meraba kızlar, nasılsınız ?
ben kırmızı kartı gördüm bu sabah, yarın evlilik yıldönümümüz belki bize hediye gelir bebek diyordum ama nasip değilmiş.
bizde bebek tedavisine ara verdik, diş tedavisine başladık karı-koca bakalım
hayırlısı olsun hakkımızda.
sizler nasılsınız, varmı güzel gelişmeler ? işim çok yoğun geçmişi de okuyamadım.
BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20bitti
BONCUK............20bitti
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20
HALE...................20
ALEYNA..............20bitti
AFED...................20
AYŞEN.................20
HAYAL.................20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20bitti
NANELİŞKR..........20
LEYLA..................10
FLAN.....................10
BULUT..................20
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var
TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20bitti
BONCUK...............20bitti
KARDELEN...........20
TUĞÇE.................20
HALE....................20
ALEYNA................20bitti
AFED....................20
AYŞEN..................20
HAYAL..................20
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20bitti
NANELİŞKR...........20
LEYLA..................10
FLAN.....................10
BULUT...................20
BİRSEN.................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var
semracığım normalde bebek düşünüyorsan diş tedavisne almıyorlar. tedavi esnasında koruma veriyorlar..korunuyorsun...zararlıymış....sen doktorunla konuş...
naneli şeker canım ben okurum senin yerine....rabbim kabul etsin...canım bu perşenbe kimin duası olacak...2 arkadaşında berabermi...kızlar geçen perşenbe apar topar memlekete gittik..cenazemiz vardı...hatta aaklımdanda geçiriyordum...ne yapıl diye...
kızlar merhaba nasılsınız??? ben kışlıkları çıkarıyorum bugün evde her taraf her tarafta birkaç gün oyalıcak beni bu iş galiba.....:umursamaz:sizler nasılsınız ne var ne yok???
selam kızlar,ne var ne yok
ben eskisi gibi sık giremiyorum artık işle ilgili sıkıntılar var
selam kızlar,ne var ne yok
ben eskisi gibi sık giremiyorum artık işle ilgili sıkıntılar var
SEMRACIM dün sordum ama görmedin galiba oğluşun nasıl oldu ?demek düğüne gitmiştin bende
diyorum nerelerde bu hatun
geçmişe bakamadım ohaoldumsmilecanım oğluşum iyi teyzesi iyileşti çarpım tablosunu ezberlemeye çalışıyo balım benim:lepi: sormacanımya düğündeydik çok yoruldum her yerim ağrıyo :bbo:
Canım Allah acil şifalar babannene inşallah iyileşir düğünü de görür kadıncağız...slm kızlar günaydın akşam hemen cıkmak zorunda kaldım biz burda 4 kişi birden kullanıyoruz o yüzden zorla çıkarıyorlar muhabbet etmeyi çok istedim ama olmadı ya bu gün babaannemden kötü haber aldık durumu ii değilmiş babamla konuştuk ya ne yapacağız bilmiyorum düğünde var babaannem görmeyi çok istemişti nasip olmayacak galiba ya çok üzgünüm neyse hepinizi çok öptüm canlarım by
boncuğum saol canım ağzına sağlık
güle güle gidip gel inşallah müjdeyle dönersin umarım canım
buarada çatlatmayı karşılaması gerek ama tam nette bilmiyorum kuzum
aman iyi canım sevindim çokda merak ettiim
buarada nasılsın?herşey yolunda inşallah
tuğçem naber kuzum özledim seni
öyle bitanem yaa imtihan sabırda her derdin ilacıymış
bu akşam iyiydim bebek mağazasındaki gibi stres olmadım
düşündüğün için çok saol bitanem sen nasıl oldun?
