- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
Bnum üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır dediğin gibi hayırlısı olsun...Kızlar çapaya evrakları vermeye gittim şok oldum döndüm evrakların tarihi geçmiş dediler onlar demişti eylülde adete 10 gün kala gel diye şimdi yok diyolar neyse eişime androlojiden gün aldık sperm için 22 eylülle verdiler bu iş kasıma kaldı off sıkıldım aslında tam kendimi hazırlamıştım herişte bir hayır vardır napalım diete devam edeyim bari salmıştım ipleri yutuyodum yarın başalarım artık inşallah buluşalımda birbirimizle dertleşelim kızlar.
Bakırköyde meydanda saray mıhallebicisi var orasını herkes bilir orda buluşabiliriz hem rahat oturabilirizde bahçeside var ne dersiniz.
Derin muhakkak ayarla lütfen sensiz olmaz tamammı.
Gezenti minişler hee çok güldüm yaa delüükıslar buluşma kararlanmış ya beşiktaş bıraz ters sankı bakırkoye gıtsek ya..ya da taksıme.ama taksım de kalabalık bakırkoy sankı daha ıyı.gün olaak da eşime solerım cuma uyar bana sanırım.hem bulantıya ıyı gelıyo benım gezmeler.gecen gun rezıl oldum dısarda yıne cıkarmam ınsallah :)))
herkese selam kızlar.ben bayramda bır cıktım ewden taa pazar gunu geldık.9 gun tatılı degerlendırdık yanı.tekırdag annemler fılan derken gectı oyle.gezerken bıseyım yoktu.bulantı wardı ama cıkartma yoktu.ewe bı geldım başladık yıne gunde 2 defa anlamadım ewde ne oluyo sankı bızım bıcırıklar gezentı olcak sanırım
cıkardım da geldım pc başına.cok yıyemıyorum.a olanlar da cıkıyor.bugun yıne sadece meyve yedım onlar da gıttı.neyse vıtamınlerı ayrışmıştır cıkana kadar belkı.ay muhabbete bak mıdenız de bulanacak...
hepınızı opuyorum.sureklı yatma halınde oldugum ıcın cok gıremıyorum...elımden geldıgınce gırecegım kızlar...muck hepınızı
Cnm gözünaydın darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşaallahh...kızlar dr dan geldim şükür bebişim çok ii pıt pıtlarıda duyduk şükür pıt pıtlar çok güzeldi bebişim gelişmiş yerleşim yeride çok ii dedi dr bebişimin kafasını kalbini gördüm çok güzeldi ya çok mutlu oldum ama bi kötü haberimde var bebişim düşük riski varmış çok dikkat et mümkün olduğunca dinlen dedi dr vitamin filan verdi işte perşembe hastaneye tahlile gideceğim inş o da güzel çıkar dualar için tskler ben çıkıyorum sonra görüşürüz size haber vermek için girdim ii aksamlar öp by
Kendi adıma iyiyim cnm sen nasılsın bebiş nasıl?ECECİMMM,,,
cnm bnm gözün aydın çok şükür miniğinin ilk sesini duymuşsun 9ay boyunca hep bu güzel duyguyu yaşayıp kucağınada almak nasip olur inş...
düşük riksin warmış çok dikkatli ol ALLHIMIN izniyle atlatırsın bunu hiç kafana takma bebişinede kendinede boşuna stres yapma sakın ...
sizler nasılsınız kızlarrr....???:80:
Selinam üzülme cnm ne olur elbet birgün gelmicek o kırmızılar...günaydınn kızlar hayırlı sabahlar..geçmişi okudum ama pek keyfim yok kırmızılar akşam teşrif etti sancıdan kıvrandım hala da sancım var,moralimin bozulduğu yetmiyo bide sancısı tuz biber oluyo ya.ahh bu arada buluşma fikri ne güzel ya buluşun hasret giderin bizim yerimizede..bende olmayı çok isterdim amaaa neyse belkim tlfn no olursa ben ararım hepinizle konuşmuş olurum.öptm kızlarr.
