hem diyosun pas vermiyosun hemde sen vermiyosun yaw mafoldumbenmafoldumben zaten gribim hastayım şefkate ihtiyacım var zaten herkez beni terkedip gidiyo hemafoldumbenmafoldumben
oy kıyamam geldim geldim hem izleyim hem yazıyımvereliniortak
aldınmı hediyemi özelden bakayımolumunekankayizsmile
evet canım davet önderdimhihoyyyt
tamam kıs ekliyim şimdi aklımdyaken.DERİNSUCAM KIZ ÇOK MERAK EDİYORUM SENİ BİR YÜZÜNÜ GÖSTER BE GÖRİYİM NE DERSİN BEN AÇIGIMDA :kedi::kedi: İSTERSEN BENDE SANA KENDİMİ GÖSTERİRİM :kedi: NERDESİN BACIM YA
amin cnm benim inşallah sagol...Şenizçok çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah şifa versin
derinimm inş gönlüne göre bi mağazan olur:)bebiş kıyafetleri minnak minnakopuyorumnanaktan
.
canım yaa çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah çok zor nekadar yaşlı olursa olsun sevdiklerinin hasta olması üzüyo insanı .inşallah tez vakitte şifa bulur
canım ya kusura bakma dün çok fenaydı karnım bide çok yorulmuştum
demek eşin süpriz yaptı negüzel ya hasret gidermişsinizdir
canım sende bozma moralini inşallah istediklerini gerçekleştirebilirsin canım opuyorumnanaktan
öyle işte ebrarım okuyamadık hep içimde kaldı..edebiyat ögretmeni olmak istiyodum olmadıevet cnm o dediginden oldum bile mahvoldumm offfffffffffffffff:çok üzgünüm:
valla uyuyakaldım canom..bugünki hapıda demin içtim.yanıma almayı unutmuşum..hoş orda içseydim kötü olurdu heralde çok başım dönüyo çünkü..birazdan bende yatarım...oyy misafirin geç gitti demek..canom misafirlerin çok maaşallah yaa güzel bişey tabi ama inan yoruluyo o güzelligin yanında.bide misafirine görede degişiyo cano kimisi var yorulsanda olsun diyosun ama..neyse diger türleri demiyim:))öptüm canom seni..bende çok özledim kız ne çok laıştık yaa dimi..bigün konşlmadan edemiyoz heeeolumunekankayizsmile
ay cnm yaa.babaannecigine çok çok geçmişler olsun tatlım.inşallah komadan çıkar bian önce..Allah yardımcısı olsun(bu arada eşin nereye geldi noldu anlamadım ama sen sevinmişsin gerisi önemli degil öptüm canımopuyorumnanaktan
canom yaa valla öyle konuşamadığımızda eksiklik oluyo inanki
neyse bugün telafi ederiz inşallah .buarada okuma konusunu ilk defa duydum canom keşke okuyabilseydin eminimki çok başarılı olurdun ama nasip işte .benim okuyamama nedenimide biliyosun aslında hiçde geç değil türban sorunu kalksın bişeyler yapıcam inşallah sende yapabilirsin diye düşünüyorum
günaydın tutişim nasılsın kuzum((açıktan liseye yazılmıştım onu da tamamlayamadım halbuki krediler iyi gidiyodu.kayıt yenilerim belki.
görüşürüz cnm benim öptümŞenizderinim,sağol canım,sen bugünde çalışıyosun galiba,eee bu haftanın iznini geçen haftadan bitirdiydin.
anladım canım,olsun görüşürüz bi ara,can sağlığı olsunda.
akşam bende çok bekledim,kimse gelmedi,bende sıkıldım,kapattım pc yi,napim.