ay inşallah canım yaa negüzel olur ogünleri görebilsek
yazıkya adamcağıza ciddi ciddi okunması gerek onun
saol kuzum allah razı olsun
gittim geldim çok koymadı nedendir bilmem galiba bebek erkekti ve erkek bebeklerden çok etkilenmiyorum ama kız bebek görünce içim yanıyo yaa
anneciğin nasıl canım
canımsın ya beni düşündüğün için saol iyiyim şükür çok kötü olmadım yaa
kuzu saol ağzına sağlık ayrıca duayı renkli bildirdiğin içinde seni kutluyorum teşekkür ediyorum
offf canım yaa kıyamam inşallah bizlerinde olucak canım
aaa sunaycım nasılsın bende üyelik iptali görünce merak etmiştim
sevindim aramıza dönmene
saol bitanem yaa inşallah hepimiz kavuşuruz tez vakitte
tamam kıs ekliyim şimdi aklımdyaken.
amin cnm benim inşallah sagol...Şeniz
bitanem yaa kıyamam inşallah istediğin gibi bir dükkanın olur diğer hayallerini unutturur canom
oyy teyzesi düşünmen yeter inşallah görürüz ogünleri bende senin minişe yollarım
canım nasılsın?oğluşun nasıl oldu merak ettim yazmamışsın inşallah daha iyidir
canım yaa çok saol düşünceli arkadaşım
olsun sen kocişini dinle konuşuruz sonra inşallah
canım hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay gelir minişin
annem iyi canım sagol...ay ebrarım ya bende kız bebek gördümmü daha cok etkileniyorum...:ecrin_bebek: kızlara karşı başka bi düşkünlügüm var... ama erkekleride seviyorum tabikiallah hayırlısını versin...amin inşallah fazla bekletmeden gelir minişlerimiz hayırlısıyla zaten ben karasuya döndügümde doktora gitcem inş bende de sorun yoktur:Saruboceq puyorumnanaktan
iyiyim pelincim sen nasılsın canım görüşemedik ben bugünlerde giremedim gelen gidenden...
canım demek kırmızı kart gördün hayırlısı kuzum önümüzdeki aya olur inşallah.....meraba kızlar, nasılsınız ?
ben kırmızı kartı gördüm bu sabah, yarın evlilik yıldönümümüz belki bize hediye gelir bebek diyordum ama nasip değilmiş.
bizde bebek tedavisine ara verdik, diş tedavisine başladık karı-koca bakalım
hayırlısı olsun hakkımızda.
sizler nasılsınız, varmı güzel gelişmeler ? işim çok yoğun geçmişi de okuyamadım.
semracım diş tedavisi görürken kornman gerekir canım... hem hamilelik hem diş tedavisi yapmıyorlar... bebeğe zararlı canım....merhaba canım bende diş tedavisi görüyorum artı bebek te istiyorum doktorum bebeğe birzararı yok demişti şimdi kafam karıştı zararı varmı yokmu diş tedavisinden dolayımı ara verdiz bebeğe a.s meleğinde enkısa zaman da gelir inşallah canım
canım başınız sağolsun....naneli şeker canım ben okurum senin yerine....rabbim kabul etsin...canım bu perşenbe kimin duası olacak...2 arkadaşında berabermi...kızlar geçen perşenbe apar topar memlekete gittik..cenazemiz vardı...hatta aaklımdanda geçiriyordum...ne yapıl diye...
off gül gibi muhabbeti kaçırdım..neyse saglık olsun..işlerim bitmedi canlar..bi yandan da başım dönüp duruyo zor yürüyom yine..3 tane kaldı hapım bitsede kurtulsam yaa...
yarın görüşmek üzere kıslar..hepinizi tek tek tek öpüyorumm..bu arada smile eklemiyo gene neden acep...
gulhayalimin ve yelizi bende çok merak ediyorum..hayal rahatsızlanmadı inşallah yaa...inşallah iyisinizdir kıslarr...
hadi ALLAH RAHATLIK VERSİN..İNŞALLAHHHH ŞUANDA GELECEKTEKİ MELEKLERİNİZİ GÖRÜYORSUNUZDUR RÜYANIZDA..AMİNNNN
olsun canım önemli değil
aman iyi olsun kuzunda gerisi problem değil
çokmu oynadın yoksa ?
buarada diş tedavisinemi başlıyosun geçmiş olsun tatlım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?