Eboşum dün aradın galiba yanlış anlamadıysam dün kapalıydı telim doktora bugun gittim ama ayın 19'una kadar yokmuş o yuzden boşboş geri döndüm cnm Buluşma işine gelince valla ben karşıdan eminönünü biliyorum o da bir tek çarşının oraları başka hiç biyeri bilmiyorum snaıırm en son bakırköy dendi söz vermiyim belki gelirim belki gelemm mesafe uzak kalıyor bana maalesef...hanımlar nasılsınız maşallah bugün güzel muhabbet etmişsiniz öncelikle
ELİFCİM farkedermi canım topici ben açmış olabilirim ama hepimiz aynı haklara sahibiz yani organizeyi sende yapabilirdin canım .neyse ben şimdi yazıcam herkles duysun
DERİNİM hayırlı olsun cano sünnet nezaman ben bugün yarın sanıyodum hatta döndüğünü görünce şaşırdım cano .evet bugün kardeşimle beraberdik gezdik birazcık bide dışardada işlerim vardı .test yapmışsın kızmadsım canım niye kızıcam hiç ummadık anda gelir bellimi olur hayırlısı diyelim canom .buarada buluşmayı dün akşam msnde konuştuk senin adınada kararlar vaerdik inşallah gerçekleşir canım sende gelebilirsin .
ANATOLİŞİM KUZUM BUGÜN ARADIM seni ama ulaşamadım merak ettim doktora gittinmi diye ayrıca buluşmayla ilgili konuşucaktım neyse konuşuruz biara olurmu sen çağrı at ararım
ECECİM doktora gidecekmişsin hayırlı haberler alırsın inşallah belkide pıt pıtlarda duyulur bellimi olur hadi dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz.
BANUŞUM yarın doktora gideceklmişsin hadi inşallah güzel haberler alırsın iltihap fiklan yoktur umarım .bak buluşalım biz senin moralini düzelşticez merak etme kuzum
BONCUĞUM sen naaptın canım herşey yolunda inşallah
DERDAM çok teşekkür ederim bitanem allah razı olsun napalım duadan başka yapıcak bişey yok .esmamı ve seni öpüyorum canım
PELOŞUM dönmüşsün kuzum hoşgeldin özlemiştim .geldi geçti peloşum ya napalım hayırlısı RABBİM inşallah güldürcek bizleride ..
kızlar gelelim buluşma işine biz dün msnde SEVCANIM ,ELİFİM VE BEN konuştuk artık buluşalım istiyoruz yani uzun zamandır hep düşünüyoruzda bi uygulamaya geçemedik artık zamanı geldi sanırsam .keşke herkes İSTANBULDA olsaydı ama malesef artık şimdilik istanbuldakilerle buluşalım inşallah diğer arkadaşlarımızlada sonra .neyse enyakın zamanda olsa diyorum ben mesela cuma herkese uygunmu ?ben EMİNÖNÜ dedim ama sizler nedersiniz ?fikirlere açığız ama lütfen olsun artık görüşüp dertleşelim yaa
Kızlar ben alıntı yaptım ama bir seferde toplıca yazayım istedim. Bu akşam regli oldum malesefBuluşma işi benim için Cuma gayet uygun ama bence kalabalık Eminönünde diğil bir mekanda buluşsak daha iyi ne biliyim mesela taksim de beşiktaşta bir cafe gibi Cuma uygun olan arkadaşlar yazsınlar ki kim kimiz bilelim. Kızlar salak gibi hissediyorum kendimi her ne kadar kanda cıkmamış bile olsa belki gec döllenmedir diye bekliyodum bir umut ne yalan diyim Naapalım buymuş bu ayda kader
Banucum Allah yardımcınız olsun canım İnşallah tutacak sen moralini motivasyonu yüksek tut yeterki olumu canım. Cuma buluşursak konuşuruz bol bol zaten
Anatolia canım ben Avrupa yakasındayım
demek buşuşuyosunuz bu tarafta olsa bende gelirdim hepinizi merak ediyorum napalım artıkın yediğiniz içtiğiniz sizin olur muhabeetlerinizi paylaşırsınız bizimle
kerdelenim canım valla ben seni görmeyi çok sitiyorum gerçek hayatta senin gibi dobra dürüst bir arkadaşım olsun çok isterdim ama yok mağlesef
diğer kızlar sizleride çok seviyorum hepiniz benim can arkadaşlarımsınız insan burda kıurduğu sohbeti burda bulduğu arkadaşlığı keşke gerçek hayattada bulabilse eminim olan kişiler vardır şanslı arkadaşlar ma benim yok
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
garip,
nisbhr,
DerinSu,
derdanur
herkese hayirli aksamlar
Ben geldim kıslar.napıyosunuz kardeloşum anatoliam?
