Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız ben geldigimde gelseydiniz lallah dünyalar benim olurdu he kandıramamki adamı gene gelip sizlerle muhabbet ediyim yaw:gitme::gitme:

aldım canım senide ekledim haberin olsun çıkıyosan iyigeceler bende çıkacam birazdan

sanada canım aydi ben kaçar sonra görüşürüz işşallah bir açarmızsın birsen emeseni bişey dicem allaha emanet olun bakem bay öpüyorum hepinizin nanaklarınızdan ŞenizŞeniz

ben önce fatih ünv.ile başladım.Sonra lokman hekime gittim özel muayenehaneye gittim bikaç doktora.Anlıycan epey dolaştım.En son hacettepeye karar verdim.Bide oraya gidem bakem

EBRARAIM buruya geldiginde çok isterdim ama seninle konuşmak kusura bakma benimki ambargo koydu bana bugün :mymeka::mymeka: malesef seninle muhabbet edemicam balım ya kendine iyi bak bay bay senağlamasenağlama

eğer düşünürsen sonra ordaki dr lar her yönden anlayışlılar canım

ii gecelr kızlar naber nasılsınız
adet oldum ben bugün ayın 21. de olmam gerekiyordu 4 gün erken oldu ilk kez kısmet üzülmedim cokta bende inanamadım kendime ama cok iyi hissediyorum kendimi olacağına inanıyorum belkide bundandır sizde ne var ne yok bayanlar

Son düzenleme:
selam kıslar iyi geceler..
semra gidiyosun galiba cnm iyi geceler tatlı rüyalar...

tosticim adet olmuşsun cnm niye öyle erken oldun acaba..neyse hayırlısı artık üzülme sakın..
bende olucam ya agrılarım başladı iyice.memiklerde şiştibilmiyorumkismile

ebuşumda gelmemiş..başı falan agrımıyodur inşallah((

sağol canım amin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım,okurmusun,rastlarmısın bilmiyorum ama ben genede yazim,çatlatmayı ya vermicek bu sefer dr un,yada çatlatma verdiği,yani kontrole çağırdığı gün vercek,ben öyle düşündüm,yoksa karşılıyo devlet.
sağol canım.
canım bişey yok 2 gündür misafirlerim vardı fırsat bulamadım tatlm...
çok merak ettim ha.
canım,yapma yaa,inş.kendi bebeğimizede alcaz en güzel kıyafetler,rabbim nasib eder inş.bizede.
birsen aleyna derinsu kardelen hoş gelmşler kişi ayırmıyorum bakın kız benim herüf gelmedi gitti he bıktım geç gelmelerinde işleri çok yogun ya ne yapıcam bilmiyorum yaakannehirakannehir
kız sevtun,kocan gelse üzülüyon,gelmese üzülüyon,sen herşeye üzülüyon,nolcak senin bu halin?
eltinle konuşmuyon ama konuşuyon,hem laf sokuyo,hem sen gene gidiyon,madem gidiyon takma kafaya,takcaksanda gitme,inan ben bunaldım şu elti durumundan.
selam kızlar ben geldim hepinizi çok özledim herkeze iyi akşamlar
nerelerdeydin semra,gelmedin iki gündür?

sağol canım ya amin allahım şifasını verir inşallah benim herifi yolladım başka yerde çalış benide götür diye ordan geldi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…