çok geçmiş olsun way cım,rabbim şifa versin.
bu arada,senin herif nerdeydi ki,yanına geldi?
dün öyleydi bu topic.
kız o saatde ben beşinci uykudaydım,sen hayal mi gördün?
sanada güzel bi pazar olsun inş.canım.
ya üzme kendini,rabbimiz bizede vermeyi biliyo elbette,vermemesinin bir sebebi var mutlaka,üzülme olar mı?
ah bitanemm..çok zor dimiselam kızlar biz birazdan bebek görmeye gidicez zaten hediye alırken keyfim kaçtı oraya gidince ne olur bilmiyorum .artık başkasının çocuğuna değil kendi çocuğuma bişeyler almak istiyorum(
gece görüşürüz umarım burda olursunuz konuşmayı çok özledim( ((Allahım en yakın zamanda kendi melegine bişeyler almayı nasip etsin..banada teyzesi olarak ona bişey alıp göndermeyi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
iyiyim peloşum ya nolsun...bende özledim cnm öpüyorum...Şeniziyi derinim senden naber epeydir görüşemiyoruz özledim canım seni bende kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
gecmiş olsun ebrarım sanada... amin canım allah razı olsun...bebiş görmeye gitcekmişsin canım üzme kendini tatlım allahım en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürcek inş hayırlısıyla kocaman öpüyorum seni...opuyorumnanaktan
sevtunum ben varım canım nasılsın olumunekankayizsmile
vereliniortakharfien katılıyorum cnm..merhaba sevtun yine ben.Gerçi sen dün msnye geçtin benimle konuşmadın ama neyyyyselmaz: Sabi sübyan dedikleri bi dua muska gibi onu hamilelik boyunca üzerinde taşıyosun doğum yapana kadar.Taşıyıcı annelik şahsen benim inançlarıma aykırı evet o çocuk eşinin çocuğu oluyo ama senin çocuğun olmuyo.Yani eşin başkasından çocuk sahibi olmuş oluyo.Allah muhafaza sırf çocuk sahibi olmak için herşey mübah olmaya başladı.Nedir bu hırs anlamıyorum.Olmayınca noluyo yani dünyanın sonumu Allah vermiyosa niye inat ediyosun niye gayrımeşru yollara başvuruyosun bana terssssss lmaz:
hoş geldin derinsucum nasılsın kuzumolumunekankayizsmile gel öpüşek balımŞenizŞeniz
kıslar şimdi kaçıyom eşim geldi gelicem gene.derinsu merhabaaaaa.s.
tamam kıs ekliyim şimdi aklımdyaken.
amin cnm benim inşallah sagol...Şeniz
canım yaa çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah çok zor nekadar yaşlı olursa olsun sevdiklerinin hasta olması üzüyo insanı .inşallah tez vakitte şifa bulur
canım ya kusura bakma dün çok fenaydı karnım bide çok yorulmuştum
demek eşin süpriz yaptı negüzel ya hasret gidermişsinizdir
canım sende bozma moralini inşallah istediklerini gerçekleştirebilirsin canım opuyorumnanaktan
öyle işte ebrarım okuyamadık hep içimde kaldı..edebiyat ögretmeni olmak istiyodum olmadı((açıktan liseye yazılmıştım onu da tamamlayamadım halbuki krediler iyi gidiyodu.kayıt yenilerim belki.
görüşürüz cnm benim öptümŞeniz
ah bitanemm..çok zor dimi((Allahım en yakın zamanda kendi melegine bişeyler almayı nasip etsin..banada teyzesi olarak ona bişey alıp göndermeyi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
iyiyim peloşum ya nolsun...bende özledim cnm öpüyorum...Şeniz
vereliniortakharfien katılıyorum cnm..
kıslar şimdi kaçıyom eşim geldi gelicem gene.
kız gene neriye kaçıyon yaw tam dayaklıksın he
yaw bu geçmişi hızlı okumak için bişey yapsalar daha iyi olcek
bersuuu, kardelen49, sevtun2 şşştttt alo ses verin
sevtuncum canım taşıyıcı annelikte senin yumurtanla eşinin spermi tüp bebek gibi yapılıyo sonrada başkasının rahmine yerleştiriliyo eğer kan uyuşmazlığı olursa onun içinde iğne vuruyolar ama sizin bebeğiniz oluyo tabi kendin taşımadığın tekmalarini duyup doğurmadığın için pek benimseyemiyosun
eee neler var bakıım ya ben çok heyecanlıyım gün geçtikçe ama bi yandanda korkum var ya tutmazsa diye 20 adet olmam gerek hayırlısı
eee neler var bakıım ya ben çok heyecanlıyım gün geçtikçe ama bi yandanda korkum var ya tutmazsa diye 20 adet olmam gerek hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?