Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

DERİNSUCAM KIZ ÇOK MERAK EDİYORUM SENİ BİR YÜZÜNÜ GÖSTER BE GÖRİYİM NE DERSİN BEN AÇIGIMDA :kedi::kedi: İSTERSEN BENDE SANA KENDİMİ GÖSTERİRİM :kedi: NERDESİN BACIM YA
tamam kıs ekliyim şimdi aklımdyaken.
çok çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah şifa versin

derinimm inş gönlüne göre bi mağazan olur:)bebiş kıyafetleri minnak minnakopuyorumnanaktan

.
amin cnm benim inşallah sagol...Şeniz

birsen aleyna derinsu kardelen hoş gelmşler kişi ayırmıyorum bakın kız benim herüf gelmedi gitti he bıktım geç gelmelerinde işleri çok yogun ya ne yapıcam bilmiyorum yaakannehirakannehir

yaw bu geçmişi hızlı okumak için bişey yapsalar daha iyi olcek

sevtuncum canım taşıyıcı annelikte senin yumurtanla eşinin spermi tüp bebek gibi yapılıyo sonrada başkasının rahmine yerleştiriliyo eğer kan uyuşmazlığı olursa onun içinde iğne vuruyolar ama sizin bebeğiniz oluyo tabi kendin taşımadığın tekmalarini duyup doğurmadığın için pek benimseyemiyosun

dogru dedin bebem ya evlatlıktan konuştuk geçen kaynanam diyoki kız ogluma erkek san günah olur nikah düşüyomuş yani ne kadar dogru bilemem yanibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile merhaba bu arada iyi gecelermi desem yoksan:roflol::roflol::roflol:

eee neler var bakıım ya ben çok heyecanlıyım gün geçtikçe ama bi yandanda korkum var ya tutmazsa diye 20 adet olmam gerek hayırlısı

evet setun kız eşine erkek sana 18 yaşını geçince günah oluyomuş

eee neler var bakıım ya ben çok heyecanlıyım gün geçtikçe ama bi yandanda korkum var ya tutmazsa diye 20 adet olmam gerek hayırlısı

ben sana küstüm birsen haberin olsun bacım klava:klava:klava:kız bensiz eltimi çekiştirilir he aşk oolsun bugün benimkini bir mors ettim sorma delüyü aklıma sen geldin lafl
arı sokunca buda birsen için dedim he:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…