Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

meraba canım nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Allah razı olsun canım, nasılsın görüşmeyeli ?
bu arada başınız sağolsun canım. Allah sabrınızı artırsın. :1hug:

evet canım, diş tedavisi süresinde bebek tedavisine hem doktorumuz hem de dişçimiz ara verin diye tavsiye ettikleri için bizde ara verdik. kanal tedavisi olacak genellikle, morfin vurulacağı için.
hayırlısı olsun. vardır her şerde bir hayır....
sana da geçmiş olsun canım. .... olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

naneli şeker canım ben sana senin yerine okurum demiştim ama..ebrar başkasına vermiş galiba....sayısında karışılık olmasın..ben sana yazdım ama sen görmedin galiba cevap yazmadın...bu arada 2 arkadaşımızında dualarını bitirdim ben....allah kabul etsin....

bende korkuyorum ya dişçiden bilmiyorumkismile
eşim hiç korkmuyor maşaallah. kendimi bir sıkıyorum ki dişçi diyor seni gören de dişlerini söküyorum sanacak rahat ol biraz diyor ama gel sen bir de bana sor

canım,alıntı almadan bu kadar şeyi aklında nasıl tutupta yazıyosun,maşallah diyorum sana.
ağrı kesici zarar verir mi spermlere bilmiyorum,ama ben her ihtimale karşı diye istemedim içmesinide,ben görene kadar baya kullanmış zaten.
ya bizde diş tedavisi görsek çok iyi olcak aslında,benimkiler felaket,eşimkiler benden kötü,ama bebek öncelikli diye başlamdıydım.
hayırlısı olur inş.bir sonrakji evlilik yıldönümüne bebeişin kucağında girersin inş.
başınız sağolsun bulutcum.

selam kızlar,ne var ne yok
ben eskisi gibi sık giremiyorum artık işle ilgili sıkıntılar var
hayırdır canım yaaa,inş.halledilir sorunlar.
canım,sana çok kolay gelsin.
ya bende oalbilir miyim kanka?

nerdesin baaacım?merak ettim seni yavvv,iyisiniz inş.

Allah razı olsun canım, yazdım ama geride mi kaldı, yoksa düşmedi mi sayfalarım çok geç açılıyor benimde.
nasılsın tatlışım opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınızzz......
selam afedcim,nasılsın?

bende korkuyorum ya dişçiden bilmiyorumkismile
eşim hiç korkmuyor maşaallah. kendimi bir sıkıyorum ki dişçi diyor seni gören de dişlerini söküyorum sanacak rahat ol biraz diyor ama gel sen bir de bana sor

zaten söküyolar ki,ben en çok dişi keserkenki o sesten korkuyorum,benim kaplamam var ve ilk yapan iyi yapmadığı için hava alıyo,bikez çıkarttırdık,tekrar taktılar,olmadı,baştan kalıbı yanlış almışlar,bende tekrar çıkarttırmaya korkuyorum.

Allah razı olsun tatlışım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Rabbim hepimize mutluluk sağlık ve huzur içinde bir ömür birlikte yaşamayı nasip etsin.
Hayırlısıyla tez zamanda küçük meleklerimizde gelsin inşaallah :Saruboceq:

ayyy o sesler, o kokuuuuu
bak birazdan dişçiye gideceğim şimdiden stres bastı beni bilmiyorumkismile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

sevtunun eltisinede sinirlendim,hala o eltiyle görüşüp,kendini üzen sevtunada,artık ben bunaldım ya yeterin gari.:mymeka:

canım benim merhaba gitmicektim ama eşim çok ısrar etti gitmezsen kırılırım dedim kalktım gittim itin hatrı olmasada sahibinin hatrı var dedim iyide ettim kız lafları söylemeye başladı bende başladım laf sokmaya yüzüne karşı dedim ben bi geçmiş olsuna geldim gelmezdimde abin istedi dedim yoksa gelicegim yoktu dedim sana zahmet beni bir daha arayıp sorma yüzünü bile görmek istemiyorum dedim sana telefonda dedim anlamadın dedim canlı yüzüne söylüyüm dedim beni bir daha rahatsız edip durma seni görünce sinirlerime hakim olamıyorum dedim benim oldugum yere gelme yolunu degiştir dedim artık elti müsfettesi yok yani canım eşimede dedim eve gelince içimi bir kustum geldim için rahatladı he bir daha yanıma yanasamaz haspam eşimede dedim zaten işini bitirdim geldim diye

bence çok iyi yapmışsın canım.
seni üzüyorsa eğer birisi onu hayatından çıkarmak en güzeli.
tamam belki biraz ağır olmuş ama senin yaşadıklarında çok ağırdı. ve desteğe çok ihtiyacın vardı. ağzına sağlık canım.
üzme kendini artık sende. Rabbim inşaallah hayırlısıyla yüzünü güldürsün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…