aldım canım senide ekledim haberin olsun çıkıyosan iyigeceler bende çıkacam birazdan
Alllah emi sana ne diyim laf atmış olmak için değil biraz yakından tanıyım diye dedim o zaman mesela elime bi geçse sanada anlatabilirim mesela ankaradasın ankara hastanesinde kadın doğum dr ları çok anlayışlı eğer yakınsan tavsiye ederim
İnşallah babaannen en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Ya bu sene kpssye gireyim dedim eşim yok dedi.Şİmdide Diyanet eleman alıyomuş ama benim kpss sonucum yok çünkü sınava giremedim salak gibi fırsatları tepiyorum sonrada 30 yaşına gelmişim niye bi baltaya sap olamadım diye kızıp duruyorum kendime:mymeka:
ya canım çok üzüldüm ya nasibinde yokmuş demekki üzülme ok
evet cnm o dediginden oldum bile mahvoldumm offfffffffffffffff:çok üzgünüm:
valla uyuyakaldım canom..bugünki hapıda demin içtim.yanıma almayı unutmuşum..hoş orda içseydim kötü olurdu heralde çok başım dönüyo çünkü..birazdan bende yatarım...oyy misafirin geç gitti demek..canom misafirlerin çok maaşallah yaa güzel bişey tabi ama inan yoruluyo o güzelligin yanında.bide misafirine görede degişiyo cano kimisi var yorulsanda olsun diyosun ama..neyse diger türleri demiyim:))öptüm canom seni..bende çok özledim kız ne çok laıştık yaa dimi..bigün konşlmadan edemiyoz heeeolumunekankayizsmile
ay cnm yaa.babaannecigine çok çok geçmişler olsun tatlım.inşallah komadan çıkar bian önce..Allah yardımcısı olsun(bu arada eşin nereye geldi noldu anlamadım ama sen sevinmişsin gerisi önemli degil öptüm canımopuyorumnanaktan
ah kardelencim..fırsatları hepimiz tepiyoruz..ben başkalarını dinleseydim bugün sigortasız bi işte çalışıyo olmazdım..ve de babam okutmuş olsaydı kesin ögretmen olurdum...benim konu farklı tabi senden...beni okutmadılar çok aglamama ragmen...o kadar çok ideallerim vardı ki anlatamam...kapasitemde vardı ama olmadı işte...şimdi oldum 28 yşımda...okuyamadım ama şuandaki tek hedefim iş konusunda kendime ait bir magaza açmak..Allah herkesin gönlüne göre versin...sende üzülme canım inşallah eşin düşünür ve senin istedigin kararı verir.
derincim inşallah ii olur bugün güzel haberini oldık rahatladık biraz konuşmuş bize slm sylemiş çok sevindik ( eşimi anlamamişsın eşim benim isteğim üstüne baska yere çalışmaya gitmişti ya o evde değildi ben hastayım diye eve gitmemi istemişti onun için evime gitmiştim oda geldi aynı gün beni merak etmiş dayanamamiş geldi ona çok sevindim )
çok çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah şifa versin
derinimm inş gönlüne göre bi mağazan olur:)bebiş kıyafetleri minnak minnakopuyorumnanaktan
herkese günaydın,nasılsınız?iyi pazarlar diliyorum hepinizee
porti aşılamaya başlamış,inş Rabbim meleğini gönderir ona,zor'unda kayınvalidesi rahatsızmış geçmiş olsun,şifa versin Rabbim...
canım,okurmusun,rastlarmısın bilmiyorum ama ben genede yazim,çatlatmayı ya vermicek bu sefer dr un,yada çatlatma verdiği,yani kontrole çağırdığı gün vercek,ben öyle düşündüm,yoksa karşılıyo devlet.slm kızlar nasılsınız
ebrarım duama bıttı yaz tatlım bı süre gıremıcem memlekete gıdıyorum orda ara ara gırmeye calısıcam
kardelencgım sana bısıy sorcam sımdı doktor bana ganophane bıde folbıol yazmıs catlatma ıgnesını devlet karsılamıyormu onu neden yazmadı acaba
sağol canım.hakkında hayırlısı kardeloşumm
ayyy cnm bnm inş Rabbim sana gönlüne göre verir ve sağlıcakla kucağına alırsın gülümm
tugcemmm maşallah kıss günlerin hiç boş geçmiyorr
bnde öptüm kardeloşum Allah'a emanet ol
boncugummm diline sağlık balım Allah razı olsun,çatlatma iğnesini bende bilmiyorum
Güle güle git güle güle gel inş güzel hbrlerle:)Allah'a emanet ol canımcım...
