Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garibim msn gelsene kuzum kimse yok zaten ben kkdan zor yazıyorum bir saatte göndermiyoda ...

buarada kızlar bu hafta cuma erken olabilir diye düşündük haftaya çarşamba yada cuma hangi gün derseniz ayarlıyalım .bide buluşma yeri olarakda BAKIRKÖY YADA BEŞİKTAŞ sizlere neresi uyar fikir bildirirseniz sevinirim

kızlar bana 2 yerde 2 günde uyar

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar..geçmişi okudum ama pek keyfim yok kırmızılar akşam teşrif etti sancıdan kıvrandım hala da sancım var,moralimin bozulduğu yetmiyo bide sancısı tuz biber oluyo ya.ahh bu arada buluşma fikri ne güzel ya buluşun hasret giderin bizim yerimizede..bende olmayı çok isterdim amaaa neyse belkim tlfn no olursa ben ararım hepinizle konuşmuş olurum.öptm kızlarr.

Aynen canım bugünde var ağrım 2 ağrı kesici anca kesti biraz

garibim,bende aynısını gönderiyorum arkadaşlara

Yaa Ece den haber yok mu doktora gidecekti

Aynen canım bugünde var ağrım 2 ağrı kesici anca kesti biraz

garibim,bende aynısını gönderiyorum arkadaşlara

Yaa Ece den haber yok mu doktora gidecekti

Ececim inşaallah güzel hbrlerle gelirsin cnm...

Banum nbr cnm annen nasıl,bebiş nasıl?

Derinim valla cnm bozuk olabilir ama zaten yapacagını yapmışsın delümmm
amin canım inş heycandan gece bile uyuyamadım çok heycanlıyım şuan saatler bile gecmiyor
evet ya yaptm bakalm mideyı bozmaz inş.aslnda yumurta konusunda cok titizim ama icimden bi ses bozuk dgl galıba dedı ve yaptm

eceee inş hayırlı haberlerle gel yarın cnm.amin.
aminnnnnnnn canım inş inş pıt pıtlarıda duyarım artık nerdeyse 2 ay oluyor duyulurmuki of çok heycan varrrr çokkkkk
aminnn canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yedinmi canım tadı nasıldı merak ettim
canım az kalmış inş tutunur bebişin tatlım kiloyu takma herşey inş güzel olacak
amin canım inş inş inş canım rüyan çok güzel bende hep öle görüyordum hep hamile olarak inş hayırlısıyla olacak seninde
canım allah gönlüne göre versin inş allah artık hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin
amin canım inş ya artık duyulur sanırım neredeyse 2 ay oldu yani 1 hafta sonra işte duyulması gerekmezmi ben ilk bebişiminkini hiç beklemedim duymak için ilk gittiğimde duymuştum bakalım bu defa ne olacak heycandan yerimde duramıyorum gece bile uyumadım heycandan bugün saat 5 olurmukiiiiii
bu arada buluşuyormuşsunuz arkadaslarla keske bende orda olsaydım sizleri görmeyi konuşmayı çok isterdim ama kader işte hepinizi çok öptüm
canım ne olur canını sıkma inş hayırlısıyla gelecek minişin
Arkadaslar ben yenirim burda.sohbetlerinizi okudum çok moral buldum dertlesecek birilerine çok ihtiyac duyuyor insan.tupbebek tedavisine başlıcam çok heycanli ve bı o kadarda kaygiliyim
hsg canım alah gönlüne göre versin inş

ahcanım ne yapalım artık bidaki aya inş gelsin minişin artık hasretler bitsin

kızlar ben çok hycanlıyım yerimde duramıyorum inş güzel haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin benden hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız ben şimdi çıkıyorum hazırlık yapacağım kib aeo öp by

kızlar ben 3 veya 3 buçuk gibi evden çıkarım daha dr un yerini bulacağım nerdeyse bilmiyorum gelince yazarım by

ablam ben senın ne kadar sabırlı oldugunu bılıyorum...ama ınsanların bu kadar raht olmasına da gıcık oluyorum...ben asla konusamam boyle ınsanın karsısında o sekılde.bana da cok oluyordu.ama uzak duruyorum oyle ınsanlardan.hala bıle war kac kere kalp durması demıstım oncekı sonlanan gebelıgımı ay ısrarla düşüktü dımı dıyolar ewet dıyorum artık laf yetıstıremıyorum

cnm hoşgeldın...ne guzel huzur dolup dediğiniz gibi formatlanıp geldınız.allah kabul etsın.duaların ıcın ALLAH RAZI OLSUN CNMM.

