin gerçekten müthiş bi cazibesi ve çekiciliği var insanı çekiyo kendine.Hep derlerdi tv de göründüğü gibi değil diye gerçektende öyle yakından bambaşka.Bazen otele gelip tv de bakıyoduk çok farklı geliyodu.Yanına koca koca gösterişli gökdelenler kuleler yapılmış ama Kabenin çekiciliğini yakalayamıyo hiçbirisi.İLk gördüğümde çok heyecanlandım tutuldum bakakaldım öylece sonra hemen listemi çıkardım sizin ve başka isimlerini yazdığım arkadaşların isimlerini saydım.Yapabildiğim kadarıyla duamı yaptım.Ramazan umresi hactan sonra en kalabalık zamanmış.Dünyanın heryerinden insanlar aynı amaç için toplanmış renk renk çeşit çeşit.Milyonlarca insanla iftarın lezzeti ve bereketide bambaşka.Bayramı Medinede peygamberimizin mescidinde karşıladık.Sabah namazına doğru herkes en güzel elbiselerini giymiş çocuklarına en güzel elbiselerini giydirmiş bi vaziyette gelmeye başladı.En güzel elbise derken o çocukları görmeniz lazımdı.Erkeklerinki sünnet kıyafetleri gibi çok şıktı kızları anlatmaya kelime bulamıyorum peri kızı gibiydi bazıları tam yemeliklerdi.şekerler hurmalar içecekler ikram ediliyodu.İkram hiç bitmiyodu zaten Ramazan boyuncada herkes gücü yettiğince ikramlarda bulunuyodu.Çok uzun şu an toparlayamıyorum arkadaşlar ama lütfen imkanınız olduğunda hiç beklemeden gidin bu lezzeti tadın.
haber verdigin icin sagıol canım...iyi olmasına sevindim inş sonuna kadar böyle gider ve hayırlısıyla saglıklı kucagına alır bebişini bendende selam söylersen sevinirim...sende iyisindir inş kardeloşum...tutişim selam canım,akşam kayra yı arıyorum diye seni aramışım,sonradan farkettim ama zaten açan olmadı tel i.
bu arada kayra nın hepinize selamı var,köydelermiş ve neti yok,zaten de hiç kalkmadan yatıyo,durumu şu an iyi ama sonrası belli olmaz demiş dr u.
inşallah hiç bişey olmadan alır yavrusunu kucağına,tabi diğr hamilelerimizde.
canım inş hayırlı haberlerle dönersin...slm kızlar nasılsınız ben kac gündür gelemiyorum tam geliyorum bi cümle yazayım diyorum ama acil hep çıkmam gerekti akrabamızın düğünü vardı cumartesi gününden beri oradaydık yardıma gittik şimdi gene ordan geldim dr a yarın gidiyorum ikindin 5 de randevu aldım bana dua edin ii haberlerle geleyim haber vermek için girdim hemen çıkmam gerek artık gece gelemem koçiş evde oluyor gündüz yazarım atık kib aeo öp byy
Pelin naber canım
kızlar hepinizi cok özledim bayramda giremedim kusura bakmayın anneme gitmiştim ordanda eregliye tayzeme gectik şimdide annemle evimdeyim cok şükür...gecmiş bayramınız mubarek olsun...kızlar ya cok güzel bir rüya gördüm...doktora gitmişim bir bucuk aylık hamilesin diyo doktor bana sonra ultrosonda bebişe bakıyo elleri kolları her yeri oluşmuş birde diyoki bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım o kadar gercekteki rüyam keşke hic uyanmasaydım diyorum ama napalım rabbim inş bizlerede hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder inş hepinizi tek tek cok öpüyorum...
derinim tutişim boncugum banum selam kızlar nasılsınız...
selam canım hoşgeldin...iyiyim şükür sen nasılsın boncugumslm kızlar nasılsınız
Pelinimm selam cnm,rüyan çok güzel Allah hayırlara çıkarsın cnm...
selam canım hoşgeldin...iyiyim şükür sen nasılsın boncugum
sagol canım benim amin inş...sen nasılsın tutişim bebişte iyidir inş...
Boncugum hoşgeldin cnm
selam canım hoşgeldin...iyiyim şükür sen nasılsın boncugum
sagol canım benim amin inş...sen nasılsın tutişim bebişte iyidir inş...
Peloşum hosgeldın cnm,ay rüyanda harikaymıs inş en yakın zamanda bebısın senınle olur aynısını yaşarsın.durumlar nasıl cnm adet falan?
Kızlar bende dün gece test yaptm şüphelendm gene mide bulantıları falan yanmalar cok olunca,ama negatıf.dügün geçsinde bende hayırlısıyla bi ucundan tutsam.
hoşbulduk derinim amin canım inş rabbim gerceginide yaşatır...ben adet oldum bitti ama şimdi doktora gitcem kist vardı ya bende bide tahlillerim var onları yaptıracam...canım ya keşke cift cizgi olsaydı ama hayırlısı olsun inş cift cizgiyide görürüsün derinim rüyanda güzeldirde inş hayırlara cıkar...bende rüyalarımı hatırlamıyodum ama bunu o kadar gercek gördümki hic aklımdan cıkmadı...Ya bende bu aralar cok rüya göruyorm ama hatırlama zorlugu cekıyorum bayadır...dun gecede bı bebegı kucagıma aldm falan ama karmakarısık cok kısa hatrlyorum,zemın kat bıyere iniyorum biseyler arıyorum bı acaipti.hatırlatacak bsyle lazım öyle hatrlyorm.
Çok şükür cnm bi problem yok
Derinm geçmişe bakmadım ben ne düğünü cnm
Anatoliam yegenım sünnet oluyo cnm.
Kıs boncugum altta yoktn gttn sandım hosgeldn cnm.konusamadk gunduz.face actm ama ordan özele degılde ortaya yazarm dıye rahat olamyorm bıde serii yollanmıyo cnm.
Hımm anladım cnm bu ara herkesten sünnet düğünü duyuyorum geçen bizde gittik,ayy ne denir ki bu durumlarda hiçte bilmem heeAnatoliam yegenım sünnet oluyo cnm.
Kıs boncugum altta yoktn gttn sandım hosgeldn cnm.konusamadk gunduz.face actm ama ordan özele degılde ortaya yazarm dıye rahat olamyorm bıde serii yollanmıyo cnm.
hoşbulduk derinim amin canım inş rabbim gerceginide yaşatır...ben adet oldum bitti ama şimdi doktora gitcem kist vardı ya bende bide tahlillerim var onları yaptıracam...canım ya keşke cift cizgi olsaydı ama hayırlısı olsun inş cift cizgiyide görürüsün derinim rüyanda güzeldirde inş hayırlara cıkar...bende rüyalarımı hatırlamıyodum ama bunu o kadar gercek gördümki hic aklımdan cıkmadı...
sevindim canım inş sonuna kadar hep böyle gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?