Ececim hadi gözünaydın cnm,MAAŞALLAH pıtpıtları duymusun.Allahım saglıkla tasımayı nasıp etsın.
Sevcanımmm senın bebısler mıdeyı rahat bırakmıyolar bıraz daha böyle gıder canım,rahatlarsn sonra.
Banucum ya,aynen dedıgın gıbı bundada bı hayır vardır bakarsın benım asılamayla aynı tarhe denk gelırde bırlıkte beklerız tatlımsıkma canını tamam mı.bulusursak konusuruz güzel güzel.hepımıze moral olacak bu kızlar.ıns bı aksılık cıkmaz.benım kociş hafta ıcı ızın kullanmıcakmış pazar kullanacakmıs bu arada.sıze uymayacak büyük ihtimalle pazar aksamı gs macı var maça gıdecek o yüzden.hafta ici kullanmaya ikna edemedım.bana kalsa sız ne derseniz o ama işte...banum sagol sizsizde olmaz cnm,keşke hepinizi görme imkanım olsa kardelosumu ve ist dısında olan herkesı
kıslar bıde bakırköy olmassa cok sevınırm bızde oraları bılmıyoruz pek.bi teklifim var:)bırakim benımkı pazar kullansn.hafta ici sız hangı gun dersenız o gun ben kocişle isyerıne gıdıym kagthane tarafında şişliye yakın ısyerı.benı şişlıye bıraksn cevahır avm de bulusalm olarmı?
Nisbhr sende hosgeldın,anlattklarını okudum.pko bende de var ama ıkı tarafta var.senınkı tek taraf o yüzden sanslısn.prolaktınınde baya bı düsmüs bu seferde ıns orta dereceye yukselır.cok dusuk olması kötü etkenmı onuda bılmıyorum gercıde...rabbım cok bekletmesn ıns cnm.
Selam garıbım hosgeldın ıyıdır cnm napım.uzandım öyle bakınıyorum.sen napıyosun?
Nisbhr sende hosgeldın,anlattklarını okudum.pko bende de var ama ıkı tarafta var.senınkı tek taraf o yüzden sanslısn.prolaktınınde baya bı düsmüs bu seferde ıns orta dereceye yukselır.cok dusuk olması kötü etkenmı onuda bılmıyorum gercıde...rabbım cok bekletmesn ıns cnm.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. dilerim beni de aranıza kabul edersiniz :)
arkadaşlar artık anne olabilmeyi çok istiyorum bakalıım hayırlısı olur inşaAllah... haziran ayında düşük yaptım oldukça kötü günlerdi ve eğer yanlış hissetmiyorsam sanırım yüce rabbim tekrar hamile kalabilmeyi nasi etti. sonucu da yarın öğrenicem. inanılmaz merak ediyorum...
Hoşgeldin arkadaşım yarın inşaallah umut ettiğin haberi alırsın
Nisbhr sende hoşgeldin,prolaktin düşüklüğüyle de pkoyla da alakalı bilgim yok cnm maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?