cnm sunnetınız hayrlı olsun ınşallah

kızlar bana 2 yerde 2 günde uyar
kıslar buluşma kararlanmış ya beşiktaş bıraz ters sankı bakırkoye gıtsek ya..ya da taksıme.ama taksım de kalabalık bakırkoy sankı daha ıyı.gün olaak da eşime solerım cuma uyar bana sanırım.hem bulantıya ıyı gelıyo benım gezmeler.gecen gun rezıl oldum dısarda yıne cıkarmam ınsallah :)))

herkese selam kızlar.ben bayramda bır cıktım ewden taa pazar gunu geldık.9 gun tatılı degerlendırdık yanı.tekırdag annemler fılan derken gectı oyle.gezerken bıseyım yoktu.bulantı wardı ama cıkartma yoktu.ewe bı geldım başladık yıne gunde 2 defa anlamadım ewde ne oluyo sankı bızım bıcırıklar gezentı olcak sanırım
cıkardım da geldım pc başına.cok yıyemıyorum.a olanlar da cıkıyor.bugun yıne sadece meyve yedım onlar da gıttı.neyse vıtamınlerı ayrışmıştır cıkana kadar belkı.ay muhabbete bak mıdenız de bulanacak...
hepınızı opuyorum.sureklı yatma halınde oldugum ıcın cok gıremıyorum...elımden geldıgınce gırecegım kızlar...muck hepınızı

hayırlı aksamlar kıslarr...kardeşçigimdeyim..benim kocişin işleri vardı bu saat oldu gelemedi daha yaa..birazdan gelcekmiş..alcekte daha abiyemi alcam ohooo uzun iş amaçıkmadan size bi bakam dedim...

ececim hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..

selinam,elifcim üzülmeyin kızlar yaa..gerçi bende üzüldümde napalım alıştık artık...inş bundan sonrası iyi olsun

ebuşumm dediginiz yerler pek farketmez benim için ama bu hafta imkansız cano..zaten haftaya demişsiniz gerçide ben genede yazim dedim..çünkü perşembeden itibaren ablamdayız cnm,pazara kadar...sonraki hafta benim eşim salı günü izinli..salı harici de tek göndermez vesaitlerle(napcaz ya..gelemezsem çok üzülücemyada söylerim ne günü kararlaştırırsanız o gün izin kullansın o getirsin beni..anca öyle...

Canım hayırlı haberlerle gel inaşallah

kızlar dr dan geldim şükür bebişim çok ii pıt pıtlarıda duyduk şükür pıt pıtlar çok güzeldi bebişim gelişmiş yerleşim yeride çok ii dedi dr bebişimin kafasını kalbini gördüm çok güzeldi ya çok mutlu oldum ama bi kötü haberimde var bebişim düşük riski varmış çok dikkat et mümkün olduğunca dinlen dedi dr vitamin filan verdi işte perşembe hastaneye tahlile gideceğim inş o da güzel çıkar dualar için tskler ben çıkıyorum sonra görüşürüz size haber vermek için girdim ii aksamlar öp by

ECECİMMM,,,
cnm bnm gözün aydın çok şükür miniğinin ilk sesini duymuşsun 9ay boyunca hep bu güzel duyguyu yaşayıp kucağınada almak nasip olur inş...
düşük riksin warmış çok dikkatli ol ALLHIMIN izniyle atlatırsın bunu hiç kafana takma bebişinede kendinede boşuna stres yapma sakın ...

sizler nasılsınız kızlarrr....???:80:

Son düzenleme:

Ececim gözün aydın canım Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına da ben seyi anlamadım doktor yerleşimi falan gayet iyi demiş ya neden düşük riskin varmış ki Bence testlerde gayet güzel çıkacak canım boşuna stres yapma olurmu dinlen bol bol sen Kaç haftalık bu arada

Bende varım hangi gün olursa uyar Allah kısmet ederse.
Aman be ne beşiktaşı bilirim ne taksmi bakırköy denmiş süper olur.

Bakırköy ebrar kaybolurum valla birde beni ararsınız::))
Canım ne mutlu pıt pıtlarıda duymuşsun inşallah bişeycik olmıyacak sen stres yapma dinlen.

Kızlar çapaya evrakları vermeye gittim şok oldum döndüm evrakların tarihi geçmiş dediler onlar demişti eylülde adete 10 gün kala gel diye şimdi yok diyolar neyse eişime androlojiden gün aldık sperm için 22 eylülle verdiler bu iş kasıma kaldı off sıkıldım aslında tam kendimi hazırlamıştım herişte bir hayır vardır napalım diete devam edeyim bari salmıştım ipleri yutuyodum yarın başalarım artık inşallah buluşalımda birbirimizle dertleşelim kızlar.
Bakırköyde meydanda saray mıhallebicisi var orasını herkes bilir orda buluşabiliriz hem rahat oturabilirizde bahçeside var ne dersiniz.
Derin muhakkak ayarla lütfen sensiz olmaz tamammı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…