Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Olsun cnm bişe olmaz bakarsın hamiş kalınca mide bulantısından kilo verirsin hiç belli olmaz o sen stres yapma yeter ki emi...

derinim bende cok özled,m canım hepinizi neler yaptıgımı yazının sonunda anlatacam birde cok güzel bir rüya gördüm hala etkisindeyim sende iyisindir inş...
ranacım cok sevindim canım her şeyin yolunda gitmesine sonuna kadar böyle gider inş...sagol canım seninde gecmiş bayramın mubarek olsun....
eboşum canım arkadaşım benim inan yazını okurken cok duygulandım ne diycemi bilemiyorum...rabbim sana ve hepimize sabır versin inş daha fazla bizleri bebişle imtihan etmez ve bu sabrımızın sonunda mukafatlandırır...rabbim yüzümüzü güldürsün gercekten cok zormuş yaşamayan hic kimse bizim neler düşündügümüzü anlayamaz...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...bu arada merak edip aradıgın icin cok sagol canım cok öpüyorum seni...
canım inş melegin göbüşündedir üzülme lütfen hayırlısı olsun rabbim ol dedigi zamanda olacak inş...
canım hoşgeldin...bizler icin yaptıgın dualar icin allah razı olsun rabbim kabul eder inş...inan yazını duygulanarak okudum rabbim bizlerede nasip eder inş o güzel kutsal topraklara gitmeyi...
haber verdigin icin sagıol canım...iyi olmasına sevindim inş sonuna kadar böyle gider ve hayırlısıyla saglıklı kucagına alır bebişini bendende selam söylersen sevinirim...sende iyisindir inş kardeloşum...
canım inş hayırlı haberlerle dönersin...
Pelin naber canım

iyiyim canım sagol sen nasılsın...kuzura bakma banucum gecmişteydim gec yazdım...

kızlar hepinizi cok özledim bayramda giremedim kusura bakmayın anneme gitmiştim ordanda eregliye tayzeme gectik şimdide annemle evimdeyim cok şükür...gecmiş bayramınız mubarek olsun...kızlar ya cok güzel bir rüya gördüm...doktora gitmişim bir bucuk aylık hamilesin diyo doktor bana sonra ultrosonda bebişe bakıyo elleri kolları her yeri oluşmuş birde diyoki bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım o kadar gercekteki rüyam keşke hic uyanmasaydım diyorum ama napalım rabbim inş bizlerede hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder inş hepinizi tek tek cok öpüyorum...

derinim tutişim boncugum banum selam kızlar nasılsınız...

Son düzenleme:

Pelinimm selam cnm,rüyan çok güzel Allah hayırlara çıkarsın cnm...

Peloşum hosgeldın cnm,ay rüyanda harikaymıs inş en yakın zamanda bebısın senınle olur aynısını yaşarsın.durumlar nasıl cnm adet falan?

Kızlar bende dün gece test yaptm şüphelendm gene mide bulantıları falan yanmalar cok olunca,ama negatıf.dügün geçsinde bende hayırlısıyla bi ucundan tutsam.

Ya bende bu aralar cok rüya göruyorm ama hatırlama zorlugu cekıyorum bayadır...dun gecede bı bebegı kucagıma aldm falan ama karmakarısık cok kısa hatrlyorum,zemın kat bıyere iniyorum biseyler arıyorum bı acaipti.hatırlatacak bsyle lazım öyle hatrlyorm.

Anatoliam yegenım sünnet oluyo cnm.
Kıs boncugum altta yoktn gttn sandım hosgeldn cnm.konusamadk gunduz.face actm ama ordan özele degılde ortaya yazarm dıye rahat olamyorm bıde serii yollanmıyo cnm.

hoşbulduk derinim amin canım inş rabbim gerceginide yaşatır...ben adet oldum bitti ama şimdi doktora gitcem kist vardı ya bende bide tahlillerim var onları yaptıracam...canım ya keşke cift cizgi olsaydı ama hayırlısı olsun inş cift cizgiyide görürüsün derinim rüyanda güzeldirde inş hayırlara cıkar...bende rüyalarımı hatırlamıyodum ama bunu o kadar gercek gördümki hic aklımdan cıkmadı...
Çok şükür cnm bi problem yok

Derinm geçmişe bakmadım ben ne düğünü cnm

sevindim canım inş sonuna kadar hep böyle gider...

Kıs boncugum altta yoktn gttn sandım hosgeldn cnm.konusamadk gunduz.face actm ama ordan özele degılde ortaya yazarm dıye rahat olamyorm bıde serii yollanmıyo cnm.

cnm nezaman konusucaz rahat rahat bızben sımdı cıkıyom gece burdayım gel tmm mı öptüm fıstıgım

Hımm anladım cnm bu ara herkesten sünnet düğünü duyuyorum geçen bizde gittik,ayy ne denir ki bu durumlarda hiçte bilmem hee

Tşk ederim cnm sağolasın...inşaallah...

canlarım ben cıkıyorum görüşmek üzre öpüyorüm hepinizi allaha emanet olun...eboşum karşılaşamadık canım ya gece gelirsem görüşürüz inş...

Anatoliş sagol bebem sünnetler cok gercekten.hayırlısı olsun dyorz bız tatlım:)

fıstıgımm sorma cnm ya,rahatla bı konusamyorz msnde yok artıkminnacık bı tel ekranına sıkışıp kaldım hüüü.tamam gece bakcam cnm.öptm.
Ebuşkom kardeşinda galıba hayla.

bi ora bi bura derken yoruldum,şimdi çayı almaya gidiyorum,dönüşte görüşmek üzere inşallah.
banucum,stres yapma canım,herşey rabbimin elinde
peloşum,rüyan çok güzelmiş,inşallah en yakın zamanda gerçek olur.
derincim,sen gene test mi yaptın kız,dövmeye geliyorum seni haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…