Eki Görüntüle 349028
Eki Görüntüle 349032
Eki Görüntüle 349033
BERRİNCİM MUTLU YILLAR CANIM
dilerim yeni yaşın ençok istediklerini getirsin
buarada tevafuk yaa demek 1 gün arayla doğmuşuz gerçi ben senden baya büyüğümde :))
sende kova burcusun yani :))neyse nice senelere tatlım
amin cnm inşallah herkes için...inş canım rabbim cok bekletmesin bizleri hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz...evet berrincim benim icinde onemli olan aranızda olmam...
selam canım sagol sanada hayırlı cumalar...amin inş sevcancım sende bebişlerini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...
iyiyim ablacığım dün vasattım tansıyon düşüktü.aminnn canım allah razı olsun
sen nasıl oldun sevcanım bugün daha iyisin inşallah
sağol cnmm hadı sen bak işineCanlarımmmm hayırlı cumalar öncelikle...geçmişi suan okumadım dua icin geldim...ebrarım eline sağlık cnm rabbim dualarımızı hayırlısıyla vesile kılsın ,boncugumun aşılaması tutsun inşallah sağlıcakla...duaya amin diyorum rabbim kabul eylesin.
Bu arada gecmsten gözume takılanlarANATOLİŞİMdemek ruyanda gördun benı hayırdr ins.aman kuzum kavga mavga Allah uzak etsn yuvalarımızdan...terse cıksın inş...siz hep mutlu olun bende tabi
PELOŞŞ döndün sahalara he hg cnm...bidaha böyle yaramazlıklar istemiyoruzdiimi kızlarr...SEVCANIM mesajını aldım kuzu Allah razı olsun.sanada hayırlı cumalar.
Neyse ben icerı gidim.öptm hepınızı.
helal olsun cnm.abbım mujdelı haberler versın ınşallahhakkınızı helal edin kızlar allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
arkadaşlar şimdi çıkmam gerek daha kahvaltı yapmadık benimki cumadan gelir hazırlayım ben
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere tekrardan hayırlı cumalar
evet canım ya hep böyle olalım bundan sonra inş:))böyle kalabalık olmak ne güzelll :)
amin canım inş...nasılsın bu arada bol bol dinlen dikkat et kendine boncugum...hakkınızı helal edin kızlar allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
sevcanım tansiyonunmu düşüktü canım gecmiş olsun dikkat et kendine cok yorulma...bende iyiyim cok şükür canım...amin cnm inşallah herkes için...
iyiyim ablacığım dün vasattım tansıyon düşüktü.
duaya katılmak için geldım bırazdan hazırlanıp eşimin babannesıne zıyarete gıdeceğim.yakın bıze.hem yürüyüş olsun
berrin,peloş ve ablam
sizler de ıyısınız ınsallah
Canlarımmmm hayırlı cumalar öncelikle...geçmişi suan okumadım dua icin geldim...ebrarım eline sağlık cnm rabbim dualarımızı hayırlısıyla vesile kılsın ,boncugumun aşılaması tutsun inşallah sağlıcakla...duaya amin diyorum rabbim kabul eylesin.
Bu arada gecmsten gözume takılanlarANATOLİŞİMdemek ruyanda gördun benı hayırdr ins.aman kuzum kavga mavga Allah uzak etsn yuvalarımızdan...terse cıksın inş...siz hep mutlu olun bende tabi
PELOŞŞ döndün sahalara he hg cnm...bidaha böyle yaramazlıklar istemiyoruzdiimi kızlarr...SEVCANIM mesajını aldım kuzu Allah razı olsun.sanada hayırlı cumalar.
Neyse ben icerı gidim.öptm hepınızı.
amin canım inş...nasılsın bu arada bol bol dinlen dikkat et kendine boncugum...evet canım ya hep böyle olalım bundan sonra inş:))
sevcanım tansiyonunmu düşüktü canım gecmiş olsun dikkat et kendine cok yorulma...bende iyiyim cok şükür canım...
evet canım artık sahalardayım inş bir daha terketmek yok...sanada hayırlı cumalar derinim bende seni öpüyorum görüşmek üzre...
ablacığım selam.uyku tutmadı girdim biraz.abla ben rana ile mesajlaştım bu akşam.çantasını hazırlıyordu .yarın gidecekler druna.tekrar nst ye girecek.nst ye göre doktor gün verecek belli değil yani.ptesi salı da diyebilirmiş.yarın belli olacak.o giremezse ben haber alıp yazarım size merak etme ablacığımherkese iyi geceler kimsecikler yok ama yinede selam diyim :))
birsenim konuştuk zaten canım evde olmanıza çok sevindim allahım birdaha düşürmesin inşallah emreciğe geçmişler olsun canım
ya kızlar ben ranayı merak ettim bugünde uğramadı umarım sorun yoktur sevcanım sende teli vardı haber alırsan bildir mutlaka umarım herşey yolundadır
neyse bende fırsattan istifade kkyı dolaşıyım :)
herkese selamlar...
kahvaltı yaptık eşimle,bir bakayım dedim ama kimse yok şansıma.
hava günlük güneşlik değerlendirmek lazım) meteoroloji çaktı :) sözde dün çok kar yağacaktı gece yarısına dek baktım hep yok bişey.
selam cnm ıyı sen nasılsın?yok be yavrum soğuğu soğuk fakat kar namına birşey yok.cnm ağrılarım var aslında eşimle eminönüne gidecektik eksikler vardı almaya fakat babamla o gidecek sanırım benim ağrılar var yatarım benselam canım nasılsın...ohh afiyet olsun yarasın bebişlerine...kız burda kar var ve hava cok soguk ne güzel orda güneş var...degerlendirin tabi iyi gezmeler tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?