Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar,ne var ne yok
ben eskisi gibi sık giremiyorum artık işle ilgili sıkıntılar var
hayırdır canım???

balım kolay gelsin işin zor be kuzum senin.... zaten kendi işlerin yetiyo bide millete tyemek yapıyon iyi yürekli arkadaşım benim kolay gelsin tekrar

ebrarcığım tugcalcığım hoşgeldiniza.s.

hoşbuldum flancım....

semracım diş tedavisi görürken kornman gerekir canım... hem hamilelik hem diş tedavisi yapmıyorlar... bebeğe zararlı canım....

bende öyle biliyordum doktorum hiçbir sorun olmaz dedi bende ona güvendim devlete gitsem korkacam ama özel diye güvendim yarın randevum var tekrardan konuşucam

hayırdır canım???

balım kolay gelsin işin zor be kuzum senin.... zaten kendi işlerin yetiyo bide millete tyemek yapıyon iyi yürekli arkadaşım benim kolay gelsin tekrar

hoşbuldum flancım....

valla kuzum zor işim birazdan yemeğe girişicem
yarın ustaya verilcek akşam kiracıya
ee kadının mutfağı filan hep kırıldı heryer berbat yardımcı olmam gerekiyo
saol bitnem yaa olumunekankayizsmile

offf ablam kolay gelsin,özeline bakar mısın
hayırdır kuzum ?hatta ben sorucaktım bişeymi var niye uğramıyosun pek diye
düzelir inşallah balım
sağol ablamm mesai saatlerini değiştirecekleröiş haftada üç gün 10a kadar diyorlar eşimde kızdı, işten çıkıcam
hoşgeldin canım hayırdır ne sıkıntısı aşılmayacak bir şey değildir inşallah:Saruboceq:
söylediğim gibi cnm çalışma saatleri değişecekmiş
TUTİŞ birsen için 20 tane ayetel kürsiyi sana yazdım kuzum
nanelişeker adet olmuşta haberin olsun

tamam abla okurum ben bugun

kızlar ben kaçtım oğluşumu okuldan almaya gidiyorum gelince görüşürüz bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

burdayım canım benim diğer bir topic varda bir kaç gündür hiç girmedim oraya bakıverdim hemencik....

saol canım hoşbuldum
ne var ne yok?

iyi değilim be gülüm çok fena gribe yakalandım nasıl olduğunu da anlamadım ya neysebilmiyorumkismileöbür taraf aynı bildiğin gibi dişçiye gidiyoruz bitti sayılır bir tek ön dişlerim fazla çekirdek çtikmekten tavşan gibi olmuştu onlar kaldıayın 30 u gibi yine bir posta daha ilaç kesilecek inşallah:Saruboceq:hala kafama göre kadın doğumcu bulamadım bu boşlukta harıl harıl araştırıyorum hayırlısı artık şu ilaçlar bir bitseydi sıkıldımmmmmmmmafoldumbenbu arada sana da kolay gelsin tatlım Allah yardımcın olsun ne sinir bozar ki böyle işler

ayy ne tuhaf insan bunlar hayret yaa sanki eviniz yok sizin oldu sabaha kadar çalışın
ay bunlarda insaf yok valla diycek bişey bulamıyorum eşin haklı canım sağlık olsun çıkarsanda rahat edersin azcık
baktım kuzum yerimseniben
tamam kuzu ağzına sağlık olumunekankayizsmile

valla kuzum zor işim birazdan yemeğe girişicem
yarın ustaya verilcek akşam kiracıya
ee kadının mutfağı filan hep kırıldı heryer berbat yardımcı olmam gerekiyo
saol bitnem yaa olumunekankayizsmile

senin nasıl güzel bi yüreğin var yaa:)başkası olsa hiç alakadar olmazdı valla çevremde var yani... helal olsun valla,abla kiracınız olıyımmm kıssssssaklinialirimsmile

kızlar ben kaçtım oğluşumu okuldan almaya gidiyorum gelince görüşürüz bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tamam canım güle güle öpüyorum seni
burdayım canım benim diğer bir topic varda bir kaç gündür hiç girmedim oraya bakıverdim hemencik....
anladım kuzum bende nerdesin diye merak ettim

canım çok geçmiş olsun bu havalar tam hastalık hvası bende fena öksürüyorum gıcık halinde geliyo deli ediyo kötükedihüso
ayy canım güle güle kullan dişlerini inşallah rahat ediceksin bundan sonra
kadındoğumcu bulmak okadar zorki doktor çok ama iyisi az allah yardımcın olsun
saol canım sorma yaa çok sinirim bozyuk kadın naapsın evi mahvoldu

ahhh kuzum özel sektör ben de çok çektim.... biz de çoookkkkk çıktık 9 da 10 da hele kışın millet çayını içer tv karşısında biz eve geliriz eşimle ancak o saatten sonra yemek mi yicen dinlencen mi eşinle iki muhabbet mi etcen tabiii hiç bişey yapamassın yemek ye saat olur 11 12 zaten yat uyu ot gibi yaşa.... walla bırak turkuazım inan üç kuruş için hayatımızı mahvediyolar insanlıktan çıkarıyolar.... iki gömlek az alırsın kendine ama huzurun olur inan eşin bile daha huzurlu olur.....

senin nasıl güzel bi yüreğin var yaa:)başkası olsa hiç alakadar olmazdı valla çevremde var yani... helal olsun valla,abla kiracınız olıyımmm kıssssssaklinialirimsmile

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
saol bitanemde öyle olmak gerekir okadında benim evimin sıkıntısını çekiyo nebiliyim ben elimden geleni yaparım oda insan evladı sonuçta
bizde kiracı evsahibi olayı olmaz komşu onlarda gözümde
gel kardeşim sende komşum ol .negüzel olurdu yaa

bayağı yoğunsun yani...inş iyi bi dr bulursun,asıl insanı o strese sokuyor

hiççç sorma,işten çıkarsam bu kadar sık gelemem buraya o yuzden üzülüyorum birazcık
ama en azından çalışmalara muayenelere falan ağırlık verririm kafama göre takılırım işte:)

anladım turkuazcığım maaşı nasıl? çıkarsan size çok dokunur mu?dokunmaz diyorsan çık çok artırmışlar mesai saatlerini ama öbür taraftan da mesai ücreti var mı?varsa ve bu sizi rahatlatacaksa biraz daha düşünmek gerek eğer geçici bir durumsa üzerinde düşünülebilir bence boshayallersmile

olsun bitanem herşeyde bi hayır vardır
belki bu işten çıkış bebişinin gelmesine vesile olucak bellimi olur
bana gelirsin beraber gireriz burdan kkya sempatiksalakcinni

kızlar mrb;

ayy gene öksürük başladı bu sabah
nasıl tıkanıyorum yaa,,,,
selam canım hoşgeldin... geçmiş olsun acayip bir salgın var eşimde 2 gündür sürekli öksürüyor ve ne öksürük şurubu ne de bal limon çörekotu hiçbişey fayda etmiyor... bu seneki hastalık bu heralde öksürük gribi....ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…