evet setun kız eşine erkek sana 18 yaşını geçince günah oluyomuş
nasıl oluyo aşılama canım bir anlatsan kardeşine merak ediyomda kızındamı öyle olduydu:2::2:
teşekkürler sevtuncum dünde eltim aradı bende mahsus teli açmadım meğerse buraya gelecekmiş evde yok sanmış salak
yok canım kızım 1,5 yıl korunduktan sonra 6 aya kalmadan kendiliğinden oldu ama hamilelik nasıl geçti inan hiç anlamadım ne bulantı ne aşerme ne ağrı hiç birisi olmadı aşılamaya gelince eşin spermini laboratuvarda veriyo onlarda işlemlerden geçirip hazırladıkları çözeltilerle yıkayıp vücut sıcaklığında termosla sana veriyolar kataterle birlikte dr gidiyosun dr onu enjeksiyonlu bi hortumla rahime enjekte yapıyo 20 dk dinlendirip evine yolluyo canım sonrada adet gününe kadar bekleyip inşallah güzel haber alıyosunzemuszemus
selam kızlar ben geldim hepinizi çok özledim herkeze iyi akşamlar
yaw gelip gidiyolar dönücem diyip bi daha gelmiyolar
eee anlat bakıyım dr gittinmi neler yapıyon tedavii olarak
bana dedin dimi?Böyle biraz konuşmuş olmak için laf atmış gibi oldun yaw ama neysebilmiyorumkismileBen de 20 ekimde doktora gidiyorum.benim içinde önemli bigün anlıycan 20 Ekim.Bakalım dr.ne derse ona göre hareket edicem
canım kalmak istiyorum ama benimki kızıyo çık diyo :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: kız diyoki başına sabah oturuyosun geliyorum halen pc başındasın diyo adam hakıl vallahi :roflol::roflol::roflol:sen aldınmı özele yolladıgımı bakıyımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?