Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neyse kızlar,bilgisi olanlar gene yazarsa,ben okuyup maviye haber vercemde,şu an olduğu yerde net yokmuş.

dr çok umutsuz konuşmuş,kız perişan olmuş yaa,değerine bqakılmış.10.000,bu nasıl sizce

değeri iyi görünüyo ama aman doktora bakmasın ya.Valla ben artık hiç etkilenmiyorum onların söylediklerinden.Hiç belli olmaz niye hemen bozmuş moralini beklesin biraz daha kalbini de ferah tutsun

Deyeri 10binmi cok ama keseyi görmüştür kesin ama kalp aatışınıda duyar bence cok erken daha inşallah duyar cok üzülmüştür şimdi

değeri iyi görünüyo ama aman doktora bakmasın ya.valla ben artık hiç etkilenmiyorum onların söylediklerinden.hiç belli olmaz niye hemen bozmuş moralini beklesin biraz daha kalbini de ferah tutsun
kız kardelen selam verdim niye almadın kızzzz
selamnaleyküm arkadaşlar bende sizdenim

aleyküm selam hoşgeldin canım

Samyeli hakkında hayırlısı olsun inşallah canım mesajını gördüm.Ne zaman netleşicek durumun

Samyeli hakkında hayırlısı olsun inşallah canım mesajını gördüm.Ne zaman netleşicek durumun

valla canım, 23 den 9 a inmiş. gebelik yok yani,, doktor yakın zamanda kanaman gelir dedi. gelmezse salı günü gel dedi. sanırım gelir buarada...
canım mavişime de çok üzüldüm ama bence başka doktorada çıksın. geç döllenme olduysa 7. haftada olmayabilir, belki 5 yada 6. haftadaır. oyüzden daha kalp atışını duymaya bilir canım...

KARDELENCIM 6 HAFTADA BAŞLIYO KALP ATIŞLARI BENİMKİ GEÇ DÖLLENDİGİ İÇİN 8 HAFTAYI GEÇMİŞTİ GALIBA SAKIN ALDIRMASIN BANA BAKTIGINDA DEDİ KESE VAR KORDONU GÖRÜNÜYO ALTAN MUAYENE ETTİRMEDİM ÜSTEN BAKTI ANLICAGIN BAŞKA DOKTORA GİTSİN KÜRTAJDA NORMALDE 8 HAFTALIKKEN KESİN KALP ATIŞI BAŞLIYO ELTİMİN YENGESİNİNKİ ÖYLE OLDU 8 HAFTALIKKEN BAKTI DOKTOR DEMİŞ KALP ATIŞI YOK ALICAZ AMA ONLAR 2 DOKOTA GÖRÜNDÜLER ALDIRMADILAR HEMEN YARDIM ETTİYSEM NE MUTLU BAN BEN ÇIKIYORUM EŞİM GELDİ YEMEK HAZIRLICAM SONRA GÖRÜŞÜRÜZ BENİ ÖZLEYİMN ANACIM ÖZLEMEYENİ DÖVERİM HA:mymeka::mymeka:İŞTE OKADAR:roflol::roflol::roflol:

peki sonra duydular mı kalp atışını?

Allah kabul eder inşallah canım..senden de razı olsun Allah...öptüm cnm.opuyorumnanaktan
aminnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
amin tugçemmŞeniz
selam canım arkadaşlarım
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
sagol kuzum seninde..geç oluyo biraz ama napim gündüz yokum kiboshayallersmile
a.selam cnm..amin seninde:Saruboceq:Şeniz
çok sagol ayşencim yaa çok iyisin..ALLAH razı olsun canımŞeniz
he kıs yollarda kaldık ama çabuk atlattık şükür eve yakındık:))
ayy sizin durum bizden kötüymüş kıss..ay bende hep onu düşündüm zaten trafigi tıkayacaz şimdi dedim gidemezsek..ama kurtulduk:))
sen nasılsın cnm..hergün hepimize yazıyosun sagol tatlımopuyorumnanaktan

kızlar moralim çok bozuk...
değerim 23 den 9 a düşmüş....
canım yaaa...inşallah bi dahakine sonuna kadar gitmek nasip olur..sıkma canını samyelim..(((
ben kalp atışı kaçıncı haftada oluyo hiç bilmiyom cnm ama bencede başka b doktorada görünsün.hemen kürtaj olmasın Allah korusun...doktor hatalarını görüyoruz...çok selamımı da söyle mavişe(
kuzu ev tasıdık tataıl yaptık netıde yenı bagdattık anca gelebıldım sen nasılsın

selam tosti..evi taşıdınız demek hayırlı olsun..
istanbulun neresindeydin cnm sen?

peki sonra duydular mı kalp atışını?

2 doktora gittiler kalp atışları yoktu kürtajla aldıklar beni soruyosan duydular çünkü geç döllenmiş dedi 2 doktorda 8 haftayı geçmıştı 9 haftalıktı sanırsambilmiyorumkismilebilmiyorumkismile canım bak alttan mayene edilincekolay görünüyo kalp atışı eger kilo varsa yagdan zor anlaşılıyo yani bende ayıptır söylemesi biraz tombişimde :kedi::kedi::kedi: ondan görememişti benim kanamam oldugu için ben altan muayene ettirmedim doktorda etmedi aslında bişey olmaz ama bişey olursa sen yaptın dersin diye bakmadı ona söyle altan baktırsın 1 doktorla kalmasın 8 haftada kesin belli olurmuş kalp atışı normalde 6 haftalıkken benim arkadaşımın 6 haftalıktı duydugumuzdaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ikizleri var hani benim baktıklarım kızlar bak ben 6 haftalıkken gittigimde kendimce bana geç döllenmişin dedi hafta göstermiyo daha dedi ölçülüyoya 2 hafta sonra daha çagırdı dedi kalp atışı yok ama suyu kesesi ve bebk kordonu var buda ne demek oluyo dedim yani içinde bir bebek var dedi 9 haftanın içindeydim kalp atışını duydum ben zemuszemuszemuszemusama yavrum 19 hafta durdu annecigiylemafoldumbenmafoldumben allahım bir daha acı göstermesin ne deyim:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…