çok merak ettim ha.canım bişey yok 2 gündür misafirlerim vardı fırsat bulamadım tatlm...
canım,yapma yaa,inş.kendi bebeğimizede alcaz en güzel kıyafetler,rabbim nasib eder inş.bizede.selam kızlar biz birazdan bebek görmeye gidicez zaten hediye alırken keyfim kaçtı oraya gidince ne olur bilmiyorum .artık başkasının çocuğuna değil kendi çocuğuma bişeyler almak istiyorum(
gece görüşürüz umarım burda olursunuz konuşmayı çok özledim(
kız sevtun,kocan gelse üzülüyon,gelmese üzülüyon,sen herşeye üzülüyon,nolcak senin bu halin?birsen aleyna derinsu kardelen hoş gelmşler kişi ayırmıyorum bakın kız benim herüf gelmedi gitti he bıktım geç gelmelerinde işleri çok yogun ya ne yapıcam bilmiyorum yaakannehirakannehir
nerelerdeydin semra,gelmedin iki gündür?selam kızlar ben geldim hepinizi çok özledim herkeze iyi akşamlar
canım yaa çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah çok zor nekadar yaşlı olursa olsun sevdiklerinin hasta olması üzüyo insanı .inşallah tez vakitte şifa bulur
canım ya kusura bakma dün çok fenaydı karnım bide çok yorulmuştum
demek eşin süpriz yaptı negüzel ya hasret gidermişsinizdir
canım sende bozma moralini inşallah istediklerini gerçekleştirebilirsin canım opuyorumnanaktan
evet cnm o dediginden oldum bile mahvoldumm offfffffffffffffff:çok üzgünüm:
valla uyuyakaldım canom..bugünki hapıda demin içtim.yanıma almayı unutmuşum..hoş orda içseydim kötü olurdu heralde çok başım dönüyo çünkü..birazdan bende yatarım...oyy misafirin geç gitti demek..canom misafirlerin çok maaşallah yaa güzel bişey tabi ama inan yoruluyo o güzelligin yanında.bide misafirine görede degişiyo cano kimisi var yorulsanda olsun diyosun ama..neyse diger türleri demiyim:))öptüm canom seni..bende çok özledim kız ne çok laıştık yaa dimi..bigün konşlmadan edemiyoz heeeolumunekankayizsmile
ay cnm yaa.babaannecigine çok çok geçmişler olsun tatlım.inşallah komadan çıkar bian önce..Allah yardımcısı olsun(bu arada eşin nereye geldi noldu anlamadım ama sen sevinmişsin gerisi önemli degil öptüm canımopuyorumnanaktan
canom yaa valla öyle konuşamadığımızda eksiklik oluyo inanki
neyse bugün telafi ederiz inşallah .buarada okuma konusunu ilk defa duydum canom keşke okuyabilseydin eminimki çok başarılı olurdun ama nasip işte .benim okuyamama nedenimide biliyosun aslında hiçde geç değil türban sorunu kalksın bişeyler yapıcam inşallah sende yapabilirsin diye düşünüyorum
günaydın tutişim nasılsın kuzum
sağol canım evet insan çok üzülüyor ama şimdi biraz ii miş (canım dün söylemiştin hasta olduğunu bu gün biraz ii misin ) (evet canım ya hasret giderdik çok özlemişim ben onu bir gün bile görmesem çok özlüyom)
canımm hoşgeldinŞenizselam ben geldim kızlar
geçmişe bakıp dönücem hemen
selam kızlar,ebroşum,derinim,way cım,tosticim,nasılsınız kızlar?
derinim,sağol canım,sen bugünde çalışıyosun galiba,eee bu haftanın iznini geçen haftadan bitirdiydin.
anladım canım,olsun görüşürüz bi ara,can sağlığı olsunda.
akşam bende çok bekledim,kimse gelmedi,bende sıkıldım,kapattım pc yi,napim.
çok geçmiş olsun way cım,rabbim şifa versin.
bu arada,senin herif nerdeydi ki,yanına geldi?
dün öyleydi bu topic.
kız o saatde ben beşinci uykudaydım,sen hayal mi gördün?
sanada güzel bi pazar olsun inş.canım.
ya üzme kendini,rabbimiz bizede vermeyi biliyo elbette,vermemesinin bir sebebi var mutlaka,üzülme olar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?